2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde arkadaşlarım gelince kapıdan girer girmez hemen çocuklar aç börek verelim derler ellerine tuttururlar börekleri geze geze yerler evinden çıkmadan doyursana çocuğunu uyuz oluyorum

Bizim kide öööle geçen sene hamileyim diye hiç iş yapmadı ne kendi evinde ne bize geldiğinde biz iki arkadaş hizmet ettik hep bu senede ne zaman bişi hazırlanacak hemen mama hazırlıyor ya çocuğunu evinde doyur gel olmaz, ben yine hamile halimle elimde çay onun peşinde koşturuyorum ...Zaten ben hamile kalınca görüşme süremiz baya bir azaldı ...

hem elıne hem dılıne dermısım:))anam yok her zaman bole olsak ne var.bakma bugun allah gayret verdı de yaptık.gecen gun dedım ya sıze menemenı bıle zor yaptım valla.herzaman ınsan denk olmuo.bı de kocısın teftısı basladı bugun yorgun gelır artık 10 gun yazık duzgun yesın barı dedım.e forumu zaten bırakamam.bagısıklık yaptınız ben de.

Son düzenleme:
güle güle giy... kızınada cicler alamadın mınaniknanik

saol canımmmm kızımada chicco dan aldığım body.lerin takım patikli altlarını buldum onu aldım bide süper bi merserize battaniye beğenmiştim ondan aldım çok güzel kremimsi minik pembe gülleri var üzerinde bikaç tane çok kibar bişiy... insanın aldıkça alası geliyo.. :))

hoşgeldin canım cım nasılsın nerlerdesin yaw sennn özlettin kendiniii

hoşgördük hayatım ben izmire geldim malum rutin kontroller vardı kan ver bilmemne ver sonuç al şeklinde debelendik şükür herşey iyi kızçede iyiymiş 23 cm 440 gr olmuş... keyfi yerindeydi gelişimi 5 gün ileri çıktı bu seferde dr baya iyi dedi yani o iyi haberler bana yettide arttı şükürr.. sen nasılsın canım oğluşun nasıll :))

Aaaa süpermiş oda , yani bööle komik şeyler artık daha kolay bulunur oldu süper valla ...

ya ben delircem bulamadım ölle şeyler aradım ama yaa... özellikle bi mağacada filan görürseniz hani heryerde olan bulabileceğimiz filan söleyin nolurr...

kıyamamm sana benn insanın meleketinden uzak kalması çok zor gerçekten
istanbul da güzel bir şehir kalabalığı ve insanları boğuyor yoksa en azından sahili var denizi var :)))

kıyamam sana dikkat et tatlım kendineee
sağol arkadaşımmm elimden geldiği kadar ediyorum
düşünüyorumda yavrularımız ilk olarak annelerinin kalp atışını duyuyormuş yaa ilk alıştıkları dinledikleri ve ninni gibi gelen ses annenin kalkp atışıymış o yüzden doğdukları zaman annelerin göğsünde sakinleşiyorlarmış
şimdi böyle benim kalp atmaya başlayınca güm güm güm diye kuzum ne oluyor diyordur :)))

sanırım bendim canım çok teşekkür ederim
bizde düşük tansiyon genetik
gebelik öncesi deli gibi tuzlu yiyordum ben tuzu çok severim dr.a gittiğim zaman tuzlu ye diyordu söylediğimde çok şaşırıyordu
aslında beni çok fazla rahatsız etmiyor alışkın oldugumdan galiba aksine çıkınca fır dönüyor başım zaten şimdi şişlik ödem olmasın diye dr. tuzu kes dedi masıl zor geliyor tuzsuz yemek bilemezsinn herşey saman gibi :))
benim en yüksek tansiyonum 9-5 tir

ohh ohh sağlıkla giyidr annesii... bende her defasında tamam almıcam diyom ama dayanamıyom.... istersen ben sana aldığım body dn alıvereyim... üzme kendini o kadar kıyamam:teselli:

aman emsalcim tansiyona dikkat düşük olması yaşamsal anlamda genel olarak iyi kabul ediyo bende öleyim dr.uma sordum nolur böle diye bişe olmaz çok yaşarsın dedi :))))))) ama arkasındanda şuınu söledi ilerki aylarda yükselmicek anlamınada gelmez yinede tuza dikkat dedi.... dikkat elden bırakmamak lazım.. bide kiloya dikkat etmek laızm tabi.... her ayrıntıyı dşünmek zoruındayız...

Güle güle giyin canım analı kızlı:))) Kızına da maşallah kırkbir kere... Kilosu herşeyi çok güzel...

Canım gözünaydın çok sevindim tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına... Darısı daha yaptırmayabların başına. alkisalkisalkis

sımdı 3 hazıranda esımın dogumgunu benımde artık bişeyler bakmam lazım..

ben eşime bebek ayakkabısını almıştım. üstüne babacım bu sene yanında olamıyorum ama söz bundan sonraki tüm doğum günlerini birlikte kutlayacağız yazmıştım. çok duygulanmıştı.

Ben şimdilik kaçıyorum , herkes kendine iyi baksın minnoşlara da tabi ...:ecrin_bebek:

Canım sen bu siteye bak istersen https://www.simplycolors.com.tr/ belki senin işine yarar ...

hoşçakal canım çok dikkat et kendinede bebişedee..... teşekkür ederim site içinde :))))))

ohh ohh sağlıkla giyidr annesii... bende her defasında tamam almıcam diyom ama dayanamıyom.... istersen ben sana aldığım body dn alıvereyim... üzme kendini o kadar kıyamam:teselli:

aminn sağol teysesii :))) ya almıcam dedim bende hesapta ama iyiki demişim bide alcam diyerek gitsem mağazanın tapu pazarlığını yapıyo olurdum şuan herhalde :)))))))))) canım çok teşekkür ederim çok incesin ama okadar yere baktım öle bişiy bulamadım yaa hep benzer şeyler yaa....

haklısın canım aman sende dikkat et şimdiye kadar Allah a şükür bir sorun olmadı ama dediğin gibi ilerde çıkmayacak diye bişey yok
gebelikte tuz çok önemliymiş zaten kilolar aldı başını gitti nerdeyse 10 kilo aldım şimdiye kadar ( gerçi çok fazla takmıyorum kiloyu sağlıkla gelsin kuzularda kilo verilir sonra
bu arada sen kaç haftalıktın canım maşallahh kızçenin boyunu kilosunu yazmışsında merak ettim bu gün bazı arkadaşların tickerları görünmüyor seninde ondan sordum unuttum ne kadarlık oldugunu

ben eşime bebek ayakkabısını almıştım. üstüne babacım bu sene yanında olamıyorum ama söz bundan sonraki tüm doğum günlerini birlikte kutlayacağız yazmıştım. çok duygulanmıştı.

hoş olmuşl gercekten..

11 hazıran evlılık yıldonumumuz ve 14 hazıran babalar gunu :roflol: ne yapacagımı sasırdım

aman canı kiloya yinede dikkat.. dr.lar verebilecek olmamızı önemsemiyolar bebekler kilo alındıkça içerde ciddi sıkıntılarla yüzyüze kalıyolarmış aman dikkat.. ki esas kilo alımı 30. haftadan sonra çıkıyomuş.... aman dikkat edelim hepimizin bebekleri kıymetli.... ben 22+3 üm canım şuan kızçede haftasından 5-6 gün kadar ilerdeymiş çok şükür..... bugun nolduysa evet ticker.lar çıkmıyo elli kere düzeltmeye çalıştım ne uyuz yaa :)))

canım yoğurt çorbasını buradan veriyim olur ya arkadaşlar bilmek ister belki(ki biliyordurda).senin dediğin soğuk ayran çorbası.aşurelik buğday ile yapılan.ben pirinci haşlayıp,1 yumurta,2 kaçık un,yoğurt,1 knorr bulyon,az tuz karışımını kaynayan pirince atıyorum yavaş yavaş.içine mısır taneleri koyuyorum.kaynayınca terayğında dağladığım naneyi döküyorum,bir iki taşım daha kaynatıyorum.bu arada genellikle 1 havuç rendeleyip pirinçle kaynatıyorum mısırsız havuçlu da yapıyorum süper oluyor tavsiye ederim.

vallahi tallahi haklısın kardeş yüzde binbeşyüz.
ay o valiz muhabbeti yok mu giderken ayrı,gittiğin yerde ayrı eve gelirsin ayrı.o yüzden yolculukları sevmiyom haa.
kızlar babalar günü için şöyle şeker bi T-shirt arıyorum, üzerinde Daddy yazan. Bilen gören var mı??
sen istanbuldasın canım bağdat caddesinde yapan yerler var.
gözünaydın canım maşallah.
benimde arkadaşlarım gelince kapıdan girer girmez hemen çocuklar aç börek verelim derler ellerine tuttururlar börekleri geze geze yerler evinden çıkmadan doyursana çocuğunu uyuz oluyorum

ayy sorma nedir o muhabbet yaa.ay hadi ayfer teyzesi yemek saati geldi bizimkinin.mücver yapta yesin diyenleride gördük(5 dakika evimizin arası ve gelir gelmez söylüyor hatun bunu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…