bircan gözün aydın canım
cingene00 kuzucuk güle güle giyisin elbiselerini tabiki sende
yarın cumaaa oleyyyy
hava alanında biraz aç kalmış sonra heyecanlamış ondna olmuş dil altı verdiler bide iğne yaptılar hemen düzeldi ama korktuk baya. neyse ki şükürler olsun iyi annem.
Günaydın güzel anneler, bebişlerinizle bol hareketli bi gün olsun..
Canım az kaldı valla, en zor haftalara giriyoruz
Canım geldim, odanın resimi internetten daha eve gelmedi.Pierre Cardinden aldım.
Hem gözün aydın hemde geçmiş olsun.a.s. versem günün güzel geçse ??
Teyzeleri salı günü kızımı gördüm 21 cm 331 gr olmuş, herşey yolunda :lepi: kıpır kıpır ama ben azıcık hissediyorum ama artık dert etmicem hissetmiyourm diye.
ohh negüzel valla. askere gıden zaten yanmadan geklmıyor. soğugada gıtse sıcagada gıtse aynı:)canım sağol poyraza bayıldı dayısı durmadan sevdi durdu. dayısıda bomba gibi yüzü yanmış esmerleşmiş biraz dayımız
Günaydın fıstıklarrrrr delikafadulden Herkes iyidir inş. Bugün kızımı görmeye gidiyorummmmm yaşasınnnnnn hihoyyyt
Geçmişi okuyup geliyorum
Günaydın fıstıklarrrrr delikafadulden Herkes iyidir inş. Bugün kızımı görmeye gidiyorummmmm yaşasınnnnnn hihoyyyt
Geçmişi okuyup geliyorum
özgecım cok tatlı olmusssun canım masallah ıkınıze de
aferin şeker eline sağlık afiyet olsun.bu arada fotolar çok şeker maşallahhh.
iyim tatlım.
akşam şükürler olsun kavuştuk kardeşimle. Ama annem heyecandan rahatsızlandı tansiyonu 18/12 olmuş acile gittik sonra ev çok kalabalıktı adım atcak yer yoktu 10 da yemek yedik bulaşıktı çaydı canım çıktı çok yorgun ve uykusuzum kızlar ama değer kardeşim geldi ya yeter bana. annemde iyiydi gelirken ama işe ben zor geldim. akşam olsun artık
Günaydın güzel anneler, bebişlerinizle bol hareketli bi gün olsun..
Teyzeleri salı günü kızımı gördüm 21 cm 331 gr olmuş, herşey yolunda :lepi: kıpır kıpır ama ben azıcık hissediyorum ama artık dert etmicem hissetmiyourm diye.
hadi gözün aydın özge. güzel haberlerle gel inşallah. bakalım senın kuzu ne kadar olmus
oley hihoyyythihoyyyt ezginazı annesi görcek bizede resimlerini koycak bizde görcez:sm_cool:
Evet minik kızımı görücem çok heyecanlıyım bugün hemen geçsin akşam olsun :teytey:
ohh negüzel valla. askere gıden zaten yanmadan geklmıyor. soğugada gıtse sıcagada gıtse aynı:)
dün eşimle pazara ugradık kızlar. gözüm dönmüş gibi her meyvadan aldım. almaklada kalmadım eve geldık yemegın hemen peşinden hepsinden yemeya basladım. gece ınanılmaz şiştim ve rahatsız oldum. bende akşam olsunda eve gıdıp dınlenıyım ıstıyorum:)
Günaydın hanımlar , herkese kocaman bir merhaba .İnternetim kopup duruyor o yüzden geçmişe göz atamadım , Gözün aydın Bircancım Allah bir daha ayrılık göstermesin ...
Canım maşallah Ela bebeğe...Daha çok küçük annesi o , bu nedenle hareketleri hem düzensizdir hemde çok hafiftir. Şu an benim kızım muhtemelen 800gr'a yaklaşmıştır ve
hareketleri artık o kadar belirgin ki dışardan hissetmekte güzel ama görmek bambaşka..
Göbeğin çeşitli biçimlere giriyor:))) kaydirigubbakcemile3 Biraz daha sabret tatlım yakında ela bebekte aynı benim kızım gibi olacak inşallah.
Ohh canım ne iyi yapmışsın valla cayip uygun almışsın. Burda pazardaki fiyatların dükkanlardan farkı yok... Alışverişe Aydın'a gelelim bari kaydirigubbakcemile3
sağol canım.. resimlerini çekemedim tembellik yaptım ama en kısa zamanda ekliyorum..tatlım süper uygun fiyata almışsın resimlerini koyda görelim. güle güle giysin bebeğin inşallah cicilerini
Allah nasip etsin cicileriyle resimlerini görelim
tatlım bende geçen eve giderlen tüm bahar meyvelerindne aldım bende yemekten sonra yedim biraz biraz ama iyi oluyor saat 22:30 gibi yeyince ben çok severim bahar ve yaz meyvelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?