2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne mutlu hayatım şehit mertebesine ermiş kaynın. allah kalanlara ömür versin. oğlun da adıyla yaşasın ve amcası gibi vatana millete hayırlı bir evlat olsun.

pembecım lısyteye anne ıcın olanlara 2 tane temız el havlusu,patik,saat,kurdela,ayna da ekle canım

dilekçin defne kaç gr dı en son gittiğinde senin haftan önde ya bizden o bakımdan sordummm

Canım en son gittiğimizde yani tam 22 haftalıkken 480gr idi.

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine..

düz excel kabul etmiyormuş zipledim

şimdi teker teker eklenecekleri ekleyelim bunlar ilk doğduklarında lazım olacaklar sadece.

Pembecim çok teşekkürler güzel bir liste olmuş ellerine sağlık

Bircancığım gözün aydın... Ne güzel sen kardeşine kavuşuyorsun, benim kardeşim ise haftaya salı günü gidiyor askere senağlama

Allah kavuştursun canım inşallah sağ salim gitsin gelsin...

dosyayı kimler indirdi ve açabildi kızlar

Ben açtım alkisalkisalkis

kızlar ben çıkıyorum önce kuaföre gidicem ordanda eve :)

didem canım yorma kendini bak özendim şimdi ben gidemiyorum çalıştığım için hem yorulurum oraya gitsem yürümekten ondan izin vermezler

saol canım biraz dinlendim sayılır..canım ben avrupa yakasında oturuyorum..yeşilköye çarşamba pazarına gittim..ama kaptırmışım kendimi çok yürüdüm..klava:

ya ben de yapıyorum onu. kendimi kaybediyorum alışveriş falan derken. dikkat etmek lazım aslında. adet ağrısı olayını doktoruna danıştın mı peki?

ne mutlu hayatım şehit mertebesine ermiş kaynın. allah kalanlara ömür versin. oğlun da adıyla yaşasın ve amcası gibi vatana millete hayırlı bir evlat olsun.

saolasın canım cok ıyı bır ınsandı zaten kendısı oglusumda onun gıbı ıyı mert bır delıkanlı olur ınsallah

pembe ben de açtım, güzel bir liste olmuş :) Kızlar bir de hastaneye giderken Bepanthen krem götürmeyi öneriyorlar. Bebişlerimizin pişik olmaması için altına sürmeye iyi oluyormuş...

Son düzenleme:
bebelere giyim anneye giyim mobilya vs. diye altı tane çalışma sayfası var ayrı ayrı gördünüz değil mi?

kızlar ben çıkıyorum önce kuaföre gidicem ordanda eve :)

didem canım yorma kendini bak özendim şimdi ben gidemiyorum çalıştığım için hem yorulurum oraya gitsem yürümekten ondan izin vermezler

valla artık yazlık şeylerde gelmiş birkaç tane blüz aldım aslında hamile kıyafeti değil ama kesimi güzeldi hemde 5 tl..

Dilekcim eşine geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..

Bircan canım gözün aydın Allah başka ayrılıklar göstermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…