günaydın kızlar... Gözünaydın bircan kavuşmuşsun kardeşine... Benim kardeşim de salı gününe gidiyor askere senağlama
kızlar yaşasın gögüsümden sıvı geldi dün akşam böyle uzanıyordum sütyeni çıkarttım badim avrdı yattım göüsüm sızlamaya başladı birde baktım birazcık ıslaklık var ama su gibi böyle beyaz renkli dğeilde süt mü gelcekte ondna mı? çok mutlu oldum
kızlar çok moralim bozuk biraz önce hastaneden geldim kalp kapağımda kalınlaşma varmış ve bebeğime az kan gidiyormuş dr bisürü ilaç verdi inşallah bebeğime bişi olmaz
kızlar çok moralim bozuk biraz önce hastaneden geldim kalp kapağımda kalınlaşma varmış ve bebeğime az kan gidiyormuş dr bisürü ilaç verdi inşallah bebeğime bişi olmaz
Canım ben geçen hafta cumartesi ayaklarımın üzerine basamıyordum resmen şişlikten , bir leğene tuzlu ılık şu ve birazda şampuan koydum yarım saatte süper oldu dene derim bundan sonra her akşam yapıcam hemde bakım olmuş olur ...
Günaydın kızlar..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bircan canım gözün aydın..annen için çok üzüldüm..ahh bu annelerimizin tansiyonu..ama sanırım benim annemin rekorunu kırmak zor çıktınmı valla 22 aşağı çıkmıyor..canım sarımsak ve limonu sakın unutmayın..Allah korusun evde bir daha çıkarsa hemen limon sıkın..
ayy kocamı zor gönderdim bugün işe..çünkü kızımı bugün ilk kez hissetti babası..ya bu oynuyor dedi..sonra kızıyla konuştu kızım anneye vurulmaz ayıptır dedi..bende ya saçmalama berkay dedim ben aylardır onun oynamasını bekliyorum bırakta vursun kızım dedim..çok şükür sancım geçti demekki vücudum halen daha ay dönemimde adet olmamı bekliyor..
ya birde kızlar ben kızımın örgülerini facebooka yüklemiştim ama burda facede olmayan kızlar var belki fikir olur..ama nasıl eklicem yardım edermisiniz..
bebeiş doğduktan sonra hiç gitmes bu yaf:)heyecanı başka tabii.maşallah.Günaydın kızlar..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bircan canım gözün aydın..annen için çok üzüldüm..ahh bu annelerimizin tansiyonu..ama sanırım benim annemin rekorunu kırmak zor çıktınmı valla 22 aşağı çıkmıyor..canım sarımsak ve limonu sakın unutmayın..Allah korusun evde bir daha çıkarsa hemen limon sıkın..
ayy kocamı zor gönderdim bugün işe..çünkü kızımı bugün ilk kez hissetti babası..ya bu oynuyor dedi..sonra kızıyla konuştu kızım anneye vurulmaz ayıptır dedi..bende ya saçmalama berkay dedim ben aylardır onun oynamasını bekliyorum bırakta vursun kızım dedim..çok şükür sancım geçti demekki vücudum halen daha ay dönemimde adet olmamı bekliyor..
ya birde kızlar ben kızımın örgülerini facebooka yüklemiştim ama burda facede olmayan kızlar var belki fikir olur..ama nasıl eklicem yardım edermisiniz..
ayy canım maşallah hadi gözünaydııınn delikafadulden
ya tuzlu su dedin aklıma geldi.annem tuzlu suya yatırmış abim doğunca kokmasın ter falan diye:)küveti sen doldur,tuzu bas yatır çocuğu.ağzına falanda sür onu ağzıda kokmasın diye:)sen piş evladım doktora götür kim naptı buna desin doktor laelaelaelaelae .yaş 19 pişman olmuş annecim ama cidden abim hiç kokmuyo yaf.ama hergün duş alıyor metroseksüel adam cilt bakımı falan bile yapar ama ben onu hiç parfüm dışında bişi kokarken duymadım.bu arada siz yapmayın ha tuzlu su falan sardalya gibi:))
Günaydın güzel anneler... Bircan gözün aydın canım. Çok güzel bi duygu ben de kardeşimi hem askere gönderirken hem de karşıladığımızda ağlamaktan şırk olmuştum.Allah bütün askerlerimize sağ salim dönmeyi nasip etsin.
Şişliklerle benim başım belada... Çok severim tuzluyu elimden geldiğince azaltıyorum ama yetmiyo hiç kullanmamam lazım galiba..
ayyy ne güzel .. korkmadım mı yaaa..
kutu kutu pense onlar muhtemelen kan sulandırıcı ilaçlardır kan akışını kolaylaştırmak içindir. yanılıyor muyum?
ayy canım maşallah hadi gözünaydııınn delikafadulden
ya tuzlu su dedin aklıma geldi.annem tuzlu suya yatırmış abim doğunca kokmasın ter falan diye:)küveti sen doldur,tuzu bas yatır çocuğu.ağzına falanda sür onu ağzıda kokmasın diye:)sen piş evladım doktora götür kim naptı buna desin doktor laelaelaelaelae .yaş 19 pişman olmuş annecim ama cidden abim hiç kokmuyo yaf.ama hergün duş alıyor metroseksüel adam cilt bakımı falan bile yapar ama ben onu hiç parfüm dışında bişi kokarken duymadım.bu arada siz yapmayın ha tuzlu su falan sardalya gibi:))
çok teşekkür ederim kızlar moralim o kadar bozukki bi saattir ağlıyorum allah herkese bebişini sağlıkla kucağıda görmeyi nasip etsin
çok teşekkür ederim kızlar moralim o kadar bozukki bi saattir ağlıyorum allah herkese bebişini sağlıkla kucağıda görmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?