2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben şimdi tam anlayamadım aç gitmesekte olur test için?

Bu günlerde fabrikamız zor zamanlardan geçiyordu tabii elbette çalışanlar olarak bizlerde..
17 kişinin işine son verildi geçen cumadan beri. Şimdi toplantı yapıldı ve artık çıkartma olmayacakmış herkes rahatladı... Allah yardımcısı olsun gidenlerin hepimiz gerçekten çok üzüldük... senağlama

kan ıcın en guzelı pekmez ıcın sabah ac karnına kızlar hem kalsıyumu bol pekmezın hem de acı cekemden kan yapıo super yanı

Bu arada kızlar dalinden bana paket geldi az önce... Ben aklımda ne vardı acaba yazmayı unuttuğum diyordum:))
ıçinden tek kullanımlık çamaşır deterjanı / çamaşır yumuşatıcısı ve küçük şişelerde pişik kremi,şampuan ve bebe yağı çıktı. Ayrıca annenin el kitabı diye de ince bir dergi...

canımcım iğne yazmış dr.un inşallahh sorununa çare olur iğneler
bu arada sağlık ocağında ücretsiz yapılıyor şeker testi sadece giderken yanında
50 gr. glukoz ( eczaneden alıyorsun toz halinde 1.50 tl )
bir limon
bir şişe su
bir tanede plastik bardak götürüyorsun
beni geçen hafta arayıp çağırdılar gelin testinizi yapalım gelirken bunları getirin dediler ama benim 100 gr. ve ilk 3 saate bakılacak olunca onu biz yapmıyoruz dediler ama yaptırınca sonuçlarınızı bize getirin mutlaka dediler

Ben 1,5 aydır ilaç kullandığım halde 9,6 ya düşmüş kanım tatlım.. Hakkaten bak karın olayını hiç düşünmemiştim eheh epey bi zor olucak desene. Çok merak ettim çıkmış mı bakalım senin ki kaç tane vuruldun? Ayyy muhakkak haber ver bana tamam mı çıkmış mı diye :) İnşallah çıkmıştır

öyle mi diyorsun gülay_?
ben de gideyim o zaman bakayım ikeaya hazır burnumun dibinde varken :)

canım ben ikeayı çok beğendim, ümraniye ye gittik eşimle günübirlik ankaradan. tabi ucuz olan ürünlerde var, ama biz masif kaplamaları tercih ettiğimizden çok kaliteliler. tabi fiyat biraz tuzlu ama bence değer. benim aldığım ürünler :

IKEA | Sleeping | Cribs

bunu karyola olarak aldım masif ağaçtan. 200 ytl idi. sunta tercih etmedim bebeğim için.

bu da bebek gardrobu. içi inanılmaz şirin, masif ağaçtan. 350 ytl verdik ama inanılmaz içime sindi. içinde iki tane alt alta yapılmış askılık kısmı var, bebek kıyafetleri için süper olur. sonra bir tane rafı var. en altta da çekmesi.... modeli çok hoş. bunun iki kapılı olanı da vardı ama odam sadece 4 metre kare bundan büyüğünü alamadım.

IKEA | Nursing & changing tables | Storage furniture | HEMNES | Wardrobe

canım benim ben aldığım 60*120 ven yan korkuluğundan bri çıkıp küçük bir karyola haline dönüşüyor, odam 4 metrekare anca sığar , büyük alamadım, ama 5 yaşına kadar kullanır.

çok zor işsiz kalmak.. allah ççıkarılan arkadaşlarınızın yardımcısı olsun.. senin için sevindim.. için rahatlamıştır:teselli:

Tatlım valla bende anladım desem yalan olur bana aç gel dediler öyle yaptım napiiim. Doktorumda gerek yoktu aç olmana diye kısa bir yorum yaptı. Pek konuşturamıyosun zaten kendilerini.

pembe hadi gözün aydın ne zaman doğum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar malesef bi şey anlamadı ben ne kadar tuhaf bulduysam o da ilginç
hiç bir bugu yok dedi
sevindim bir şeyim yok
üzüldüm çarem yok acılar içinde kaldım.

Tatlım valla bende anladım desem yalan olur bana aç gel dediler öyle yaptım napiiim. Doktorumda gerek yoktu aç olmana diye kısa bir yorum yaptı. Pek konuşturamıyosun zaten kendilerini.

ben çok cahil kaldım bütün hamileler şeker yüklemesi yaptırmak zorunda mıymış... doktorum bana bişi demedi de.

çok sevindim canım göndersinler tabii :))
bende mail atmıştım ama gelmedi yaa ((
pişik kremlerinin numuleri iyi oluyor en azından deniyorsun iymi kötümü anlıyor ona göre alıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…