2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ağzına çak bir tane dicem ama bu seferde hamile triplerine girdin derler -tatlicadiarzu-klava:

Biz bu sene tatile gidemicez sanırım , maddi şeylerden dolayı ... Ayrıca şu an bende istemiyorum tatilede hoplayıp zıplayamadıktan sonra ne anlamışım , aslında yüzmek iyi olabilirdi belki havuza gideriz ...

canım havuz olayına pek ızın verılmıyor. ben 28 ındekı randevumda konusucam yok derse gırmem gır derse 1 2 sefer anca

bircancım inan hepimizin çalışma arkadaşlarında bu tip insanlar var ... hiç umursamamanı tavsiye ederim... sonraa kendilerini bişey zannediyorlar iice... zaten bu tip insanlar hep yalnız kalırlar...:)

Biz bu sene tatile gidemicez sanırım , maddi şeylerden dolayı ... Ayrıca şu an bende istemiyorum tatilede hoplayıp zıplayamadıktan sonra ne anlamışım , aslında yüzmek iyi olabilirdi belki havuza gideriz ...

ay evet cnm daha doğum nasıl olcek hastane msrf ne olur belirsiz ben bide doğumdan sonra evdeyim ee malum 4 ay sonra zaten rapor parasını alıcazzz.ondan sonra nerden baksan ben 1-2 yıl evdeyim yada oğlum u kreşe verinceye kadar herşeyi nasıl düşünüyorum ama Allah büyük yardım eder inş.

tatil cogumuz icin hayal ama allah nasip ederse seneye yaza istiyorum kizimi babaanneye birakip 1 hafta tabi birakabilirmiyim bilmem :)
ama havuza gittim gecen haftalarda güzel ama pek yüzemedim sanki karnim gerildi gibi oldu.

Ha bu arada göbüşler ne alemde , çatlaklar kaşıntılar var mı ?? Benim kaşıntılarım geçti çok nadir ara ara oluyor , ama aldığım yağlar iyi geldi diyebilirim , şimdilik krem almadım ama ihtiyaç duyarsam babe önerdi dr. oluşmuş çatlaklarada iyi geliyormuş ....

yaaa her yerde var herhalde bu modelden... klava:

Bircan canım merak etme çıkar ondan bu ahlar bende okkalı bir küfür savurdum senin namına

tatil cogumuz icin hayal ama allah nasip ederse seneye yaza istiyorum kizimi babaanneye birakip 1 hafta tabi birakabilirmiyim bilmem :)
ama havuza gittim gecen haftalarda güzel ama pek yüzemedim sanki karnim gerildi gibi oldu.

Yok yok Allah kısmet ederse ben seneye bebişimle gitmeyi özellikle istiyorum , hep özenirdim bebişleriyle tatile gidenlere inşallah kuzucumla seneye gideriz ...gamyoncuiremsu

canım havuz olayına pek ızın verılmıyor. ben 28 ındekı randevumda konusucam yok derse gırmem gır derse 1 2 sefer anca

ben doktoruma sordum havuzu hamileler icin en güzeli yüzme dedi. mikrop falan olurmu dedim. oda olursa mantar olur onun bebege zarari yok ilacla cözeriz dedi :) benim doktor biraz rahatta . ama temiz havuzlar dedi. bende gittim bisey olmadi allaha sükür.

kızlar tatil demeyin nolur bu sene biz gidemicez tatileee klava: kocamın izni yokkk gerçi olsada gidemeyiz

Kızlar ben geldim. Bağrış çağrış toplantıdan çıktım. ama ben sadece bir köşede oturup çayımı yudumladım sakince. Kimseyle konuşmadım ilk defa. Kutluyorum kendimi delikafadulden

Bircancım gözünüzaydın cnm. Çok sevindimm

Yok yok Allah kısmet ederse ben seneye bebişimle gitmeyi özellikle istiyorum , hep özenirdim bebişleriyle tatile gidenlere inşallah kuzucumla seneye gideriz ...gamyoncuiremsu

ya bende onu düsündüm aslinda bebek icin cok güzel ama hasta falan olur bide gece cikmak isterim büyük ihtimalle tatil ama dimi gecede eglenemedikten bi ziplayip stres atmadiktan sonra diye düsünüp babaannesi geldi aklima onunlada daha sakin biyere giderim :) ay anneye bak cok utandim kendimden simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…