hoş olmuşl gercekten..
11 hazıran evlılık yıldonumumuz ve 14 hazıran babalar gunu :roflol: ne yapacagımı sasırdım
canım aynı dert bendede var :))hoş olmuşl gercekten..
11 hazıran evlılık yıldonumumuz ve 14 hazıran babalar gunu :roflol: ne yapacagımı sasırdım
haklısın ama canım inan nasıl bu hale geldim anlamadım birden aldım bu kiloları şimdi ekmeği kestim çavdar ekmeği aldım oda ince 2 dilim yemekleaman canı kiloya yinede dikkat.. dr.lar verebilecek olmamızı önemsemiyolar bebekler kilo alındıkça içerde ciddi sıkıntılarla yüzyüze kalıyolarmış aman dikkat.. ki esas kilo alımı 30. haftadan sonra çıkıyomuş.... aman dikkat edelim hepimizin bebekleri kıymetli.... ben 22+3 üm canım şuan kızçede haftasından 5-6 gün kadar ilerdeymiş çok şükür..... bugun nolduysa evet ticker.lar çıkmıyo elli kere düzeltmeye çalıştım ne uyuz yaa :)))
canım yoğurt çorbasını buradan veriyim olur ya arkadaşlar bilmek ister belki(ki biliyordurda).senin dediğin soğuk ayran çorbası.aşurelik buğday ile yapılan.ben pirinci haşlayıp,1 yumurta,2 kaçık un,yoğurt,1 knorr bulyon,az tuz karışımını kaynayan pirince atıyorum yavaş yavaş.içine mısır taneleri koyuyorum.kaynayınca terayğında dağladığım naneyi döküyorum,bir iki taşım daha kaynatıyorum.bu arada genellikle 1 havuç rendeleyip pirinçle kaynatıyorum mısırsız havuçlu da yapıyorum süper oluyor tavsiye ederim.
vallahi tallahi haklısın kardeş yüzde binbeşyüz.
ay o valiz muhabbeti yok mu giderken ayrı,gittiğin yerde ayrı eve gelirsin ayrı.o yüzden yolculukları sevmiyom haa.
sen istanbuldasın canım bağdat caddesinde yapan yerler var.
gözünaydın canım maşallah.
ayy sorma nedir o muhabbet yaa.ay hadi ayfer teyzesi yemek saati geldi bizimkinin.mücver yapta yesin diyenleride gördük(5 dakika evimizin arası ve gelir gelmez söylüyor hatun bunu)
bu arada şeker yüklemesi için saat öğlen 12 de gidicem ben.sabah kahvaltı edin ama 3 saat aç olmanız gerek dedi.en iyisi bu dedim yaf.
benimde arkadaşlarım gelince kapıdan girer girmez hemen çocuklar aç börek verelim derler ellerine tuttururlar börekleri geze geze yerler evinden çıkmadan doyursana çocuğunu uyuz oluyorum
hoş olmuşl gercekten..
valla ben anneler gününde bişe almadım eşimden... beni kaHvaltıya götürdü bende ee hediyem nerde deyince: ee işte yemek yiyosun karnın doyuyo ya dedi... boğacaktım camızı... bende ona babalar gününde yemek hazırlayıp hadi bakalım dicem babalar gününü sende boğaz tokluğun geçirde anla... :))))))
kızlar bu arada şeker yüklemesini hastanede mi yaptırdınız sağlık ocağında yapıyorlar mı? gidip boşu boşuna hastaneye para ödemiyim yani.
valla ben anneler gününde bişe almadım eşimden... beni kaHvaltıya götürdü bende ee hediyem nerde deyince: ee işte yemek yiyosun karnın doyuyo ya dedi... boğacaktım camızı... bende ona babalar gününde yemek hazırlayıp hadi bakalım dicem babalar gününü sende boğaz tokluğun geçirde anla... :))))))
Valla ben acıbademde yaptırdım 20 lira verdim ama içecek hazırlamışlar limonlu hiç midem bulanmadan içtim o yüzden bakmadım parasına orayı tercih ettim. Çünkü suya katıldığında içmek zor oluyormuş.
kızlar bu arada şeker yüklemesini hastanede mi yaptırdınız sağlık ocağında yapıyorlar mı? gidip boşu boşuna hastaneye para ödemiyim yani.
Kızlar kansızım kansızım dedim gittim doktora yazdı 15 tane kan iğnesi geldim :) Allaaaah bide bunlar çok acıyor yaww.. Neyse kanım düzelsinde dayanırız bunada dayanırız. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?