2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bayadır görüşemedik çok yoğundum hiç vaktim olmadı. bugün doktor kontrolüm var oğluşumu görücem umarım herşey yolundadır bakalım kaç gr olmuş bizimki...

kızlar 19 mayısta fırsat bu fırsat deyip pazara çıktım... o kadar güzel cicler aldım ki kızma.. tanesi 1.5 tlden tulumlar badiler.. 5 tl den takımlar, tulumlar aldım... kendime de elbiseler aldım.. keşke her hafta çıkabilsem

günaydın arkadaslar, günümüz güzel geçsin bi an önce haftasonu olsun
inşallah:))
bircancım hem gözünaydın hemde geçmiş olsun, ama emınım annenın tansıyonuda mutluluktan yukselmıstır

sağol canım ya kadın gitmesinde hasta oldu gelemsinde ama iyi şükür

sağol canım güzel geçsin günüm nolurrrr

ayy yerim onu ya maşallah canım

Canım maşallah Ela bebeğe...Daha çok küçük annesi o , bu nedenle hareketleri hem düzensizdir hemde çok hafiftir. Şu an benim kızım muhtemelen 800gr'a yaklaşmıştır ve
hareketleri artık o kadar belirgin ki dışardan hissetmekte güzel ama görmek bambaşka..
Göbeğin çeşitli biçimlere giriyor:))) kaydirigubbakcemile3 Biraz daha sabret tatlım yakında ela bebekte aynı benim kızım gibi olacak inşallah.

Ohh canım ne iyi yapmışsın valla cayip uygun almışsın. Burda pazardaki fiyatların dükkanlardan farkı yok... Alışverişe Aydın'a gelelim bari kaydirigubbakcemile3

evet iyice gevşedi öğrenciler...ben formatör olduğum için çok farketmiyo gerçi.. ama az kaldı bitiyo çok şükür

haftaya finaller var soru hazırla kağıtları oku notları gir eskiden kolaydı benim için ama hamile olunca üşeniyorum napcam bilmem :uhm:

selam kızlar bayadır görüşemedik çok yoğundum hiç vaktim olmadı. bugün doktor kontrolüm var oğluşumu görücem umarım herşey yolundadır bakalım kaç gr olmuş bizimki...

canım bakalım bebekin ne kadar olmuş vakit geçmez şimdi sana. hemen geçsin vakit bebeğini gör inşallah güzel haberlerini alıp bize haber ver

tatlım süper uygun fiyata almışsın resimlerini koyda görelim. güle güle giysin bebeğin inşallah cicilerini

Allah nasip etsin cicileriyle resimlerini görelim

gunaydin fistik lolita anneler:CüvCüv: nasilsiniz prensler prensesler nasilllar
gecmisi okuyamadim hastalara gecmis olsun
bebislerine esya alanlar gulerek giydirsin veya kullansin
bebislerini gorenlerin gozu aydin
bende bugun mutfak temizleyecegim hayirlisi halilarida islattim kuvettin icine kucuk yoluklarimi allah bana guc versin hepinizi cok seviyorum kocamn opuyorum bu arada gece benim oglusum uyutmadi kizlar sipa gece gunduz kavramini unuttu

günaydın arkadaslar, günümüz güzel geçsin bi an önce haftasonu olsun
inşallah:))
bircancım hem gözünaydın hemde geçmiş olsun, ama emınım annenın tansıyonuda mutluluktan yukselmıstır

hava alanında biraz aç kalmış sonra heyecanlamış ondna olmuş dil altı verdiler bide iğne yaptılar hemen düzeldi ama korktuk baya. neyse ki şükürler olsun iyi annem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…