2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayfer bende dogdugumda (arabada dogmusum hastaneye yetişmemiş:)) babaannem ebeydi. rahmetli beni tuza sarmıs. dr luk olmamısım:) ama işe yaradıgı gercek

sağol tatlışımmmmmmmmmmmm evet ya günün anlam ve önemine uygun oldu yaaşsın poyrazın sütüsırnaşık şey

ya bir de sütünün gelmesinden ve emzirmekten korkan bir tek ben mi varım yahu. tamam emzirmek mükemmel bişi de ben neden korkuyorum peki????

baharcım iyiyim teşekkür ederim asabi olmadığımdan üstüme alınmamışımdır belki de :) sen de iyisin inşallah.

Bizim orada adettir bebeği tuzlu suyla yıkarlar , bende kardeşimde de yapmış annem bence kokmuyoruz ama artık başkasına sormak lazım , bu arada arkadaşımda kırk gün bebeğinin banyo suyuna tuz koydu , sonra da sabunladı ve o da hiç kokmuyor yanlız onun usulü var tuzlu suya turşu gibi basılmıyor , kısmet olursa bende tuzla yıkayacağım oğluşumu .gamyoncuiremsu

bende iyiyim elacim. Boncugumda iyi ama bizimki biraz ters olcak sanirim,
gunduz uyuyor aksam oldu mu acayip hareketleniyor. insallah dogdugunda da bu duzende olmaz.
gecemiz gunduzumuze karisir yoksa valla -tatlicadiarzu-

Benim kuzum da tam tersi şimdilik gündüzleri oynaşıyor , geceleri pek ses seda yok ama doğduktan sonra çocukalrın huyları kırk kere değişir derler sen şimdiden takma canım kafaya ...

Kutu kutu pense canım haklısın moralini bozmakta ama üzülme bak tedavisi varmış önemli olan kuzuna ve sana bir şey olmaması sen doktorunu dinle ilaçlarını düzenli kullan , Kendini düşünerek üzme olmuş bir kere bebişinde üzülmesin , geçmiş olsun ...

çok teşekkür ederim kızlar moralim o kadar bozukki bi saattir ağlıyorum allah herkese bebişini sağlıkla kucağıda görmeyi nasip etsin

canım üzme kendini bu kadar.. bak tespit edilmiş en azından.. ilaçlaını da vermiş doktor.. ya hiç farkedilmeseydi.. üzülme.. sen ona en iyi şekilde bakarsın:teselli:

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ben biraz fenalaştım başım falan dönüyo biraz uzanacağım kocamaaan öptüm sizi ve bebişlerinizi

kıslarrr nasıl resim eklicem ben yaaaasenağlama
yavrum ayrıntılı cevap yazarken eklenti ekle kısmı var.oradan eklicen.
ya gerçekliği var mı bu işin ya bak şimdi -tatlicadiarzu- hayır eskiler bilir yani birçok şeyi yaa.
valla elacım adam evlendi boşandı .annemde diyor ay oğlum evlendirsem seni diye ama ağzı yandıya.valla ne çok isteriz olsa hayırlısyla.
ayfer bende dogduıgumda (arabada dogmusum hastaneye yetişmemiş:)) babaannem ebeydi. rahmetli beni tuza sarmıs. dr luk olmamısım:) ama işe yaradıgı gercek
valla bak sende diyorsun bu tuz olayını canım ya.senin doğum hikayende ilginç ama ya.çocuğuna anlatırsınnn.
ya bir de sütünün gelmesinden ve emzirmekten korkan bir tek ben mi varım yahu. tamam emzirmek mükemmel bişi de ben neden korkuyorum peki????

ya meme ucu hassasiyeti galiba seninki.bende diyorum gıdıklanır mıyım acaba falan diye:)ama annelik hissi başka olur yaa.

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ben biraz fenalaştım başım falan dönüyo biraz uzanacağım kocamaaan öptüm sizi ve bebişlerinizi

tamam sıkma canını lütfen bu bebeği doğurdun mu, ki bence sağlıkla gelecek yavrun, gerisini düşünme kalp kapağı sorunları artık eskisi kadar major problemler değil canım. allah beterinden saklasın. moralini iyi tut.

ayfer çoğuna göre ilginç ama fırlama diyorlar:) bekleyemedınmı dıyorlar:) sanki ben anneme dedım son ana kadar bekle diye:) amcamda giderken bı çukura giriyor tatatatam karsınızda meryem :):)

ayfersmu olabilir canım fazla hassas ya bu aralar ondan düşününce bile içim bi gaip oluyor. ama dediğin gibi annelik işte kim bilir nasıl mutlu olcam o emerken... ooyyy oy bak gene duygulandım heee...

ya zeytincim aman hayatta yapmam dediğim şeyi sizlerden sonra acaba bende mi yapsam dedim yaa.azcık tuzun faydası olur belki zararı olmaz dimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…