2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende gelebilirmiyim
bayılırım teze fasulyeye eşim hiç sevmez o yüzden bizim evde pişmez ama deli gibi seviyorum ben miss gibi kokusu tadıı cokacimcoook

Emsalcim Muş uzak kalır annemde bugün aynısından yapıyor 1,5 saatlik yol boşver sen bize gel ... :teytey:

bu forumun hiç üşenmeden en uzun cevap yazanları bir emsal iki dilek (sıralama değişebilir) üç sakura bence. :) tü tü maşallah :)

Alemsin valla pembecim ben çok yazamıyorum aslında işim olduğunda yoksa işim yoksa elimden geldiğince hem çok hemde uzun uzun katılmayı seviyorum muhabbetlere.

sağol ayfer, bence sen de gel şunun şurası 800-1000 km. :)

neyse bu sefer ben hakikaten kaçtım. herkese iyi akşamlar sevgiler...

öyledir canım reşat bey sağolsun iyidir böyelesini bulmak çok zor
bende sıcak kanlı ve cana yakınımdır ama şimdi muayne sıran gelince kapıdan dilekk gel canım sıra denmeside hoş degil bence sonuçta hanım diye hitab edilebilir bizler neysede yaşca büyük insanlarda geliyor oraya onlarda aynılar hanım kelimesini nadir duyarsın kızlardan :)))
onlarda belki bizleri yakın görüyorlar ondandır tabii sonuçta her ay yada bazen ayda 2 kez görüyorlar

slm annişler nasılsınz bakalım...benim minnoşumun hareketlerini artık karnıma dikkatli bakınca görebiliyorum...sizdede öle mi...

Boşver tatlım biz aklımıza kötü şeyler getirmeyelim muhtemelen onlarda içtenliklerinden o şekilde davranıyorlardır ama dediğin gibi en azından insanların içinde bir kişiye hitap ederken az da olsa dikkat etmeliler... Ben çıkıyorum servisi kaçırcam yoksa
öpüyrum çok hepiizi.

demezsek gelmıolar napalım:)yemege gelmek ısteyenlerı beklerızz.buyursun gelsın.
canım benim sağolasın ellerine sağlık size afiyet bal şeker olsun

canım arkadaşımmm benim Allah razı olsun senden yemiş kadar oldum teşekkür ederim ama siz yinede PETİ de sende benim yerimede yiyin :))
annecigininde ellerine sağlık çok selam söyle canım

pardon pardon benı bı sıralamaya dahıl etmıssınız .2.olmusum ama anlamadım hangı kategoride yarıstıgımı:))

canım benim kandine eylül ümüze iyi bak Allah a emanet olun
bizde sizi öptük iyi akşamlar canım

En olmazsa olmaz petibör,En dobra Aqualotus,En açıklayıcı Dilek,En aktif Bircan,En kaynanatör Emsal,En neşeli mozijiku,En imla kılavuzu Pembe :)))) aklıma gelenleri daha yazarımss.

pardon pardon benı bı sıralamaya dahıl etmıssınız .2.olmusum ama anlamadım hangı kategoride yarıstıgımı:))

canımcım hani pembe dediya sitede en uzun yazan 1.emsal 2. dilek 3.şakura diye
bende dedim ki en kısa yazanda sensin az ve öz ama komiksin dedim bende 1.sen 2.ela 3.mozi dedim
maşallahh Allah ım neşenizi bozmasın

ha anladım emsalcım,saol ayfercım.aslında sız de hangı en sınız yazcam ama pembe yapmayın ben yokken dedı.tırsıom:))

Kızlarrr mama sandalyesıı alacaksanız eger kk bı arkadaŞ satıyoo ben aynına 270 tl vermıŞtımm o 100 tl satıyoo bence kaÇırmayınn

ben kaynanama öyle hitap ederim gıyabında :))
Allah Allah bak şimdi nasıl cellallendirdilerse beni artık delirmişim demekki senin aklında öyle kaldığıma göre çokta gevezelik yapmışım anlaşılan :)))
bu arada kimsecikler kalmamış bizden başka gitmiş herkez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…