iş yerinde bir uyuz kız var patronun sağ kolu küçük beyinli çocuk gibi ne olursa patrona yetiştiriyo manyak ya en ufak bişiyde büyütüyo triplere giriyo kendini patron sanıyo yalaka patron hep onu övsün istiyo taktı banada kıskanç şey
Biz bu sene tatile gidemicez sanırım , maddi şeylerden dolayı ... Ayrıca şu an bende istemiyorum tatilede hoplayıp zıplayamadıktan sonra ne anlamışım , aslında yüzmek iyi olabilirdi belki havuza gideriz ...
Ağzına çak bir tane dicem ama bu seferde hamile triplerine girdin derler -tatlicadiarzu-klava:
bircancım sen muhatap olma sakin olll.yoksa bak bi ordu halinde gelir döveriz onu topik olarakkkkk
Biz bu sene tatile gidemicez sanırım , maddi şeylerden dolayı ... Ayrıca şu an bende istemiyorum tatilede hoplayıp zıplayamadıktan sonra ne anlamışım , aslında yüzmek iyi olabilirdi belki havuza gideriz ...
iş yerinde bir uyuz kız var patronun sağ kolu küçük beyinli çocuk gibi ne olursa patrona yetiştiriyo manyak ya en ufak bişiyde büyütüyo triplere giriyo kendini patron sanıyo yalaka patron hep onu övsün istiyo taktı banada kıskanç şey
ya ben yaaşdım bir topik anne ve bebekleri arkamda kim tutar bizi behihoyyythihoyyyt
önümüze gelene 10000 tekkmeeee
tatil cogumuz icin hayal ama allah nasip ederse seneye yaza istiyorum kizimi babaanneye birakip 1 hafta tabi birakabilirmiyim bilmem :)
ama havuza gittim gecen haftalarda güzel ama pek yüzemedim sanki karnim gerildi gibi oldu.
kızlar kardeşim havaalanına inmiş bavul sırası bekliyorlarmış. annemi aradım
canım havuz olayına pek ızın verılmıyor. ben 28 ındekı randevumda konusucam yok derse gırmem gır derse 1 2 sefer anca
Yok yok Allah kısmet ederse ben seneye bebişimle gitmeyi özellikle istiyorum , hep özenirdim bebişleriyle tatile gidenlere inşallah kuzucumla seneye gideriz ...gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?