ha anladım emsalcım,saol ayfercım.aslında sız de hangı en sınız yazcam ama pembe yapmayın ben yokken dedı.tırsıom:))
vallla ben yemek hazırladım yedık bı yandan tatlı yapıorum bı yandan hala sızle konusuom
en kısa yazanıda sensin :))
iki kelime tamam yeter ama komiksin seviyoruz seni
o konuda sen 1 ela 2 mozi 3 :))
En olmazsa olmaz petibör,En dobra Aqualotus,En açıklayıcı Dilek,En aktif Bircan,En kaynanatör Emsal,En neşeli mozijiku,En imla kılavuzu Pembe :)))) aklıma gelenleri daha yazarımss.
ha anladım emsalcım,saol ayfercım.aslında sız de hangı en sınız yazcam ama pembe yapmayın ben yokken dedı.tırsıom:))
ben kaynanama öyle hitap ederim gıyabında :))
Allah Allah bak şimdi nasıl cellallendirdilerse beni artık delirmişim demekki senin aklında öyle kaldığıma göre çokta gevezelik yapmışım anlaşılan :)))
bu arada kimsecikler kalmamış bizden başka gitmiş herkez
amam korkutmuş sizi yaf bu pembeeee.ben ehtiyarım ben sizin ablanızım diye diye:)diğer kızlar varken kalabalıkken "en"leri yapalım.herkes fikir söyler en azından.pembeden korku nedeniyle değil hepimiz katılalım diye yanii:)))
bu arada valla kalmış kız öyle aklımdaa:)
abim işten gelince direkt pc ye dalıyor kalk kalk diye o ara kayboluyom.bide ütü yemek varsa bilginize ha.
kızlar araştırmalarımdan nacizane tavsiyem kraft dondy yada dondolino almanız.fiyatı 300-390 arası.ama ayarlanabilir sallanma hızı,melodi var ve yükseltince mama sandalyesi oluyor.ben hem bence kullanacağımız bir ürün ve mama sandalyesini bir arada düşünerek aldım.umarım hayallerim boşa çıkmaz:)Kızlarrr mama sandalyesİİ alacaksanız eger kk bİ arkadaŞ satıyoo ben aynına 270 tl vermİŞtİmm o 100 tl satıyoo bence kaÇırmayınn
Ayferim sende en şekerisin beeee bonbon şekerim benim Şeniz
Selam arkadaşlar,
Az önce bir arkadaştan duydum böyle bir topiğin olduğunu ve hemen soluğu burda aldım. Bende hamile olduğumu öğreneli tam bir hafta oldu. 10 gün sonra falan doktora gitmeyi düşünüyoruz ultrason için. Bir yandan hem heyecen hem mutluluk yaşıyorum , bir yandan da korkuyorum ya ters giden bişeyler varsa diye. Hiç içim bulanmıyor. Benim daha ilk hamileliğim ve yeni yeni alışmaya başladım:)) Burdan herkesi tebrik ederim. İnşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde dokuz ay sonra kucaklarımıza alabiliriz.
Selam arkadaşım,
Bende 29 Aralık ta öğrendim hamile olduğumu. Benim de hiç bulantım yok aslında bu iyi bir şey ama insan endişeleniyor elinde olmada. Acaba ters giden bişeyler mi var diye.Söylediğin gibi çok tuvalete çıkıyorum bende ama bunu içtiğim suya bağlıyorum zaten hamile kalmadan öncede çok su içerdim şimdi iyice abarttım. Kasık ağrıları bende de mevcut adet ağrısı kadar şiddetli olmuyor ama. Ayrıca seni tebrik ederim. Allah sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah...
İnşallah canım herşey gönlümüze göre olur. Hislerimizi , mutluluklarımızı paylaşabileceğimiz böyle bir alana sahip olmak gerçekten çok güzel .Dediğin gibi burda aile gibi olacağız. Seni de çok tebrik ederim bu arada. İyi bir hamilelik , sağlıklı bir bebek dilerim...
Afiyet olsun canım. Bebeğine yarasın inşallah:))) Bende kalkayım pekmezimi içeyim. Yatarken de sütümü içerim. Bu arada ben bişey öğrenmek istiyorum SAT dediğiniz nedir sizin?
Ben çok acemiyim ya bilmiyorum. Adet'in gelmesi gereken gün mü? Yoksa muhtemel yurmurtlama tarihimi ? Ben son bir kaç aydır hiç not almıyordum adet günlerimi. Bu nedenle maalesef listeye daha adımı yazdıramayacağım. Umarım 10 gün sonra falan doktora gidince bende o listede adımı görebilim..
Onu zaten bir hatırlasam:))) Ama benim hiç sekmez hep 28-29 günde gelir.Muhtemelen 28-29 kasım olabilir. Belki 4-5 ay önce işaretlediğim tarihlere bakıp ortalama bişeyler bulabilirim ama net olmayacaktır. Yine de sağol canım... Arkadaşlar bu arada eylül ayında bebek bekleyen tüm aile üyelerimizle msn'den de arkadaş olmak ve daha fazlasını paylaşmak isterim burdan yazışmak zor oluyor.
Aslında 29 Aralık'ta gittiğim doktor ultrason için 12 Ocak'a gün vermişti. Ama o doktorun hiç iyi olmadığını söylediler. Bu nedenle başka bir doktora gideceğiz daha garanti olsun diyede 16 Ocakta doktora gitmeyi düşünüyoruz.
Hepimiz aynı tedirginliği yaşıyoruz canım. Allah inşallah gönlümüze göre verir.
Evet ceviz çok yararlıymış, haklısın. Ben sağlıklı beslenme notlarını yazmaya başladım bir deftere. Ve yavaş yavaş hepsini uygulamaya çalışıyorum. Pekmez çok yararlıymış mesela. Bu konularda da paylaşımlarda bulunabiliriz.
Hemen herkese çok önemli ve fazlasıyla dikkat edilmesi gereken bir konuyu söyleyeyim kızlar.
Sakın X-Ray kapılardan geçmeyiniz.....
Ben İzmirin Tire ilçesinde oturuyorum . Bu arada bende öğretmenim ingilizce öğretmeni ama yapmıyorum öğretmenlik. Sen Manisalısın galiba mesajlarından öyle okudum:))) Bengi asıl adın mı? Benim adım Dilek. Çok memnun oldum bu arada...
Selam kızlar. Bende 5+1 haftalık hamileyim. doktor 9 eylül olarak verdi doğum tarihini. Benimde henüz mide bulantılarım başlamadı. Sadece biraz kasık ağrım oluyo bazen. Acaba bu bulantılar ne zaman başlarki :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?