bende gelebilirmiyim
bayılırım teze fasulyeye eşim hiç sevmez o yüzden bizim evde pişmez ama deli gibi seviyorum ben miss gibi kokusu tadıı cokacimcoook
bu forumun hiç üşenmeden en uzun cevap yazanları bir emsal iki dilek (sıralama değişebilir) üç sakura bence. :) tü tü maşallah :)
forumun enlerını secsek ya bıgun neler cıkar kımbılır
Valla bu kadarını da tahmin etmiyordum gerçekten çok ilgiliymiş, çünkü tiredeki doktorlardan iyi biliyorum özeline gittiğinde gayet ilgililer ama hastaneye test için falan yanına gitsen (ki her ay özeline para vermene rağmen) seni resmen tanımıyor gibi davranırlar. Bu konuda takdir ettim gerçekten bir kez daha onu. Muayehanesindeki kızlar konusunda haklısın giyimleri konusunda henüz birşey diyemeyeceğim çünkü daha yaz yeni geliyor :))) Ama samimi konuşmaları konusunda haklısın ama ben pek takılmam öyle şeylere... Bende samimi konuşurum benle samimi konuşan kişiyle. Aslında haklısın arada bir mesafe olmalı belki ama sanırım bu benim yapımdan kaynaklanıyor.
bu forumun hiç üşenmeden en uzun cevap yazanları bir emsal iki dilek (sıralama değişebilir) üç sakura bence. :) tü tü maşallah :)
öyledir canım reşat bey sağolsun iyidir böyelesini bulmak çok zor
bende sıcak kanlı ve cana yakınımdır ama şimdi muayne sıran gelince kapıdan dilekk gel canım sıra denmeside hoş degil bence sonuçta hanım diye hitab edilebilir bizler neysede yaşca büyük insanlarda geliyor oraya onlarda aynılar hanım kelimesini nadir duyarsın kızlardan :)))
onlarda belki bizleri yakın görüyorlar ondandır tabii sonuçta her ay yada bazen ayda 2 kez görüyorlar
canım benim sağolasın ellerine sağlık size afiyet bal şeker olsundemezsek gelmıolar napalım:)yemege gelmek ısteyenlerı beklerızz.buyursun gelsın.
Emsalcim Muş uzak kalır annemde bugün aynısından yapıyor 1,5 saatlik yol boşver sen bize gel ... :teytey:
Alemsin valla pembecim ben çok yazamıyorum aslında işim olduğunda yoksa işim yoksa elimden geldiğince hem çok hemde uzun uzun katılmayı seviyorum muhabbetlere.
Boşver tatlım biz aklımıza kötü şeyler getirmeyelim muhtemelen onlarda içtenliklerinden o şekilde davranıyorlardır ama dediğin gibi en azından insanların içinde bir kişiye hitap ederken az da olsa dikkat etmeliler... Ben çıkıyorum servisi kaçırcam yoksa
öpüyrum çok hepiizi.
pardon pardon benı bı sıralamaya dahıl etmıssınız .2.olmusum ama anlamadım hangı kategoride yarıstıgımı:))
En olmazsa olmaz petibör,En dobra Aqualotus,En açıklayıcı Dilek,En aktif Bircan,En kaynanatör Emsal,En neşeli mozijiku,En imla kılavuzu Pembe :)))) aklıma gelenleri daha yazarımss.
Kaynanatör derkeeennnn ??? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?