2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

offfff nefret ediyorum kızlar. 13.30 da toplantı varmış. Yine bağrış çağrış. Ama ben bu sefer gayet sakin olmaya karar verdim. Yoksa bebiş çok etkileniyor. Herkese he dicem geçicem

ben direk toplantılara sinir oluyorum neyse sabır canım boş ver takma kafana sen bebeğini hayal et

MSMS ye katılıyorum rejim mejim yapmayın kızlar yaa bebişler için alınıyor bu kilolar
ne kaldıki şurda bencede tadını çıkarın
hem şimdi bir forumda okudum hepsi 15-20 almış daha çok alanda var üstelik çoğu sezeryan ama hepsi 50 li kilolara düşmüşler emziriken koştururken anlamıyorsunuz hele birde adet olmaya başladıgınızda bişeyiniz kalmıyor en fazla 6 ay diyorlar tabii azcıkta yenilenlere dikkat etmek gerekliymiş

lutfen özge kızın bu durumdan gercekten cok etkılenıodur sen sakın katılma.ınan bak ben bazen esıme kzııp solenıorum o zman cocuk sus pus oluo yavrum.sen sakın kasma kendını kızını dusun onlar yesın bırbırını

inşallah canım babaannesi aldıkalrımız kaldırmış temizlik yaaprken yakalarsam koyarım onlarıda

inşalahh canım ne güzel bak babaannede almış ciclerini torununa
bize henüz bişey alan yok erkenmiş (
5-6 tane takım dışında bişeyimiz yok onlarıda biz aldık ama niye aldınlar çok oldu

bızde karnımızı doyurduk geldık mınık kusumla:)
bırcancım bebısının cıcılerıne baktım nasılda sekerler Allah saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın ınsallah, ya herseyın mınıgı nasılda sırın oluyo, bazen bızde esımle aldıklarımızı dolaplardan ındırıp tekrar tekrar bakıp sevıyoruz ıclerının dolu olacagı gunlerı hayal edıyoruz..
bende lıght urunler kullanmıyorum ama sutlerın lıght olanını ıcıyorum oda gaz problemı olmasın dıye ama bı yerde okumustum ozellıkle lıght cola- meyve suyu gıbı madddelerı kesınlıkle tuketmeyın yazıyordu

Offfff nefret ediyorum kızlar. 13.30 da toplantı varmış. Yine bağrış çağrış. Ama ben bu sefer gayet sakin olmaya karar verdim. Yoksa bebiş çok etkileniyor. Herkese he dicem geçicem

bencede girmeme şansın varsa o kadar gerileceksen girme canım
kuzularımız yaşadıgımız herşeyi hissediyor ve etkileniyor

ben direk toplantılara sinir oluyorum neyse sabır canım boş ver takma kafana sen bebeğini hayal et

Evet kızlar hiç katılmıcam tartışmalarına. Onlar ne hali varsa görsün. Ben sadece dinlicem şakkıdı Hadi öptük sizi şimdilik. Gelince yazarım

kız meryem sen delı mısın cocugu ve kendını nazar mı etcen.soyle uyduruk bı mayo al ve gıy kımsenın dıkkatını cekme.zaten bu aldıgın seyı sadece hamıleyken gyersın sonra at gtsın.o yuzden o kadar para bayımaya degmez bence

canım yok işte heryer pahalı. bende bqakınıyorum. yaa bıkınımı gıycem ustume sık sık pareo ıle gezıcem. yada bole gobusu kapatıcas:)

Bencede canım bana da öyle geliyor muhtemelen eylülü beklemez bizim kızlar...

Yasemincim benim eşimde aynı sinir olurum bu duruma şöyle hadi gel seni bir fotoğraf çekeyim demez hiç. klava: Ben derim o çeker , ama çok şükür yalvartmaz bir kez söylerim tamam der korkar benim cıngarımdan... kaydirigubbakcemile3

Ahh canım valla aynı benim eşimi anlattın hele hele bağ, bahçeli olan bir yere gidelim hiç durmaz artık hapşırığı.Maşallah Eylülümüze dediğin gibi babaya çok düşkün olacak belli..Tatlım benim yaaa akıllı bıdığım...

Ebru Maternity burdada hamıle mayoları var ama walla fıyatlar dudak ucuklatıcı 169 tl cık fılan:) alt tarafı ınsanın sadece bıkac ay kullanabılecegı urunlere boyle fıyatlar bıcmelerı cok sacma resmen sömürüyorlar

bunlarada baktım canım. oha dedım:) en ucuz c&a da onda 69 tl beş para etmez:)

yada kendıme alıcam straples bısey guneslenırken onu gıycem denıze gırerken bıkını ıle

Acıktım ama yemeğimiz gelmedi henüz ,,, off herkes yemeğe gitti sanırım kimseden ses çıkmıyor bu arada ligt ürünler kullanıyor musunuz ?

Yasemincim,
benim doktorum o kadar rahat ki soyle soyliim sen anla.
bana icki icebilirsin alkolik olman lazim bebegin etkilenmesi icin dedi.
cay kahve kola icebilirsin dedi
eger sigara tiryakisiysen gunde 4-5 taneye kadar izin veriyorum dedi. yani o kadar rahat (tabi ben bunlarin hicbirini yapmiyorum o ayri)
ama bana tek dedigi birsey var light urunlerden yani icinde tatlandirici bulunan seylerden kesinlikle uzak dur dedi. o bile boyle diyorsa kesin cok zararlidir diye dusunuyorum.
ben bu yuzden icinde tatlandirici var diye sakiz bile cignemiyorum sen de kullanma

eşin ilaç kullanıyormu bilmiyorum ama zyrtec diye bir ilaç var eşim onu içince rahatlıyor istersen bi bak canım en azından sürekli kullanmasa bile çok zorlandıgı zaman alsın iyi geliyor
bu arada teşekkür ederiz teyzesi akıllı bizim yavrularımız
sabah bende aynı şeyi düşündüm sad sen ve petibor hepimizden büyüksünüz :))
siz bizden önce doğuracaksınız hayırlısı ile inşallahh

Son düzenleme:

sakızı ben de bıraktım ki çok severim.... bu arada okuduğum çok güzel bir kitap var, ay ay hamilelik üzerine... 5 aylıktan itibaren dişler de sorun olabiliyomuş, kitap şekersiz sakızı tavsiye ediyo yemeklerden sonra, tatlandırıcısız.

canım senin doktorda fazla rahatmış haftasonu bana oturmaya gelen arkadaşım 9 haftalık hamile ve sigaraya devam ediyor çok kızdım senin doktor 4-5 demiş yani normal bir insana olan zararları gün gibi açıkken hamile olan bir insana bir bile değil 4-5 i nasıl öneriyor anlamadım ben değil içmek (zaten içmeyen biriyim) dumanı gelse kaçıyorum vede nefret ediyorum eşim az içerdi hamile kalınca o bile günde bir tane içmeye başladı ve bırakmak üzere nefret etti içki olayına yorum bile yapmıyorum artık dediğim gibi doktorun çok rahatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…