2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

biz de daha hic bakmadik bebek odasi icin.
olabildigince sade bir oda istiyorum ama nerden alicaz hic bir fikrim yok senağlama
facebookta hatirlayamadim aramizdan birisi bebeginin odasinin fotograflarini koymustu beyaz renk tavan arasinda
o alinmis bir sey mi yoksa internetten bulunmus bir resim mi, biliyor musunuz

bilmiyorum canım..tekrardan bakmak lazım...Dün annemle gezmeye gittik.bebek yatağı ve bir dolap gördüm bayıldım...işte tam aradığım şey dedim..fiyatı 1625 tl idi...bebek odasını babannesi alıcaktı..1350 ye kadar bakabbilirsin dedi...şimdi bakıyım ist gittiğimde resimlerini çektim göstericem,,ne dicek olmadı farkını artık babası verir:uhm:

Eklentiler

• $PICT0852.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 18
  • $PICT0853.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 16
  • $PICT0861.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 17
iyiyiz sen nasılsına.s.

iyim tatlım.
akşam şükürler olsun kavuştuk kardeşimle. Ama annem heyecandan rahatsızlandı tansiyonu 18/12 olmuş acile gittik sonra ev çok kalabalıktı adım atcak yer yoktu 10 da yemek yedik bulaşıktı çaydı canım çıktı çok yorgun ve uykusuzum kızlar ama değer kardeşim geldi ya yeter bana. annemde iyiydi gelirken ama işe ben zor geldim. akşam olsun artık

canım çok güzelmiş ben beğendim

Canım arkadaş o takımı almış ama o eve getirilip kurulmuş hali dahil.. Arkadaşın internetten örnek olarak koyduğu resim o..

günaydın kızlar nasılsınız?

hava kapalı ben havadanda kapalıyım

Günaydın tatlım. Sen bugün iyi olmalısın , kardeşine de kavuştun dün gece, daha ne olsun senin moralini bozan. alkisalkisalkis
Poyrazımızla ilgili bir problem yok di mi canım?

Ecemcim cok guzelmis. arada da cok fark yok 300 tl. pazarlik yaparsaniz inerler bile o fiyata.

Dilekcim peki nerden almis biliyor musun, onu cok begendim ben.
beyaz uzerine mavi aksesuarlar olunca tam erkek bebek icin gibi geldi alkisalkisalkis

Canım gerçekten çok üzüldüm annene. Çok geçmiş olsun.. Babamdan biliyorum tansiyon çok kötü bir rahatsızlık, babam hergün tansiyon ilacı kullanıyor.. Sıkma tatlım kendini bu gece eve gider dinlenirsin bak sabah annende iyiymiş, kardeşinde yanında, poyrazında iyi
sonu güzel bitmiş yaa kavuşmanızın sen ona bak, yine güzel atlatmışsınız... Dün bende öyleydim biliyorsun ama bugün çok şükür iyiyim...

Dilekcim peki nerden almis biliyor musun, onu cok begendim ben.
beyaz uzerine mavi aksesuarlar olunca tam erkek bebek icin gibi geldi alkisalkisalkis

Bencede çok tatlı bir takım canım bende çok beğenmiştim... Ama nerden aldığını hiç bilmiyorum bugün gelir belki Aussie arkadaşımız ona sorarsın.

canım çok sevindim. iyi olmana bizde iyiz şükür

çok güzelmiş canım... hoşuna gittiyse bence al...bu arada sizde ne güzel babaenneler varya... kimse bize şunuda biz alcaz demiyo yaaaa:çok üzgünüm:

ayyy tekrar gözün aydın canım.. annelik işte kıyamam yaaa... ama sende dikkat et kendine

Bircan canım geçmiş olsun gözün aydın yorulmana üzüldüm bu akşam erken yat dinlen canım

Günaydın güzel anneler, bebişlerinizle bol hareketli bi gün olsun..

herkese günaydın... tatail bitti.. okulumuza geldik...
Canım az kaldı valla, en zor haftalara giriyoruz

Canım geldim, odanın resimi internetten daha eve gelmedi.Pierre Cardinden aldım.

hava kapalı ben havadanda kapalıyım
Hem gözün aydın hemde geçmiş olsun.a.s. versem günün güzel geçse ??

Teyzeleri salı günü kızımı gördüm 21 cm 331 gr olmuş, herşey yolunda :lepi: kıpır kıpır ama ben azıcık hissediyorum ama artık dert etmicem hissetmiyourm diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…