kizlaaar aksama ne pisireceksiniz ya da pisirdiniz fikir verin
sebze pisirmek istiyorum ama aklima bisey gelmedi CADIARZU
sorma canım ben aynı dertten muzdaripim benim de görüştüğüm arkadaşlarımın çocukları var ve hepsi o kadar özgüvenli ve anneleri de o kadar rahat ki artık görüşmek istemiyorum kimseyle bu haftasonu bana gelen arkadaşlarımın kızıda senin olayın gibi bütün dvd lerim yerlerde süründü tüm çekmecelerim karıştırıldı çizgi film koydum seyretmediği gibi mutfaktaki her objeyi elledi karıştırdı vs 6 kişi misafirim var 6 çeşit yiyecek yapmışım yorulmuşum size çay taşıyorum bir de senin çocuğuna bekçilik mi yapayım bi müdahale et gözünü seveyim bütün gelen misafirlerim çocuklarıyla bu na benzer hatta daha kötü örnekler yaşadım koltuklarım baştan aşağıya ya pudinglere battı, dışarı çıkmış çoraplarıyla çocuk kapının önünde gezmiş leş gibi çoraplarla eve girdi evde halıların üstünede dolaştı... diyorum ben mi çok titizim bana çocuğun yok dinletemiyorsun sende anlarsın diyorlar eğer benim çocuğumda böyle olursa gitmem başkasının huzurunu evinin düzenini bozmam bana değil başkasına gidincede aynı muameleri görünce kızıyorum anneler çok pasif biz çocukken misafirlikte değil çekmece karıştırmak yerimizden kalkmazdık ama annem bir bakardı valla mum gibi otuturdum ben özgüvensiz mi oldum hayır gayette güvenirim kendime ve çok severim kendim,..yaramazlığın adı özgüven oldu ona şaşıyorum
bendede akşama bezelye ve pilav var
benimde doktorumdan aradilar 6 hazirandaki randevumu 4 haziran aksamina aldilar. doktorun semineri mi ne varmis.
valla ben normal dogurmak istesem bile bu doktor beni kesin dogurtmaz. cok yogun. insan son dakikada hic tanimadigi baska bir doktorun dogurtmasina da nasil stres olup cildirmaz bilmiyorum.
nolacak bakalim senağlama
Bircancım sonucu ikide alıcam saatini bekliyorum :) alınca haber veririm.
Dilek tatlım aç karnına gidiyosun o yüzden mümkün olan en erken saatte gittim ki kan şekerim düşmesin önce bi kan alıyolar ondan sonra 50 gr. şeker yüklemesi yapıyolar bi sıvıya bana limonata verdiler soğuk hiç midem bulanmadı içerken ablama düz suya eklemişler çok rahatsız olmuş içerken. Sonra çıkıyosun bi saat bekliyosun hiçbişey yemeden sadece su içebilirsin ondan sonra tekrar geliyosun yine kan alıyolar bu kadaaaaar kolay bişey :)
canım benim hoşbuldukkk.
fıstık iyi teyzesi ara ara ufak ufak oynuyor maşallahh
seni anlıyorum canım zaten geçmişi okurken baya vakit gidiyor :))
iyi olmanıza çok sevindim her zaman iyi olun inşallah canım
ben bu gün yine kalp çarpıntılarıyla cebelleşiyorum ama Allah a şükür yinede
teşekkür ederiz teyzesi bir tane biberon bir tane emzik aldık kızımıza
Rabbim inşallah hepimize aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin
bu arada bu gün neler oluyor böyle herkezin tickerleri görünmüyor seninde yok(
kızlarr hepinize merhabaa.. nasılsınız görüşmeyeli.... derin mevzulara girilmiş ama merak etmeyin o çocuğu nasıl yetiştireceğimiz bizim elimizde.. bunların hepsini teek tekek öğreticez işallah... ayrıca mylady ve bircancım size geçmişler olsunnn ben yırttım şeker yükleme testinden... bide ben 6 saatliğine giricektim neyseki gerek kalmadı.... zaten her pazar şekerimi elli kere ölçtürüyolar bide ona gelemezdim... neyseki b12 dışında herşeyim iyi çıktı...onada iğne vurulacam falann filann :))) ee sizde nevar neyokkk çok özledim hepinizi yaa :)))
benimde doktorumdan aradilar 6 hazirandaki randevumu 4 haziran aksamina aldilar. doktorun semineri mi ne varmis.
valla ben normal dogurmak istesem bile bu doktor beni kesin dogurtmaz. cok yogun. insan son dakikada hic tanimadigi baska bir doktorun dogurtmasina da nasil stres olup cildirmaz bilmiyorum.
nolacak bakalim senağlama
kızımla yemeğimizi yedik geldikk..... sizde maşallah almış başını gitmiş muhabbet...aman eksik olmasın..
bugün kendimi kötü hissediyom sanki elim ayağım titriyo.. biraz ayakta dursam düşcekmiş gibi oluyom.. tansiyonla mı ilgili acaba?
ben sımdı zeytınyaglı taze fasulye koydum ocaga.bı de tavuk haslıorum.tavuk corbasıyla pılav yapıcam yanına.buz gıbı de cacık yaparım.ohh
benimde tüm sonuçlarım ve geçirdiğim tüm rahatsılıklar kullandıgım ilaçlar hepsi bir dosya halinde dr.umda her muaynede dosya açılır iyi yada kötü olan herşey eklenir üzerinden geçilir rahatsızlıkların nasıl oldu diye herşey not edilincegeri dönüşleri güzel oluyor ama dr.unu değiştirmek istersen dosyanı alıyorsun tabii ordan burda bu şekilde çalışan dr. yok çok fazlabenım butun tahlıl sonuclarım elımde.dosya yaptım hepsını saklıorum.
ooooy oy işten çıkcam gitcem alışveriş yapcam eve gelip yemek hazırlıcam. oooof of.
peti canım bir cacık çekti ki sorma eve gidince ilk işim cacığı hazırlayıp buzdolabına koymak olcak cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?