ne guzel asın kırmamıs senı bende esımı kırmadım tabıkı bu durumda kımse kırmaz esınıde benım esımın kardesı 5 sene once dıyarbakır lıcede sehıt oldu.bızde onun ısmını verıcez oglumuzun ısmı sahın olacak nasip olursa
dilekçin defne kaç gr dı en son gittiğinde senin haftan önde ya bizden o bakımdan sordummm
selam kızlar..bakıyorum herkezler burdaymış..ben bugün çoookkk kötüyüm..dün normalde adet günümdü ve resmen adet olacakmış gibi sancım vardı ve belimde ağrıyordu çok korktum..bugünde biraz evi temizledim sonra ablamla pazara çıktım sanırım fazla yürüdüm..yorgunluktan bayılıyorum..ya kızlar halen daha adet günlerinde böyle ağrısı yani sökülecekmiş gibi hissi olan varmı..lütfeennn cevap verin..korkuyorum..
düz excel kabul etmiyormuş zipledim
şimdi teker teker eklenecekleri ekleyelim bunlar ilk doğduklarında lazım olacaklar sadece.
Bircancığım gözün aydın... Ne güzel sen kardeşine kavuşuyorsun, benim kardeşim ise haftaya salı günü gidiyor askere senağlama
dosyayı kimler indirdi ve açabildi kızlar
saol canım biraz dinlendim sayılır..canım ben avrupa yakasında oturuyorum..yeşilköye çarşamba pazarına gittim..ama kaptırmışım kendimi çok yürüdüm..klava:
pembecım lısyteye anne ıcın olanlara 2 tane temız el havlusu,patik,saat,kurdela,ayna da ekle canım
ne mutlu hayatım şehit mertebesine ermiş kaynın. allah kalanlara ömür versin. oğlun da adıyla yaşasın ve amcası gibi vatana millete hayırlı bir evlat olsun.
kızlar ben çıkıyorum önce kuaföre gidicem ordanda eve :)
didem canım yorma kendini bak özendim şimdi ben gidemiyorum çalıştığım için hem yorulurum oraya gitsem yürümekten ondan izin vermezler
Pembecim bu listedeki adetler her iki bebeğin için geçerli di mi canım?
hastaneye gelene ikram içinmiş o bahar. :)
çikolata zaten her zaman lazım olan bir şeydir ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?