2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm yarın hem kendisiyle hemde doktorla konuşucam bu durumu. Dediğin gibi paramızla rezil oluyoruz. Onu bırak hamileyiz be kardeşim. Oramız buramız ağrır karnımız acıkır......

konuş tabii canım yazık bize insan beklerken çok sıkılır oramız buramız ağrır
söyle madem burada bekleteceksiniz bu kadar yiyecek bişeyler koyun de tatlı tuzlu bitki çayı falan :))

ben akşam 2. kavanoz çilek reçelimi yapacağım. yemeği de sağolsun kayınvalide getirmiş. acıktım bile ben zaten. bol yiyeyim de kızlarımtepişmeye devam etsin 20. haftanın sonu itibariyle 6 kilo aldım kızlar ben. ha minnoşlerımda 374-376 gr. olmuşlar :) başabaş gidiyorlar önceleri biri daha ağırdı. tepikleyen kızım almış ekstra kiloyu diğerine yetişmiş :)

emsalcim taa tüpbebe günlerinden kalma uzakdoğulu bebek resmini atıp finlandiyalı sarı kız koymuşsun. bu kadar sarı olur mu senin kızın ne dersin? :)

:))gelsene kız aksama cok guzel yemekler yaptım yerdık bırlıkte:)neyse yavuz hırsız ev sahıbını bastırırmıs senınkısı o hesap oldu yani pemboş:)muccx

bende gelebilirmiyim
bayılırım teze fasulyeye eşim hiç sevmez o yüzden bizim evde pişmez ama deli gibi seviyorum ben miss gibi kokusu tadıı cokacimcoook

Valla bu kadarını da tahmin etmiyordum gerçekten çok ilgiliymiş, çünkü tiredeki doktorlardan iyi biliyorum özeline gittiğinde gayet ilgililer ama hastaneye test için falan yanına gitsen (ki her ay özeline para vermene rağmen) seni resmen tanımıyor gibi davranırlar. Bu konuda takdir ettim gerçekten bir kez daha onu. Muayehanesindeki kızlar konusunda haklısın giyimleri konusunda henüz birşey diyemeyeceğim çünkü daha yaz yeni geliyor :))) Ama samimi konuşmaları konusunda haklısın ama ben pek takılmam öyle şeylere... Bende samimi konuşurum benle samimi konuşan kişiyle. Aslında haklısın arada bir mesafe olmalı belki ama sanırım bu benim yapımdan kaynaklanıyor.

bu forumun hiç üşenmeden en uzun cevap yazanları bir emsal iki dilek (sıralama değişebilir) üç sakura bence. :) tü tü maşallah :)

PEMBE onu sana göndereyim sen çok beğenmiştim :)))
bu kadar sarı olmaz kızım ama keşke olsa bayıldım velete
bende sarışınmışım küçükken ama büyüdükçe kararmışım :))
hem kızım olacak ya anca teyzesi tickerla başladık resimle devam ettik ama sanda helal olsun bir tek farkedip söyledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…