2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

seker yuklemesıne gıdecek arkadaslar ben randevumu alırken telefondakı hemısıre bayan seker yuklemesıne gelırken ac geleceksınız bır de yanınızda limon getırırsenız ıyı olur dedı ben bırden afalladım limon mu dedım teldekı kızda eve genelde lımosn getırıyorlar mıde bulantısı ıcın dedı.. benımde tutukluguma geldı galıba anlamadım fılan demeden tamam dedım. ne ıse yarıyor bılmıyorumama ıstersenız sızlerde goturun belkı ıse yarıyordur sonrasında

kızımla yemeğimizi yedik geldikk..... sizde maşallah almış başını gitmiş muhabbet...aman eksik olmasın..
bugün kendimi kötü hissediyom sanki elim ayağım titriyo.. biraz ayakta dursam düşcekmiş gibi oluyom.. tansiyonla mı ilgili acaba?

ben sımdı zeytınyaglı taze fasulye koydum ocaga.bı de tavuk haslıorum.tavuk corbasıyla pılav yapıcam yanına.buz gıbı de cacık yaparım.ohh

benim evime öyle misafir geldiğinde rengimi belli ediyorum. evimi öyle karıştırıp zarar vermesine göz yumamam kusura bakmasınlar. özgüvenin arkasına sığınmışlar çocuklarıyla ilgilenmiyorlar. dediğiniz gibi kendi evlerinde hiçbirşeyi elletmiyorlardır. bir de herşey çocuğun eline verilmezki canım oyuncağı olacak onunla oynayacak. milletin çocuğu özgüven kazanacak diye ben sinirlerimden olamam doğrusu :) delikafadulden

[

Bence öyle düşünme canım kendinide şartlandırma , bir kaç arkadaşımın başına geldi dr. seminerde olduğu için yada hastaneden ayrıldığı için başka doktor doğurttu , stres oluyorsun dediler ama hatice değil netice önemli dediler ... Sonuçta sağlıkla doğurda kimin girdiği çok da önemli değil bence ...

kizlaaar aksama ne pisireceksiniz ya da pisirdiniz fikir verin
sebze pisirmek istiyorum ama aklima bisey gelmedi CADIARZU

Bakla pişirebilirsin , üzerine sarmısaklı yoğurtla iyi gider .

Benim marine edilmiş tavuğum var , dün pişirdim . Eşimede kuru pilav adam tavuk sevmiyor bizim evde ne yazık ki çeşit olmak zorunda ben de kuru fasulye sevmem :roflol:

valla saolsun benım komslarım da cok rahatlar o konuda ama onlar ses cıkarmıo ben azarlıorum bazen cocouklarını napım cıldırtmasonlar adamı bu halımle zor iş yapıorum zaten azcık anlayıslı olsunlar.gıcccık oluorum bole genıs ınsanlara dogurdugun gıbı bakmasını da bıl kardesım.koltuklarım cay lekesı onlar gıdınce bı de temızlık mı yapıcam gebertırım valla:)

Çok sağol canım.. Çok iyi oldu bunları bilmem. Sen atlatmışsın hadi darısı artık bizim başımıza.. İnşallah sonuçları da temiz çıkar canım.

Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine bol bol dinlen bugün eğer kalp çarpıntın yine başladıysa... Valla bilmiyorum bu tickerler niye böyle ama düzelir muhtemelen.

Canım hoşgeldin özlemişiz seni yaaa... Çok sevindim tahlillerinin güzel çıkmasına :lepi:

kizlaaar aksama ne pisireceksiniz ya da pisirdiniz fikir verin
sebze pisirmek istiyorum ama aklima bisey gelmedi CADIARZU

etli biber dolması ve mısırlı yoğurt çorbası yaptıms.bu arada yoğunluktan ben doktorumu 2 ay önce değiştirdim.hiçbişeyin cavebını alamıyordum,randevuma gidince beklyordum.aynı hastanede daha az yoğun olan başka bir doktora geçtim.önceliği hastaneye verdiğim için tabi.

canım yakınlarda eczane falan yok mu tansiyonuna bir baktırsan en azından

eneee! bılsem yazmazdım baharcık cok mu cektı cacık tuh ya.ama mutlaka yap ye aksama tamam mı.sorunca futursuzca yazdım valla.hakkını helal et bacım

ben sımdı zeytınyaglı taze fasulye koydum ocaga.bı de tavuk haslıorum.tavuk corbasıyla pılav yapıcam yanına.buz gıbı de cacık yaparım.ohh

of ya menuye bak, biz bi cesit yemegimiz olunca opup basimiza koyuyoruz. boyle tam takim yemek yapmayali o kadar cok oldu ki

ne guzel herkes hazirlamis yemegini aksama misss gibi.
bende zeytinyagli fasulye yapiiim bari en kolay o geldi yanina da pilav.

cacikta canimi cektirdiniz onuda yapiverem.

bu arada dun aksam saat dokuz bucukta canim nasil yesil erik cekti anlatamam. kalktim gittim markete o saatte.
elimde sirf iki kilo yesil erik gobek bi dunya kasadaki kizda nasil guluyor direk aserme olayi yani.
yedim 1 kilosunu canima degdi kaydirigubbakcemile3

benım butun tahlıl sonuclarım elımde.dosya yaptım hepsını saklıorum.
benimde tüm sonuçlarım ve geçirdiğim tüm rahatsılıklar kullandıgım ilaçlar hepsi bir dosya halinde dr.umda her muaynede dosya açılır iyi yada kötü olan herşey eklenir üzerinden geçilir rahatsızlıkların nasıl oldu diye herşey not edilincegeri dönüşleri güzel oluyor ama dr.unu değiştirmek istersen dosyanı alıyorsun tabii ordan burda bu şekilde çalışan dr. yok çok fazla

canım benim kıyamam sana buyur gel bende yee akşam yemeğini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…