2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Didemcim

düz excel kabul etmiyormuş zipledim

şimdi teker teker eklenecekleri ekleyelim bunlar ilk doğduklarında lazım olacaklar sadece.

Saol pembeee. Bende açtım

fussi indirdiysen o dosyaya tıklayınca otomatikman bir klasör açar ve içinde de excel dosyası vardır ona bir daha tıklarsan ve eğer sende excel programı varsa açar yoksa açmaz. ama word varsa excel de vardır genelede.

gelir kırarım klavyelerinizi ha öyle bireysel hareketler yapmayın bakayım !!!

emsal bu arada zipli dosyayı tıkladın mı? ve sende excel programı var mı?

şaka şaka mola verdik biz ben yemek yapmaya gitim geldim bi kaç saattir konuşmadım :))
indirdim tıkladım aç diye ama olmadı başka bir sayfa açıyor (

gelir kırarım klavyelerinizi ha öyle bireysel hareketler yapmayın bakayım !!!

emsal bu arada zipli dosyayı tıkladın mı? ve sende excel programı var mı?

bu arada senden korktum bu gün bir daha yapmam :))
su su dedin az kullanın falan dedin bende o konuda çok müsrif biriyim galiba okudum hiçç yorum yapmadım yemek yapmaya gitimm çeşmeyi açtım su yokk (
herşey damacanadan yemeğimi koydum geldim
akılma söylediklerin geldi susuz olmaz yaaww

emsal puan kırdım senden. o puanı geri alman için 2 hafta içinde 5 adet su 5 adet de enerji tasarrufu tekniği geliştirip uygulayacaksın sonra da burada anlatacaksın. tamam mı?

bahar hepinizin en büyüğüğyüm ben ablanızım. olsun o kadar asabiyet hem bugün canım çok yandı acısını sizden çıkartıyorumdur belki :) bak bu arada bahar iyi ki yazmışım emsale örnek olmuşuz su konusunda.

kızlar bende işleri bitirip bakayım dedim size ama maşallahınız var oku oku bitmedii bu arada bu listedeki mlz.lerin bir çoğu kullanılmadan geri geliyor. görümcem 2 ay önce doğuma gitti ve bu liste gibi listeyi hazırlamıştık ama doğru düzgün kullanmadan boşu boşuna taşıyıp durmuşuz hastaneye :) makyaj yapılacak zamanı bile olmadı...
AAAA Birdeeee pijama ve gecelikleriniz emzirmeye elverişli olsun önceden emzirirken rahat edebilecekmisiniz diye test edin. görümcemin geceliklerini rahat emzirilmiyo diye kesmişler :) aklınıuzda olsun. birde özel emzirme pijama ve geceliklerinden aldılar...

yok bana ne ben makyaj yapacağım. (inşallah) nihat odabaşını çağıracağım doğuma bebeklerimle fotomuzu çeksin :)))))

bir de orada 6 adet farklı liste var hastane gidiş listesinden bahsediyorsan o kişiye göre düzenlenebilir demiştim. hepsi benim kendi kafamdan yazdıklarım :)

Pembee bende makyaj yapıcam amanda dogrmus karı cokmus dedırtmem:) aynı gun ıs yerındekıler gelır. Ulan mudurumuz neydı ne olmus derler:) allık cok onemlı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…