off kızlar aklım burda ama işim bitmiyor ya. Birini bitiriyorum biri geliyor senağlama
gamzecim çok sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına
kızlar şeker yüklemesine giderken limon götürün yanınızda. Benim kayınvalidem hemşire. Bizzat bunun için telefon etti hatun. Mideniz kalkabilirmiş
alemsin kız sende haaa :))
zaten zor bulmuşum de ne yaparsa yapsın
hele birde teyze olacak PETİ de toplasın işine demi sırnaşık şey
canım ne demek keşke imkanımız olsa yakın olsanız hepiniz gelseniz ara ara ne güzel olurdu :))
kızlar bende yemek yapmadım hala hiç halim yok aklımdada bişiy yok.. evdede ne var neyok bakmadım bile... bugun bi uyuzluk var bende yoruldum izmirde bugunde çok uyudum neden böyle uyuza bağladım bilmiyorum ooff düünyanında ütüsü işi var git gel illet illet valiz topla çıkar fenalık geldi.. :))
DİLEK canım benim sağol bitenem ara ara kalkıp hava alıyorum uzanıyorum ama geri geliyorum hemen:))
kopamıyorum sohbetten bu ilaçta çapıntımı tetikliyor ama içmek zorundayım
Off kızlar aklım burda ama işim bitmiyor ya. Birini bitiriyorum biri geliyor senağlama
Gamzecim çok sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına
Kızlar şeker yüklemesine giderken limon götürün yanınızda. Benim kayınvalidem hemşire. Bizzat bunun için telefon etti hatun. Mideniz kalkabilirmiş
olur mu meryemım ben alır alı tunayı kendım beslerım ellerımle.onlar baska.ama sevmedıgın olunca daha cok batıo ya yaptıgı o hesap benımkı:)cocugun yuzunu hıc temız gormedım mercımek corbası ıcmıs dudaklarında kurumus cocuk agzını acamıo dusun yanı.ole gezıo eben bu cocugu nasıl sevım.cocuk opunce mıs kokar soyle bunlar kır ıcınde.e evıme gelmesınler daha ıyı valla.ben daha bır senelık evlıyım esyalarım yenı acıom yanı.kendı evını .. gotruo dıe bızımkını de mı gtrsun gelınce agzını acıo tv ye kazık kadar kadın yemın edıorum onlart her gıdıste ben cay lekesı temızlıom yaglı boreklerı elıne verıp salıo evıme:s yok anam yok cocuguna bakamayan evınde otrsun:)))
dilekçim peticim mozijicim çoookk teşekkür ederiiimmm....... şükür iyi bir görüş geçirdik bu sefer zırlamadan eve dönebildim:))))) haaa bu arada kendime bi kot bi siyah kumaş gebeş pant. aldım artık zamanı gelmişti nede olsa :))
kızlar babalar günü için şöyle şeker bi T-shirt arıyorum, üzerinde Daddy yazan. Bilen gören var mı??
dilekçim peticim mozijicim çoookk teşekkür ederiiimmm....... şükür iyi bir görüş geçirdik bu sefer zırlamadan eve dönebildim:))))) haaa bu arada kendime bi kot bi siyah kumaş gebeş pant. aldım artık zamanı gelmişti nede olsa :))
aynen yaa özgecim manyak insan topluluğu burdada var.bende arada bakabiliyorum sinir geldi bugün bana yaaa limon uyarsıı içinde saoll cnm dikkate alıcam
evet ben sabah giderken götüreyim canım. Senin nasıl çıktı yaptırdın mı
İşte bu forumu bu yüzden seviyorum bak sen demesen ben nerden bilicem değil mi , sağol Özgecim :) Eve interneti istemeyen benim ama bu gidişle sorlucam eşimi internet diye yoksa evde kaldığım zaman çıldırırım meraktan...
özge ya çok kolay gelsin sana fazla yorma kendini canım benim
50 Gr. şeker yükleme testi sonucum geldi arkadaşlar normal değerler arasında. 0 dakika 78 60 dakika 98 yazıyo normal değerlerde çıkmış.
Bide arkadaşlar aklınızda bulunsun 23-24 haftalarda benim tansiyonum 7-4 e düştü şimdi ben bugün 26. haftama girdim geçti ama o sıra çok zorlandım doktorumu aradım telaşla panik yapma bu haftalarda bekliyoruz bol bol tuzlu ayran şekerli limonata ve sıvı al dedi. Az önce tansiyonum düşük galiba demiş bi arkadaş ona yardımcı olsun diye yazıyorum. :)
Canım merhaba,
https://www.simplycolors.com.tr/
Bu sitede isteğe göre , tişörtler veya başka şeyler bastırabiliyorsun ama büyükler için var mı bilmiyorum , eşim anneler günü için bana yaptırmıştı daha doğrusu oğluşuma , geçen yılda arkadaşımızın bebeğine yaptırdık . Çok güzel , yazıyı ve stilini sen seçiyorsun , bir hafta içinde de yolluyorlar .
Pardon ya şimdi baktım çocuk ve bebk kıyafetleri varmış sadece....((
çok güzelllermiş... bende geçen hafta aldım bir mağazadan body üstünde "içerden yeni çıktım" yazıyo .. çok tatlıydı:smiley-cool:
evet canım ya süper birsite ama bence çok bakamyın süper şeyler var çünkü canınız hepsindne isteyebilir ebnden söylemesicokacimcoook
benimde arkadaşlarım gelince kapıdan girer girmez hemen çocuklar aç börek verelim derler ellerine tuttururlar börekleri geze geze yerler evinden çıkmadan doyursana çocuğunu uyuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?