evet canım bir süre önce keşfetmiştim bu topiki zaten fazla bişiy almayı düşünmüyordum okuduktan sonra gayet iyi bir karar aldığımı anladım okumayan varsa şiddetle tavsiye edilir
an itibarıyle benim sağlık durumumla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum: asıl bomba haber geliyor:
kızımın kistlerinden 3ü gitmiş biri kalmış o kalan da küçülmüüüşşşş
an itibarıyle benim sağlık durumumla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum: asıl bomba haber geliyor:
ohhh maşalllaahhh çok sevindim canım Allah a bin şükür.an itibarıyle benim sağlık durumumla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum: asıl bomba haber geliyor:
tatlişkom bana hiçbiri göndermediiii onu napçezzzkaydirigubbakcemile3
Bu arada kızlar dalinden bana paket geldi az önce... Ben aklımda ne vardı acaba yazmayı unuttuğum diyordum:))
İçinden tek kullanımlık çamaşır deterjanı / çamaşır yumuşatıcısı ve küçük şişelerde pişik kremi,şampuan ve bebe yağı çıktı. Ayrıca annenin el kitabı diye de ince bir dergi...
hadi gözün aydın annesiii:sm_cool:
kızlar malesef bi şey anlamadı ben ne kadar tuhaf bulduysam o da ilginç
hiç bir bugu yok dedi
sevindim bir şeyim yok
üzüldüm çarem yok acılar içinde kaldım.
Kızlar çok moralim bozulduuuuuuuu. Benim bugünkü randevum yarın akşama kaldı. Doktor bugün hatunları doğurtmaktan kendi ofisine geçememiş bile henüz. 13.30 hastaları bile bekliyormuş. Oysa ne güzel görücektim bugün kızımı yaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffff senağlama
Kızlar çok moralim bozulduuuuuuuu. Benim bugünkü randevum yarın akşama kaldı. Doktor bugün hatunları doğurtmaktan kendi ofisine geçememiş bile henüz. 13.30 hastaları bile bekliyormuş. Oysa ne güzel görücektim bugün kızımı yaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffff senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?