Yasemincim,
benim doktorum o kadar rahat ki soyle soyliim sen anla.
bana icki icebilirsin alkolik olman lazim bebegin etkilenmesi icin dedi.
cay kahve kola icebilirsin dedi
eger sigara tiryakisiysen gunde 4-5 taneye kadar izin veriyorum dedi. yani o kadar rahat (tabi ben bunlarin hicbirini yapmiyorum o ayri)
ama bana tek dedigi birsey var light urunlerden yani icinde tatlandirici bulunan seylerden kesinlikle uzak dur dedi. o bile boyle diyorsa kesin cok zararlidir diye dusunuyorum.
ben bu yuzden icinde tatlandirici var diye sakiz bile cignemiyorum sen de kullanma
kızlar normal insanlara bile light ürünler tavsiye edilmiyor yemeyin sakın
inşalahh canım ne güzel bak babaannede almış ciclerini torununa
bize henüz bişey alan yok erkenmiş(
5-6 tane takım dışında bişeyimiz yok onlarıda biz aldık ama niye aldınlar çok oldu
canım senin doktorda fazla rahatmış haftasonu bana oturmaya gelen arkadaşım 9 haftalık hamile ve sigaraya devam ediyor çok kızdım senin doktor 4-5 demiş yani normal bir insana olan zararları gün gibi açıkken hamile olan bir insana bir bile değil 4-5 i nasıl öneriyor anlamadım ben değil içmek (zaten içmeyen biriyim) dumanı gelse kaçıyorum vede nefret ediyorum eşim az içerdi hamile kalınca o bile günde bir tane içmeye başladı ve bırakmak üzere nefret etti içki olayına yorum bile yapmıyorum artık dediğim gibi doktorun çok rahatmış
selam kızlar bebişler nasıl ben çooook yorgunum çünkü doktor doktor geziyom bugünde troit hormonlarıma baktılar genel cerrah ve sinir hastalıkları doktoru muayene etti yarın sabah gene bi test var daha dişçi gözcü ve kbb ye muayene olmam gerekiyo ve bi ton test daha var hepsini aç karnına yapıyolar daha yeni kahvaltı yaptım üstelik burda saat 3 oldu bana dua edinde jinekolog başka test istemesin noooooolur
Meryem canım real de carrefourda falan ucuz mayolar var onlardan al gitsin büyük beden alırsın ben gitseydim tatile öyle düşünüyordum
niye bu kadar ayrıntılı test istedi canım.....
herşey yolunda gider inşallah....
Yasemincim,
eger sigara tiryakisiysen gunde 4-5 taneye kadar izin veriyorum dedi. yani o kadar rahat (tabi ben bunlarin hicbirini yapmiyorum o ayri)
ama bana tek dedigi birsey var light urunlerden yani icinde tatlandirici bulunan seylerden kesinlikle uzak dur dedi. o bile boyle diyorsa kesin cok zararlidir diye dusunuyorum.
ben bu yuzden icinde tatlandirici var diye sakiz bile cignemiyorum sen de kullanma
ya bizim çok oldu gerçekten ama bir şey diyemiyorum artık büyünalın deidm bari hepsi küçük hediye geelnelrde küçük olcak yazık
Emsalcim günaydın tatlım hoşgeldiniz. Çok teşekkür ederim. Demek senin eşinde de aynı durum mevcut... Prensesimiz nasıl?
Filizcim çok teşekkürler canım.
Tülaycım uykusuzluğumun sebebiş dün gece eşimin yaşadığı rahatsızlık. Saat 23:00'ten 01:00'e kadar acildeydik((
Sehercim sana da çok geçmiş olsun tatlım dün bana yazmışsın msn'den kusura bakma canım pc başında değildim sonradan gördüm...
hoşgeldin cnmmm keşke kendi doğum dr una yazdırsaydın ben güvenmiyorum pek sağlık ocaklarına
selam kızlar bebişler nasıl ben çooook yorgunum çünkü doktor doktor geziyom bugünde troit hormonlarıma baktılar genel cerrah ve sinir hastalıkları doktoru muayene etti yarın sabah gene bi test var daha dişçi gözcü ve kbb ye muayene olmam gerekiyo ve bi ton test daha var hepsini aç karnına yapıyolar daha yeni kahvaltı yaptım üstelik burda saat 3 oldu bana dua edinde jinekolog başka test istemesin noooooolur
Yasemincim,
4 boyutlu ultrason ıcın gun aldım cumartesıye.esım ılk kez gorucek oglumuzu 4 boyutluda ıns soyle guzel pozlar verır babasına
Canım çok geçmiş olsun, inşallah çabucak iyileşir eşin...
Benim de pek güvenim yok, ne dersen onu yapıyorlar sağlık ocakları. Ben bu konuda uzman bir hemşire ile görüşmüştüm o tavsiye etmişti bu ilaçları... Zaten devlet hastanesine gidince doğru düzgün ilgilenmiyorlar, bırak ilgilenmeyi dinlemiyorlar bile...
Canım geçmiş olsun... Dualarımız seninlee :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?