2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım Allah yardımcısı olsun bol bol dinlensin Rabbim istedikten sonra hiç bişeycik olmaz moralini yüksek tutup dua etsin ağlayıp üzülürse bebeğinide etkileyecek

Valla doktor konusunda bende çok şanslıyım. Randevularımıza her zaman cmt günleri eşimle birlikte gideriz ve bir sürü bekleyen hastası olsa bile biz tam randevu saatinde odasındayızdır. Eğer bir problem olursada randevu değişikliği gibi herhalde önceden bilgi verirler arayıp daha hiç başımıza öyle birşey gelmedi çok şükür.

eşler içinde kolay değil onlarda işlerini güçlerini bırakıp geliyorlar bizlerle olabilmek yavrularını görebilmek için
sonuçta hiç birimizin eşi kendi işini yapmıyor ki saatlerce oyalansınlar
bence sen uyar en azından sekreterini anlat durumu böyle olmaz de en azından haber versinler ve adam gibi düzenlesinler radevularını durumumuz belli gidip saatlerce bekleyemeyiz üstelik saatlerce bekleyecek olsaydık özel dr.lara gidip tonla para dökmezdik dimi amaa
eşinede sonuna kadar hak veririm öyle bir durumda adam haklı :))

chatımı de yaparım temızlıgımı de burdakılerı kutlamak gerekıosa kutlarım da.hepsıne yeterım evelallah.sen kendıne yan bacım:)yaslanmısın yazılanları farketmıon dıe:))

Evet cnm yarın hem kendisiyle hemde doktorla konuşucam bu durumu. Dediğin gibi paramızla rezil oluyoruz. Onu bırak hamileyiz be kardeşim. Oramız buramız ağrır karnımız acıkır......

chatımı de yaparım temızlıgımı de burdakılerı kutlamak gerekıosa kutlarım da.hepsıne yeterım evelallah.sen kendıne yan bacım:)yaslanmısın yazılanları farketmıon dıe:))

bak bak gittin izmire 2 günde dil olmuş pabuç :) doğu güneydoğu demem gelir oraya yolarım saçlarını

çıkamadım ki,

kızlar begüm 84 yurtdışına taşındı değil mi hiç geliyor mu acaba? hangi ülkeye gitti bir de ? yoksa tatil miydi?

saolun arkadaşlar olmaya çalışom...tamambircancım dikkat et sende ,,,herkes dikkat etsin kendine

sende gecmısı okumamıssın pembe:) elanın taze fasulyesı cacıkı ve tavuksuyuna corbası var:)

evet canım reşat bey o konuda çok iyidir hatta öyle ki kimse mesleğine bu kadar bağlı olmaz ben ona giderken beni testler için ertesi gün hastaneye çağırırdı konak doğum hastanesine sabah eşimle birlikte çıkardım kan verecegim diye arabayla beni bıraksın diye saat 7.30 ben kapıdan içeriye girerdim bi bakardım reşat bey kantinde çay içiyor beni görünce hemen gelir tokalaşır nasılsın falan diye sorar tahlimi yazar gidek kanımı verirdim
düşün yani hangi dr. o saat te işinin başında olur çokta anlayışlıdır bir kez ultrasona girecektim ama idrarım yok aksilik ya saatlerce gelmedi bende orda bi bayanla kantinde sohbete dalmışım gelmiş beni arıyor :)) nedesin sen hala idrarın yokmu gelmedimi diye bende dedim çeneye dalmışım unuttum gülüyor bana :))
çok şeker biri ama onun muaynanesindeki sekreterlere gıcık oluyorum bende
1.kılık kıyafet tam bi felaket yazın öyle tuhaf giyiniyorlarki yer yerleri görünüyor ben kadın oldugum halde rahatsız oluyorum daha güzel ve özenli giyinebilirler
2.çok senli benli canımlı cicimli konuşuyorlar siz diye hitap etmiyorlar
senin dikkatini çektimi bilmiyorum ama ben çok rahatsız olurdum
hele bir aynur hanım vardı reşat beyin sekreteri çıktı o işten bayan çok iyiydi ama öyle giyiniyordu ki anlatamam yaa etleri fışkırıyordu g.. göbek açık

:))gelsene kız aksama cok guzel yemekler yaptım yerdık bırlıkte:)neyse yavuz hırsız ev sahıbını bastırırmıs senınkısı o hesap oldu yani pemboş:)muccx

aa pılav da yaptım yanına pemboş meryem solemeyı unutmus.ondan gelemedım foruma cok ama neyyysee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…