2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım güzel şeyler var... ben oradan 4 tane bebek pijama takımı aldım. cinsiyeti belli değil ama, olsun iki kız iki erkek aldım, 1 ve 1,5 yaşlar için. nasıl olsa cumartesi belli olacak cinsiyeti... gider değiştiririm. bu arada unutma demti her zaman sınırsız değiştirme yapıyo, ben çok değiştiriyorum....

güle güle kullan canım, bebek ürünlerine bakmayı unutma sakın demtide.

ay canım süperler ya, arabalı olanı ayrı bir beğendim... sarı alman da çok isabetli olmuş... çok güzel görünüyo..... poyrazcığıma da yakışır valla....

ona bişiy demiyorum ama bir laf var sen eşeğini sağlam bağla diye o hesap benim dedem de sarma sigara içerdi 90 nında öldü diğer dedem az içerdi 50 yaşında kanser oldu öldü o takdir elbette dikkat edersin başka bişiy çıkar lafım göz göre göre yanlış yapmak belki fazla yeşilaycıyım ondan bu kadar tepkim hiç sigara içmedim belki empati kuramıyorumdur

yakışır yakışıklı oğluşuma

tabi bu yapilan zararli seyler dogumda bebekte bir sorun yaratmayabilir, ama bunlari yaparak ilerde bebeklerimizin allah korusun ama bazi hastaliklara yakalanma risklerini arttiriyoruz.
o yuzden yine de dikkat edip en az duzeyde tuketmekte fayda var.
doktorum bana herseyi serbest birakti ama ben yapmamaya caba harciyorum.cok canim cekerse kola iciyorum felan.

canım bebeklikte anlaşılmayabilir ama bunlar bence ileriki dönemler de sorun yaratabilirler.
şimdi okuduğum bir hamilelik kitabına göre , anne karnındaki bebeklerin 6 aydan sonra işitebildiklerini ve hamilelik sürecinde müzik dinleyen annelerin bebeklerinin erken konuşmaya başladıklarını söylüyor. sanırım bu konuda bir test yapılmış ben hiç müzik dinlemem bu arada, bebek için de hiç dinlemedim. ama bunu duyunca dinlemeye karar verdim.

sonuçta etkilememesi mümkün değil....

öyle tabii Allah korusun olacak olduktan sonra olur herşey
ama tedbiri elden bırakmamak gerek tabiii
hiç içmemiş olman çok güzel bırakması çok zor sonra öyle illet bişey ki :))

benim bi öğretmen arkadaşım hamileykan günde bi paket sigara kullanmış oğlu orta 2 deydi ve bulunduğumuz şehirde yapılan sınavda il birincisi olmuştu zekasal bi sorun olmamış fakat bebekken çok hastalanmış yani sigara bağışıklık sistemini çok zayıflatıyormuş tabi bide bebeğe az oksijen gidiyomuş

aman kıssslar neler kaynatmışsınız...lıght ürünler normaldede zararlı bende kullanmıyorum türk kahvesini çok seviyorum 1 gün arayla içiyorum mutlakatatile gelince ben denize gitmeyi gözüm yemiyo şimdi 2 adım yol yürüyorum nefesim kesiliyo sıcakta nefes alamıcam gibime geliyo dağ evinde idare edicem sanırım bu yıl ama belki akşam yürüyüş için tercih edebiliri denizii bakalım

yavrularımızı kucaklarımıza alana kadar herşeye dikkat etmemiz gerek zaten ne kaldı ki şurda üstelik kimse bebeğine zarar vermek istemez

gülay cım yazdıgım olaylar ve bebekler maşallahh çok sağlıklı üstelik çoğu bebeklikten çıktı :)) iki tanesi genç kız kocaman oldular biri 18 biri 16 yaşında ikiside birer izmir afeti :))
bizler dikkat ediyoruz ve pimpirikleniyoruz yoksa eskiden annelerimiz ninelerimiz neye dikkat etmişler bizim beslenme proğramlarımız bile var şükür :)) aldıgımız ilaçlar falan eskiden takviye için ilaç mı varmış
bizler daha bilinçli ve dikkaatli davranıyoruz ama bazı şeyleride çok fazla abartmamak gerek
bu arada canım 20 haftadan sonra bebekler duyuyormuş ilk önce kuş seslerini duyuyorlarmış ve babaların seslerini daha net duyuyorlar erkek sesi karın içinden daha net gidiyormuş ben her gün konuşuyorum kızımla babamızda konuşuyor ilerki aylarda konuşmalara tepki vereceginede eminim :)
ben de pek müzik dinlemiyorum ama sık sık konuşuyorum bebeğimle

bu arada GÜLAY cım maşallahh diyorum sana elinden geliyormuş ne mutlu keşke bende anlasam
ne güzel gönlüne göre yapacaksın vede ucuza mal edeceksin
inşallah sağlıkla sıhhatle miss gibi yatsın içinde yavrun

geçen tv de izledim bi çocuğun annesinin içmesini bırak sigara içilen ortamdaki hamile kişinin bile ,anne karnında resmen tepiniyo bebek o kadar rahatsız oluyo ki kıyamam bide içen anneyi düşünün biraz gayret içen anneler bebiş içinn değmezmii???

tatil bende istiyordum denize gitmeyi ama tam 7. ayım olcak gideceğim dönem şimdi bişiy olur falan gözüm almıyor vicdan azabı olur sonra evde leğenle idare edecem artık bu sene. seneye Allah bebeğimizle gitmeyi nasip etsin

gülay valla harikasın ben hazır alıcam hepsini satılan yerde çalışınca bide hiç gözüm almıyor yaa

canım yakında falan bır yerler varsa gıdersın. gunubırlık

:roflol::roflol::roflol: evet neden olmasınnn harika fikir leğen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…