2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ha anladım emsalcım,saol ayfercım.aslında sız de hangı en sınız yazcam ama pembe yapmayın ben yokken dedı.tırsıom:))

sen yaz gitmeseydi oda diyeceğim ama benide dövecek :)))
gerçi geçmişi kaçırıyor laf aramızda :roflol::roflol:

en kısa yazanıda sensin :))
iki kelime tamam yeter ama komiksin seviyoruz seni
o konuda sen 1 ela 2 mozi 3 :))

En olmazsa olmaz petibör,En dobra Aqualotus,En açıklayıcı Dilek,En aktif Bircan,En kaynanatör Emsal,En neşeli mozijiku,En imla kılavuzu Pembe :)))) aklıma gelenleri daha yazarımss.

Tşk ederim kızlar delikafadulden

ha anladım emsalcım,saol ayfercım.aslında sız de hangı en sınız yazcam ama pembe yapmayın ben yokken dedı.tırsıom:))

amam korkutmuş sizi yaf bu pembeeee.ben ehtiyarım ben sizin ablanızım diye diye:)diğer kızlar varken kalabalıkken "en"leri yapalım.herkes fikir söyler en azından.pembeden korku nedeniyle değil hepimiz katılalım diye yanii:)))
bu arada valla kalmış kız öyle aklımdaa:)
abim işten gelince direkt pc ye dalıyor kalk kalk diye o ara kayboluyom.bide ütü yemek varsa bilginize ha.

Ayferim sende en şekerisin beeee bonbon şekerim benim Şeniz

Kızlarrr mama sandalyesİİ alacaksanız eger kk bİ arkadaŞ satıyoo ben aynına 270 tl vermİŞtİmm o 100 tl satıyoo bence kaÇırmayınn
kızlar araştırmalarımdan nacizane tavsiyem kraft dondy yada dondolino almanız.fiyatı 300-390 arası.ama ayarlanabilir sallanma hızı,melodi var ve yükseltince mama sandalyesi oluyor.ben hem bence kullanacağımız bir ürün ve mama sandalyesini bir arada düşünerek aldım.umarım hayallerim boşa çıkmaz:)
Ayferim sende en şekerisin beeee bonbon şekerim benim Şeniz

canımmmsss yerims seni yerimssss:) sevindim yaafff kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey :lepi: :dance:

Hepimiz aynı tedirginliği yaşıyoruz canım. Allah inşallah gönlümüze göre verir.

dilek canımın içi bak sana nostalji yaptım :))
ilk mesajlarını buldum sırnaşık şey
bu gece canım sıkıldı baktım ilk sayfadan itibaren sen erken gelmişsin buraya
öptük canım sizi artık öğleye doğru görüşürüz biz ancak ayılıyor kahvaltı yapıyor geçmişi okuyor geliyoruz

size ilk heyecanlarınızı hatırlatıyorum :))
umarım kızmazsınız bana

sanırım kimse yokkk bugun hiç giremedim kızlarr coook hastayım cunku soguk almısımm...... simdide uyku tutmadııııı yarın doktora gidcem bakalım oglusu görcemmm.... belki yine girememmm dua edinde iileşiiyim...

Günaydın güzel eylül anneleri :)) herkese kocaman bir merhaba ...sırnaşık şey Bu sabah biraz midem ağrıyor sanırım gece yanlış pozisyonda uyudum daha doğrusu uyumaya çalıştım :)) Dön dön sonra gecenin bir yarısı aklıma takıldı , ya bebek gece ağlarda ben duyamazsam diye onu düşündüm , yani uykusuzum :)

bende bu gece cok kotu uyudum.
surekli karnima agrilar girdi.
kendimi bunlar normal seyler diye sakinlestirmeye calissam da insan yine de endise etmeden duramiyor niye oluyor diye senağlama
bir de son bir haftadir asiri gaz sancisi cekiyorum sizde de boyle birsey var mi?

Canım bende gaz olayı çok azaldı , ilk başlarda çok feciydi ama kendimi gazman gibi hissediyordum :dance: Nerede açık alan bulsam rahatlıyordum ,sanırım mevsim meyvelerinin ve sebzelerinin çıkması yeme düzenini etkilyor bir de alışıyorsun hamilelik olayına ...

kızlar ya benım bebek çok hareketlı sızınkıde oylemı gunluk 20 yakın hareketı oluyor oturunca bıde yatınca çok hareketlı şimdi oturuyorum ses yok daha uyuyor sanırım sızın bebelerde haerketlımı

günaydın hanımlar gözleriniz yaşardı amabu saatte bende burdayım sabah 7 bucukta tlf calınca -tatlicadiarzu-kötü habermi diye onun korkusunada bidaha uyuyamadım.....
yasemın aklına gece takıldı uyuyamadınmı...uyanırız ben bıle böle diyosam düşün benım uykum çok agırdır....
huysuz bende öleyim hergün bedenımde garip garip şeyler oluyo normaldır herksete oluyor diyerek avutuyorum kendmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…