2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet tatlım tanışcaklar bakalım dayıyla merak ediyoruz heyecanlanıyooruz

gülüm ben kombi suyu ısıtırken akan su ile banyoyu yıkarım o olmazsa kovaya doldurur balkonu yyıkar çiçek sularım bana deme böle şeyler. ben elektrik su boşuna harcandı mı cinleniyorum yahu. 15-20 dakika banyoya hazırlık saç tarama (saçlarım uzundur da) gibi şeyleri de içeriyor anacım. ben normalde de çok kalamam banyoda.

aynen katılıyorum uzun süre kesnilikle banyo yapmıyorum makinaları kısa programlarda çalıştırıyorum 2050 yılında böyle giderse su savaşları çıkacak lütfen suyu boşa kullanmayın 10 dakika da kişisel temizlik için yeterli

kizlar benimde sag tarafa yattigim zaman kramp gibi agri gibi biseyler oluyor.rahat yatamiyorum kaburgammi batiyor ne bide anlayabilsem anlaticam ama biseyler oluyo banada

hayatım ben öne doğru otursam da oluyor aynı ağrı. hep sırtımı yaslıcam beyfendi meydana çıkacak yoksa rahat yok anneye :)

bende şampuanlanırken kaaptırım 10 dakiakda banyomu alırım genelde makinelri ksıa proğramda çalıştırırım

tamam şeker tamam. kalabalığı bulunca didaktik oldum birden bire. :) ben de aşırı hassasım su ve elektirik konusunda. damla suya enerjiye kıyamam. boşver ama herhangib birinin kulağına değip de 1 dakika bile erken çıkartabilirsek bir insanı banyodan o da bir şeydi değil mi :)

bu arada sayfanın tepesinde de x tragel reklamı dönüyor ya nasıl da bir çakma paris hilton bulmuşlar da çekmişler fotoyu. tövbe yarabbim milleti kandırmaya çalışıyorlar...

geçen gün kombici geldi ayar yapacak suyu bir açtı oha dedim ya yazık değil mi bu kadar su heba oluyor daha sürecekse kova koyayım altına dedim adam diyo keşke herkes sizin gibi olsa. gittiğim her yerde uyarırım herkesi. babanem de deli oluyor halı, apartman araba falan yıkayanlara laf atıyor yolda. bigün sağlam bi dayak yicez ya

kızlar kendime bir alışveriş listesi yaptım kimler ister. ama
1- excelde (5 farklı çalışma sayfası var )yani azıcık da olsa excel lazım
2- kendinize göre güncelleyeceksiniz ok?

Biz susuzluğun cezasını geçen sene pek bi çektik , ama sukar gelir gelmez herkesin ilk işi halı yıkamak oldu , ya zaten yıkama yerleri o kadar çok ki bir de uygun fiyata yıkıyolar daha az su harcayarak ama işte bizim insanımız anlamaz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…