ama benim niye artti
gaz olayı bende de var ama benım malum süt tten dolayı günde bir lt içince....tüpraşa çalışıyorum ben...
Günaydın kızlar, yaşasın bugun Cuma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar ya benım bebek çok hareketlı sızınkıde oylemı gunluk 20 yakın hareketı oluyor oturunca bıde yatınca çok hareketlı şimdi oturuyorum ses yok daha uyuyor sanırım sızın bebelerde haerketlımı
Üşütmüş olabilir misin ? Bu arada profil resminde ki sensen eğer aynı şebnem feraha benziyorsun a.s
Ben sütü eskiden de içerdim , ama hamile kalmadan bir sene önce her gün içmeye başladım , bulantım da olmadığı için hep içtim ama artık bay geldi , aynı rutin sabah kalk eşşek gibi bir bardak süt iç sanırım doğumdan sonra bir müddet içmicem hiç ...
Ben sütü eskiden de içerdim , ama hamile kalmadan bir sene önce her gün içmeye başladım , bulantım da olmadığı için hep içtim ama artık bay geldi , aynı rutin sabah kalk eşşek gibi bir bardak süt iç sanırım doğumdan sonra bir müddet içmicem hiç ...
ben sut icemiyorum, ama cok yogurt yiyorum insallah yerini tutuyordur
senağlama neden beklerlerki cumayı insanlar iş çıkarmak içinGünaydın canım , ben fazla sevinemiyorum , genelde cumaları iş çıkar bizim sektörde , ya da tatil zamanı delikafadulden
Gunaydın kızlar. Cok mıdem bulanıyor ve usuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?