2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de evde eşim varken banyo yapıyorum genelde ona da girdikten 10 dak. sonra beni kontrol etmesini tembihledim zaten. kaldı ki sizler de banyoda 10 dakikadan fazla kalmayın, küresel su kaynakları tükeniyor arkadaşlar söylememe gerek yoktur ama serbest çağrışım yaptı işte.

kızlar walla çok dikkat etmek lazım ben banyoya bile girip çıkarken sürekli bir yerlere tutunuyorum. havuza falan gidecek arkadaşlar gözünüzü seveyim dikkat edin ya.

evt cnm kesinlikle ben eşim olmadan banyoya girmiyorum Allah korusun ne olur ne olmaz bazen midem öle bulanıyo ki banyodaykan kendimden korkuyom

arkadaşlar tv hayvanlarla ilgili belsesel izliyorumda ... bir sakıncası yoktur yaa demi bana batıl geliyor öyle ona bakma buna bakma demeleri sizce...

Canım geçmiş olsun ,umarım tez zamanda geçer şu sıkıntıların belki bunlar ikiz gebelik olmasından kaynaklanıyordur , bu arada hapşırırken benimde karnım biraz ağrıyor bende mümkün oldukça oturup elimle tutuyorum ..
,
Kızlar elbette termal vs sakıncalı. Ben hamama gıtsemmı hanı sadece bı gırıp cıksammı dıye dusunuyordum ondan bıle vazgectım. Kaldıkı termaller cok sakıncalı.

Yok yok canım bence gitme hamileler için pek hayırlı değil buhar gibi şeyler ...

pembe geçmiş olsun tatlım benim dikkat et

ya zaten tenimiz bu dönem hassas olduğundan hatır hatır ovunmuyorum ben.yumuşak lifle temizlenip çıkıyom walla hemen 15-20 dakikada.

evt cnm kesinlikle ben eşim olmadan banyoya girmiyorum Allah korusun ne olur ne olmaz bazen midem öle bulanıyo ki banyodaykan kendimden korkuyom

bir anlık bi dikkatsizlikte ya da başdönmesinde allah korusun çok dikkat etmek lazım ya. özellikle küvetiniz falan varsa ben elimden geldiğince tutunuyorum mutlaka ayak havlusu da kullanıyorum ki ıslak ayakla fayanslara basmıyım.

haklısın canım

http://www.acilveilkyardim.com/acilbakim/karinorg.jpg
şimdi bu resme tekrar bakalım ve düşünelim, bu organ kalabalığının içine 1 hatta ismi lazım değil bazılarımızda 2 adet bebek de giriyor. nereye giriyor nasıl giriyor anlamıyorum. o yüzden de hergün dert hergün dert. resmen çarkımıza okuyor bebeler ve galiba onlar da haklı. napsın sabiler onlar da hayatta kalmaya çalışıyorlar işte. ey kurban olduğum allah diyorum başka da bir şey demiyorum.

evet baharcıkkk o yüzden zaten dikkat ediyoruz ve dediğin gibi esikisi gibi uzun bende kalamıyorum banyoda neyse 33-4 ayımız var şurda
sonrada bebişten dolayı çok uzun kalamıcazzzzz :::)))) ağlamasın diyyee

kizlar benimde sag tarafa yattigim zaman kramp gibi agri gibi biseyler oluyor.rahat yatamiyorum kaburgammi batiyor ne bide anlayabilsem anlaticam ama biseyler oluyo banada

baharcık 15-20 dakika mı!!!???

yapmayın etmeyin kızlar. inşallah musluk bu süre içinde açık olmuyordur. bak doğmamış bebelerinizin suyu ha o akıp giden.

saçınızı şampuanlarken sabunlanırken gözünüzü seveyim suyu kapatın. su maks. 5 dakika açık olsun. ıslanırken ve de durulanırken. lütfen lütfen.

Dizi kahramanı cnm. Herşeyi bilen ve çözüm bulan bir doktor

ayyy inş. özgecim hayırlı haberlerle gelinn...hemen yaz bize

İnş. cnm bnm :Saruboceq:

Hakkatten ya Allah çok büyük

Emsalcim sağol canım yaa ilaç ismi için ben araştırayım bu ilacı belki benim eşime de ii gelir...

Gülaycım süpermiş valla yaa çok uyguna kapatmışsın yatak yorgan işini.. Belki bende düşenebilirim böyle birşey.. Kayınvalidem diker benim nevresim takımımı aslında ben kumaş beğensem ama bilmiyorum korkuluk falan yapamaz o... Neyse zaten bir tane uyku setim var içinde korkuluk olan. Sonra bir tane daha alırım 2 korkuluk yeter herhalde.

Bircancım gözünaydın yaaa çok sevindim.. Akşamı zor ediyorsundır bugün muhtemelen...
Poyraz da dayısına mı kavuşacak bugün?

Myladybird çok sevindim canım kızının iyi olduğuna kilosuna da maşallah.. Sen kaç haftalıktın? Sağlıklı olsunda boşver kime benzerse benzesin sonuçta sütçüye benzemeyecek ya kaydirigubbakcemile3
Şeker yüklemesini birkaç hafta sonra bende yaptıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…