slmm nasıll gidiyoo arkadaşlar hamişilikk
ben bişey soracaktımm belkii bilen vardır aranızdaa
benim görümcemm 1.5 aylık hamiş fakat dün dr gittilere dr kese hiç gelişmemiş ve kan pıhtılaşmasıı varr düşük olabilir demişşş
zaten yumurta çatlatma aşısı sayesinde hamiş kaldıı
birde dış gebelik geçirdii bu da böyle olmuşş dün gece aradımm aglıyoduu konuşamadıı bilee çok üzüldümmm..
işte böylee şimdii buda mı olmayacakk kiii varsa fikrinizz alabilirimm
dualarınızı eksit etmeyinnn öptümmmmm
hamıle trıbı yapayım bıraz:)hayrola pembe kusmuyuz herkesın yazdıgını gordun benımkını gormedın?
Evet cnm sorumsuzluk artık yani bu kadarıda. Eşim acaip köpürdü valla. Çünkü geçen seferde 3 saat bekledik orda. Ben aramasaydım ve gitseydik bugün heralde orayı dağıtırdı Allah gazabından korudu onları yeminlen
eşler içinde kolay değil onlarda işlerini güçlerini bırakıp geliyorlar bizlerle olabilmek yavrularını görebilmek için
sonuçta hiç birimizin eşi kendi işini yapmıyor ki saatlerce oyalansınlar
bence sen uyar en azından sekreterini anlat durumu böyle olmaz de en azından haber versinler ve adam gibi düzenlesinler radevularını durumumuz belli gidip saatlerce bekleyemeyiz üstelik saatlerce bekleyecek olsaydık özel dr.lara gidip tonla para dökmezdik dimi amaa
eşinede sonuna kadar hak veririm öyle bir durumda adam haklı :))
chatımı de yaparım temızlıgımı de burdakılerı kutlamak gerekıosa kutlarım da.hepsıne yeterım evelallah.sen kendıne yan bacım:)yaslanmısın yazılanları farketmıon dıe:))
kızlar mızlar, ben kaçıyorum ufaktan. hepinize sevgiler...
Valla doktor konusunda bende çok şanslıyım. Randevularımıza her zaman cmt günleri eşimle birlikte gideriz ve bir sürü bekleyen hastası olsa bile biz tam randevu saatinde odasındayızdır. Eğer bir problem olursada randevu değişikliği gibi herhalde önceden bilgi verirler arayıp daha hiç başımıza öyle birşey gelmedi çok şükür.
çıkamadım ki,
kızlar begüm 84 yurtdışına taşındı değil mi hiç geliyor mu acaba? hangi ülkeye gitti bir de ? yoksa tatil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?