2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herhalde seker testini bu gittigimde yapar bisey sorucam bi asi diyordunuz ne asisi o bana hic asi masi vurmadi sadece kan uyusmazligi var bizde onun icin bir igne yapicaz demisti onu daha vurulmadim. 23. haftamdayim gecmemistir dimi zamanlari

bu arada yemekten snra oturduğum yerde dikiş kutumu organize ettim. oradan da kalkıp su içmeye gittim ama nasıl acıyor karnım. bir öksürük geldi o anda. tutamadım öksürdüm karın kaslarım öyle şiddetli bir acıyla kasıldı ki ağlaya ağlaya yatağın üstüne attım kendimi.

anlatmayayım size, neşenizi kaçırmayayım diyorum da kimsem yok ki. yazık temizliğe yardıma gelen hanım etrafımda nasıl döndü ne yapacağını bilemedi.

canım o agrı bende gecen gece uyurken oldu. dunde sagıma dondum sagda karnımın yan tarafınsa sıdedtlı bır agrı hem korktum hemde canım çok yandı. eşimde endişe etti normalmı dıyo evet evet adıyorum ama emın değilim:)

canim kiyamam.
benimde hapsirirken acayip canim aciyordu. bende su sekilde yapiyorum hapsirik ya da oksuruk geldigi zaman hemen belimden bukuluyorum biraz, yani dik durmuyorum bide karnimin altini tutup oyle hapsiriyorum ya da oksuruyorum acimiyor o zaman.

bunlar rahim kaslarimiz gerildigi icin oluyor. onemli degil sakin canini sikma.

herhalde seker testini bu gittigimde yapar bisey sorucam bi asi diyordunuz ne asisi o bana hic asi masi vurmadi sadece kan uyusmazligi var bizde onun icin bir igne yapicaz demisti onu daha vurulmadim. 23. haftamdayim gecmemistir dimi zamanlari

canım kan uyuşmazlığı iğnesinin zamanını zaten doktorun sana söylemiştir...
Diğer bahsedilen aşı ise tetanoz aşısı. Onu da her doktor istemeyebiliyor. Doğum yapacağın hastaneye bağlı. Mesela ben geçen yıl bir kaza geçirip tetanoz aşısı vurulmuştum, o yüzden benim aşı olmama gerek kalmadı. 5 yıl içinde vurulduysan sorun yok...

ya cnm benim sen böyle dedikçe valla tüylerim kalkıyor . Sen ne zaman gidicen doktora??

arkadaslar herkeze selamlar nasılsınız bebıslerınız nasıl.tatıl yazılarınızı okudumda ben bu sen cesmeye gıtmeyı duusnuyorum her sene aynı otele gıdıyoruz ama gıtıgmız otelın havuzu termal yanı suyu 45 derece falan sızce gırmme sakıncalı olurmu

ama ben sana anlatayım pembe gercı sen bılıosundur ama rahım buyudukce vucudun en buyuk organı olan karacıgerı yukarı ıter 11.ve 12.haburgalarınızın arasına sıkısır.bu da canınızın yanmasına ve agrı hıssetmenıze neden olabılır dıodu ve bu acı tam da senın tarıf ettıgın yerde oluomusole yazıodu

olur elbette tatlım erken doğum riski var kaplıca termal havuz hamam sauna önerilmiyor böyle şeyler

ay hatirlamiyorum valla tetonoz vurulmustum ama kac sene olduki hic tetonoz adi bile gecmedi bizde kan uyusmazliginida söylüyo her gidisimde ama ben öyle heycanlaniyorumki bebegimi görücem diye onlari pek dinleyemiyorum dikkatli :)
ben toksoplazma testi yaptirdim ve bagisikligim yokmus cok dikkat et dedi. paronayak oldum sebzeleri yikarken cig et oldugunda falan. sizlerdede ciktimi bu cok kötü bi durum cok korkuyorum

sağolun kızlar ama dedim ya içten gelmiyor ki acı. etim ve derim acıyor. neyse ya dur bakalım doktor ne diyecek inşallah bir şey diyebilir daha doğrusu. yarın 2,30 randevum mozicim

canım doktorlar hamilelikte sıcak su ile banyo yapmayı bile önermezken termal su sakıncalı olur diye düşünüyorum ama yine de bir doktora danış istersen...

Kızlar elbette termal vs sakıncalı. Ben hamama gıtsemmı hanı sadece bı gırıp cıksammı dıye dusunuyordum ondan bıle vazgectım. Kaldıkı termaller cok sakıncalı.

kızlar walla çok dikkat etmek lazım ben banyoya bile girip çıkarken sürekli bir yerlere tutunuyorum. havuza falan gidecek arkadaşlar gözünüzü seveyim dikkat edin ya.

ya pembecim geçen pazar benimde o kadar ağrıdıki karnımüstyerleri göğüslerime doğru yan tarafları ela haklı büyüdüğü için hatta vajinama yakın bi yerlere bile tekmeler atıyor artık oğluşum bide senin 2 tane düşün

sağolun kızlar ama dedim ya içten gelmiyor ki acı. etim ve derim acıyor. neyse ya dur bakalım doktor ne diyecek inşallah bir şey diyebilir daha doğrusu. yarın 2,30 randevum mozicim

Benimde yarın doktor günüm. Ayrıntılıya giricez. İnş ikimizde hayırlı haberlerle geliriz :Saruboceq:

Cnm sakıncalı olduğunu duymuştum. Lütfen sende önce doktoruna danış. Çünkü sıcak suyla banyo yapmak bile zararlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…