2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok susuyorum ama çok iyi su içmek, çatlak oluşumunu engelliyormuş...folic plus da folic asit in yanında d vitamini ve kalsiyum var

canım çok siddetli olmadıktan sonra normalmis . . .kasıklara hafif agrıların girmeside normalmis sorun yok yani rahat ol:)

teşekkür ederim canım içim rahatladı şiddetli değil çok şükür bende çikolata kisti vardı zaten 4 cm o yüzden bir süre kalamam sanıyordum ama çok bekletmeden geldi meleğimiz belki ondanda biraz ağrım olabilir diye düşünüyorumhihoyyyt

canım bende anlamadım sabahsabah içim yanıyo sanki....:) folikplus ta calsiyum ve folik asit ve vitamin d var... doktorumda ii olduğunu söyledi... arkadaşlar hadi gelin kahvaltıya acayip acıktımm...:)

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
3-Ultlar.........................75................. .....Kız
4-rapunzell_82.............63......................K ız
5-desire1983.................68..................... .Kız
6-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
7-emrelebisemre.........72.......................Kız
8-bengiii......................49................... ...Kız
9-flower_85..................64..................... ..Kız
10-burko......................76..................... ...Kız
11-asos1980.................64....................... .Erkek
12-dilekakal................53....................... ...Kız

haç haftalıksın canım ?

ben yavastan cıkıp kahvaltıyı hazırlayayım acıktım iyice sonra gorusuruz kızlar:)

haç haftalıksın canım ?

4 haftalıkım canım ama pazar öğrendim çok şaşırttı beni keseyi görebilmek için doktora cumartesi gideyim garanti olsun diye bekliyorum ama sizleri okuyunca dayanamayıp gidecem galiba bende görmek istiyorum :ecrin_bebek:

kızlar mayıs gibi taşınmayı düşünüyorum ama nasıl olcak bilmiyorum 5 aylık falan olucam ama zor olurmu

Aynı dert bizde de var canım. Nisan - Mayıs gibi bizde taşınmayı düşünüyoruz.
Yeni evi nasıl düzene sokacağım konusunda çok endişeliyim bakalım artık...
Çok ta pimpirikliyimdir. Evde herşey benim istediğim gibi olsun isterim bu nedenle herşeyimi özenle ben yerleştirmek isterim

canım ben bayadır yatıyorum. kanamam var sürekli. çarşamba günü tekrar bakılacak bekliyorum nete de giremiyorum. yerimden kımıldamıyorum

Çok geçmiş olsun güzelim. İnşallah bir problem yoktur hamileliğinle ilgili. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. En kısa sürede eski sağlıklı günlerine dönebilmen dileğiyle....

Kızlar kimse beni duymuyor galiba ya :çok üzgünüm: Karnıma bişiler batıyor gibi arada. Sizdede varmı böyle bir his?

valla malum biz tatile girdik yatıp bol bol uyumak yerine erkenden gozumu acıyorum :) bide kızım sagolsun erkenden uyanır uyutmaz benide :) bunun dısında bi problem yok canım 15 gun sonra bir dahaki kontrolum

Bol bol dinlen canım . Tatilinin tadını çıkar. Şimdiki aklım olsa bende öğretmenlik mesleğimi yapardım. Tatili bol. Evlenmeden önce KPSS'yi kazanır , doğu görevini atlattıktan sonra evlenirdim.
Artık bu saatten sonra mümkün değil senağlama
Bende bir sonraki kontrole 1 ay sonra falan gidicem artık ikili test falan yaptırırız.
Benim doktorun zaten şu zaman gelin dediğide yok. Tarama testleri 11. - 14. haftalar arasında yapılıyor dedi. O zaman gelebilirsiniz dedi...

Bende iyiyim cnm. Bulantım yok Allaha şükür ama bendede mide kazınması ve iştahsızlık var. Birde sanki 2 gündür karnıma bişiler batıyormuş gibi bir his var. Sizdede varmı böyle bir durum?

Aynı şey bende de oluyor canım özellikle karnımın sol tarafından. Ama hemen geçiyor o şiddetli acı...

Teşekkür ederim canımcım beni de eklemişsin listeye kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…