pembe geçmiş olsun,en azından herhangi bir rahatsızlık çıkmamış.sadece acı.ayrıca kistin çok küçük kalmasınada sevindim,umarım hiç kalmaz.
fusii biri elif diğeri zeynep olabilir de olmayabilir de :)eee pembe isimleri ne olucakkkk kızlarımızınnnn
Allahım bu ne güzel bi haber böyle okadar sevindimki anlatamam... ay ne güzel yaa....a.s.
bu arada gebeşliğinde hayırlı olsun!! :roflol: iyi gaz çıkar geçer filan dememiş tövbeler olsun yaaa :)))) ne manyaklar var :))))))))))))) :roflol: :roflol:
çok zor işsiz kalmak.. allah ççıkarılan arkadaşlarınızın yardımcısı olsun.. senin için sevindim.. için rahatlamıştır:teselli:
Tatlım valla bende anladım desem yalan olur bana aç gel dediler öyle yaptım napiiim. Doktorumda gerek yoktu aç olmana diye kısa bir yorum yaptı. Pek konuşturamıyosun zaten kendilerini.
ben çok cahil kaldım bütün hamileler şeker yüklemesi yaptırmak zorunda mıymış... doktorum bana bişi demedi de.
çok sevindim canım göndersinler tabii :))
bende mail atmıştım ama gelmedi yaa((
pişik kremlerinin numuleri iyi oluyor en azından deniyorsun iymi kötümü anlıyor ona göre alıyorsun
inş. öle olur cnm bizim işyerindede yaşandı ve hep bu soın diye diye çıkışlar hiç durmadı inş. sizin öle olmazz.Allah kimsenin düzenini bozmasın inş.
yok yawwwwww:roflol::roflol::roflol::roflol:
ee dilekçim bende mail attımbize bişi gelmedi...olmaaaasski
Dalinden numuneler ne şekilde geldi arkadaşlar? Bizede söyleyin bizde isteyelim kıskandım bak şimdiiiik
an itibarıyle benim sağlık durumumla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum: asıl bomba haber geliyor:
kızımın kistlerinden 3ü gitmiş biri kalmış o kalan da küçülmüüüşşşş
İnş. yarın görürüm cnm ya. Sağlık olsun napalım. Yarın belki eşim gelemeyecek benimle. O bugünkü işini yarına sarkıtmıştı. Ona üzülüyorum :çok üzgünüm:
aquacım doktor demedi ama onu ben espri mahiyetinde kendim yazdım :)
slmm nasıll gidiyoo arkadaşlar hamişilikk
ben bişey soracaktımm belkii bilen vardır aranızdaa
benim görümcemm 1.5 aylık hamiş fakat dün dr gittilere dr kese hiç gelişmemiş ve kan pıhtılaşmasıı varr düşük olabilir demişşş
zaten yumurta çatlatma aşısı sayesinde hamiş kaldıı
birde dış gebelik geçirdii bu da böyle olmuşş dün gece aradımm aglıyoduu konuşamadıı bilee çok üzüldümmm..
işte böylee şimdii buda mı olmayacakk kiii varsa fikrinizz alabilirimm
dualarınızı eksit etmeyinnn öptümmmmm
üzülme canım neyseki sadece ertesi güne sarkmış muayne yarın görürsün doya doya bakarsın ezgi naza
benim dr.um illaki her ay bir kere aratır muaynemi 4-5 gün sonrasına bazen bir hafta sonrasına atar yogunluktan(
haaa bu arada resimlerine bayıldım hamilelikte sana çok yakışmış
önceside şimdiki halinde ayrı güzel maşallahhh
Canım üzüldüm vallahi, ama olsun yarın için bir hedefin var.
mozijiku canım yarın görürsün bebişini geçen gittiğimde benimde eşim gelememişti çok üzüldü ama bizim dr süper hemen yüzünün çıktısını aldı verdi bizde babasına götürdük napalım canım oda onunla idare etti olsun sağlıklı olsun napalım biz görcez yaa onlar görmesede olur :) (şaka)
çıkanlara iyi akşamlar bende kapatıyorum şimdilik yoğunlaştımmmm sinirlerimi gerdilerr kendinize ve yiğenlerime iibakınnn
benim görümcemm 1.5 aylık hamiş fakat dün dr gittilere dr kese hiç gelişmemiş ve kan pıhtılaşmasıı varr düşük olabilir demişşş
birde dış gebelik geçirdii bu da böyle olmuşş dün gece aradımm aglıyoduu konuşamadıı bilee çok üzüldümmm..
özgecim üzülme canım sağlık olsuuun.böyle şeylere sıkmayın canınızı.ben hep tek gidiyorum yafff.
İnş. cnm bnm. Birde aramıyor sekreter hanımefendi. Ben aramasam gidip bekliyecem orda saatlerceklava:
Buarada resim yorumların için teşekkür ederim şekerim
Bende üzüldüm ama napalım nasip.
Yarın görcez artık. Babasıda ben yetişmeye çalışırım dedi ama bakalım.
yuhhh artık saçmalığa bak gerçekten gitmiş olsan ya geri döneceksin yada bekleyeceksin haaa böyle çalışma sistemi olur muklava:
ben dr.uma ve yanında çalışanlara ne yapsam az demekki en ufak bir şeyde bir gün öncesinde hemen arayıp bilgi verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?