2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman pembe bunu cekeceksın demekkı. benım ıcın daha onemlı olan kızının nasıl oldugu:)

kızlar malesef bi şey anlamadı ben ne kadar tuhaf bulduysam o da ilginç
hiç bir bugu yok dedi
sevindim bir şeyim yok
üzüldüm çarem yok acılar içinde kaldım.

alla alla bu iş gittikçe enteresan bir hal almaya başladı. Geçmiş olsun canım. Kızlarını görmedinmiiiiii

inş. öle olur cnm bizim işyerindede yaşandı ve hep bu soın diye diye çıkışlar hiç durmadı inş. sizin öle olmazz.Allah kimsenin düzenini bozmasın inş.

ey ahali ben geldim doktordan, size bir haberim var ben hamileymişim :)

yok yawwwwww:roflol::roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar çok hoşuma gitti siteden bir arkadaş yazmış, umarım biz de aldıklarımız için böyle demeyiz.

xeno kullanıcısından alıntı
Ohooo hangi birini sayayım..En başta gözüm doymamacasına aldığım kıyafetleri ve ayakkabıları. Çoğu giyemeden küçüldü. Aldığım chicconun park yatağı 1 kere bile yatmadı, çok severek aldığım ( ki o paraya bir serçe araba alırdım ) ama sadece bir yaz kullandığım arabası ( o kadar büyük ki yazlıktan döndüğümün ertesi günü gidip baston puset aldım ), oynamaya tenezül etmediği oyuncakları.. Ders aldım mı ??? HAYIR. Amaan kimin için çalışıyorum?? İlk, tek, son çocuk deyip deyip yine alıyorum, yine alıyorum...Anlayacağınız ben adam olmam..

linki de burada

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...iklarinizdan-hangisine-pisman-oldunuz-10.html

an itibarıyle benim sağlık durumumla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum: asıl bomba haber geliyor:

kızımın kistlerinden 3ü gitmiş biri kalmış o kalan da küçülmüüüşşşş

evet canım bir süre önce keşfetmiştim bu topiki zaten fazla bişiy almayı düşünmüyordum okuduktan sonra gayet iyi bir karar aldığımı anladım okumayan varsa şiddetle tavsiye edilir

an itibarıyle benim sağlık durumumla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum: asıl bomba haber geliyor:

hadi gözün aydın canım küçük olanda kaybolur geçmiş olsun canım

Allahım ne güzel bi haber oda gidiyor demek ki.. Canım yaa oh Allaha ne kadar şükretsen azdır.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

bugun kesinlikle boyle guzel bır haber beklıyordum. Allaha çok şükür. gözün aydın hatta gözümüz aydın canmım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…