2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol::roflol::roflol: evet neden olmasınnn harika fikir leğen

çareler tükenmez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kizlar herkes iyidir umarim. ben bugün kizima bi uyku seti begendim resmini gönderiyorum yorumlarinizi bekliyorum güzel ama dimi :) http://www.funnababy.com/images/urunler/larges/Butterfly%20- Uyku Seti.jpg

çok güzelmiş canım ya ben daha bakmadım ne kadar fiyatı biliyor musun çok şeker

179 ytl cibinligi yok ama icinde yorgani falan var sadce nevresim takimi 73tl ama onunda yandaki korumalari olmayacak yine uyku seti mecbur alinacak. pahalimi ben yurdisindayimya fiyatlarini bilmiyorum bebek esyalarinin

ben e-bebek magazasını gezerken gormustum bı yatagın ıcıne koymuslardı teshır amaclı ama fıyatı daha uygundu dıye hatırlıyorum ınternet sıtelerınde de yazabılır belkı fıyatları

oh oh oh herkesler burda... negüzell bugün evde olmanın mutluluğunu yaşıyorum... eşim bu akşam 2 günlük istanbula gidecek semineri var bende annemi çağırdımm.. yalnız kalmıyayım diye ama şimdide diyorumki ayy keşke hiç kimse olmasada bende iyce tembellik etsemm...:) keyifler nasıl....

cok guzel canım. ben bu takımı yakındanda gordum o zamanda cok begenmıstım

ya benimde kayin validem izmite gidecekti orda magzasi varmis bakicak bugün kumasina falan kizim olucagi halde ben hep turkuaz mavilerini begeniyordum ilk kez pembeli biseyler begendim iki gündür takilmis durumdayim alayimmi acaba diye

ben e-bebek magazasını gezerken gormustum bı yatagın ıcıne koymuslardı teshır amaclı ama fıyatı daha uygundu dıye hatırlıyorum ınternet sıtelerınde de yazabılır belkı fıyatları

benderoraya baktim sanirim ama fiyatlari ayni ama sanki indirim yapmis gibi fazla yazip üzerini cizmisler ayni fiyatlari yazmislar. cogu bebek sitesinde bu marka var zaten ama ürünleri cok tatli kiz icinde erkek icinde

oh canım keyfini çıkar keşke bende vede olsaydım birazdan katil olcam kızı boğcam

iş yerinde bir uyuz kız var patronun sağ kolu küçük beyinli çocuk gibi ne olursa patrona yetiştiriyo manyak ya en ufak bişiyde büyütüyo triplere giriyo kendini patron sanıyo yalaka patron hep onu övsün istiyo taktı banada kıskanç şey

isyerlerinde mutlaka öyle bir tip olmak zorunda herhalde. benimde vardi öyle ama dikkat et valla tehlikeli oluyorlar

benderoraya baktim sanirim ama fiyatlari ayni ama sanki indirim yapmis gibi fazla yazip üzerini cizmisler ayni fiyatlari yazmislar. cogu bebek sitesinde bu marka var zaten ama ürünleri cok tatli kiz icinde erkek icinde

olabılır canım ben bakarken pek fıyatlarına dıkkat etmemıstım o konuda bısey dıyemıcem ama dedıgım gıbı cok guseldı hem kuması hemde sıklıgı

bircancım sen muhatap olma sakin olll.yoksa bak bi ordu halinde gelir döveriz onu topik olarakkkkk

Biz bu sene tatile gidemicez sanırım , maddi şeylerden dolayı ... Ayrıca şu an bende istemiyorum tatilede hoplayıp zıplayamadıktan sonra ne anlamışım , aslında yüzmek iyi olabilirdi belki havuza gideriz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…