canım gözünaydııın.ne güzel mutluluktur o yaa.hadi bakalım allah hep güzel günler göstersin inşallah.annede sevinçten heyecandan tansiyona vurdu ama geçer alışınca oğluşunun yanında olduğuna.iyim tatlım.
akşam şükürler olsun kavuştuk kardeşimle. Ama annem heyecandan rahatsızlandı tansiyonu 18/12 olmuş acile gittik sonra ev çok kalabalıktı adım atcak yer yoktu 10 da yemek yedik bulaşıktı çaydı canım çıktı çok yorgun ve uykusuzum kızlar ama değer kardeşim geldi ya yeter bana. annemde iyiydi gelirken ama işe ben zor geldim. akşam olsun artık
ayy bende bugün temizlik olayına giriyim diyorum.Allah kolaylık versin ama abartma sende ne o yolluk yıkamalar be yaw.gunaydin fistik lolita anneler:CüvCüv: nasilsiniz prensler prensesler nasilllar
gecmisi okuyamadim hastalara gecmis olsun
bebislerine esya alanlar gulerek giydirsin veya kullansin
bebislerini gorenlerin gozu aydin
bende bugun mutfak temizleyecegim hayirlisi halilarida islattim kuvettin icine kucuk yoluklarimi allah bana guc versin hepinizi cok seviyorum kocamn opuyorum bu arada gece benim oglusum uyutmadi kizlar sipa gece gunduz kavramini unuttu
dün eşimle pazara ugradık kızlar. gözüm dönmüş gibi her meyvadan aldım. almaklada kalmadım eve geldık yemegın hemen peşinden hepsinden yemeya basladım. gece ınanılmaz şiştim ve rahatsız oldum. bende akşam olsunda eve gıdıp dınlenıyım ıstıyorum:)
günaydın kızlar... Gözünaydın bircan kavuşmuşsun kardeşine... Benim kardeşim de salı gününe gidiyor askere senağlama
herkese günaydın kızlar..
bircancım çok sevindim kardeşin sağlıkla döndü ya o sana yeter...
bu arada sabah kocaman bir burunla uyandım, burnum şişmiş, ağrı sızı yok bildiğin büyük yani... bir de kırmızı , of yaaaa-tatlicadiarzu-
canım Allah kavuştursun,Allah'a emanet olsun sağlıkla gidip teskereyi alsın gelsin inşallah sağlıkla.günaydın kızlar... Gözünaydın bircan kavuşmuşsun kardeşine... Benim kardeşim de salı gününe gidiyor askere senağlama
günaydın kızlar... Gözünaydın bircan kavuşmuşsun kardeşine... Benim kardeşim de salı gününe gidiyor askere senağlama
bu arada kızlar ayaklar şişmeye başladı yaa.sizde de var dimi?
canım hayırlısıyla gitsin dönsün inşallah Allaha emanet
Allah kavustursun Yume, kardes askere gidince insan cok buruluyor.
gozumuzde hic buyumedikleri hep cocuk kaldiklari icin olsa gerek.
benim erkek kardesimde dugunumde askerdeydi senağlama
canım Allah kavuştursun,Allah'a emanet olsun sağlıkla gidip teskereyi alsın gelsin inşallah sağlıkla.
cingenecim, bebiş güle güle kullansın aldıklarını sağlıkla inşallahhh.
kıyamam sağ salim gelsin inşallah canım benim
sehercım saglıkla gitsin gelsin inşallah
bu akşam aşkı memnu da behlül e bişiy mi oluyor ne Bircan ne diyorsun sende izliyorsun diziyi
gunaydın bacılara.s.
kızlarrrr günayyydıınnnn. günümüz çok güzel olsun inşallahhhh...
Bircanım geçmiş olsun ve gözün aydın canım.
benim de ayaklarım şişmeye başladı kızlar dün daha diyordum şükür bende şişlik yok akşam bir baktım amanın şişmişim :) tuzlu suya koysak iner mi acaba şişlikler ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?