Bircancığım gözün aydın... Ne güzel sen kardeşine kavuşuyorsun, benim kardeşim ise haftaya salı günü gidiyor askere senağlama
günaydın kızlar nasılsınız?
biz de daha hic bakmadik bebek odasi icin.
olabildigince sade bir oda istiyorum ama nerden alicaz hic bir fikrim yok senağlama
facebookta hatirlayamadim aramizdan birisi bebeginin odasinin fotograflarini koymustu beyaz renk tavan arasinda
o alinmis bir sey mi yoksa internetten bulunmus bir resim mi, biliyor musunuz
iyiyiz sen nasılsına.s.
bilmiyorum canım..tekrardan bakmak lazım...Dün annemle gezmeye gittik.bebek yatağı ve bir dolap gördüm bayıldım...işte tam aradığım şey dedim..fiyatı 1625 tl idi...bebek odasını babannesi alıcaktı..1350 ye kadar bakabbilirsin dedi...şimdi bakıyım ist gittiğimde resimlerini çektim göstericem,,ne dicek olmadı farkını artık babası verir:uhm:
olabildigince sade bir oda istiyorum ama nerden alicaz hic bir fikrim yok senağlama
facebookta hatirlayamadim aramizdan birisi bebeginin odasinin fotograflarini koymustu beyaz renk tavan arasinda
günaydın kızlar nasılsınız?
hava kapalı ben havadanda kapalıyım
bilmiyorum canım..tekrardan bakmak lazım...Dün annemle gezmeye gittik.bebek yatağı ve bir dolap gördüm bayıldım...işte tam aradığım şey dedim..fiyatı 1625 tl idi...bebek odasını babannesi alıcaktı..1350 ye kadar bakabbilirsin dedi...şimdi bakıyım ist gittiğimde resimlerini çektim göstericem,,ne dicek olmadı farkını artık babası verir:uhm:
Canım arkadaş o takımı almış ama o eve getirilip kurulmuş hali dahil.. Arkadaşın internetten örnek olarak koyduğu resim o..
Günaydın tatlım. Sen bugün iyi olmalısın , kardeşine de kavuştun dün gece, daha ne olsun senin moralini bozan. alkisalkisalkis
Poyrazımızla ilgili bir problem yok di mi canım?
iyim tatlım.
akşam şükürler olsun kavuştuk kardeşimle. Ama annem heyecandan rahatsızlandı tansiyonu 18/12 olmuş acile gittik sonra ev çok kalabalıktı adım atcak yer yoktu 10 da yemek yedik bulaşıktı çaydı canım çıktı çok yorgun ve uykusuzum kızlar ama değer kardeşim geldi ya yeter bana. annemde iyiydi gelirken ama işe ben zor geldim. akşam olsun artık
Dilekcim peki nerden almis biliyor musun, onu cok begendim ben.
beyaz uzerine mavi aksesuarlar olunca tam erkek bebek icin gibi geldi alkisalkisalkis
Canım gerçekten çok üzüldüm annene. Çok geçmiş olsun.. Babamdan biliyorum tansiyon çok kötü bir rahatsızlık, babam hergün tansiyon ilacı kullanıyor.. Sıkma tatlım kendini bu gece eve gider dinlenirsin bak sabah annende iyiymiş, kardeşinde yanında, poyrazında iyi
sonu güzel bitmiş yaa kavuşmanızın sen ona bak, yine güzel atlatmışsınız... Dün bende öyleydim biliyorsun ama bugün çok şükür iyiyim...
çok güzelmiş canım... hoşuna gittiyse bence al...bu arada sizde ne güzel babaenneler varya... kimse bize şunuda biz alcaz demiyo yaaaa:çok üzgünüm:bilmiyorum canım..tekrardan bakmak lazım...Dün annemle gezmeye gittik.bebek yatağı ve bir dolap gördüm bayıldım...işte tam aradığım şey dedim..fiyatı 1625 tl idi...bebek odasını babannesi alıcaktı..1350 ye kadar bakabbilirsin dedi...şimdi bakıyım ist gittiğimde resimlerini çektim göstericem,,ne dicek olmadı farkını artık babası verir:uhm:
iyim tatlım.
akşam şükürler olsun kavuştuk kardeşimle. Ama annem heyecandan rahatsızlandı tansiyonu 18/12 olmuş acile gittik sonra ev çok kalabalıktı adım atcak yer yoktu 10 da yemek yedik bulaşıktı çaydı canım çıktı çok yorgun ve uykusuzum kızlar ama değer kardeşim geldi ya yeter bana. annemde iyiydi gelirken ama işe ben zor geldim. akşam olsun artık
Canım az kaldı valla, en zor haftalara giriyoruzherkese günaydın... tatail bitti.. okulumuza geldik...
Hem gözün aydın hemde geçmiş olsun.a.s. versem günün güzel geçse ??hava kapalı ben havadanda kapalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?