kızlar walla çok dikkat etmek lazım ben banyoya bile girip çıkarken sürekli bir yerlere tutunuyorum. havuza falan gidecek arkadaşlar gözünüzü seveyim dikkat edin ya.
http://www.acilveilkyardim.com/acilbakim/karinorg.jpg
peticim söylediğin mantıklı geliyor aslında yani ağrı içten gelse tamam diyeceğim ağrı da değil bir acı bu. belki de yansıması farklı oluyordur. dr house olsa da sorsak (izlemeyen varsa şiddetle tavsiye)
arkadaşlar tv hayvanlarla ilgili belsesel izliyorumda ... bir sakıncası yoktur yaa demi bana batıl geliyor öyle ona bakma buna bakma demeleri sizce...
arkadaşlar tv hayvanlarla ilgili belsesel izliyorumda ... bir sakıncası yoktur yaa demi bana batıl geliyor öyle ona bakma buna bakma demeleri sizce...
bu arada yemekten snra oturduğum yerde dikiş kutumu organize ettim. oradan da kalkıp su içmeye gittim ama nasıl acıyor karnım. bir öksürük geldi o anda. tutamadım öksürdüm karın kaslarım öyle şiddetli bir acıyla kasıldı ki ağlaya ağlaya yatağın üstüne attım kendimi.
anlatmayayım size, neşenizi kaçırmayayım diyorum da kimsem yok ki. yazık temizliğe yardıma gelen hanım etrafımda nasıl döndü ne yapacağını bilemedi.
Kızlar elbette termal vs sakıncalı. Ben hamama gıtsemmı hanı sadece bı gırıp cıksammı dıye dusunuyordum ondan bıle vazgectım. Kaldıkı termaller cok sakıncalı.
bu arada yemekten snra oturduğum yerde dikiş kutumu organize ettim. oradan da kalkıp su içmeye gittim ama nasıl acıyor karnım. bir öksürük geldi o anda. tutamadım öksürdüm karın kaslarım öyle şiddetli bir acıyla kasıldı ki ağlaya ağlaya yatağın üstüne attım kendimi.
anlatmayayım size, neşenizi kaçırmayayım diyorum da kimsem yok ki. yazık temizliğe yardıma gelen hanım etrafımda nasıl döndü ne yapacağını bilemedi.
ben de evde eşim varken banyo yapıyorum genelde ona da girdikten 10 dak. sonra beni kontrol etmesini tembihledim zaten. kaldı ki sizler de banyoda 10 dakikadan fazla kalmayın, küresel su kaynakları tükeniyor arkadaşlar söylememe gerek yoktur ama serbest çağrışım yaptı işte.
yemin ederim aklımdan şimdi o adam geçiyordu pembe. Hemen üstün zekasıyla anlar ve açıklayıverirdi valla kaydirigubbakcemile3
ben de evde eşim varken banyo yapıyorum genelde ona da girdikten 10 dak. sonra beni kontrol etmesini tembihledim zaten. kaldı ki sizler de banyoda 10 dakikadan fazla kalmayın, küresel su kaynakları tükeniyor arkadaşlar söylememe gerek yoktur ama serbest çağrışım yaptı işte.
ayy sendemi brütüs :jeyyar: boşver anacım seyret ya batıl inanç adı üstünde takmayın şunlara
Bende sürekli izliyorum. ne sakıncası olacak ki. batıl bunlar canım
of asos ya ne alaka ne alaka !!!!
:)
kim o ya
ayyy inş. özgecim hayırlı haberlerle gelinn...hemen yaz bize
http://www.acilveilkyardim.com/acilbakim/karinorg.jpg
şimdi bu resme tekrar bakalım ve düşünelim, bu organ kalabalığının içine 1 hatta ismi lazım değil bazılarımızda 2 adet bebek de giriyor. nereye giriyor nasıl giriyor anlamıyorum. o yüzden de hergün dert hergün dert. resmen çarkımıza okuyor bebeler ve galiba onlar da haklı. napsın sabiler onlar da hayatta kalmaya çalışıyorlar işte. ey kurban olduğum allah diyorum başka da bir şey demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?