offfff nefret ediyorum kızlar. 13.30 da toplantı varmış. Yine bağrış çağrış. Ama ben bu sefer gayet sakin olmaya karar verdim. Yoksa bebiş çok etkileniyor. Herkese he dicem geçicem
inşallah canım babaannesi aldıkalrımız kaldırmış temizlik yaaprken yakalarsam koyarım onlarıda
Offfff nefret ediyorum kızlar. 13.30 da toplantı varmış. Yine bağrış çağrış. Ama ben bu sefer gayet sakin olmaya karar verdim. Yoksa bebiş çok etkileniyor. Herkese he dicem geçicem
ben direk toplantılara sinir oluyorum neyse sabır canım boş ver takma kafana sen bebeğini hayal et
lutfen özge kızın bu durumdan gercekten cok etkılenıodur sen sakın katılma.ınan bak ben bazen esıme kzııp solenıorum o zman cocuk sus pus oluo yavrum.sen sakın kasma kendını kızını dusun onlar yesın bırbırını
kız meryem sen delı mısın cocugu ve kendını nazar mı etcen.soyle uyduruk bı mayo al ve gıy kımsenın dıkkatını cekme.zaten bu aldıgın seyı sadece hamıleyken gyersın sonra at gtsın.o yuzden o kadar para bayımaya degmez bence
canım ben ilk geldiğimde benimle aynı tarihte dilek falan var diye bende size katılmdım sonra anladım ama vazgemedim değiştirmedim mutluyum ben burda ama sen + dilek ve ben Ağustos olucaz galiba yazın bebişler biraz erken olabiliyormuş birde dilekle bizim kız onun için
Ne kadar şanslısın benim ki asla ben yalvarmadıkça fotomu çekmiyor , o börtü böcek çekmeyi tercih ediyor eee çevremde de kimse yok rica edip foto çektircek kendi çabalarımla çekiyorum onlarda hep aynı poz olouyor :)) Ben herkesin fotosunu çekmeye mertaklıyım kimse de demiyor ki hamilesin gel de bir seni çekelim şimdi kendi kendime söz verdim artık meraklı melaat gibi hadi seni çekeyim bir kare demicem eşim de dahil senağlamaFoto ile pek alakalı değil ama şu güne kadar insanlara verdiğim emeği malesef hamile kalınca göremedim bu beni çok üzdü ...
Bu arada Bircancım aldıklarının hepsi çok güzel , güle güle kullansın tosun paşan , benimkilerde hep annelerde o yüzden evde hiç bir şey yok gibi ...
günaydın canım hoşbulduk :))
benim eşimde bahar alerjisinden çok 4 mevsim alerjisi var ilaç almadıgı sürece aynı hele sabahları gözler kıpkırmızı su akıyor yarım saat kesintisiz hapşırıyor :))
işe giderken apartmandan hapşırarak iniyor burnunu çeke çeke :roflol:
bu arada kızım iyi teyzesi Allah a çok şükür
dün gün içinde iyiydi ama akşam yoruldu sanırım eşime dedim gelip bi kızına baksana galiba uyuyor dedim eşim kulağını dayadı karnıma başladı konuşmaya öpüyor konuşuyor falan ondan sonra benimki başladı vurmaya ama maşalahhh
bir görsen öyle kuvvetli vuruyordu ki anlatamam sana hem güldüm ağladım
canım kızım benim babamıza pek düşkün galiba
sağolsunlar ne güzel evet dediğin gibi sorup soruşturmakta fayda var yazık olacak alınanlara işe yaramazsa ben zaten marka hiç bişey almadım henüz ama öyle çarşı pazar malıda almadım magazalardan ucuz ama kaliteli yeri ve penyesi güzel olanları tercih ettim
malum eylül annesi olacağımız içinde hiç yazlık bişey almadım hep tulum hep takım aldım
canım benim maşallahh poyraz paşa güle güle giysin aldıklarınızı hepsi de çok güzeller
Ebru Maternity burdada hamıle mayoları var ama walla fıyatlar dudak ucuklatıcı 169 tl cık fılan:) alt tarafı ınsanın sadece bıkac ay kullanabılecegı urunlere boyle fıyatlar bıcmelerı cok sacma resmen sömürüyorlar
Acıktım ama yemeğimiz gelmedi henüz ,,, off herkes yemeğe gitti sanırım kimseden ses çıkmıyor bu arada ligt ürünler kullanıyor musunuz ?
Bencede canım bana da öyle geliyor muhtemelen eylülü beklemez bizim kızlar...
Yasemincim benim eşimde aynı sinir olurum bu duruma şöyle hadi gel seni bir fotoğraf çekeyim demez hiç.klava: Ben derim o çeker , ama çok şükür yalvartmaz bir kez söylerim tamam der korkar benim cıngarımdan... kaydirigubbakcemile3
Ahh canım valla aynı benim eşimi anlattın hele hele bağ, bahçeli olan bir yere gidelim hiç durmaz artık hapşırığı.Maşallah Eylülümüze dediğin gibi babaya çok düşkün olacak belli..Tatlım benim yaaa akıllı bıdığım...
Yasemincim,
benim doktorum o kadar rahat ki soyle soyliim sen anla.
bana icki icebilirsin alkolik olman lazim bebegin etkilenmesi icin dedi.
cay kahve kola icebilirsin dedi
eger sigara tiryakisiysen gunde 4-5 taneye kadar izin veriyorum dedi. yani o kadar rahat (tabi ben bunlarin hicbirini yapmiyorum o ayri)
ama bana tek dedigi birsey var light urunlerden yani icinde tatlandirici bulunan seylerden kesinlikle uzak dur dedi. o bile boyle diyorsa kesin cok zararlidir diye dusunuyorum.
ben bu yuzden icinde tatlandirici var diye sakiz bile cignemiyorum sen de kullanma
Yasemincim,
benim doktorum o kadar rahat ki soyle soyliim sen anla.
bana icki icebilirsin alkolik olman lazim bebegin etkilenmesi icin dedi.
cay kahve kola icebilirsin dedi
eger sigara tiryakisiysen gunde 4-5 taneye kadar izin veriyorum dedi. yani o kadar rahat (tabi ben bunlarin hicbirini yapmiyorum o ayri)
ama bana tek dedigi birsey var light urunlerden yani icinde tatlandirici bulunan seylerden kesinlikle uzak dur dedi. o bile boyle diyorsa kesin cok zararlidir diye dusunuyorum.
ben bu yuzden icinde tatlandirici var diye sakiz bile cignemiyorum sen de kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?