2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben kızamıyorumda yaa.anlasın insanlar diye beklerim.biz bakalım ne yapıcaz ama rahatsız etmek asla istemem milletin evini batırmakta.valla çocuğa gerekli disiplini vermek lazım bence.

canım imkanın varsa uzan biraz bişiler ye bakalım.

gamma o bahsettıgın anneler özgüvenli çocuk degil resmen aşkalarına zarar vermeye alısan terbiyesiz çocuklar yetiştiriyorlar. ben hatırlıyorumda gezmeye gıttığimizde annemin gözü hep üzerimizde olurdu bi bakışıyla sonunda neler olacagını bilir kıpırdayamazdık. sonunda özgüvenden eksik olarakda büyümedik çok şükür.

eneee! bılsem yazmazdım baharcık cok mu cektı cacık tuh ya.ama mutlaka yap ye aksama tamam mı.sorunca futursuzca yazdım valla.hakkını helal et bacım

aşkolsun bacım sölicen tabi. kimse kimsenin gücünün yetmeyeceği şeyler söylemiyor sonuçta. eve gidince yapıveririm. güzel fikir oldu walla sıcakta iyi gidiyor.

Ali Tuna ile ben size gelmem:)
ben gık demem çocuga valla doksun sacsın hiççç

ben sımdı zeytınyaglı taze fasulye koydum ocaga.bı de tavuk haslıorum.tavuk corbasıyla pılav yapıcam yanına.buz gıbı de cacık yaparım.ohh

Oh maşallah hamarat hatun , temizlik bir yandan ,bir yandan forum takibi ,bir de 3 çeşit yemek kız seni alan yaşamış he he

Ay benim de en sinir olduğum şey o yüzden haftalık alışveriş yapmayı tercih ediyorum zaten eve normal koşullarda 7.30 da gidiyorum Burak gelene kadar sofra hazırlığı ertesi gün için yemek hazırla falan ... 9 gibi ancak kıçımı koltuğa koyuyorum kötükedihüso

canım bir ara bana msn den şu yoğurt çorbasını tarifini verirmisin :))
çok severim ama yapmayı bilmem hani şu buğdaymı yoksa hedikmi ne ondan yapılıyor demi yapayımda içeyim pek severim hafif ekşili :)))

ohhhh afiyet olsun yarasın ali ne :))

hayatım her zaman da haftalık alışveriş yapılmıyor ki. pazara bu göbekle çıkmaya korkuyom insanlar birbirinin üstüne çıkıyor malum. elimde o kadar yük taşıyamam. marketten alıyorum ben de genelde. bu ara yeni taşındım falan pek bir gevşeğim hamdolsun

Kızlar tekrar merhaba, bebişle ben bye bye diyemeden size kapatmak zorunda kaldık Anlattığın bakalım neler kaçırdık((

Off kızlar aklım burda ama işim bitmiyor ya. Birini bitiriyorum biri geliyor senağlama

Gamzecim çok sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına

Kızlar şeker yüklemesine giderken limon götürün yanınızda. Benim kayınvalidem hemşire. Bizzat bunun için telefon etti hatun. Mideniz kalkabilirmiş

olur mu meryemım ben alır alı tunayı kendım beslerım ellerımle.onlar baska.ama sevmedıgın olunca daha cok batıo ya yaptıgı o hesap benımkı:)cocugun yuzunu hıc temız gormedım mercımek corbası ıcmıs dudaklarında kurumus cocuk agzını acamıo dusun yanı.ole gezıo eben bu cocugu nasıl sevım.cocuk opunce mıs kokar soyle bunlar kır ıcınde.e evıme gelmesınler daha ıyı valla.ben daha bır senelık evlıyım esyalarım yenı acıom yanı.kendı evını .. gotruo dıe bızımkını de mı gtrsun gelınce agzını acıo tv ye kazık kadar kadın yemın edıorum onlart her gıdıste ben cay lekesı temızlıom yaglı boreklerı elıne verıp salıo evıme:s yok anam yok cocuguna bakamayan evınde otrsun:)))

Ali Tuna ile ben size gelmem:)
ben gık demem çocuga valla doksun sacsın hiççç
alemsin kız sende haaa :))
zaten zor bulmuşum de ne yaparsa yapsın
hele birde teyze olacak PETİ de toplasın işine demi sırnaşık şey

emsalim saolasın allah kesenize bereket versin yemiş kadar oldum walla.

canım ne demek keşke imkanımız olsa yakın olsanız hepiniz gelseniz ara ara ne güzel olurdu :))

kızlar bende yemek yapmadım hala hiç halim yok aklımdada bişiy yok.. evdede ne var neyok bakmadım bile... bugun bi uyuzluk var bende yoruldum izmirde bugunde çok uyudum neden böyle uyuza bağladım bilmiyorum ooff düünyanında ütüsü işi var git gel illet illet valiz topla çıkar fenalık geldi.. :))

DıLEK canım benim sağol bitenem ara ara kalkıp hava alıyorum uzanıyorum ama geri geliyorum hemen:))
kopamıyorum sohbetten bu ilaçta çapıntımı tetikliyor ama içmek zorundayım

yaa bıze bı ablamın oglu bıde esın kuzneının kızı geldı bebek olarak. onalrda temızdı:) bızde komsuıluk pek yok canım. hatta komsularım hamıle oldugumu bıle bılmıyor o kadar düşün:) bende pis çocuk sevmem. fakır olabılır kıyafetı az olabılır ama herkesın evınde su var o çocugun agzı pis ı ıh tasvip etmedim. alma eve onları:)

aynen yaa özgecim manyak insan topluluğu burdada var.bende arada bakabiliyorum sinir geldi bugün bana yaaa limon uyarsıı içinde saoll cnm dikkate alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…