peti sen kimle chat yapıyorsun kızım msnde?!!!
bu tarafa dön
selam kızlar..bakıyorum herkezler burdaymış..ben bugün çoookkk kötüyüm..dün normalde adet günümdü ve resmen adet olacakmış gibi sancım vardı ve belimde ağrıyordu çok korktum..bugünde biraz evi temizledim sonra ablamla pazara çıktım sanırım fazla yürüdüm..yorgunluktan bayılıyorum..ya kızlar halen daha adet günlerinde böyle ağrısı yani sökülecekmiş gibi hissi olan varmı..lütfeennn cevap verin..korkuyorum..
düz excel kabul etmiyormuş zipledim
şimdi teker teker eklenecekleri ekleyelim bunlar ilk doğduklarında lazım olacaklar sadece.
eminim çok mert bir delikanlı olacak canım. adıyla yaşasınsaolasın canım cok ıyı bır ınsandı zaten kendısı oglusumda onun gıbı ıyı mert bır delıkanlı olur ınsallah
benleeee :)))
gelir kırarım klavyelerinizi ha öyle bireysel hareketler yapmayın bakayım !!!
emsal bu arada zipli dosyayı tıkladın mı? ve sende excel programı var mı?
enee!yakalandım
he hastane ıcın o yazdıklarım bı de bebek sekerlerını unutmayın
kızlar bende işleri bitirip bakayım dedim size ama maşallahınız var oku oku bitmedii bu arada bu listedeki mlz.lerin bir çoğu kullanılmadan geri geliyor. görümcem 2 ay önce doğuma gitti ve bu liste gibi listeyi hazırlamıştık ama doğru düzgün kullanmadan boşu boşuna taşıyıp durmuşuz hastaneye :) makyaj yapılacak zamanı bile olmadı...
AAAA Birdeeee pijama ve gecelikleriniz emzirmeye elverişli olsun önceden emzirirken rahat edebilecekmisiniz diye test edin. görümcemin geceliklerini rahat emzirilmiyo diye kesmişler :) aklınıuzda olsun. birde özel emzirme pijama ve geceliklerinden aldılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?