benimde arkadaşlarım gelince kapıdan girer girmez hemen çocuklar aç börek verelim derler ellerine tuttururlar börekleri geze geze yerler evinden çıkmadan doyursana çocuğunu uyuz oluyorum
Oh maşallah hamarat hatun , temizlik bir yandan ,bir yandan forum takibi ,bir de 3 çeşit yemek kız seni alan yaşamış he he
Ay benim de en sinir olduğum şey o yüzden haftalık alışveriş yapmayı tercih ediyorum zaten eve normal koşullarda 7.30 da gidiyorum Burak gelene kadar sofra hazırlığı ertesi gün için yemek hazırla falan ... 9 gibi ancak kıçımı koltuğa koyuyorum kötükedihüso
güle güle giy... kızınada cicler alamadın mınaniknanik
hoşgeldin canım cım nasılsın nerlerdesin yaw sennn özlettin kendiniii
Aaaa süpermiş oda , yani bööle komik şeyler artık daha kolay bulunur oldu süper valla ...
kıyamamm sana benn insanın meleketinden uzak kalması çok zor gerçektenah ah güzel izmirlim walla imkanım olsa da izmirime kaçsam gelsem. o kadar özlemişim ki memleketimi anlatamam. az önce google earth ten izledim gözlerim yaşardı resmen. bu hormonların istilası ne zaman biter dersiniz ????
sağol arkadaşımmm elimden geldiği kadar ediyorumkıyamam sana dikkat et tatlım kendineee
50 Gr. şeker yükleme testi sonucum geldi arkadaşlar normal değerler arasında. 0 dakika 78 60 dakika 98 yazıyo normal değerlerde çıkmış.
Bide arkadaşlar aklınızda bulunsun 23-24 haftalarda benim tansiyonum 7-4 e düştü şimdi ben bugün 26. haftama girdim geçti ama o sıra çok zorlandım doktorumu aradım telaşla panik yapma bu haftalarda bekliyoruz bol bol tuzlu ayran şekerli limonata ve sıvı al dedi. Az önce tansiyonum düşük galiba demiş bi arkadaş ona yardımcı olsun diye yazıyorum. :)
ya ben delircem bulamadım ölle şeyler aradım ama yaa... özellikle bi mağacada filan görürseniz hani heryerde olan bulabileceğimiz filan söleyin nolurr...
saol canımmmm kızımada chicco dan aldığım body.lerin takım patikli altlarını buldum onu aldım bide süper bi merserize battaniye beğenmiştim ondan aldım çok güzel kremimsi minik pembe gülleri var üzerinde bikaç tane çok kibar bişiy... insanın aldıkça alası geliyo.. :))
hoşgördük hayatım ben izmire geldim malum rutin kontroller vardı kan ver bilmemne ver sonuç al şeklinde debelendik şükür herşey iyi kızçede iyiymiş 23 cm 440 gr olmuş... keyfi yerindeydi gelişimi 5 gün ileri çıktı bu seferde dr baya iyi dedi yani o iyi haberler bana yettide arttı şükürr.. sen nasılsın canım oğluşun nasıll :))
ya ben delircem bulamadım ölle şeyler aradım ama yaa... özellikle bi mağacada filan görürseniz hani heryerde olan bulabileceğimiz filan söleyin nolurr...
dilekçim peticim mozijicim çoookk teşekkür ederiiimmm....... şükür iyi bir görüş geçirdik bu sefer zırlamadan eve dönebildim:))))) haaa bu arada kendime bi kot bi siyah kumaş gebeş pant. aldım artık zamanı gelmişti nede olsa :))
50 Gr. şeker yükleme testi sonucum geldi arkadaşlar normal değerler arasında. 0 dakika 78 60 dakika 98 yazıyo normal değerlerde çıkmış.
Bide arkadaşlar aklınızda bulunsun 23-24 haftalarda benim tansiyonum 7-4 e düştü şimdi ben bugün 26. haftama girdim geçti ama o sıra çok zorlandım doktorumu aradım telaşla panik yapma bu haftalarda bekliyoruz bol bol tuzlu ayran şekerli limonata ve sıvı al dedi. Az önce tansiyonum düşük galiba demiş bi arkadaş ona yardımcı olsun diye yazıyorum. :)
kızlar yaa bakın burda şeker yükleme testi aç gitmek gerekmiyor diyor
gerçi benim dr.um aç olarak gidilecek dedi ama
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 24.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
sımdı 3 hazıranda esımın dogumgunu benımde artık bişeyler bakmam lazım..
Ben şimdilik kaçıyorum , herkes kendine iyi baksın minnoşlara da tabi ...:ecrin_bebek:
Canım sen bu siteye bak istersen https://www.simplycolors.com.tr/ belki senin işine yarar ...
ohh ohh sağlıkla giyidr annesii... bende her defasında tamam almıcam diyom ama dayanamıyom.... istersen ben sana aldığım body dn alıvereyim... üzme kendini o kadar kıyamam:teselli:
aman emsalcim tansiyona dikkat düşük olması yaşamsal anlamda genel olarak iyi kabul ediyo bende öleyim dr.uma sordum nolur böle diye bişe olmaz çok yaşarsın dedi :))))))) ama arkasındanda şuınu söledi ilerki aylarda yükselmicek anlamınada gelmez yinede tuza dikkat dedi.... dikkat elden bırakmamak lazım.. bide kiloya dikkat etmek laızm tabi.... her ayrıntıyı dşünmek zoruındayız...
ben eşime bebek ayakkabısını almıştım. üstüne babacım bu sene yanında olamıyorum ama söz bundan sonraki tüm doğum günlerini birlikte kutlayacağız yazmıştım. çok duygulanmıştı.
Güle güle giyin canım analı kızlı:))) Kızına da maşallah kırkbir kere... Kilosu herşeyi çok güzel...
sağol canımmmmmmm doğsunlar sağlıklada en güzelleri alalım giydirelim işallahhh :)))) evety ya bu seferde geri çıkarmı diye korktum ama maşallah herşeyi çok güzel geldi işallah böyle sürer hepimizinkisi.....
ARkadaşlarım ayrıca dr.um beni özellikle 8-14 saat arası açlıkla gitmem konusunda uyarmıştı.. şekerinizin açlıkta nekadar düştüğünüde görmek isticekler.... illa yükselmeye bakılmıyo yani... netten okuduklarınız sizi yanıltmasın... dr.unuz ne derse ona uyun derim.. ha birde zaten 50 gr yükleme yapılıyo onda mide bulantısı çok olmuyo kiii mide bulantısı daha çok ileriki saatlerde görülüyo.. korkmayın kızlar zaten 1 saat sürecek 1 saatin başında ve sonunda kan vermiş olacaksınız limona filan gerek yok zaten aç gidincde o şerbette pek tatlı gelir size :)))
haklısın canım aman sende dikkat et şimdiye kadar Allah a şükür bir sorun olmadı ama dediğin gibi ilerde çıkmayacak diye bişey yok
gebelikte tuz çok önemliymiş zaten kilolar aldı başını gitti nerdeyse 10 kilo aldım şimdiye kadar( gerçi çok fazla takmıyorum kiloyu sağlıkla gelsin kuzularda kilo verilir sonra
bu arada sen kaç haftalıktın canım maşallahh kızçenin boyunu kilosunu yazmışsında merak ettim bu gün bazı arkadaşların tickerları görünmüyor seninde ondan sordum unuttum ne kadarlık oldugunu
arkadasımın dr u oncesınde bırtaz atıstır demişti. oyle gıttı. bende oyle yaparım cunku fenalasıyorum
canım yoğurt çorbasını buradan veriyim olur ya arkadaşlar bilmek ister belki(ki biliyordurda).senin dediğin soğuk ayran çorbası.aşurelik buğday ile yapılan.ben pirinci haşlayıp,1 yumurta,2 kaçık un,yoğurt,1 knorr bulyon,az tuz karışımını kaynayan pirince atıyorum yavaş yavaş.içine mısır taneleri koyuyorum.kaynayınca terayğında dağladığım naneyi döküyorum,bir iki taşım daha kaynatıyorum.bu arada genellikle 1 havuç rendeleyip pirinçle kaynatıyorum mısırsız havuçlu da yapıyorum süper oluyor tavsiye ederim.canım bir ara bana msn den şu yoğurt çorbasını tarifini verirmisin :))
çok severim ama yapmayı bilmem hani şu buğdaymı yoksa hedikmi ne ondan yapılıyor demi yapayımda içeyim pek severim hafif ekşili :)))
ohhhh afiyet olsun yarasın ali ne :))
vallahi tallahi haklısın kardeş yüzde binbeşyüz.olur mu meryemım ben alır alı tunayı kendım beslerım ellerımle.onlar baska.ama sevmedıgın olunca daha cok batıo ya yaptıgı o hesap benımkı:)cocugun yuzunu hıc temız gormedım mercımek corbası ıcmıs dudaklarında kurumus cocuk agzını acamıo dusun yanı.ole gezıo eben bu cocugu nasıl sevım.cocuk opunce mıs kokar soyle bunlar kır ıcınde.e evıme gelmesınler daha ıyı valla.ben daha bır senelık evlıyım esyalarım yenı acıom yanı.kendı evını .. gotruo dıe bızımkını de mı gtrsun gelınce agzını acıo tv ye kazık kadar kadın yemın edıorum onlart her gıdıste ben cay lekesı temızlıom yaglı boreklerı elıne verıp salıo evıme:s yok anam yok cocuguna bakamayan evınde otrsun:)))
ay o valiz muhabbeti yok mu giderken ayrı,gittiğin yerde ayrı eve gelirsin ayrı.o yüzden yolculukları sevmiyom haa.kızlar bende yemek yapmadım hala hiç halim yok aklımdada bişiy yok.. evdede ne var neyok bakmadım bile... bugun bi uyuzluk var bende yoruldum izmirde bugunde çok uyudum neden böyle uyuza bağladım bilmiyorum ooff düünyanında ütüsü işi var git gel illet illet valiz topla çıkar fenalık geldi.. :))
sen istanbuldasın canım bağdat caddesinde yapan yerler var.kızlar babalar günü için şöyle şeker bi T-shirt arıyorum, üzerinde Daddy yazan. Bilen gören var mı??
gözünaydın canım maşallah.50 Gr. şeker yükleme testi sonucum geldi arkadaşlar normal değerler arasında. 0 dakika 78 60 dakika 98 yazıyo normal değerlerde çıkmış.
benimde arkadaşlarım gelince kapıdan girer girmez hemen çocuklar aç börek verelim derler ellerine tuttururlar börekleri geze geze yerler evinden çıkmadan doyursana çocuğunu uyuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?