2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada çağla şikel eve ultrason makinası almayı istiyormuş kaydirigubbakcemile3 bende de o kadar para olsa, ben de isterim walla kaydirigubbakcemile3

Merhaba herkese. Bugün kızımı gördük doktorumuz yarım saat baktı bi türlü yüzünü bize dönmedi o yüzden çıktık onbeş dakika bekledik tekrar girdik bu sefer yüzünü çok güzel gördük. 759 gr. olmuş. Ağzını açıp kapatıyodu çok tatlıydı yaa anlatamam hem fotoğraf hemde iki dakikalık görüntü cd verdi seyredip seyredip kime benziyor diye bakıyoruz :) Eşim bana benziyor yaşasın babasının kızı diyip duruyo hadi bozmayayım adamı dedim bende susuyorum sevinsin gariban :) Herkes iyidir inşallah bi yaramazlık yoktur bi kaç gündür hiç giremedim. Haa bide yarın şeker yükleme testi yaptırıcam 50 gr. Yaptıran var mı arkadaşlar aranızda?

çok sağol canım benim...

gülay valla harikasın ben hazır alıcam hepsini satılan yerde çalışınca bide hiç gözüm almıyor yaa

canım ya ben de ucuza mal etmek için işte. beğendiğim uyku setleri 100 tlden aşağı değil... ben 100 tl ye iki tane uyku setinden fazlasını almış gibi oluyorum.... benim iş çok ağır değil Allahtan, öğle araları kumaşçılardayım valla.

kızlar kardeşim havaalanına inmiş bavul sırası bekliyorlarmış. annemi aradım

HAYIRLI OLSUN :teytey::teytey::teytey:

CANIM BEN DE ÇATLAK YA DA KAŞINTI YOK, AMA ÇOK BÜYÜDÜ, ÖZELLİKLE SON İKİ HAFTA. sanki bir gerilme hissediyorum karnımda.... şuan bebek yağı kullanıyorum ama senin yağ karışımından yaptırcam. ekstra krem almıcam , tabi çatlaklarımın durumuna bağlı:çok üzgünüm:

QUOTE=yume;6941768]kızlar bu arada çağla şikel eve ultrason makinası almayı istiyormuş kaydirigubbakcemile3 bende de o kadar para olsa, ben de isterim walla kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ben de isterdim. ama düşünemiyorum kendimi evde olsa, psikopatra bağlardım sanırım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- sürekli makinede olurdum heralde.... yok yok olmasın yaaaaaaaa

Ayy gözünaydın cnm. Maşallah prensese. Nasıl tatlıydı kimbilir

süpersin canım kaydirigubbakcemile5

bende çok sevindimkaydirigubbakcemile3

hay maaşallahhhh çok sevindim ne güzel haberler almışsın,,güzel haberler verdin darısı başımıza

hakkaten süper ya. darısı başıma ben de ctesi gitcem tekrar. şekere henüz girmedim ben de.

kızlar EU standartlarını bilmem ama Türk işi havuzlara güvenmeyin pek. sadece mikrop da değil ilacı bazen acayip bsıyorlar. deniz imkanı olan denize girsin yaz boyunca da 2 kere havuza girmekle ne atletik olunur de de doğuma hazır. boşuna kasmayın kendinizi... :)

millet tatil yazılarınızı okudum da ay nasıl ihtiyacım var şöyle dinlenmeye. deniz olayı bizde pek yok eşim azcık kıskançtır o konuda ama şöyle ayaklarımı uzatıp kitap okuyup telefonun maillerin olmadığı bir yer istiyorum yaaaa. ama imkansızzzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…