kızlar malesef bi şey anlamadı ben ne kadar tuhaf bulduysam o da ilginç
hiç bir bugu yok dedi
sevindim bir şeyim yok
üzüldüm çarem yok acılar içinde kaldım.
Canım ben şimdi tam anlayamadım aç gitmesekte olur test için?
Bu günlerde fabrikamız zor zamanlardan geçiyordu tabii elbette çalışanlar olarak bizlerde..
17 kişinin işine son verildi geçen cumadan beri. Şimdi toplantı yapıldı ve artık çıkartma olmayacakmış herkes rahatladı... Allah yardımcısı olsun gidenlerin hepimiz gerçekten çok üzüldük... senağlama
ey ahali ben geldim doktordan, size bir haberim var ben hamileymişim :)
ben çok cahil kaldım bütün hamileler şeker yüklemesi yaptırmak zorunda mıymış... doktorum bana bişi demedi de.
kızlar anneler gününüde hediye alırken iyi şimdi sıra bizde ben eşime mp 3 player alacağım bozuldu geçenlerde
ben çok cahil kaldım bütün hamileler şeker yüklemesi yaptırmak zorunda mıymış... doktorum bana bişi demedi de.
ee dilekçim bende mail attımbize bişi gelmedi...olmaaaasski
o zaman çok iyi zaten ihtiyacı olan şeyi almak kadar güsel birşey yok bence
sağol canım ya cumartesi bebeişi görecem zaten, o zaman sorayım bir.Canım evet bütün hamileler yaptrıyor ama 24-28 hafta arası en uygun zamanmış yani senin iki hafta sonra falan ister doktor yada bir sonraki randevunda isterl
arkadaşlar çok hoşuma gitti siteden bir arkadaş yazmış, umarım biz de aldıklarımız için böyle demeyiz.
xeno kullanıcısından alıntı
Ohooo hangi birini sayayım..En başta gözüm doymamacasına aldığım kıyafetleri ve ayakkabıları. Çoğu giyemeden küçüldü. Aldığım chicconun park yatağı 1 kere bile yatmadı, çok severek aldığım ( ki o paraya bir serçe araba alırdım ) ama sadece bir yaz kullandığım arabası ( o kadar büyük ki yazlıktan döndüğümün ertesi günü gidip baston puset aldım ), oynamaya tenezül etmediği oyuncakları.. Ders aldım mı ??? HAYIR. Amaan kimin için çalışıyorum?? İlk, tek, son çocuk deyip deyip yine alıyorum, yine alıyorum...Anlayacağınız ben adam olmam..
linki de burada
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...iklarinizdan-hangisine-pisman-oldunuz-10.html
boşver canım ben karar verdim numune ürün ve paket gönderen markaları tercih edecegim maillerimizi dikkate almayanların bende ürünlerini almayacağım :roflol::roflol:
Dalinden numuneler ne şekilde geldi arkadaşlar? Bizede söyleyin bizde isteyelim kıskandım bak şimdiiiik
ee dilekçim bende mail attımbize bişi gelmedi...olmaaaasski
an itibarıyle benim sağlık durumumla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum: asıl bomba haber geliyor:
kızımın kistlerinden 3ü gitmiş biri kalmış o kalan da küçülmüüüşşşş
an itibarıyle benim sağlık durumumla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum: asıl bomba haber geliyor:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?