Günaydın güzel anneler, bebişlerinizle bol hareketli bi gün olsun..
Canım az kaldı valla, en zor haftalara giriyoruz
.
günaydın zuzular güzel bir gün olsun hava kapalı olsada
Bencede çok tatlı bir takım canım bende çok beğenmiştim... Ama nerden aldığını hiç bilmiyorum bugün gelir belki Aussie arkadaşımız ona sorarsın.
çok güzelmiş canım... hoşuna gittiyse bence al...bu arada sizde ne güzel babaenneler varya... kimse bize şunuda biz alcaz demiyo yaaaa:çok üzgünüm:
ayyy tekrar gözün aydın canım.. annelik işte kıyamam yaaa... ama sende dikkat et kendine
Bircan canım geçmiş olsun gözün aydın yorulmana üzüldüm bu akşam erken yat dinlen canım
geçmiş olsun bircancım...
odayı beğenmenize sevindim..:teytey:
Canım geldim, odanın resimi internetten daha eve gelmedi.Pierre Cardinden aldım.
Hem gözün aydın hemde geçmiş olsun.a.s. versem günün güzel geçse ??
Teyzeleri salı günü kızımı gördüm 21 cm 331 gr olmuş, herşey yolunda :lepi: kıpır kıpır ama ben azıcık hissediyorum ama artık dert etmicem hissetmiyourm diye.
Canım geldim, odanın resimi internetten daha eve gelmedi.Pierre Cardinden aldım.
Hem gözün aydın hemde geçmiş olsun.a.s. versem günün güzel geçse ??
Teyzeleri salı günü kızımı gördüm 21 cm 331 gr olmuş, herşey yolunda :lepi: kıpır kıpır ama ben azıcık hissediyorum ama artık dert etmicem hissetmiyourm diye.
kızlar 19 mayısta fırsat bu fırsat deyip pazara çıktım... o kadar güzel cicler aldım ki kızma.. tanesi 1.5 tlden tulumlar badiler.. 5 tl den takımlar, tulumlar aldım... kendime de elbiseler aldım.. keşke her hafta çıkabilsem
evet iyice gevşedi öğrenciler...ben formatör olduğum için çok farketmiyo gerçi.. ama az kaldı bitiyo çok şükür
gunaydın kızlar
selam kızlar bayadır görüşemedik çok yoğundum hiç vaktim olmadı. bugün doktor kontrolüm var oğluşumu görücem umarım herşey yolundadır bakalım kaç gr olmuş bizimki...
kızlar 19 mayısta fırsat bu fırsat deyip pazara çıktım... o kadar güzel cicler aldım ki kızma.. tanesi 1.5 tlden tulumlar badiler.. 5 tl den takımlar, tulumlar aldım... kendime de elbiseler aldım.. keşke her hafta çıkabilsem
günaydın arkadaslar, günümüz güzel geçsin bi an önce haftasonu olsun
inşallah:))
bircancım hem gözünaydın hemde geçmiş olsun, ama emınım annenın tansıyonuda mutluluktan yukselmıstır
bircan hem geçmiş olsun. hemde gözünüz aydın.. nasıl begendımı poyrazı dayısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?