2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

olsun özgecım soyle dusun yarın kızın bır gun daha bıyumus olucak:)alıstık bızler sabretmeye sabırrr

ya çok üzüldüm canımm. olsun yarına kadar bekleriz napalım

olsun be yarında geç sayılmaz... bende yarın gidicem radyoloji uzmanına.. organlarına bakacak.. ama bebiğimi gösterir mi bilmiyom:çok üzgünüm:

özgecim hayırlısı yarın gorursun napalım oluyo bazen boyle.

Öyle artık napalım. Herşeyde vardır bir hayır diyip sabredicez artık yarın akşama kadar

maşallahhhh yaaa ne güzel anlatıyorsun yerim ben onları :)))
sen anlattın benim içim kıpır kıpır oldu vallaha kim bilir sen neler yaşadın izlerken
Rabbim tamamına erdirsin inşallahh

herkese iyi günler... bizim mesai bitti çok şükür... ama sizler olmasanız hayatta çekilmez hamil hamile çalışmak.. bebişlere iyi bakın yarın görüşürüz...

mozicim ya boşver sağlığınız yerinde olsun da ana kız yarın görürsün tatlım ben artık zaten ultrasona doktora gitmeye korkar oldum. kötü bişey diyecek diye... yarın misler gibi doktorun da sakin kafayken görürsün oh.

yaramaz pembeler sizigidi. senin prensesler yaramaz olcak pembe

İnş. yarın görürüm cnm ya. Sağlık olsun napalım. Yarın belki eşim gelemeyecek benimle. O bugünkü işini yarına sarkıtmıştı. Ona üzülüyorum :çok üzgünüm:

İnş. yarın görürüm cnm ya. Sağlık olsun napalım. Yarın belki eşim gelemeyecek benimle. O bugünkü işini yarına sarkıtmıştı. Ona üzülüyorum :çok üzgünüm:

tatlım ben de bugün kocasızdım mecburiyetten. o güzelim sahnelerin ve haberlerin tadını kayınvalidemle başbaşa çıkardık. ama neyse cd ye çektirdim. hoş cd ücreti biraz içime oturdu ya neyse. karate kidlerim benim iyi pozlar verdiler. :) canları sağolsun

amiiiinnn cnmmmm

kızlar malesef bi şey anlamadı ben ne kadar tuhaf bulduysam o da ilginç
hiç bir bugu yok dedi
sevindim bir şeyim yok
üzüldüm çarem yok acılar içinde kaldım.

pembe geçmiş olsun,en azından herhangi bir rahatsızlık çıkmamış.sadece acı.ayrıca kistin çok küçük kalmasınada sevindim,umarım hiç kalmaz.

an itibarıyle benim sağlık durumumla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum: asıl bomba haber geliyor:

kızımın kistlerinden 3ü gitmiş biri kalmış o kalan da küçülmüüüşşşş

Allahım bu ne güzel bi haber böyle okadar sevindimki anlatamam... ay ne güzel yaa.... a.s.
bu arada gebeşliğinde hayırlı olsun!! :roflol: iyi gaz çıkar geçer filan dememiş tövbeler olsun yaaa :)))) ne manyaklar var :))))))))))))) :roflol: :roflol:

Oyyyyy yerim ben o kid leriiiiiii delikafadulden

üzülme canım neyseki sadece ertesi güne sarkmış muayne yarın görürsün doya doya bakarsın ezgi naza
benim dr.um illaki her ay bir kere aratır muaynemi 4-5 gün sonrasına bazen bir hafta sonrasına atar yogunluktan (
haaa bu arada resimlerine bayıldım hamilelikte sana çok yakışmış
önceside şimdiki halinde ayrı güzel maşallahhh

kızımın kistlerinden 3ü gitmiş biri kalmış o kalan da küçülmüüüşşşş[/QUOTE]

Süpppppperrrrrrrrrrrrr hihoyyyt alkisalkisalkis :dance: süprizzzzz:teytey:

Canım üzüldüm vallahi, ama olsun yarın için bir hedefin var.

Niye CDden para aldıkki? Eşim muayene sırasında resmimi çekip çekemeyeceğini sordu doktora o da "aa CD yapayım size" dedi 15 dk muayenede çekti verdi.

pembe canım valla nasıl sevindim anlatamam canım maşallah kuzucuklarına canım
mozijiku canım yarın görürsün bebişini geçen gittiğimde benimde eşim gelememişti çok üzüldü ama bizim dr süper hemen yüzünün çıktısını aldı verdi bizde babasına götürdük napalım canım oda onunla idare etti olsun sağlıklı olsun napalım biz görcez yaa onlar görmesede olur :) (şaka)

kızımın kistlerinden 3ü gitmiş biri kalmış o kalan da küçülmüüüşşşş

Süpppppperrrrrrrrrrrrr hihoyyyt alkisalkisalkis :dance: süprizzzzz:teytey:

Canım üzüldüm vallahi, ama olsun yarın için bir hedefin var.

Niye CDden para aldıkki? Eşim muayene sırasında resmimi çekip çekemeyeceğini sordu doktora o da "aa CD yapayım size" dedi 15 dk muayenede çekti verdi.[/QUOTE]

ayy canım çok sevindim ya şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…