2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne denir ki hayatım aganın eli öpülmezmiş.

Çok teşekkürler tatlım. Amin.

evet canım ben iki kişilik yaptım ve minimum tuttum hediye gelir bebek prematüre olur (allahım korusun) o yüzdena aciller yazdım ve ikiyle bazen de birbuçukla çarptım :)

Anladım canım.. Gerçekten güzel bir liste olmuş israftan kaçınan bir liste:)))
Neyse bende listeme bakıyorum şimdi ama henüz tamamlanmamış bir liste benimki.
Eksik olanları ekleyeyim canım : burun aspiratörü, fırça-tarak seti,bebek deterjanı(aldığımız şeyleri yıkamak için), göbek bağı bandı(bunun ne olduğunu bilmiyorum henüz ama herkes alınması gerektiğini düşünüyor:) , dönence, göğüs ucu kremi...
Hastaneye giderken hamilelik dosyasını da yanınıza almayı unutmayın.

Ayrıca ilk etapta mutlka ayaklı olan tulum veya donlardan alın diyor tecrubeli anneler
ayaklarında çorap dumuyormuş. Sonra çorap alırsakta bileğini sıkmayacak şekilde lastiksiz olmasına dikkat edelim. Fazla bere almaya gerek yokmuş çünkü çok fazla bere kullanımı konağa yol açıyormuş. Ben altını temizlemek için ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum pişik yapıyormuş çünkü onun yerine ıslak pamukla silip , pudralı tuvalet kağıdıyla (hatırladığım kadarıyla selpağın böyle bir ürünü var piyasada) kurulayıp öyle bezleyeceğim. Altı kurulandığı içinde isilik oluşmuyormuş. Okyanus suyunu mutlaka alın çok işe yarıyor diyorlar.

Benden tavsiyeler şimdilik bukadar

peki hocam sen kızma sen zaten ağrıların var birde ben seni kızdırmayayım kıyamam size
5 çok olur o kadarı aklıma gelmez ki benim :))
her ikisindende birer tane tasarruf geliştirip söylesem ama neyseki 2 hafta uzun bir zaman :uhm: elbet buluruz bişeyler :)))

kızlar walla ne güzel şeyler öğreniyorum aranızda. iki gündür burdayım meğer hiçbirşey bilmiyormuşum ya. ama benim yol gösterenim de yok pek ondan cahilliğim. saolun walla yaaa....

neyse bugunluk bızden bu kadar kızlar dısarı cıkıcaz bırz
hepınız allaha emanet olun.yarın gorusuruz.optuk oglusla sızı

aaaa bune ya zengın kalkısı oldu sızınkı toplu halde gıdıyorsunuz hanı eskıler oyle der ya

canım eleviti gece yatarken iç dedi doktorum.iştah açarmış çünkü.hoş bende kapanmaz bi iştah var ama inan farkediyo insan.

dilekcim geçmiş olsun kocana,Allah şifalar versin bi daha da olmasın öyle kötü şeyler inşallah.

Eloşcum maşallah hayırlı olsun 26. haftaaan.sağlıkla 40. haftayıda görelim inşallah hepimizzz.
Allah yardımcın olsun yaban ellerde bide doktorlara git gel yapıyorsun.Allah şifa versin.yoktun ne zamandır ondanmış demek.
Kızlar yemeğimi yaptım. Kocamı bekliyorum. Buarada albüme foto yükledim bakın bakalım

aferin şeker eline sağlık afiyet olsun.bu arada fotolar çok şeker maşallahhh.

pembe bu arada liste çalışman için teşekkürler.eminim herkese faydası olacaktır.aferin artı puan aldın benden:)hep sen mi puan verip puan kırıcan dimi ama:)

Günaydın kızlar,

Ahh keşke bugün cuma olaydı((

Neyse umarım herkes iyidir, prenslerimiz ve prenseslerimizin de keyifleri yerindedir.

Güzel bir gün olur inşallah....

Bu arada Ayfercim çok teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…