emsal puan kırdım senden. o puanı geri alman için 2 hafta içinde 5 adet su 5 adet de enerji tasarrufu tekniği geliştirip uygulayacaksın sonra da burada anlatacaksın. tamam mı?
bahar hepinizin en büyüğüğyüm ben ablanızım. olsun o kadar asabiyet hem bugün canım çok yandı acısını sizden çıkartıyorumdur belki :) bak bu arada bahar iyi ki yazmışım emsale örnek olmuşuz su konusunda.
valla artık yazlık şeylerde gelmiş birkaç tane blüz aldım aslında hamile kıyafeti değil ama kesimi güzeldi hemde 5 tl..
Dilekcim eşine geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun..
Bircan canım gözün aydın Allah başka ayrılıklar göstermesin..
evet canım ben iki kişilik yaptım ve minimum tuttum hediye gelir bebek prematüre olur (allahım korusun) o yüzdena aciller yazdım ve ikiyle bazen de birbuçukla çarptım :)
Kızlar sonunda kaŞm oldu ŞÜkÜrler olsun allah'a ben Çıkıyorum İyİ akŞamlar
emsal puan kırdım senden. o puanı geri alman için 2 hafta içinde 5 adet su 5 adet de enerji tasarrufu tekniği geliştirip uygulayacaksın sonra da burada anlatacaksın. tamam mı?
bahar hepinizin en büyüğüğyüm ben ablanızım. olsun o kadar asabiyet hem bugün canım çok yandı acısını sizden çıkartıyorumdur belki :) bak bu arada bahar iyi ki yazmışım emsale örnek olmuşuz su konusunda.
valla ne yalan söleyeyim bende doğuma özel fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyorum :)
canım eleviti gece yatarken iç dedi doktorum.iştah açarmış çünkü.hoş bende kapanmaz bi iştah var ama inan farkediyo insan.Ben bu sabah tartıya çıktım ve ne göreyim 1.5 haftada 2 kilo almışım , tamam dedim artık kendimce önlemimi almam lazım 10 kilo oldu ya toplam , daha 21 haftalığız ...Ağlayacaktım sinirimden kan hapımı da bıraktım ne olduysa onu kullanmaya başaldıktan sonra oldu önüne geçemiyorum ... Boğazıma da hakim olamıyorum yaaaa:çok üzgünüm:
Allah yardımcın olsun yaban ellerde bide doktorlara git gel yapıyorsun.Allah şifa versin.yoktun ne zamandır ondanmış demek.selam kızlar bebişler nasıl ben çooook yorgunum çünkü doktor doktor geziyom bugünde troit hormonlarıma baktılar genel cerrah ve sinir hastalıkları doktoru muayene etti yarın sabah gene bi test var daha dişçi gözcü ve kbb ye muayene olmam gerekiyo ve bi ton test daha var hepsini aç karnına yapıyolar daha yeni kahvaltı yaptım üstelik burda saat 3 oldu bana dua edinde jinekolog başka test istemesin noooooolur
Kızlar yemeğimi yaptım. Kocamı bekliyorum. Buarada albüme foto yükledim bakın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?