Ya ne manyak insanlar var ya dün benim şeker yüklememi yapmadılar aç değilsiniz diye doktor şimdi diyo ki aç olmana gerek yoktu yapabilirlerdi.. aradaki farka bakılıyo yüklendikten sonra ki ve yüklenmedikten önce ki offf offf boşuna girdim sabah sabah sıkıntıya vay düşcem mi bayılcam mı acıkcam mı diye.
Valla ben acıbademde yaptırdım 20 lira verdim ama içecek hazırlamışlar limonlu hiç midem bulanmadan içtim o yüzden bakmadım parasına orayı tercih ettim. Çünkü suya katıldığında içmek zor oluyormuş.
sorma cnm bende yedim o iğnelerden bide bu karınla yatmak çok zor oluyoo kan sayımın kaç çıktınki vermiş dr un benim 9.8 di enson hem şurup hem iğne kullandım bu ay tavan yapması lazımdı ama dr gidince görcez
ey ahali ben geldim doktordan, size bir haberim var ben hamileymişim :)
öyle mi diyorsun gülay_?
ben de gideyim o zaman bakayım ikeaya hazır burnumun dibinde varken :)
dr.brown olmasi lazim o markanin adi. ama aventlerde kolik sancisini onleyici benim bildigim. zaten hepsinin de fiyatlari birbirine yakin.
sen bebek mideye yerlesmis olmasin ya da mideni tutmus birakmiyordurkaydirigubbakcemile
ikeadan aldiginiz karyola nasil? bende bakmistim ama bana cok minik dar geldiler acaba tamamini gormedim mi CADIARZU
Canım ben şimdi tam anlayamadım aç gitmesekte olur test için?
Bu günlerde fabrikamız zor zamanlardan geçiyordu tabii elbette çalışanlar olarak bizlerde..
17 kişinin işine son verildi geçen cumadan beri. Şimdi toplantı yapıldı ve artık çıkartma olmayacakmış herkes rahatladı... Allah yardımcısı olsun gidenlerin hepimiz gerçekten çok üzüldük... senağlama
canım 50 gr. olanı sağlık ocağı yapıyor birde hemoğram falanda yapılıyor sağlık ocagında haberin olsun en azında hem para ödemezsin hemde beklemezsin
Canım ben şimdi tam anlayamadım aç gitmesekte olur test için?
Bu günlerde fabrikamız zor zamanlardan geçiyordu tabii elbette çalışanlar olarak bizlerde..
17 kişinin işine son verildi geçen cumadan beri. Şimdi toplantı yapıldı ve artık çıkartma olmayacakmış herkes rahatladı... Allah yardımcısı olsun gidenlerin hepimiz gerçekten çok üzüldük... senağlama
Tatlım valla bende anladım desem yalan olur bana aç gel dediler öyle yaptım napiiim. Doktorumda gerek yoktu aç olmana diye kısa bir yorum yaptı. Pek konuşturamıyosun zaten kendilerini.
Bu arada kızlar dalinden bana paket geldi az önce... Ben aklımda ne vardı acaba yazmayı unuttuğum diyordum:))
İçinden tek kullanımlık çamaşır deterjanı / çamaşır yumuşatıcısı ve küçük şişelerde pişik kremi,şampuan ve bebe yağı çıktı. Ayrıca annenin el kitabı diye de ince bir dergi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?