aman da aman hadi şimdiden gözün aydın canım ne güzel oğlunu net net göreceksin4 boyutlu ultrason ıcın gun aldım cumartesıye.esım ılk kez gorucek oglumuzu 4 boyutluda ıns soyle guzel pozlar verır babasına
şimdi içim daha etti canım ne yapayım çok canım isterse içiyordum yarımda olsa onun o miss kokusu beni bitiriyor :))emsalcım turk kahvesı ıcınde en az kafeın olan ıcecekmıs rahat ol cok kasmana gerek yok o konuda
güle güle kullansın canımya bizim çok oldu gerçekten ama bir şey diyemiyorum artık büyünalın deidm bari hepsi küçük hediye geelnelrde küçük olcak yazık
hepimizimkiler güle güle giysin inşallah
Acıktım ama yemeğimiz gelmedi henüz ,,, off herkes yemeğe gitti sanırım kimseden ses çıkmıyor bu arada ligt ürünler kullanıyor musunuz ?
canım aslına bakarsan ben sıgara olayını bi kaç kişiden duymuştum bazı dr.lar günde 3 taneye kadar izin veriyormuş
günde iki üç taneyle kalacaklarsa ne mutlu ama sıgarayı bırakmış biri olarak bir iki ile başlayıp 3 e 5 çıkarmaktan korkarım ben çok canım isterse bir iki yudum alırım oda her zaman değil ama tam 1 tane içmem ama dediğim gibi günde 3 taneye izin veren dr. çok
Şu an sigarayı hamilelikte bırakmış biri olarak söylüyorum , 2/3 tiryaki adamı kesmez en net şekilde bırakmak gerekiyor ayrıca çok şükür benim canım 1 tane bile istemiyor ve inşallah doğumdan sonra da istemez eee bu kiloların bir kısmını da ona borçluyum...
kızlar meraba demeden yazmaya başladım, sizleri özledim...
dün de bebeğin çarşaflarıyla uğraştım.
bursa kumaş pazarından kırmızı zemin üzerine inek desenli bebek nevresim kumaşı aldım , bir de beyaz üzerine rengarenk benekli bir nevresim kumaşı.... kumaşlar süper, desenleri falan....
annemlerin oradaki yorgancıya karyolanın boyutuna göre sipariş verdim.
5 tane 60*120 lastikli çarşaf
2 tane bebek yorganı için nevresim kılıfı
6 tane yastık kılıfı
1 tane pamuklu yorgan
1 tane yün yorgan (yorganlar çok ince yapılacak, incecik battaniye gibi bişey)
1 tane pamuklu yastık
1 tane yün yastık (bunlar da incecik olacak.
1 tane bebek karyolası için kenarlık.
hepsine 60 tl ye anlaştım dikimi için. sadece kumaşlarını ve yorganler için yün ve pamuğunu ben vercem. kenarlığın elyafı ondan olacak..... 6 metre kumaşını 30 tlye aldım, metresi 5 tl. bana hepsinin maliyeti 90 a geldi. yün ve pamuğumuz zaten evde vardı, eski yastıkları bozacak annem.
dikilince fotoğraflarını eklicem buraya.
yastık kılıfını fazla diktirdim, çünkü sürekli yıkarım diye.... inşallah güzel olurlar.
canım ben de görmek istiyorum, linkini kopyalar mısın bulamadım. çok merak etim....
yasemincim nasılsın bu arada... ben kumaşları aldım nevresim için bursa kumaş pazarından, çok güzeller.... kırmızı zemin üzerine inekler var.... ver bunun üç rengi var , mavisi, kırmızısı, sanırım bir de pembe olabilir..... çok güzel nevresim kumaşları gelmiş bursa kumaş pazarına bebekler için....
slmmm kızlar nasılsınız bugun bakalım....
kızlar meraba demeden yazmaya başladım, sizleri özledim...
dün de bebeğin çarşaflarıyla uğraştım.
bursa kumaş pazarından kırmızı zemin üzerine inek desenli bebek nevresim kumaşı aldım , bir de beyaz üzerine rengarenk benekli bir nevresim kumaşı.... kumaşlar süper, desenleri falan....
annemlerin oradaki yorgancıya karyolanın boyutuna göre sipariş verdim.
5 tane 60*120 lastikli çarşaf
2 tane bebek yorganı için nevresim kılıfı
6 tane yastık kılıfı
1 tane pamuklu yorgan
1 tane yün yorgan (yorganlar çok ince yapılacak, incecik battaniye gibi bişey)
1 tane pamuklu yastık
1 tane yün yastık (bunlar da incecik olacak.
1 tane bebek karyolası için kenarlık.
hepsine 60 tl ye anlaştım dikimi için. sadece kumaşlarını ve yorganler için yün ve pamuğunu ben vercem. kenarlığın elyafı ondan olacak..... 6 metre kumaşını 30 tlye aldım, metresi 5 tl. bana hepsinin maliyeti 90 a geldi. yün ve pamuğumuz zaten evde vardı, eski yastıkları bozacak annem.
dikilince fotoğraflarını eklicem buraya.
yastık kılıfını fazla diktirdim, çünkü sürekli yıkarım diye.... inşallah güzel olurlar.
canım ben de görmek istiyorum, linkini kopyalar mısın bulamadım. çok merak etim....
yasemincim nasılsın bu arada... ben kumaşları aldım nevresim için bursa kumaş pazarından, çok güzeller.... kırmızı zemin üzerine inekler var.... ver bunun üç rengi var , mavisi, kırmızısı, sanırım bir de pembe olabilir..... çok güzel nevresim kumaşları gelmiş bursa kumaş pazarına bebekler için....
Ah ah Deniz kola deme bana ne olduysa ilk 3 ay iradeli herşeyden kaçan ben koladan kaçamıyorum , bazen eşimin kolasından yudum yudum içiyorum bazende haftada bir bardak ....
Şu an sigarayı hamilelikte bırakmış biri olarak söylüyorum , 2/3 tiryaki adamı kesmez en net şekilde bırakmak gerekiyor ayrıca çok şükür benim canım 1 tane bile istemiyor ve inşallah doğumdan sonra da istemez eee bu kiloların bir kısmını da ona borçluyum...
demek istediğim adı üstünde tiryaki birde doktor olarak sen 5 e kadar izin verirsen bırakacağı varsa bırakmaz kimse bende kola tiryakisiyim ciddi boyuta ki haftada bir bardak içiyorum doktorum dese her gün içebilirsin içerim nasıl olsa izin verdi derim ama bana canın çok içerse iç dedi bende bir hafta dayanabiliyorum böyle bir yöntem buldum kaldı ki içenlerden anladığım kadarıyla sigara daha zor bırakılan bişiy
ay kızı olucak arkadaslar atv ye bakın ıns sızın kızınız da bu kadar gusel olur benımm oglum da o reklamda oynayan oglana bnzer ıns.senın baban ne iş yapıo bakalım dıo ya ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?