ya ben kızamıyorumda yaa.anlasın insanlar diye beklerim.biz bakalım ne yapıcaz ama rahatsız etmek asla istemem milletin evini batırmakta.valla çocuğa gerekli disiplini vermek lazım bence.valla saolsun benım komslarım da cok rahatlar o konuda ama onlar ses cıkarmıo ben azarlıorum bazen cocouklarını napım cıldırtmasonlar adamı bu halımle zor iş yapıorum zaten azcık anlayıslı olsunlar.gıcccık oluorum bole genıs ınsanlara dogurdugun gıbı bakmasını da bıl kardesım.koltuklarım cay lekesı onlar gıdınce bı de temızlık mı yapıcam gebertırım valla:)
kızımla yemeğimizi yedik geldikk..... sizde maşallah almış başını gitmiş muhabbet...aman eksik olmasın..
bugün kendimi kötü hissediyom sanki elim ayağım titriyo.. biraz ayakta dursam düşcekmiş gibi oluyom.. tansiyonla mı ilgili acaba?
eneee! bılsem yazmazdım baharcık cok mu cektı cacık tuh ya.ama mutlaka yap ye aksama tamam mı.sorunca futursuzca yazdım valla.hakkını helal et bacım
valla saolsun benım komslarım da cok rahatlar o konuda ama onlar ses cıkarmıo ben azarlıorum bazen cocouklarını napım cıldırtmasonlar adamı bu halımle zor iş yapıorum zaten azcık anlayıslı olsunlar.gıcccık oluorum bole genıs ınsanlara dogurdugun gıbı bakmasını da bıl kardesım.koltuklarım cay lekesı onlar gıdınce bı de temızlık mı yapıcam gebertırım valla:)
ben sımdı zeytınyaglı taze fasulye koydum ocaga.bı de tavuk haslıorum.tavuk corbasıyla pılav yapıcam yanına.buz gıbı de cacık yaparım.ohh
ooooy oy işten çıkcam gitcem alışveriş yapcam eve gelip yemek hazırlıcam. oooof of.
peti canım bir cacık çekti ki sorma eve gidince ilk işim cacığı hazırlayıp buzdolabına koymak olcak cokacimcoook
canım benim kıyamam sana buyur gel bende yee akşam yemeğini :))
canım bir ara bana msn den şu yoğurt çorbasını tarifini verirmisin :))etli biber dolması ve mısırlı yoğurt çorbası yaptıms.bu arada yoğunluktan ben doktorumu 2 ay önce değiştirdim.hiçbişeyin cavebını alamıyordum,randevuma gidince beklyordum.aynı hastanede daha az yoğun olan başka bir doktora geçtim.önceliği hastaneye verdiğim için tabi.
ohhhh afiyet olsun yarasın ali ne :))of ya menuye bak, biz bi cesit yemegimiz olunca opup basimiza koyuyoruz. boyle tam takim yemek yapmayali o kadar cok oldu ki
ne guzel herkes hazirlamis yemegini aksama misss gibi.
bende zeytinyagli fasulye yapiiim bari en kolay o geldi yanina da pilav.
cacikta canimi cektirdiniz onuda yapiverem.
bu arada dun aksam saat dokuz bucukta canim nasil yesil erik cekti anlatamam. kalktim gittim markete o saatte.
elimde sirf iki kilo yesil erik gobek bi dunya kasadaki kizda nasil guluyor direk aserme olayi yani.
yedim 1 kilosunu canima degdi kaydirigubbakcemile3
Oh maşallah hamarat hatun , temizlik bir yandan ,bir yandan forum takibi ,bir de 3 çeşit yemek kız seni alan yaşamış he he
Ay benim de en sinir olduğum şey o yüzden haftalık alışveriş yapmayı tercih ediyorum zaten eve normal koşullarda 7.30 da gidiyorum Burak gelene kadar sofra hazırlığı ertesi gün için yemek hazırla falan ... 9 gibi ancak kıçımı koltuğa koyuyorum kötükedihüso
alemsin kız sende haaa :))Ali Tuna ile ben size gelmem:)
ben gık demem çocuga valla doksun sacsın hiççç
emsalim saolasın allah kesenize bereket versin yemiş kadar oldum walla.
Kızlar tekrar merhaba, bebişle ben bye bye diyemeden size kapatmak zorunda kaldıkAnlattığın bakalım neler kaçırdık ((
olur mu meryemım ben alır alı tunayı kendım beslerım ellerımle.onlar baska.ama sevmedıgın olunca daha cok batıo ya yaptıgı o hesap benımkı:)cocugun yuzunu hıc temız gormedım mercımek corbası ıcmıs dudaklarında kurumus cocuk agzını acamıo dusun yanı.ole gezıo eben bu cocugu nasıl sevım.cocuk opunce mıs kokar soyle bunlar kır ıcınde.e evıme gelmesınler daha ıyı valla.ben daha bır senelık evlıyım esyalarım yenı acıom yanı.kendı evını .. gotruo dıe bızımkını de mı gtrsun gelınce agzını acıo tv ye kazık kadar kadın yemın edıorum onlart her gıdıste ben cay lekesı temızlıom yaglı boreklerı elıne verıp salıo evıme:s yok anam yok cocuguna bakamayan evınde otrsun:)))
Off kızlar aklım burda ama işim bitmiyor ya. Birini bitiriyorum biri geliyor senağlama
Gamzecim çok sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına
Kızlar şeker yüklemesine giderken limon götürün yanınızda. Benim kayınvalidem hemşire. Bizzat bunun için telefon etti hatun. Mideniz kalkabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?