2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

4 boyutlu ultrason ıcın gun aldım cumartesıye.esım ılk kez gorucek oglumuzu 4 boyutluda ıns soyle guzel pozlar verır babasına
aman da aman hadi şimdiden gözün aydın canım ne güzel oğlunu net net göreceksin
çok güzel oluyor yaa bizde 3 boyutluya girdik ama önümüzdeki ay 4 boyutluyada gircem daha net görcem hemde biraz daha büyümüş olacak
sonra bizde göster ama ben merak ederim :))

emsalcım turk kahvesı ıcınde en az kafeın olan ıcecekmıs rahat ol cok kasmana gerek yok o konuda
şimdi içim daha etti canım ne yapayım çok canım isterse içiyordum yarımda olsa onun o miss kokusu beni bitiriyor :))
ben hamile kalmadan önce her sabah kahvaltıdan sonra mutlaka içerdim nerde olursam olayım içmezsem duramıyordum ee tabii birde sıgaranın olmazsa olması çay ve kahveydi :))

ya bizim çok oldu gerçekten ama bir şey diyemiyorum artık büyünalın deidm bari hepsi küçük hediye geelnelrde küçük olcak yazık
güle güle kullansın canım
bende 1 ay sonra alırım herşeyini inşallah tabii artık uzun kollu patili tulumlar bulmak zorlaşır sanırım şimdiden bakınıyorum herşey yazlık

kızlar meraba demeden yazmaya başladım, sizleri özledim...

dün de bebeğin çarşaflarıyla uğraştım.

bursa kumaş pazarından kırmızı zemin üzerine inek desenli bebek nevresim kumaşı aldım , bir de beyaz üzerine rengarenk benekli bir nevresim kumaşı.... kumaşlar süper, desenleri falan....

annemlerin oradaki yorgancıya karyolanın boyutuna göre sipariş verdim.

5 tane 60*120 lastikli çarşaf
2 tane bebek yorganı için nevresim kılıfı
6 tane yastık kılıfı
1 tane pamuklu yorgan
1 tane yün yorgan (yorganlar çok ince yapılacak, incecik battaniye gibi bişey)
1 tane pamuklu yastık
1 tane yün yastık (bunlar da incecik olacak.
1 tane bebek karyolası için kenarlık.

hepsine 60 tl ye anlaştım dikimi için. sadece kumaşlarını ve yorganler için yün ve pamuğunu ben vercem. kenarlığın elyafı ondan olacak..... 6 metre kumaşını 30 tlye aldım, metresi 5 tl. bana hepsinin maliyeti 90 a geldi. yün ve pamuğumuz zaten evde vardı, eski yastıkları bozacak annem.

dikilince fotoğraflarını eklicem buraya.

yastık kılıfını fazla diktirdim, çünkü sürekli yıkarım diye.... inşallah güzel olurlar.

hepimizimkiler güle güle giysin inşallah

canım ben de görmek istiyorum, linkini kopyalar mısın bulamadım. çok merak etim....
Acıktım ama yemeğimiz gelmedi henüz ,,, off herkes yemeğe gitti sanırım kimseden ses çıkmıyor bu arada ligt ürünler kullanıyor musunuz ?

yasemincim nasılsın bu arada... ben kumaşları aldım nevresim için bursa kumaş pazarından, çok güzeller.... kırmızı zemin üzerine inekler var.... ver bunun üç rengi var , mavisi, kırmızısı, sanırım bir de pembe olabilir..... çok güzel nevresim kumaşları gelmiş bursa kumaş pazarına bebekler için....

Şu an sigarayı hamilelikte bırakmış biri olarak söylüyorum , 2/3 tiryaki adamı kesmez en net şekilde bırakmak gerekiyor ayrıca çok şükür benim canım 1 tane bile istemiyor ve inşallah doğumdan sonra da istemez eee bu kiloların bir kısmını da ona borçluyum...

demek istediğim adı üstünde tiryaki birde doktor olarak sen 5 e kadar izin verirsen bırakacağı varsa bırakmaz kimse bende kola tiryakisiyim ciddi boyuta ki haftada bir bardak içiyorum doktorum dese her gün içebilirsin içerim nasıl olsa izin verdi derim ama bana canın çok içerse iç dedi bende bir hafta dayanabiliyorum böyle bir yöntem buldum kaldı ki içenlerden anladığım kadarıyla sigara daha zor bırakılan bişiy

irade meselesi canım yaa
bende eskiden günde 1 paketten fazla içiyordum 6 aydır içmiyorum sadece son 10 gündür çok canım isterse 2 yudum çekiyorum ama ilk 3 ay var olan mide bulantılarımla onun kokusu bir araya geliyordu perişan oluyordum eşim evde içmemesine ragmen üzerine sinen koku beni deli ediyordu git üzerini değiştir diyordum :))
bu arada canımcım bende seninle aynıyım 8-9 kilo aldım dediğin gibi sıgaranında etkisi var bu kilolarda :))

Gülaycım süpersin valla , bende maaşımı aldıktan sonra gidicem bursa kumaş pazarına ama sadece nevresimlik kumaş alıcam , annem geldiğinde diker :)) Bu arada dün iş çıkışı Büyük olan Demtiye gittim ve kendime bir kaç tane tişört aldım valla yorgun olmasaydım bakardım bişeyler daha ama çok hoş şeyler vardı ...

Ah ah Deniz kola deme bana ne olduysa ilk 3 ay iradeli herşeyden kaçan ben koladan kaçamıyorum , bazen eşimin kolasından yudum yudum içiyorum bazende haftada bir bardak ....

tatlım bu sayfadan bakabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/238896-2009-eylul-anneleri-3371.html

ay kızı olucak arkadaslar atv ye bakın ıns sızın kızınız da bu kadar gusel olur benımm oglum da o reklamda oynayan oglana bnzer ıns.senın baban ne iş yapıo bakalım dıo ya ona

canım boşver iki üç kilo fazlan olsun sigara içme doğumdan sonrada bu sigara Amerika nın bizim gibi az gelişmiş ülkelere bir oyunun bizi bişiylere bağımlı yapmak için uğraşıyorlar biliyorsunuzdur dünyada en ucuz sigara satın alabileceğiz ender ülkelerden biri Türkiye lütfen içmeyin içirmeyin

ay kızı olucak arkadaslar atv ye bakın ıns sızın kızınız da bu kadar gusel olur benımm oglum da o reklamda oynayan oglana bnzer ıns.senın baban ne iş yapıo bakalım dıo ya ona

tabii kişiden kişiye değişir dedigin gibi tadını alınca devam ederse kötü
benim dr.um o konuda fena herşey yasak :))
bende kolayı çok severim çok canım isterse bir çay bardağı anca fazlası yok yanii tadını alayım yeter bana ama bzen düşünüyorum da biz çok dikkkatli ve evhamlıyız tanıdıgım bir çok kişi herşeyi yaptı top gibi bebekler doğurdu
mesale hamileyken sırt üstü yatmak iyi degil benim bir arkadaşım hiç sağa yada sola yatmadı hep sırt üztü yattı 9 ay boyunca
başka bir arkadaşım her gün 3-4 sıgara ve bir tane türk kahvesi içti çay falan hak getire
benim ablam her gün 2 lt fanta içti deli gibi canı çekiyordu
amca kızım 5. aydan sonra full sıgara içti
hepside Allah a bin şükür yavrularını kucaklarına aldı :))

ya annen ne iş yapıyo diye soruyor kızda tüm meslekleri sayıyor ya ben ona bitiyorum ya ordaki çocuk çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…