bu arada GÜLAY cım maşallahh diyorum sana elinden geliyormuş ne mutlu keşke bende anlasam
ne güzel gönlüne göre yapacaksın vede ucuza mal edeceksin
inşallah sağlıkla sıhhatle miss gibi yatsın içinde yavrun
gülay valla harikasın ben hazır alıcam hepsini satılan yerde çalışınca bide hiç gözüm almıyor yaa
kızlar kardeşim havaalanına inmiş bavul sırası bekliyorlarmış. annemi aradım
CANIM BEN DE ÇATLAK YA DA KAŞINTI YOK, AMA ÇOK BÜYÜDÜ, ÖZELLİKLE SON İKİ HAFTA. sanki bir gerilme hissediyorum karnımda.... şuan bebek yağı kullanıyorum ama senin yağ karışımından yaptırcam. ekstra krem almıcam , tabi çatlaklarımın durumuna bağlı:çok üzgünüm:Ha bu arada göbüşler ne alemde , çatlaklar kaşıntılar var mı ?? Benim kaşıntılarım geçti çok nadir ara ara oluyor , ama aldığım yağlar iyi geldi diyebilirim , şimdilik krem almadım ama ihtiyaç duyarsam babe önerdi dr. oluşmuş çatlaklarada iyi geliyormuş ....
Merhaba herkese. Bugün kızımı gördük doktorumuz yarım saat baktı bi türlü yüzünü bize dönmedi o yüzden çıktık onbeş dakika bekledik tekrar girdik bu sefer yüzünü çok güzel gördük. 759 gr. olmuş. Ağzını açıp kapatıyodu çok tatlıydı yaa anlatamam hem fotoğraf hemde iki dakikalık görüntü cd verdi seyredip seyredip kime benziyor diye bakıyoruz :) Eşim bana benziyor yaşasın babasının kızı diyip duruyo hadi bozmayayım adamı dedim bende susuyorum sevinsin gariban :) Herkes iyidir inşallah bi yaramazlık yoktur bi kaç gündür hiç giremedim. Haa bide yarın şeker yükleme testi yaptırıcam 50 gr. Yaptıran var mı arkadaşlar aranızda?
Bircan canım merak etme çıkar ondan bu ahlar bende okkalı bir küfür savurdum senin namına
Kızlar ben geldim. Bağrış çağrış toplantıdan çıktım. ama ben sadece bir köşede oturup çayımı yudumladım sakince. Kimseyle konuşmadım ilk defa. Kutluyorum kendimi delikafadulden
Bircancım gözünüzaydın cnm. Çok sevindimm
ayyy çok sevindiiiimmmm...şükür kavuşturana
Kızlar ben geldim. Bağrış çağrış toplantıdan çıktım. ama ben sadece bir köşede oturup çayımı yudumladım sakince. Kimseyle konuşmadım ilk defa. Kutluyorum kendimi delikafadulden
Bircancım gözünüzaydın cnm. Çok sevindimm
Merhaba herkese. Bugün kızımı gördük doktorumuz yarım saat baktı bi türlü yüzünü bize dönmedi o yüzden çıktık onbeş dakika bekledik tekrar girdik bu sefer yüzünü çok güzel gördük. 759 gr. olmuş. Ağzını açıp kapatıyodu çok tatlıydı yaa anlatamam hem fotoğraf hemde iki dakikalık görüntü cd verdi seyredip seyredip kime benziyor diye bakıyoruz :) Eşim bana benziyor yaşasın babasının kızı diyip duruyo hadi bozmayayım adamı dedim bende susuyorum sevinsin gariban :) Herkes iyidir inşallah bi yaramazlık yoktur bi kaç gündür hiç giremedim. Haa bide yarın şeker yükleme testi yaptırıcam 50 gr. Yaptıran var mı arkadaşlar aranızda?
ohhhhh içim rahatladı
süpersin canım kaydirigubbakcemile5
tebrikler özgecimmmmm harikasınnn
ben allahtan rahatım ofiste eşimle çalışıyorum. yakında 3-4 kişi oluruz malum ben doğum iznine ayrılcam. öyle gıcıklık yapan yok. rahatım yani. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?