kızlarr hepinize merhabaa.. nasılsınız görüşmeyeli.... derin mevzulara girilmiş ama merak etmeyin o çocuğu nasıl yetiştireceğimiz bizim elimizde.. bunların hepsini teek tekek öğreticez işallah... ayrıca mylady ve bircancım size geçmişler olsunnn ben yırttım şeker yükleme testinden... bide ben 6 saatliğine giricektim neyseki gerek kalmadı.... zaten her pazar şekerimi elli kere ölçtürüyolar bide ona gelemezdim... neyseki b12 dışında herşeyim iyi çıktı...onada iğne vurulacam falann filann :))) ee sizde nevar neyokkk çok özledim hepinizi yaa :)))
ay çok çılgın yaa.iyikide verdin bu linkiii:)http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/271003-cildirtan-sozler-20.html kızlar buraya bir göz atın.. öldüm gülmekten.. ama sanırım bizde yaşıyacaz bunları...
canım haklısın yaa.inanki ne zaman ne yapacaklarını ne halde olduğumuzu o anda düşünmeleri lazım ama işte ne diyim.umarım aynı hataları biz yapmayız.meryemcım sonucta bız onları evlendıgımızde tanımıyorduk.nasıl tanıttılarsa kendılerını oyle tanıdık.eger sevgı dolu yaklassalardı ben de onları severdımama sevmıyorum gercek bu.evet 1600 km uzakta allahtan kı uzakta ordan bıle yetıo yanı.benım memleketten ılk geldıgım gun esımle bırbırımızı 3 hafta gormemeısız ne kadar ızlemısız dusun.aksam tam yattık zırr tel.esım actı kalk bak kanal 7 de ne var.dınle de ona gore davranın dedı kapattı.esım kalktı actı ana baba hakkından falan bahsedıo damardan yanı.esım dedı sımdı bunlar ne demek ıstıo.bız bısey mı yaptık.adam taktı kafaya ama butun keyfımızız kacırdı yanı.e ben bu kadını nasıl seveyım
kızlarr hepinize merhabaa.. nasılsınız görüşmeyeli.... derin mevzulara girilmiş ama merak etmeyin o çocuğu nasıl yetiştireceğimiz bizim elimizde.. bunların hepsini teek tekek öğreticez işallah... ayrıca mylady ve bircancım size geçmişler olsunnn ben yırttım şeker yükleme testinden... bide ben 6 saatliğine giricektim neyseki gerek kalmadı.... zaten her pazar şekerimi elli kere ölçtürüyolar bide ona gelemezdim... neyseki b12 dışında herşeyim iyi çıktı...onada iğne vurulacam falann filann :))) ee sizde nevar neyokkk çok özledim hepinizi yaa :)))
eyvah eyvah bana 100 gr.la ve ilk 1-2-3 saat sonrasına bakılacak ben ansıl dayanacağım açlığa bilmiyorum(
sen atlatmışsın neyseki gözün aydın darısı bizlerin başına
mylady bırd nıe oyle dusmus canım kanın ıcmıomusun kan ılacını?
gamze ıyı hadı cok sevındım sonuclarının ıyı olmasına
iyiym canımcım sağolamin tatlım
buarada nasılsın? kızın nasıl prenses
canım hoşgeldin nerelerdesin özlettin kendini :))kızlarr hepinize merhabaa.. nasılsınız görüşmeyeli.... derin mevzulara girilmiş ama merak etmeyin o çocuğu nasıl yetiştireceğimiz bizim elimizde.. bunların hepsini teek tekek öğreticez işallah... ayrıca mylady ve bircancım size geçmişler olsunnn ben yırttım şeker yükleme testinden... bide ben 6 saatliğine giricektim neyseki gerek kalmadı.... zaten her pazar şekerimi elli kere ölçtürüyolar bide ona gelemezdim... neyseki b12 dışında herşeyim iyi çıktı...onada iğne vurulacam falann filann :))) ee sizde nevar neyokkk çok özledim hepinizi yaa :)))
Bişey olmaz inşallah canım hiç korkma benim ablam tam benim kadar hamileyken 17 gün oruç tuttu :) Ben asla cesaret edemem ama o etmişti. Yani o kadarcık aç kalınır pozitif düşün. Zaten o şeker yüklemesi yapıyolar ya onu içtiğin anda kan şekerin ve tansiyonun dengeleniyo açlığada dayanıverirsin ne olcak :)
Geçen hafta çok yakın bir arkadaşımız geldi , 1.5 yaşında bir çocuğu vardı , salonda oturuyoruz benimde cd liğim var orada hepside orjinal cdler neyse çocuk oynamaya başladı ben hiç sesimi çıkartmıyorum evimde çocuklara müdahale etmeyi sevmem annesine bırakırım , neyse çocuk içlerini çıkartıp hepsini yerde sürtmeye başladı , bekliyorum ki kız müdahale etsin oralı bile değil , sonra bana dönüp bilerek müdahale etmediğini çocuğun özgüvenini engellemek istemediğini söyledi , içimden de diyorum iyi onun özgüveni gelişicek diye benim cdlerim kırılsın ... Bana bu takım davranışlar yanlış geliyor , yani tabi bağırıp çağırmasın çocuğuna ama çocuk da kime nasıl cevap vereceğini, ya da kimin evinde nasıl davranacağını bilmeli bu kadar özgüven fazla bence . Ondan sonra onun bunun yanında anneye babaya ,ya da başka büyüklere saygısız konuşmalar ya da kendi malıyla başkasının malına nasıl davranacağını bilmeyen çocuklar yetişiyor .
canım merhaba.... şimdiden hayırlı sonuçlarla gel işallahta aklıma takılan bişiy var:
1-halihazırda şeker sorunun varmı????
2-neden sana bu test uygun görüldü?? 1 saatlik 50 gr. yüklemeli teste girersin o kötü çıkarsa 4 saatliğine girersin??? bu neden sana yapılacak bi dr.una danış derimmmm????
ben de ferrum fort kullanıorum canım.genelde 12.8-13 gıbı cıkıo kanım.ama bı cok kısıden duydum bellı bı haftadan sonra bu ılacı degstırıomus doktorlar.baska kan ılacı verıomus bakalım ben bu gıdısımde degstırecek mı
Geçen hafta çok yakın bir arkadaşımız geldi , 1.5 yaşında bir çocuğu vardı , salonda oturuyoruz benimde cd liğim var orada hepside orjinal cdler neyse çocuk oynamaya başladı ben hiç sesimi çıkartmıyorum evimde çocuklara müdahale etmeyi sevmem annesine bırakırım , neyse çocuk içlerini çıkartıp hepsini yerde sürtmeye başladı , bekliyorum ki kız müdahale etsin oralı bile değil , sonra bana dönüp bilerek müdahale etmediğini çocuğun özgüvenini engellemek istemediğini söyledi , içimden de diyorum iyi onun özgüveni gelişicek diye benim cdlerim kırılsın ... Bana bu takım davranışlar yanlış geliyor , yani tabi bağırıp çağırmasın çocuğuna ama çocuk da kime nasıl cevap vereceğini, ya da kimin evinde nasıl davranacağını bilmeli bu kadar özgüven fazla bence . Ondan sonra onun bunun yanında anneye babaya ,ya da başka büyüklere saygısız konuşmalar ya da kendi malıyla başkasının malına nasıl davranacağını bilmeyen çocuklar yetişiyor .
meryemcım sonucta bız onları evlendıgımızde tanımıyorduk.nasıl tanıttılarsa kendılerını oyle tanıdık.eger sevgı dolu yaklassalardı ben de onları severdımama sevmıyorum gercek bu.evet 1600 km uzakta allahtan kı uzakta ordan bıle yetıo yanı.benım memleketten ılk geldıgım gun esımle bırbırımızı 3 hafta gormemeısız ne kadar ızlemısız dusun.aksam tam yattık zırr tel.esım actı kalk bak kanal 7 de ne var.dınle de ona gore davranın dedı kapattı.esım kalktı actı ana baba hakkından falan bahsedıo damardan yanı.esım dedı sımdı bunlar ne demek ıstıo.bız bısey mı yaptık.adam taktı kafaya ama butun keyfımızız kacırdı yanı.e ben bu kadını nasıl seveyım
Kızlar merhaba.. Ben sabahın yedisinde kalktım gittim şeker yükleme testini yaptırdım. İnanılmaz uykum var şimdi hemen uyumaya gidicem biraz bakıyım dedim geçmişi okudum. Keyifler yerinde maşallah annelerimizde bugün.. Allah bozmasın muhabbetinizi :)
Aaaa demek ki artık yetmiyor bu ilaç bana hadi bakalım değiştirecek mi acaba..
Emsalcim biliyorum bende yedide kalkıp ilacımı içiyorum üzerinden kahvaltıya kadar zaman geçsin diye çok dikkat ediyorum aslında ama yetersiz geldi sanırım. Aslında doktorum bana başta moltofer diye bi sıvı kan ilacı vermişti inanılmaz midemi bulandırdı hiç içemedim kiBelki kan iğnesi falan verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?