2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pembe geçmiş olsun,en azından herhangi bir rahatsızlık çıkmamış.sadece acı.ayrıca kistin çok küçük kalmasınada sevindim,umarım hiç kalmaz.

sağol ayfercim, amin.

eee pembe isimleri ne olucakkkk kızlarımızınnnn
fusii biri elif diğeri zeynep olabilir de olmayabilir de :)

aquacım doktor demedi ama onu ben espri mahiyetinde kendim yazdım :)

aussie malesef iyi de para aldı hem benim önceki cd başka doktorda o da ücretsizdi. bu aldı şok oldum bir de cüzi bir miktar demişti ben cd isterken söyleyeyim bari 40 YTL (tek maliyeti 25 kuruşluk bir cd yani!!!

çok zor işsiz kalmak.. allah ççıkarılan arkadaşlarınızın yardımcısı olsun.. senin için sevindim.. için rahatlamıştır:teselli:

Çok sağol canım evet bir hayli rahatladık çünkü bu krizde işsiz kalmak çok zor hele hele bu halimle tekrar iş bulabilmem en az bir yıl demek... Allah önce sağlık sonra iş versin inşallah.

Tatlım valla bende anladım desem yalan olur bana aç gel dediler öyle yaptım napiiim. Doktorumda gerek yoktu aç olmana diye kısa bir yorum yaptı. Pek konuşturamıyosun zaten kendilerini.

Anladım canım bende ne olur ne olmaz diye aç giderim öyleyse...

ben çok cahil kaldım bütün hamileler şeker yüklemesi yaptırmak zorunda mıymış... doktorum bana bişi demedi de.

Evet canım kesinlikle yaptırılması gereken bir testmiş bu, doktorun söylemese bile bence sen yaptır.Hatta bana sağlık ocağındaki bayan gerek yok senin yaptırmana senin gibi zayıflarda şeker ne arar dedi. Doktoruma sordum hayır kesinlikle yaptıracaksın dedi.

çok sevindim canım göndersinler tabii :))
bende mail atmıştım ama gelmedi yaa ((
pişik kremlerinin numuleri iyi oluyor en azından deniyorsun iymi kötümü anlıyor ona göre alıyorsun

Tabi canım doğru söylüyorsun ve insanı mutlu ediyor bu küçücük şeyler..Zaten bu aralar bebeklerimizle ilgili herşey bizleri mutlu etmeye yetiyor...

inş. öle olur cnm bizim işyerindede yaşandı ve hep bu soın diye diye çıkışlar hiç durmadı inş. sizin öle olmazz.Allah kimsenin düzenini bozmasın inş.

yok yawwwwww:roflol::roflol::roflol::roflol:

ee dilekçim bende mail attımbize bişi gelmedi...olmaaaasski

Yok canım bizim burda devam etmez artık genel müdürümüz mükemmel bir adam.... Ne diyorsa odur.

Dalinden numuneler ne şekilde geldi arkadaşlar? Bizede söyleyin bizde isteyelim kıskandım bak şimdiiiik

Canım şu adrese mail attım numune isteğimi belirttim.
info@kopas.com.tr

an itibarıyle benim sağlık durumumla ilgilenen arkadaşlara sesleniyorum: asıl bomba haber geliyor:

kızımın kistlerinden 3ü gitmiş biri kalmış o kalan da küçülmüüüşşşş

Gözünaydın canım yaaa çooook sevindim gerçekten.. Mükemmel bir haber bu Allah tekrar böyle zor sınavlardan geçirmesin inşallah seni ve meleklerini ve tabi bizimkileri de...

slmm nasıll gidiyoo arkadaşlar hamişilikk
ben bişey soracaktımm belkii bilen vardır aranızdaa
benim görümcemm 1.5 aylık hamiş fakat dün dr gittilere dr kese hiç gelişmemiş ve kan pıhtılaşmasıı varr düşük olabilir demişşş
zaten yumurta çatlatma aşısı sayesinde hamiş kaldıı
birde dış gebelik geçirdii bu da böyle olmuşş dün gece aradımm aglıyoduu konuşamadıı bilee çok üzüldümmm..
işte böylee şimdii buda mı olmayacakk kiii varsa fikrinizz alabilirimm
dualarınızı eksit etmeyinnn öptümmmmm

İnş. yarın görürüm cnm ya. Sağlık olsun napalım. Yarın belki eşim gelemeyecek benimle. O bugünkü işini yarına sarkıtmıştı. Ona üzülüyorum :çok üzgünüm:

özgecim üzülme canım sağlık olsuuun.böyle şeylere sıkmayın canınızı.ben hep tek gidiyorum yafff.

aussie malesef iyi de para aldı hem benim önceki cd başka doktorda o da ücretsizdi. bu aldı şok oldum bir de cüzi bir miktar demişti ben cd isterken söyleyeyim bari 40 YTL (tek maliyeti 25 kuruşluk bir cd yani!!![/QUOTE]

40 lira mı cüzzi bi fiyatmış kendisi nerde yaşıyomuş acaba.. Hayret bişey ilk defa duyuyorum ne aç gözlü insanlar var yaa.

çıkanlara iyi akşamlar bende kapatıyorum şimdilik yoğunlaştımmmm sinirlerimi gerdilerr kendinize ve yiğenlerime iibakınnn

aquacım doktor demedi ama onu ben espri mahiyetinde kendim yazdım :)

YAA TAMAM YAA NEDEN BOZUYONKİ YAA NE İSTİYON BEN GİBİ BARNAK GADAR KIZDAN YAAA :)))) BİKERE SEN DEMEDİN ONU DR DEDİ HIH BENDEN İYİMİ BİLCEN :)))))))))) :roflol: :roflol: :roflol:
yalnız o cd parası ne alaka bacım ya ben kendim getireyim bidahakini 5 liraya çek de... nasılda insanların meraklarından endişelerinden istifade ediyo fırsatçılar yaa.. ben yemedim al sen ye der gibi... hayret bişiy yaa.. neyse canım iyi olsunlarda kızların sağlıkla çıksınlarda o durduk yere aldıkları paralarında hayrını görmez o dr.lar bence.. Allahım yedirmesin hiçbirine o aldıkalrını.... klava:

canım Allah yardımcısıolsun,sabırlar versin.daha önce duymamıştım anlattığın vakayı ama umarım düzelir iyileşir inşallaaaah.

İnş. cnm bnm. Birde aramıyor sekreter hanımefendi. Ben aramasam gidip bekliyecem orda saatlerce klava:

Buarada resim yorumların için teşekkür ederim şekerim

Canım üzüldüm vallahi, ama olsun yarın için bir hedefin var.

Bende üzüldüm ama napalım nasip.

Yarın görcez artık. Babasıda ben yetişmeye çalışırım dedi ama bakalım.

neyse ben hiçbir şeyi ücreti baştan sormadan almam çok dikkatliyimdir ama muayene sırasında aklıma geldiği ve doktora sormak ayıp olacağı için sormadım. beddua da etmem canları sağolsun ama doktorun kendisine bir ara çıtlatmak niyetindeyim.

dilekcim teşekkürler bu arada :)

hamıle trıbı yapayım bıraz:)hayrola pembe kusmuyuz herkesın yazdıgını gordun benımkını gormedın?

Çok geçmiş olsun cnm. Ama böyle durumlarda okuduğum kadarıyla düşük oluyor. Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

özgecim üzülme canım sağlık olsuuun.böyle şeylere sıkmayın canınızı.ben hep tek gidiyorum yafff.

Unuttum gitti bileeeeee. Sağlık olsun dediğin gibi Ayferim

Canım çok geçmiş olsun görümcene. Gerçekten çok üzüldüm nerde varsa böyle kişiler Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah... Umarım hakkında hayırlısı neyse o olur... Maalesef benimde bilgim yok bu konuda. :1no2:

yuhhh artık saçmalığa bak gerçekten gitmiş olsan ya geri döneceksin yada bekleyeceksin haaa böyle çalışma sistemi olur mu klava:
ben dr.uma ve yanında çalışanlara ne yapsam az demekki en ufak bir şeyde bir gün öncesinde hemen arayıp bilgi verirler

ufffffff demekk buu kezz olmayacakkk akşama yanına gidecemm ama hiçç bişeyy demem herşeyy düzelecek derimm ben artıkkk.......

sağoll arkadaşlarr
inanın herkese soruyomm
tekrar sağolunn

Evet cnm sorumsuzluk artık yani bu kadarıda. Eşim acaip köpürdü valla. Çünkü geçen seferde 3 saat bekledik orda. Ben aramasaydım ve gitseydik bugün heralde orayı dağıtırdı Allah gazabından korudu onları yeminlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…