bu arada yemekten snra oturduğum yerde dikiş kutumu organize ettim. oradan da kalkıp su içmeye gittim ama nasıl acıyor karnım. bir öksürük geldi o anda. tutamadım öksürdüm karın kaslarım öyle şiddetli bir acıyla kasıldı ki ağlaya ağlaya yatağın üstüne attım kendimi.
anlatmayayım size, neşenizi kaçırmayayım diyorum da kimsem yok ki. yazık temizliğe yardıma gelen hanım etrafımda nasıl döndü ne yapacağını bilemedi.
bu arada yemekten snra oturduğum yerde dikiş kutumu organize ettim. oradan da kalkıp su içmeye gittim ama nasıl acıyor karnım. bir öksürük geldi o anda. tutamadım öksürdüm karın kaslarım öyle şiddetli bir acıyla kasıldı ki ağlaya ağlaya yatağın üstüne attım kendimi.
anlatmayayım size, neşenizi kaçırmayayım diyorum da kimsem yok ki. yazık temizliğe yardıma gelen hanım etrafımda nasıl döndü ne yapacağını bilemedi.
herhalde seker testini bu gittigimde yapar bisey sorucam bi asi diyordunuz ne asisi o bana hic asi masi vurmadi sadece kan uyusmazligi var bizde onun icin bir igne yapicaz demisti onu daha vurulmadim. 23. haftamdayim gecmemistir dimi zamanlari
arkadaslar herkeze selamlar nasılsınız bebıslerınız nasıl.tatıl yazılarınızı okudumda ben bu sen cesmeye gıtmeyı duusnuyorum her sene aynı otele gıdıyoruz ama gıtıgmız otelın havuzu termal yanı suyu 45 derece falan sızce gırmme sakıncalı olurmu
canım kan uyuşmazlığı iğnesinin zamanını zaten doktorun sana söylemiştir...
Diğer bahsedilen aşı ise tetanoz aşısı. Onu da her doktor istemeyebiliyor. Doğum yapacağın hastaneye bağlı. Mesela ben geçen yıl bir kaza geçirip tetanoz aşısı vurulmuştum, o yüzden benim aşı olmama gerek kalmadı. 5 yıl içinde vurulduysan sorun yok...
arkadaslar herkeze selamlar nasılsınız bebıslerınız nasıl.tatıl yazılarınızı okudumda ben bu sen cesmeye gıtmeyı duusnuyorum her sene aynı otele gıdıyoruz ama gıtıgmız otelın havuzu termal yanı suyu 45 derece falan sızce gırmme sakıncalı olurmu
sağolun kızlar ama dedim ya içten gelmiyor ki acı. etim ve derim acıyor. neyse ya dur bakalım doktor ne diyecek inşallah bir şey diyebilir daha doğrusu. yarın 2,30 randevum mozicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?