2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ohooo Gülcan hanım günaydın :)) Evet ya bakalım daha neler takılacak aklıma , benim uykumda çok ağırdır , afedersin deprem olsa yine uyanamayanlardanım :)) Artık bütün gece nöbet tutucam bir de erken çalışmaya başlıcam , artık nasıl bir leyla olurum Allah bilir :1closedeyes:

gaz olayı bende de var ama benım malum süt tten dolayı günde bir lt içince....tüpraşa çalışıyorum ben...

yasemın allah dagına kış veriyo canım allahım sana öle bi çocuk versinkı senı uykusuz bırakmasın...yoksa işiniz zor gerçekten

gaz olayı bende de var ama benım malum süt tten dolayı günde bir lt içince....tüpraşa çalışıyorum ben...

Ben sütü eskiden de içerdim , ama hamile kalmadan bir sene önce her gün içmeye başladım , bulantım da olmadığı için hep içtim ama artık bay geldi , aynı rutin sabah kalk eşşek gibi bir bardak süt iç sanırım doğumdan sonra bir müddet içmicem hiç ...

ah tatlım benımde öle günde 20-30 oluyo bazen evde oldugum zaman daha çok hıssedıyorum.bazen yerli yersiz oyunuyo ınsan bı tepkıde veriyomu....gülüyom kendı kendıme bu kız deli deyecekler... deli anne......sırnaşık şey

Üşütmüş olabilir misin ? Bu arada profil resminde ki sensen eğer aynı şebnem feraha benziyorsun a.s

evet benim
benim sanirim cok benzetilebilir bir tipim var
bir ara da herkes duygu dikmenoglu ya da nefise karataya benzetirdi
ama tabi tum bunlar cok zayiiiiif oldugum fi tarihinde kaldi.

dedigi gibi heralde usuttum. havalar bir isiniyor bir soguyor istanbulda
ince giyiniyoruz bizde. biraz daha dikkat etmek lazim bu havalara.

ben sut icemiyorum, ama cok yogurt yiyorum insallah yerini tutuyordur

dogru dıyosun artık bööö geldı ama az kladı sıkalım dişimizi zaten dogumdan sonra biz sütçü görevi görcez..

günaydın fıstıklar ve lokumları nasılsınız bakalım hayırlı Cumalar herkeze

Ben iç mimarım ama ofisimiz hem mimarlık hem iç mimarlık ofisi her ikisinide yapıyorum ... Şantiye ağırlıklı değil proje ağırlıklı çalışıyoruz , ve şu aralar kriz nedeniyle bu kadar gevşek çalışıyoruz yoksa nefes bile alamazdık bu mevsimde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…