2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pembeee ben de istiyom ya doğru dürüst hiçbişi alamadım daha oğluşuma.

KIZLAR BU ARADA BENıM OĞLUŞUMUN ADI ALı EFE OLCAK. kişiselbilgilerde nasıl resim konuyor nasıl mesaj yazılıyor bulamadığımdan henüz yazamadım :)

hayırlısı olsun cnm adınız pek güzelmiş ali efe

fusi ekledım canım
pembe senın karacıgerınle bı alıp veremedıgın var benım de mıdemle canım benole dıorum

selam kızlar..bakıyorum herkezler burdaymış..ben bugün çoookkk kötüyüm..dün normalde adet günümdü ve resmen adet olacakmış gibi sancım vardı ve belimde ağrıyordu çok korktum..bugünde biraz evi temizledim sonra ablamla pazara çıktım sanırım fazla yürüdüm..yorgunluktan bayılıyorum..ya kızlar halen daha adet günlerinde böyle ağrısı yani sökülecekmiş gibi hissi olan varmı..lütfeennn cevap verin..korkuyorum..

kızlar ben çıkıyorum yavaştan aman akşam olmak bilmedi bugün hepinizi öpüyorum bebişlere iyi bakın

gunler uzadıkca aksamlar zor oluyor gunler kısayken zaman cabuk gecıyordu ama bu son uc ay baya zor gececek sanıırm

geçmiş olsun canım yorma kendini fazla. ben hiç dikkat etmedim adet günüme falan.
bu arada bostancı pazarına mı gittin_?

ben dedem vefat ettiği gün demiştim oğlum olursa adını ali efe koycam diye.eşim de saolsun kırmadı beni.

ne guzel asın kırmamıs senı bende esımı kırmadım tabıkı bu durumda kımse kırmaz esınıde benım esımın kardesı 5 sene once dıyarbakır lıcede sehıt oldu.bızde onun ısmını verıcez oglumuzun ısmı sahın olacak nasip olursa

düz excel kabul etmiyormuş zipledim

şimdi teker teker eklenecekleri ekleyelim bunlar ilk doğduklarında lazım olacaklar sadece.

geçmiş olsun canım yorma kendini fazla. ben hiç dikkat etmedim adet günüme falan.
bu arada bostancı pazarına mı gittin_?

saol canım biraz dinlendim sayılır..canım ben avrupa yakasında oturuyorum..yeşilköye çarşamba pazarına gittim..ama kaptırmışım kendimi çok yürüdüm..klava:

Ay canım ne kadar düşüncelisin , Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun , onlar sayesinde rahat rahat uyuyoruz yataklarımızda , oğlunun ömrü bol olsun .

Bircancığım gözün aydın... Ne güzel sen kardeşine kavuşuyorsun, benim kardeşim ise haftaya salı günü gidiyor askere senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…