olsun özgecım soyle dusun yarın kızın bır gun daha bıyumus olucak:)alıstık bızler sabretmeye sabırrr
ya çok üzüldüm canımm. olsun yarına kadar bekleriz napalım
olsun be yarında geç sayılmaz... bende yarın gidicem radyoloji uzmanına.. organlarına bakacak.. ama bebiğimi gösterir mi bilmiyom:çok üzgünüm:
özgecim hayırlısı yarın gorursun napalım oluyo bazen boyle.
muyane sırasında kızlarım bir tepişmeye başladılar görecektiniz arkadaşlar. allttaki kuzum üsttekine nasıl tekme savuruyor. (allahtan her ikisi de ayrı kesede) öbürkü de boşdurmadı ama adece kendini savundu. doktor kahkahalarla izledi bu bana hiç denk gelmemişti şimdiye kadar dedi. (bana da:)) çok eğlenceliydi o an. sonra bir anda sakinleştiler :)))
muyane sırasında kızlarım bir tepişmeye başladılar görecektiniz arkadaşlar. allttaki kuzum üsttekine nasıl tekme savuruyor. (allahtan her ikisi de ayrı kesede) öbürkü de boşdurmadı ama adece kendini savundu. doktor kahkahalarla izledi bu bana hiç denk gelmemişti şimdiye kadar dedi. (bana da:)) çok eğlenceliydi o an. sonra bir anda sakinleştiler :)))
mozicim ya boşver sağlığınız yerinde olsun da ana kız yarın görürsün tatlım ben artık zaten ultrasona doktora gitmeye korkar oldum. kötü bişey diyecek diye... yarın misler gibi doktorun da sakin kafayken görürsün oh.
İnş. yarın görürüm cnm ya. Sağlık olsun napalım. Yarın belki eşim gelemeyecek benimle. O bugünkü işini yarına sarkıtmıştı. Ona üzülüyorum :çok üzgünüm:
huysuz fussi mozi sizler de sağolun hepimiz bebeklerimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah.
en çok da amniyosentez yaptırmama kararıma sevindim oh be ! inşallah bir sonraki gidişimizde o sonuncusu da yok olur ki yokolocak gibi zaten gidişat :)
kızlar malesef bi şey anlamadı ben ne kadar tuhaf bulduysam o da ilginç
hiç bir bugu yok dedi
sevindim bir şeyim yok
üzüldüm çarem yok acılar içinde kaldım.
an itibarıyle benim sağlık durumumla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum: asıl bomba haber geliyor:
kızımın kistlerinden 3ü gitmiş biri kalmış o kalan da küçülmüüüşşşş
tatlım ben de bugün kocasızdım mecburiyetten. o güzelim sahnelerin ve haberlerin tadını kayınvalidemle başbaşa çıkardık. ama neyse cd ye çektirdim. hoş cd ücreti biraz içime oturdu ya neyse. karate kidlerim benim iyi pozlar verdiler. :) canları sağolsun
oo akşam olmuş Aşk-ı Memnu gecesi hepinize iyi akşamlar bebişlere iyi bakın
İnş. yarın görürüm cnm ya. Sağlık olsun napalım. Yarın belki eşim gelemeyecek benimle. O bugünkü işini yarına sarkıtmıştı. Ona üzülüyorum :çok üzgünüm:
Canım üzüldüm vallahi, ama olsun yarın için bir hedefin var.Kızlar çok moralim bozulduuuuuuuu. Benim bugünkü randevum yarın akşama kaldı. Doktor bugün hatunları doğurtmaktan kendi ofisine geçememiş bile henüz. 13.30 hastaları bile bekliyormuş. Oysa ne güzel görücektim bugün kızımı yaaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffff senağlama
Niye CDden para aldıkki? Eşim muayene sırasında resmimi çekip çekemeyeceğini sordu doktora o da "aa CD yapayım size" dedi 15 dk muayenede çekti verdi.tatlım ben de bugün kocasızdım mecburiyetten. o güzelim sahnelerin ve haberlerin tadını kayınvalidemle başbaşa çıkardık. ama neyse cd ye çektirdim. hoş cd ücreti biraz içime oturdu ya neyse. karate kidlerim benim iyi pozlar verdiler. :) canları sağolsun
kızımın kistlerinden 3ü gitmiş biri kalmış o kalan da küçülmüüüşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?