2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilekçim peticim mozijicim çoookk teşekkür ederiiimmm....... şükür iyi bir görüş geçirdik bu sefer zırlamadan eve dönebildim:))))) haaa bu arada kendime bi kot bi siyah kumaş gebeş pant. aldım artık zamanı gelmişti nede olsa :))

evet ben sabah giderken götüreyim canım. Senin nasıl çıktı yaptırdın mı

ah ah güzel izmirlim walla imkanım olsa da izmirime kaçsam gelsem. o kadar özlemişim ki memleketimi anlatamam. az önce google earth ten izledim gözlerim yaşardı resmen. bu hormonların istilası ne zaman biter dersiniz ????

benimde hiç halim yok ne yemek yapıcam onada fikrim yok eve gidip hemen yatmak itiyorum ya.

İşte bu forumu bu yüzden seviyorum bak sen demesen ben nerden bilicem değil mi , sağol Özgecim :) Eve interneti istemeyen benim ama bu gidişle sorlucam eşimi internet diye yoksa evde kaldığım zaman çıldırırım meraktan...

canım sana aynen katılıyorum , her çocuk yeni giyemeyebilir ama temiz kıyafet giymesi , ya da elinin yüzünün temiz olması ekstra bişey gerektirmez , çocuk dışardan geldimi elini yüzünü yıkamalı , banyoya kendi can atmalı girmek için , dışarıda giyecekleri ile içeride giyecekleri kıyafeti bilmeli ben bööle ahkam kesiyorum umarım Allah beni utandırmaz

hoşgeldin canım cım nasılsın nerlerdesin yaw sennn özlettin kendiniii

50 Gr. şeker yükleme testi sonucum geldi arkadaşlar normal değerler arasında. 0 dakika 78 60 dakika 98 yazıyo normal değerlerde çıkmış.

Bide arkadaşlar aklınızda bulunsun 23-24 haftalarda benim tansiyonum 7-4 e düştü şimdi ben bugün 26. haftama girdim geçti ama o sıra çok zorlandım doktorumu aradım telaşla panik yapma bu haftalarda bekliyoruz bol bol tuzlu ayran şekerli limonata ve sıvı al dedi. Az önce tansiyonum düşük galiba demiş bi arkadaş ona yardımcı olsun diye yazıyorum. :)

kızlar babalar günü için şöyle şeker bi T-shirt arıyorum, üzerinde Daddy yazan. Bilen gören var mı??

Canım merhaba,
https://www.simplycolors.com.tr/

Bu sitede isteğe göre , tişörtler veya başka şeyler bastırabiliyorsun ama büyükler için var mı bilmiyorum , eşim anneler günü için bana yaptırmıştı daha doğrusu oğluşuma , geçen yılda arkadaşımızın bebeğine yaptırdık . Çok güzel , yazıyı ve stilini sen seçiyorsun , bir hafta içinde de yolluyorlar .

Pardon ya şimdi baktım çocuk ve bebk kıyafetleri varmış sadece....((

güle güle giy... kızınada cicler alamadın mınaniknanik

şu anda ayaklarımı buzzz gibi su dolu bır yerde düşünüyoruummm ayaklarımı sokuyorum içeri ve cossss diye bır ses cıkıyor off off:)

aynen yaa özgecim manyak insan topluluğu burdada var.bende arada bakabiliyorum sinir geldi bugün bana yaaa limon uyarsıı içinde saoll cnm dikkate alıcam

Evet sinirrrrrrrrrrrrrr kötükedihüso

evet ben sabah giderken götüreyim canım. Senin nasıl çıktı yaptırdın mı

Ben daha yaptırmadım cnm. Bugün doktor söylücek ne gün gidip yaptıracağımı.

Rica ederim cnm. a.s.

özge ya çok kolay gelsin sana fazla yorma kendini canım benim

Saat 5 e kadar bitirmem lazım işlerimi. Görsen halimi motor gibiyim ya. Taktım 5. vitese kaydirigubbakcemile3

sağol canım... anlamıyom ki tansiyonum dşüyo mu çıkıyo mu... tuzu da kullanamıyom elelrim ayaklarım şiş diye.. az kaldı iki saat daha idare edicem artık...

çok güzelllermiş... bende geçen hafta aldım bir mağazadan body üstünde "içerden yeni çıktım" yazıyo .. çok tatlıydı:smiley-cool:

benimde arkadaşlarım gelince kapıdan girer girmez hemen çocuklar aç börek verelim derler ellerine tuttururlar börekleri geze geze yerler evinden çıkmadan doyursana çocuğunu uyuz oluyorum

benimde arkadaşlarım gelince kapıdan girer girmez hemen çocuklar aç börek verelim derler ellerine tuttururlar börekleri geze geze yerler evinden çıkmadan doyursana çocuğunu uyuz oluyorum

ayy bende hiç sevmem öyle çocuğuna sahip çıkmayan anneleri... dayanamam hoşlanmadığımı belli de ederim ... napimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…