Emsalcim sağol canım yaa ilaç ismi için ben araştırayım bu ilacı belki benim eşime de ii gelir...
Gülaycım süpermiş valla yaa çok uyguna kapatmışsın yatak yorgan işini.. Belki bende düşenebilirim böyle birşey.. Kayınvalidem diker benim nevresim takımımı aslında ben kumaş beğensem ama bilmiyorum korkuluk falan yapamaz o... Neyse zaten bir tane uyku setim var içinde korkuluk olan. Sonra bir tane daha alırım 2 korkuluk yeter herhalde.
Bircancım gözünaydın yaaa çok sevindim.. Akşamı zor ediyorsundır bugün muhtemelen...
Poyraz da dayısına mı kavuşacak bugün?
Myladybird çok sevindim canım kızının iyi olduğuna kilosuna da maşallah.. Sen kaç haftalıktın? Sağlıklı olsunda boşver kime benzerse benzesin sonuçta sütçüye benzemeyecek ya kaydirigubbakcemile3
Şeker yüklemesini birkaç hafta sonra bende yaptıracağım.
baharcık 15-20 dakika mı!!!???
yapmayın etmeyin kızlar. inşallah musluk bu süre içinde açık olmuyordur. bak doğmamış bebelerinizin suyu ha o akıp giden.
saçınızı şampuanlarken sabunlanırken gözünüzü seveyim suyu kapatın. su maks. 5 dakika açık olsun. ıslanırken ve de durulanırken. lütfen lütfen.
baharcık 15-20 dakika mı!!!???
yapmayın etmeyin kızlar. inşallah musluk bu süre içinde açık olmuyordur. bak doğmamış bebelerinizin suyu ha o akıp giden.
saçınızı şampuanlarken sabunlanırken gözünüzü seveyim suyu kapatın. su maks. 5 dakika açık olsun. ıslanırken ve de durulanırken. lütfen lütfen.
kizlar benimde sag tarafa yattigim zaman kramp gibi agri gibi biseyler oluyor.rahat yatamiyorum kaburgammi batiyor ne bide anlayabilsem anlaticam ama biseyler oluyo banada
aynen katılıyorum uzun süre kesnilikle banyo yapmıyorum makinaları kısa programlarda çalıştırıyorum 2050 yılında böyle giderse su savaşları çıkacak lütfen suyu boşa kullanmayın 10 dakika da kişisel temizlik için yeterli
gülüm ben kombi suyu ısıtırken akan su ile banyoyu yıkarım o olmazsa kovaya doldurur balkonu yyıkar çiçek sularım bana deme böle şeyler. ben elektrik su boşuna harcandı mı cinleniyorum yahu. 15-20 dakika banyoya hazırlık saç tarama (saçlarım uzundur da) gibi şeyleri de içeriyor anacım. ben normalde de çok kalamam banyoda.
Bircan neden hep kısa kısa yazıyon gülüm?
tamam şeker tamam. kalabalığı bulunca didaktik oldum birden bire. :) ben de aşırı hassasım su ve elektirik konusunda. damla suya enerjiye kıyamam. boşver ama herhangib birinin kulağına değip de 1 dakika bile erken çıkartabilirsek bir insanı banyodan o da bir şeydi değil mi :)
tatlım işyerindeyim ya ancak yakalanmadan kaçamak kaçamak yazıyorum
ben uzun yazıyom ama cvp sız kalıyooo:((
kızlar kendime bir alışveriş listesi yaptım kimler ister. ama
1- excelde (5 farklı çalışma sayfası var )yani azıcık da olsa excel lazım
2- kendinize göre güncelleyeceksiniz ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?