2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gönlümü ferah tutuyordum ama nasıl sevindim anlatamam. doktor bile çok şaşırdı "çok güzel çok erken geçtiler 23-24. haftayı bekleriz genelde." dedi.

evet canım bir süre önce keşfetmiştim bu topiki zaten fazla bişiy almayı düşünmüyordum okuduktan sonra gayet iyi bir karar aldığımı anladım okumayan varsa şiddetle tavsiye edilir

ben de okuyorum kesinlikle gereksiz şey almıcam.

an itibarıyle benim sağlık durumumla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum: asıl bomba haber geliyor:

kızımın kistlerinden 3ü gitmiş biri kalmış o kalan da küçülmüüüşşşş

canım hayırlı olsun :teytey::teytey::teytey:, allah bebişlerini korusun ...............

an itibarıyle benim sağlık durumumla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum: asıl bomba haber geliyor:

ohhh maşalllaahhh çok sevindim canım Allah a bin şükür.
ikisinede birer tane nazar boncuğu takayım

tatlişkom bana hiçbiri göndermediiii onu napçezzzkaydirigubbakcemile3

canımcım hemen milupaya gönder en iyisi onlar anında paketini yolluyorlar :))
iki gün içinde hemde mail atsan bile hemen geri dönüyorlar
bu arada kimse nivea ve primaya mail atmasın göndermiyorlar
geçen gün prima ile tlf da görüştüm onlar doğum sonrasında gönderiyorlarmı
tüm özel ve devlet hastaneleri iile çalıkşmaları varmış istek olsun olmasın
yeni doğum yapmış olan annelere numune ürün gönderiyorlarmış
ne kadar doğru bilemem ama bayan öyle anlattı tlf da

gamma, MyLadyBird, msms, bahar, gülay, emsal, cingene çok teşekkürler

şu anda acımı unutmuş bulunuyorum :)

gözün aydın canım. daline mail mi attın sen nereye attın ki tatlım ne yazdın merak ettim ben sitesinde görmedim mail adresi

Kızlar çok moralim bozulduuuuuuuu. Benim bugünkü randevum yarın akşama kaldı. Doktor bugün hatunları doğurtmaktan kendi ofisine geçememiş bile henüz. 13.30 hastaları bile bekliyormuş. Oysa ne güzel görücektim bugün kızımı yaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffff senağlama

hadi gözün aydın annesiii:sm_cool:

pembecim ne kadar guzel bir haber bu. cok sevindim. hihoyyyt
allah bundan sonra hepimize hic sorunsuz bebislerimizi kucagimiza aldigimiz gunleri gostersin insallah.

gozun aydın pembe ınan cok sevındım.sen gonlunu ferah tutmaya devam et o kuculen de gecsın gtsın ıns.
senın agrının bısey olmamasına sevındım ama tedavı edılmemesı de senı uzmustr.neyse bu benım agrım gıbı sen de bunu cekecen sukur dıcez napalım

huysuz fussi mozi sizler de sağolun hepimiz bebeklerimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah.

en çok da amniyosentez yaptırmama kararıma sevindim oh be ! inşallah bir sonraki gidişimizde o sonuncusu da yok olur ki yokolocak gibi zaten gidişat :)

olsun özgecım soyle dusun yarın kızın bır gun daha bıyumus olucak:)alıstık bızler sabretmeye sabırrr

ya çok üzüldüm canımm. olsun yarına kadar bekleriz napalım

olsun be yarında geç sayılmaz... bende yarın gidicem radyoloji uzmanına.. organlarına bakacak.. ama bebiğimi gösterir mi bilmiyom:çok üzgünüm:

özgecim hayırlısı yarın gorursun napalım oluyo bazen boyle.

pembe oda kaybolacaktır. O kadar bekledın bu kuzular için rabbim sabrını sükrünü sınayıp sana saglıklı evlatlar verecektır sonunda.

muyane sırasında kızlarım bir tepişmeye başladılar görecektiniz arkadaşlar. allttaki kuzum üsttekine nasıl tekme savuruyor. (allahtan her ikisi de ayrı kesede) öbürkü de boşdurmadı ama adece kendini savundu. doktor kahkahalarla izledi bu bana hiç denk gelmemişti şimdiye kadar dedi. (bana da:)) çok eğlenceliydi o an. sonra bir anda sakinleştiler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…