2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amaannn senin dr.unda maşallah aşırı rahatmış :))
benim dr.um hiç bişye izin vermiyor ama ben çay içiyorum açıkta olsa kahve türk kahvesini çok severim çooooooookkkkkkk canım isterse içiyorum
ama bak şimdi sen sakız bile çüğnemiyorum dedin aklım takıldı ben her gün iki tane atıyorum ağzıma hani naneli olanlardan şeker tadı bitince atıyorum ((
demek ki hata yapıyorum bundan sonra çiğnemeyeyim

4 boyutlu ultrason ıcın gun aldım cumartesıye.esım ılk kez gorucek oglumuzu 4 boyutluda ıns soyle guzel pozlar verır babasına

emsalcım turk kahvesı ıcınde en az kafeın olan ıcecekmıs rahat ol cok kasmana gerek yok o konuda

selam kızlar bebişler nasıl ben çooook yorgunum çünkü doktor doktor geziyom bugünde troit hormonlarıma baktılar genel cerrah ve sinir hastalıkları doktoru muayene etti yarın sabah gene bi test var daha dişçi gözcü ve kbb ye muayene olmam gerekiyo ve bi ton test daha var hepsini aç karnına yapıyolar daha yeni kahvaltı yaptım üstelik burda saat 3 oldu bana dua edinde jinekolog başka test istemesin noooooolur

inşalahh canım ne güzel bak babaannede almış ciclerini torununa
bize henüz bişey alan yok erkenmiş (
5-6 tane takım dışında bişeyimiz yok onlarıda biz aldık ama niye aldınlar çok oldu

ya bizim çok oldu gerçekten ama bir şey diyemiyorum artık büyünalın deidm bari hepsi küçük hediye geelnelrde küçük olcak yazık

Meryem canım real de carrefourda falan ucuz mayolar var onlardan al gitsin büyük beden alırsın ben gitseydim tatile öyle düşünüyordum

bebişlerde artık buyudu ya ılk zamanlardakı gıbı çok sakınmaya gerek yok ufak kaçamaklar olur be:)

canım aslına bakarsan ben sıgara olayını bi kaç kişiden duymuştum bazı dr.lar günde 3 taneye kadar izin veriyormuş
günde iki üç taneyle kalacaklarsa ne mutlu ama sıgarayı bırakmış biri olarak bir iki ile başlayıp 3 e 5 çıkarmaktan korkarım ben çok canım isterse bir iki yudum alırım oda her zaman değil ama tam 1 tane içmem ama dediğim gibi günde 3 taneye izin veren dr. çok

Son düzenleme:

niye bu kadar ayrıntılı test istedi canım.....
herşey yolunda gider inşallah....

türk kahvesinde kafein oranı yüksek ancak en az işllemi gördüğü için zararlı değil diğer granül kahveler çok işlemden geçiyor ondan zararlı

türk kahvesinde kafein oranı yüksek ancak en az işllemi gördüğü için zararlı değil diğer granül kahveler çok işlemden geçiyor ondan zararlı

niye bu kadar ayrıntılı test istedi canım.....
herşey yolunda gider inşallah....

burda bütün hamilelerden istiyorlar hatta eşimin kan testini ve akciğer filminide istedi ayrıca 9 ayrı branştan dr dan muayene olmam gerekiyo testlerin biri kötü çıktı plesantaya az kan gidiyomuş onun için bi kaç ilaç içiyorum

Senin dr. harbiden bu kadar rahat bir tip herşeye müsade ediyorsa light ürünlere karşıysa sanırım çok önemli .. Neyse ben boğazımdan kıssam daha iyi ...

ya bizim çok oldu gerçekten ama bir şey diyemiyorum artık büyünalın deidm bari hepsi küçük hediye geelnelrde küçük olcak yazık

Ben de ona bir önlem aldım kendi aldıklarımı büyük alıyorum canım kendi annemide uyardım alacaksan daha büyük al diye ...

sigaraya az olmak kosuluyla izin vermelerinin sebebi su sanirim, annenin tirkayi ise icmemek icin yaptigi stres bebege daha zararli diye rahatlamasi icin gunde 2-3 taneyi gecmeyecek sekilde izin veriyorlar.

tabi en guzeli dayanilabiliyorsa hic icmemek.

Canım çok geçmiş olsun, inşallah çabucak iyileşir eşin...

hoşgeldin cnmmm keşke kendi doğum dr una yazdırsaydın ben güvenmiyorum pek sağlık ocaklarına

Benim de pek güvenim yok, ne dersen onu yapıyorlar sağlık ocakları. Ben bu konuda uzman bir hemşire ile görüşmüştüm o tavsiye etmişti bu ilaçları... Zaten devlet hastanesine gidince doğru düzgün ilgilenmiyorlar, bırak ilgilenmeyi dinlemiyorlar bile...

Canım geçmiş olsun... Dualarımız seninlee :Saruboceq:

ne dokotmruş ama bence sen fazla dinleme bu doktoru alkol sigara çay kahve normal insana bile zarar bebeklerimizin plesantasından en kolay geçebilen maddeler var içinde

sağol canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…