pembeee ben de istiyom ya doğru dürüst hiçbişi alamadım daha oğluşuma.
KIZLAR BU ARADA BENİM OĞLUŞUMUN ADI ALİ EFE OLCAK. kişiselbilgilerde nasıl resim konuyor nasıl mesaj yazılıyor bulamadığımdan henüz yazamadım :)
hayırlısı olsun cnm adınız pek güzelmiş ali efe
saol hayatım. dedemin adı aliydi.
fusi ekledım canım
pembe senın karacıgerınle bı alıp veremedıgın var benım de mıdemle canım benole dıorum
benimde kayinpederimin adi Ali bizde bebisin adini Ali koymaya karar verdik.
cok iyi insandir kendisi bize de cok emegi gecti, hem o mutlu olsun hem de Ali adini cok severim.
selam kızlar..bakıyorum herkezler burdaymış..ben bugün çoookkk kötüyüm..dün normalde adet günümdü ve resmen adet olacakmış gibi sancım vardı ve belimde ağrıyordu çok korktum..bugünde biraz evi temizledim sonra ablamla pazara çıktım sanırım fazla yürüdüm..yorgunluktan bayılıyorum..ya kızlar halen daha adet günlerinde böyle ağrısı yani sökülecekmiş gibi hissi olan varmı..lütfeennn cevap verin..korkuyorum..
ben dedem vefat ettiği gün demiştim oğlum olursa adını ali efe koycam diye.eşim de saolsun kırmadı beni.
geçmiş olsun canım yorma kendini fazla. ben hiç dikkat etmedim adet günüme falan.
bu arada bostancı pazarına mı gittin_?
ne guzel asın kırmamıs senı bende esımı kırmadım tabıkı bu durumda kımse kırmaz esınıde benım esımın kardesı 5 sene once dıyarbakır lıcede sehıt oldu.bızde onun ısmını verıcez oglumuzun ısmı sahın olacak nasip olursa
Ay canım ne kadar düşüncelisin , Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun , onlar sayesinde rahat rahat uyuyoruz yataklarımızda , oğlunun ömrü bol olsun .
dosyayı kimler indirdi ve açabildi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?