2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende haftaya yaptıracam şeker yüklemesi... tetanoz aşısı da olcam.. o daha çok korkutuyo..ilk aşım çok ağrımıştısenağlama

bu arada şeker yüklemesi için saat öğlen 12 de gidicem ben.sabah kahvaltı edin ama 3 saat aç olmanız gerek dedi.en iyisi bu dedim yaf.

Kızlar kansızım kansızım dedim gittim doktora yazdı 15 tane kan iğnesi geldim :) Allaaaah bide bunlar çok acıyor yaww.. Neyse kanım düzelsinde dayanırız bunada dayanırız. :)

11 hazıran evlılık yıldonumumuz ve 14 hazıran babalar gunu :roflol: ne yapacagımı sasırdım[/QUOTE]

bENCE 4 tane küçükte olsa hediye al her birini bir akşam ver.

hoş olmuşl gercekten..

11 hazıran evlılık yıldonumumuz ve 14 hazıran babalar gunu :roflol: ne yapacagımı sasırdım
canım aynı dert bendede var :))
20 haziran evlilik yıldönümümüz 14 haziran babalar günü
acaba babalar gününde ikisini birden mi çıkartsam ki :))

haklısın ama canım inan nasıl bu hale geldim anlamadım birden aldım bu kiloları şimdi ekmeği kestim çavdar ekmeği aldım oda ince 2 dilim yemekle
Rabbim korusun yavrularımızı
maşallaahhh canım kızına Allah ım nazarlardan saklasın

canım hani herkez çalışıyor ya canları çekerde yapamazlar diye msn den yaz demiştim yanlış anlama :))) evet benim dediğim bugdaydan sanırım soğuk oluyor hafif ekşimsi malum havalar ısındı yaa iyi gider di dimi :))
teşekkür ederim canım bunuda mutlaka yapacağım en azından nefsim körlensin

bu arada şeker yüklemesi için saat öğlen 12 de gidicem ben.sabah kahvaltı edin ama 3 saat aç olmanız gerek dedi.en iyisi bu dedim yaf.

Ya ne manyak insanlar var ya dün benim şeker yüklememi yapmadılar aç değilsiniz diye doktor şimdi diyo ki aç olmana gerek yoktu yapabilirlerdi.. aradaki farka bakılıyo yüklendikten sonra ki ve yüklenmedikten önce ki offf offf boşuna girdim sabah sabah sıkıntıya vay düşcem mi bayılcam mı acıkcam mı diye.

kızlar anneler gününüde hediye alırken iyi şimdi sıra bizde ben eşime mp 3 player alacağım bozuldu geçenlerde

valla ben anneler gününde bişe almadım eşimden... beni kaHvaltıya götürdü bende ee hediyem nerde deyince: ee işte yemek yiyosun karnın doyuyo ya dedi... boğacaktım camızı... bende ona babalar gününde yemek hazırlayıp hadi bakalım dicem babalar gününü sende boğaz tokluğun geçirde anla... :))))))

bu ne hepimizin hazıran ayı bereketlı kımının esının d gunu kı mının evlılık yıldonumu benım her ıkısıde:)

kızlar bu arada şeker yüklemesini hastanede mi yaptırdınız sağlık ocağında yapıyorlar mı? gidip boşu boşuna hastaneye para ödemiyim yani.

alemsin valla süper bir fikir
bende mp 3 player almamın nedeni benimkine sulanacak yakında hissediyorum sulanmadan alayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada şeker yüklemesini hastanede mi yaptırdınız sağlık ocağında yapıyorlar mı? gidip boşu boşuna hastaneye para ödemiyim yani.

Valla ben acıbademde yaptırdım 20 lira verdim ama içecek hazırlamışlar limonlu hiç midem bulanmadan içtim o yüzden bakmadım parasına orayı tercih ettim. Çünkü suya katıldığında içmek zor oluyormuş.

ya bizimkine de ben bir hafta öncesinden söylemeye başladım. meyve sıkacağı alacaktık uzun süredir istiyorduk anneler günü için indirime girmiş onu aldı e hadi bu olsun hediyen diye verdi. oooy oy...

ha iyi zaman öyle pahalı bir test değilmiş. acıbadem 20 liraya yapıyorsa diğer özeller üstüne para verir. malum pek pahalı diyorlar orası için CADIARZU

canım 50 gr. olanı sağlık ocağı yapıyor birde hemoğram falanda yapılıyor sağlık ocagında haberin olsun en azında hem para ödemezsin hemde beklemezsin

Kızlar kansızım kansızım dedim gittim doktora yazdı 15 tane kan iğnesi geldim :) Allaaaah bide bunlar çok acıyor yaww.. Neyse kanım düzelsinde dayanırız bunada dayanırız. :)

sorma cnm bende yedim o iğnelerden bide bu karınla yatmak çok zor oluyoo kan sayımın kaç çıktınki vermiş dr un benim 9.8 di enson hem şurup hem iğne kullandım bu ay tavan yapması lazımdı ama dr gidince görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…