2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bircan gözün aydın canım

cingene00 kuzucuk güle güle giyisin elbiselerini tabiki sende

yarın cumaaa oleyyyy

Günaydın fıstıklarrrrr delikafadulden Herkes iyidir inş. Bugün kızımı görmeye gidiyorummmmm yaşasınnnnnn hihoyyyt

Geçmişi okuyup geliyorum

bircan gözün aydın canım

cingene00 kuzucuk güle güle giyisin elbiselerini tabiki sende

yarın cumaaa oleyyyy

yarın cuma ama ben cumarteside gelceğim için sevinemiyorum bile bıktım ya belki bu kadar sıkılmasam burda bu akdar çekiilmez gelmedi ama elimde değil

hava alanında biraz aç kalmış sonra heyecanlamış ondna olmuş dil altı verdiler bide iğne yaptılar hemen düzeldi ama korktuk baya. neyse ki şükürler olsun iyi annem.

anne olmak..gercekten cok farklıbı duyguymus, yanı henuz sadece anne adayı olsamda hıssettıklerım o kadar farklıki.. daha cok empati kurar oldum mesela, annelerı ve verdıklerı tepkılerı daha bı ınceler oldum, daha cok acı cekiyorum tv de bıle olsa gördüğüm anne- cocuk hıkayelerıne.. henuz kucagıma almadan yavrumu koklamadan boyle olduysam sonrasını hıc dusunemıyorum.. karnımda hıssettıgım bı kac tekme bana annelıgın aslında dusundugumdende kutsal oldugunu hıssettırdıyse.. sonrasını hıc bılemıyorum..
amannn sabah sabah sabah sızlerıde depresıf duygularımla bunaltmayayım, son gunlerde daha bı hassasım nedense

Aussiecim sana ozel mesaj attim bakabilir misin

özgecım cok tatlı olmusssun canım masallah ıkınıze de
aferin şeker eline sağlık afiyet olsun.bu arada fotolar çok şeker maşallahhh.

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için :)

Canım hadi gözünüzaydın. Annen için üzüldüm. Çok geçmiş olsun. İnş. şimdi daha iyidir.

Canım seninde gözünaydın. Maşallah bebişine

hadi gözün aydın özge. güzel haberlerle gel inşallah. bakalım senın kuzu ne kadar olmus

İnş. cnm güzel haberler yazarım burdan

herkese günaydın kızlar..

bircancım çok sevindim kardeşin sağlıkla döndü ya o sana yeter...

bu arada sabah kocaman bir burunla uyandım, burnum şişmiş, ağrı sızı yok bildiğin büyük yani... bir de kırmızı , of yaaaa-tatlicadiarzu-

dün eşimle pazara ugradık kızlar. gözüm dönmüş gibi her meyvadan aldım. almaklada kalmadım eve geldık yemegın hemen peşinden hepsinden yemeya basladım. gece ınanılmaz şiştim ve rahatsız oldum. bende akşam olsunda eve gıdıp dınlenıyım ıstıyorum:)

Günaydın hanımlar , herkese kocaman bir merhaba .ınternetim kopup duruyor o yüzden geçmişe göz atamadım , Gözün aydın Bircancım Allah bir daha ayrılık göstermesin ...

tatlım bende geçen eve giderlen tüm bahar meyvelerindne aldım bende yemekten sonra yedim biraz biraz ama iyi oluyor saat 22:30 gibi yeyince ben çok severim bahar ve yaz meyvelerini

Günaydın hanımlar , herkese kocaman bir merhaba .İnternetim kopup duruyor o yüzden geçmişe göz atamadım , Gözün aydın Bircancım Allah bir daha ayrılık göstermesin ...

gel canım gel birlikte yaparız alışveriş ne güzellll

tatlım süper uygun fiyata almışsın resimlerini koyda görelim. güle güle giysin bebeğin inşallah cicilerini

Allah nasip etsin cicileriyle resimlerini görelim
sağol canım.. resimlerini çekemedim tembellik yaptım ama en kısa zamanda ekliyorum..

tatlım bende geçen eve giderlen tüm bahar meyvelerindne aldım bende yemekten sonra yedim biraz biraz ama iyi oluyor saat 22:30 gibi yeyince ben çok severim bahar ve yaz meyvelerini

benım durma sınırım gitmiş işte canım. balık gibi unutup devam edıyorum. banyodan cıktım ama nasıl şişmişim hala tadına bakmadıgım bır meyva kalmıstı ondaydı gozum mecbur ondanda aldım yedım saat 23:30 sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…