2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar... Gözünaydın bircan kavuşmuşsun kardeşine... Benim kardeşim de salı gününe gidiyor askere senağlama

bu akşam aşkı memnu da behlül e bişiy mi oluyor ne Bircan ne diyorsun sende izliyorsun diziyi

canım gözünaydııın.ne güzel mutluluktur o yaa.hadi bakalım allah hep güzel günler göstersin inşallah.annede sevinçten heyecandan tansiyona vurdu ama geçer alışınca oğluşunun yanında olduğuna.
ayy bende bugün temizlik olayına giriyim diyorum.Allah kolaylık versin ama abartma sende ne o yolluk yıkamalar be yaw.

ayynen canım bende öyle oluyorum sonra mahf yani.yaz geldi meyvelerde geldiya şükürler olsun yarabbbiiim.herkese alıp yiyebilmeyi nasip etsin Allah.

günaydın kızlar... Gözünaydın bircan kavuşmuşsun kardeşine... Benim kardeşim de salı gününe gidiyor askere senağlama

Allah kavustursun Yume, kardes askere gidince insan cok buruluyor.
gozumuzde hic buyumedikleri hep cocuk kaldiklari icin olsa gerek.

benim erkek kardesimde dugunumde askerdeydi senağlama

ayyy canım yaa. benimde ellerim ayakalrım şişmiş uyandım... bol bol su içiyom, tuzlu yemiyorum ama yinede şişmişim..:1shok:

canım Allah kavuştursun,Allah'a emanet olsun sağlıkla gidip teskereyi alsın gelsin inşallah sağlıkla.
cingenecim, bebiş güle güle kullansın aldıklarını sağlıkla inşallahhh.

canım hayırlısıyla gitsin dönsün inşallah Allaha emanet

Allah kavustursun Yume, kardes askere gidince insan cok buruluyor.
gozumuzde hic buyumedikleri hep cocuk kaldiklari icin olsa gerek.

benim erkek kardesimde dugunumde askerdeydi senağlama

canım Allah kavuştursun,Allah'a emanet olsun sağlıkla gidip teskereyi alsın gelsin inşallah sağlıkla.
cingenecim, bebiş güle güle kullansın aldıklarını sağlıkla inşallahhh.

kıyamam sağ salim gelsin inşallah canım benim

sehercım saglıkla gitsin gelsin inşallah

Teşekkür ederim kızlar, bugüne kadar hep böyle şakaymış gibi geliyordu, benim kardeşim büyümüş de askere gidecekmiş peeeehhh :) Ama iş ciddiye binince insanın içine ayrılık acısı ve korku çörekleniyor. İnşallah sağlıklıca gidip gelir...:Saruboceq:

bu arada kızlar ayaklar şişmeye başladı yaa.sizde de var dimi?

benim gun icerisinde birsey olmuyor ama aksama dogru sismeye basliyor.
simdi iyiyizde sicaklar bastirinca cok zorlanicaz. insallah cok sismezler ellerimiz ayaklarimiz.

benim mudurumde hamile, son 3 haftasi kaldi doguma ve 36 numara ayaklari 39 numara sabo terlige girmemis gecenlerde.

bende oyle olursam yandim zaten 39 giyiyorum artik bizim beyin ayakkabilariyla gelirim ise kaydirigubbakcemile3

bu akşam aşkı memnu da behlül e bişiy mi oluyor ne Bircan ne diyorsun sende izliyorsun diziyi

34. Bölüm Özet

Bihter köşeye sıkışıyor

Geride Adnan’a gerçek duygularını itiraf ettiği bir mektup bırakan Bihter iyice köşeye sıkışıyor.
Herkesi arkalarında bırakıp kaçmak için harekete geçen Bihter ve Behlül’ün planları, Behlül’ün son anda geri adım atmasıyla altüst olur. Geride Adnan’a gerçek duygularını itiraf ettiği bir mektup bırakan Bihter, çok zor durumda kalır. Evliliğini kurtarmak ve bu mektubu Adnan’ın okumasını engellemek için yardıma ihtiyacı vardır. Şaşırtıcı gelişmelerle büyüyen bu olay, Bihter’i iyice köşeye sıkıştırır. Kapalı kapılar ardında yaşananlardan giderek daha çok rahatsız olan Matmazel, çok önemli bir karar verir. Matmazel’in bu kararı, evde başlayacak yeni bir dönemin habercisidir. Elif, Paris’teki bir ajanstan bir yıllık çalışma teklifi alır. Ancak uçurumun kenarından dönen Behlül’ün, gelecek için farklı planları vardır. Pişmanlık ve suçluluk duygularıyla kıvranan Behlül, bu durumdan kurtulmak için bir yol arar. Artık Behlül’ün de işlere dâhil olmasını isteyen Adnan Bey, kendisini temsilen Behlül’ü Azerbaycan’da bir şantiyeye yollamaya karar verir. Nereye giderse gitsin Bihter’i aklından çıkaramayan Behlül, Bihter’in kendisini affetmeyeceğini anlayınca yüzünü karanlığa döner

kızlarrrr günayyydıınnnn. günümüz çok güzel olsun inşallahhhh...
Bircanım geçmiş olsun ve gözün aydın canım.
benim de ayaklarım şişmeye başladı kızlar dün daha diyordum şükür bende şişlik yok akşam bir baktım amanın şişmişim :) tuzlu suya koysak iner mi acaba şişlikler ne dersiniz?

sağo canım kızlar tüm gözün aydın diyenlere teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…