2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

insallah hava bugunkı devam eder bıraz daha da bızlerde olabıldıgınce az sıser az sorun yasarız gecen gunlerdekı sıcak neydı ole

kızlar yaşasın gögüsümden sıvı geldi dün akşam böyle uzanıyordum sütyeni çıkarttım badim avrdı yattım göüsüm sızlamaya başladı birde baktım birazcık ıslaklık var ama su gibi böyle beyaz renkli dğeilde süt mü gelcekte ondna mı? çok mutlu oldum

Ben tuzu azalttım , en azından artık yumurtama , domatesime ayrı ayrı koymuyorum yemeklere de az koyuyorum ve geçen haftaya göre daha iyiyim geçen hafta ayaklarım şişti , yüzüğümü takamıyordum şimdi daha rahatım ...

allah kavuştursun canım... sağ salim gider gelir inşallah

bendede çok az ama var canım. bacaklardada hafıf var. suyu arttırdım tuzu kestım ve akşamları bısıklet cevırıyorum 5 dk dayanabılıyorum :)
ben suyu arttırdım çünkü hep içim yanıyor.tuz desen ben bisiklet değilde çarşı pazara çıkma yürüyüşüne bakıyomişte ondan sonra şişiyor daha çok.
gunaydın bacılara.s.
günaydın şekeeerrr.
Sanırım ben tuzlu şeyler yemeyi sevmediğim için henüz bende hiç yok. Ne ellerde ne de ayaklarda bir şişme..
maşallah dilekcim zaten ben senin göbişede şaşıyom:)ebru şallı var aramızda anacım o da dilek:)

ayy bende 39-40 giyiyom yaa erkek sandalet olayına falan girerim heraldeee.vay vay vayyyhhhh :1shok:

kızlar çok moralim bozuk biraz önce hastaneden geldim kalp kapağımda kalınlaşma varmış ve bebeğime az kan gidiyormuş dr bisürü ilaç verdi inşallah bebeğime bişi olmaz

Günaydın kızlar..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bircan canım gözün aydın..annen için çok üzüldüm..ahh bu annelerimizin tansiyonu..ama sanırım benim annemin rekorunu kırmak zor çıktınmı valla 22 aşağı çıkmıyor..canım sarımsak ve limonu sakın unutmayın..Allah korusun evde bir daha çıkarsa hemen limon sıkın..

ayy kocamı zor gönderdim bugün işe..çünkü kızımı bugün ilk kez hissetti babası..ya bu oynuyor dedi..sonra kızıyla konuştu kızım anneye vurulmaz ayıptır dedi..bende ya saçmalama berkay dedim ben aylardır onun oynamasını bekliyorum bırakta vursun kızım dedim..çok şükür sancım geçti demekki vücudum halen daha ay dönemimde adet olmamı bekliyor..
ya birde kızlar ben kızımın örgülerini facebooka yüklemiştim ama burda facede olmayan kızlar var belki fikir olur..ama nasıl eklicem yardım edermisiniz..

Canım ben geçen hafta cumartesi ayaklarımın üzerine basamıyordum resmen şişlikten , bir leğene tuzlu ılık şu ve birazda şampuan koydum yarım saatte süper oldu dene derim bundan sonra her akşam yapıcam hemde bakım olmuş olur ...

Günaydın güzel anneler... Bircan gözün aydın canım. Çok güzel bi duygu ben de kardeşimi hem askere gönderirken hem de karşıladığımızda ağlamaktan şırk olmuştum.Allah bütün askerlerimize sağ salim dönmeyi nasip etsin.

Şişliklerle benim başım belada... Çok severim tuzluyu elimden geldiğince azaltıyorum ama yetmiyo hiç kullanmamam lazım galiba..

ayy canım maşallah hadi gözünaydııınn delikafadulden

ya tuzlu su dedin aklıma geldi.annem tuzlu suya yatırmış abim doğunca kokmasın ter falan diye:)küveti sen doldur,tuzu bas yatır çocuğu.ağzına falanda sür onu ağzıda kokmasın diye:)sen piş evladım doktora götür kim naptı buna desin doktor laelaelaelaelae .yaş 19 pişman olmuş annecim ama cidden abim hiç kokmuyo yaf.ama hergün duş alıyor metroseksüel adam cilt bakımı falan bile yapar ama ben onu hiç parfüm dışında bişi kokarken duymadım.bu arada siz yapmayın ha tuzlu su falan sardalya gibi:))

ayyy ne güzel .. korkmadım mı yaaa..

kızlar çok moralim bozuk biraz önce hastaneden geldim kalp kapağımda kalınlaşma varmış ve bebeğime az kan gidiyormuş dr bisürü ilaç verdi inşallah bebeğime bişi olmaz

canım çok geçmiş olsun. şükür ki doktorun teşhis etmiş ve tedavi için ilaç vermiş. içini rahat tut canım tedaviyle iyileşirsin bebişini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

çok geçmiş olsun canım. üzüldüm. bir şey olmaz bebeciğine inşalah doktor ona göre yazmıştır zaten...

kıyamam canım ya birşey olmaz bebeğine dua et ilaçta vermiş bak doktor sen merak etme iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…