Gülaycım süpersin valla , bende maaşımı aldıktan sonra gidicem bursa kumaş pazarına ama sadece nevresimlik kumaş alıcam , annem geldiğinde diker :)) Bu arada dün iş çıkışı Büyük olan Demtiye gittim ve kendime bir kaç tane tişört aldım valla yorgun olmasaydım bakardım bişeyler daha ama çok hoş şeyler vardı ...
tatlım bu sayfadan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/238896-2009-eylul-anneleri-3371.html
tabii kişiden kişiye değişir dedigin gibi tadını alınca devam ederse kötü
benim dr.um o konuda fena herşey yasak :))
bende kolayı çok severim çok canım isterse bir çay bardağı anca fazlası yok yanii tadını alayım yeter bana ama bzen düşünüyorum da biz çok dikkkatli ve evhamlıyız tanıdıgım bir çok kişi herşeyi yaptı top gibi bebekler doğurdu
mesale hamileyken sırt üstü yatmak iyi degil benim bir arkadaşım hiç sağa yada sola yatmadı hep sırt üztü yattı 9 ay boyunca
başka bir arkadaşım her gün 3-4 sıgara ve bir tane türk kahvesi içti çay falan hak getire
benim ablam her gün 2 lt fanta içti deli gibi canı çekiyordu
amca kızım 5. aydan sonra full sıgara içti
hepside Allah a bin şükür yavrularını kucaklarına aldı :))
kızlar meraba demeden yazmaya başladım, sizleri özledim...
dün de bebeğin çarşaflarıyla uğraştım.
bursa kumaş pazarından kırmızı zemin üzerine inek desenli bebek nevresim kumaşı aldım , bir de beyaz üzerine rengarenk benekli bir nevresim kumaşı.... kumaşlar süper, desenleri falan....
annemlerin oradaki yorgancıya karyolanın boyutuna göre sipariş verdim.
5 tane 60*120 lastikli çarşaf
2 tane bebek yorganı için nevresim kılıfı
6 tane yastık kılıfı
1 tane pamuklu yorgan
1 tane yün yorgan (yorganlar çok ince yapılacak, incecik battaniye gibi bişey)
1 tane pamuklu yastık
1 tane yün yastık (bunlar da incecik olacak.
1 tane bebek karyolası için kenarlık.
hepsine 60 tl ye anlaştım dikimi için. sadece kumaşlarını ve yorganler için yün ve pamuğunu ben vercem. kenarlığın elyafı ondan olacak..... 6 metre kumaşını 30 tlye aldım, metresi 5 tl. bana hepsinin maliyeti 90 a geldi. yün ve pamuğumuz zaten evde vardı, eski yastıkları bozacak annem.
dikilince fotoğraflarını eklicem buraya.
yastık kılıfını fazla diktirdim, çünkü sürekli yıkarım diye.... inşallah güzel olurlar.
canım cok ıyı dusunmussun ve cokta uygun fıyata dıken bır yer bulmussun ben moda carsının ıcerısınde bı yere sordum sadece nevresım takımına kı bır yastık 1 carsaf bırde yorgan kılıfının dıkımıne 22 tl dedı kumasları onlardanmıs ama sonucta sen ıstedıgın kuması almıssın bı de dıktırdıgın parca sayısı epey cok, sen nereye verdın dıktırmek ıcın
evet canım güzel şeyler var... Ben oradan 4 tane bebek pijama takımı aldım. Cinsiyeti belli değil ama, olsun iki kız iki erkek aldım, 1 ve 1,5 yaşlar için. Nasıl olsa cumartesi belli olacak cinsiyeti... Gider değiştiririm. Bu arada unutma demti her zaman sınırsız değiştirme yapıyo, ben çok değiştiriyorum....
Güle güle kullan canım, bebek ürünlerine bakmayı unutma sakın demtide.
Ay canım süperler ya, arabalı olanı ayrı bir beğendim... Sarı alman da çok isabetli olmuş... çok güzel görünüyo..... Poyrazcığıma da yakışır valla....
bende kolayı çok severim çok canım isterse bir çay bardağı anca fazlası yok yanii tadını alayım yeter bana ama bzen düşünüyorum da biz çok dikkkatli ve evhamlıyız tanıdıgım bir çok kişi herşeyi yaptı top gibi bebekler doğurdu
mesale hamileyken sırt üstü yatmak iyi degil benim bir arkadaşım hiç sağa yada sola yatmadı hep sırt üztü yattı 9 ay boyunca
başka bir arkadaşım her gün 3-4 sıgara ve bir tane türk kahvesi içti çay falan hak getire
kutu kutu gecmıs olsun canım ıns doktorun artık baska test ıstemez.rabbım sıfa versın
ona bişiy demiyorum ama bir laf var sen eşeğini sağlam bağla diye o hesap benim dedem de sarma sigara içerdi 90 nında öldü diğer dedem az içerdi 50 yaşında kanser oldu öldü o takdir elbette dikkat edersin başka bişiy çıkar lafım göz göre göre yanlış yapmak belki fazla yeşilaycıyım ondan bu kadar tepkim hiç sigara içmedim belki empati kuramıyorumdur
kızlar meraba demeden yazmaya başladım, sizleri özledim...
dün de bebeğin çarşaflarıyla uğraştım.
bursa kumaş pazarından kırmızı zemin üzerine inek desenli bebek nevresim kumaşı aldım , bir de beyaz üzerine rengarenk benekli bir nevresim kumaşı.... kumaşlar süper, desenleri falan....
annemlerin oradaki yorgancıya karyolanın boyutuna göre sipariş verdim.
5 tane 60*120 lastikli çarşaf
2 tane bebek yorganı için nevresim kılıfı
6 tane yastık kılıfı
1 tane pamuklu yorgan
1 tane yün yorgan (yorganlar çok ince yapılacak, incecik battaniye gibi bişey)
1 tane pamuklu yastık
1 tane yün yastık (bunlar da incecik olacak.
1 tane bebek karyolası için kenarlık.
hepsine 60 tl ye anlaştım dikimi için. sadece kumaşlarını ve yorganler için yün ve pamuğunu ben vercem. kenarlığın elyafı ondan olacak..... 6 metre kumaşını 30 tlye aldım, metresi 5 tl. bana hepsinin maliyeti 90 a geldi. yün ve pamuğumuz zaten evde vardı, eski yastıkları bozacak annem.
dikilince fotoğraflarını eklicem buraya.
yastık kılıfını fazla diktirdim, çünkü sürekli yıkarım diye.... inşallah güzel olurlar.
canım cok ıyı dusunmussun ve cokta uygun fıyata dıken bır yer bulmussun ben moda carsının ıcerısınde bı yere sordum sadece nevresım takımına kı bır yastık 1 carsaf bırde yorgan kılıfının dıkımıne 22 tl dedı kumasları onlardanmıs ama sonucta sen ıstedıgın kuması almıssın bı de dıktırdıgın parca sayısı epey cok, sen nereye verdın dıktırmek ıcın
evet canım moda çarşısına ben de sordum, bana da aynı fiyat dedi. ama ben modadaki aynı bebek nevresim kumaşı bursa kumaş pazarında 5 ytl di metresi, modada 6 yada 7 ytl dedi.... sonra ben de huylandım oradan, annemler subayevlerinde oturuyorlar oradaki bir yorgancıyla görüştüm. yakınsan adresini veririrm sana, ben ce mahhalle arasındaki yorgancılar çok uyguna yapar... ben pazarlıkta yaptım tabi, modanın bana 22 tl dediği şeyi ben kumaşıyla beraber bana 12 tl ye geldi.
sen mahalle arasındaki terziler yada yorgancılarla görüş, zaten herkes biker çok kolay. özellikle bir de lastikli çarşaf istedim, düzden daha kullanışlı oluyor bence....
bu arada sen de ankaralısın ne güzel....
yavrularımızı kucaklarımıza alana kadar herşeye dikkat etmemiz gerek zaten ne kaldı ki şurda üstelik kimse bebeğine zarar vermek istemeztabi bu yapilan zararli seyler dogumda bebekte bir sorun yaratmayabilir, ama bunlari yaparak ilerde bebeklerimizin allah korusun ama bazi hastaliklara yakalanma risklerini arttiriyoruz.
o yuzden yine de dikkat edip en az duzeyde tuketmekte fayda var.
doktorum bana herseyi serbest birakti ama ben yapmamaya caba harciyorum.cok canim cekerse kola iciyorum felan.
canım bebeklikte anlaşılmayabilir ama bunlar bence ileriki dönemler de sorun yaratabilirler.
şimdi okuduğum bir hamilelik kitabına göre , anne karnındaki bebeklerin 6 aydan sonra işitebildiklerini ve hamilelik sürecinde müzik dinleyen annelerin bebeklerinin erken konuşmaya başladıklarını söylüyor. sanırım bu konuda bir test yapılmış ben hiç müzik dinlemem bu arada, bebek için de hiç dinlemedim. ama bunu duyunca dinlemeye karar verdim.
sonuçta etkilememesi mümkün değil....
evet canım moda çarşısına ben de sordum, bana da aynı fiyat dedi. ama ben modadaki aynı bebek nevresim kumaşı bursa kumaş pazarında 5 ytl di metresi, modada 6 yada 7 ytl dedi.... sonra ben de huylandım oradan, annemler subayevlerinde oturuyorlar oradaki bir yorgancıyla görüştüm. yakınsan adresini veririrm sana, ben ce mahhalle arasındaki yorgancılar çok uyguna yapar... ben pazarlıkta yaptım tabi, modanın bana 22 tl dediği şeyi ben kumaşıyla beraber bana 12 tl ye geldi.
sen mahalle arasındaki terziler yada yorgancılarla görüş, zaten herkes biker çok kolay. özellikle bir de lastikli çarşaf istedim, düzden daha kullanışlı oluyor bence....
bu arada sen de ankaralısın ne güzel....
walla gule gule kullanın hem sen hemde bebısın:) subayevlerı bana cok ters umıtkoyde oturuyorum kızılayda calısıyorum vs vs ama dedıgın gıbı yapayım bende baska yerlere sormalı hakkaten. bu arada evet bende ankaradayım gıttıkce cogalıyoruz:)
tatil bende istiyordum denize gitmeyi ama tam 7. ayım olcak gideceğim dönem şimdi bişiy olur falan gözüm almıyor vicdan azabı olur sonra evde leğenle idare edecem artık bu sene. seneye Allah bebeğimizle gitmeyi nasip etsin
tatil bende istiyordum denize gitmeyi ama tam 7. ayım olcak gideceğim dönem şimdi bişiy olur falan gözüm almıyor vicdan azabı olur sonra evde leğenle idare edecem artık bu sene. seneye Allah bebeğimizle gitmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?