canim dikkat et kendine sende usuttun demek ki :çok üzgünüm:
klimali ortamlarda cok bulunmamak lazim. cokta ince giyinmemek lazim sanirim.
bu havalar cok tehlikeli bizler icin.
günaydın msms sad hepimize hayırlı cumalar bi haftayı daha yedık...
geçmiş olsun msms üşüttün mü acaba....izmir bugun serın biraz orası nasıl yoksa ıncemı giyindin bakıyım sen
http://image1.sahibinden.com/photos/396/11872507_9510_ka53396.jpg
Kızlar prensesime oda aldım fakat kendi odama da bir yatak koymak istiyorum. İkisi arasında kararsız kaldım.Beşik güzel ve az yer kaplar ama yeterli midir sizce?
günaydın emsal biz iii yiz çok şükür canım...2 gündür giremiyordum...ınternet kablosu ezılmişti...sizleri çok özledim......sen nasılsın yavrun nasıl.....rabbım herkseın duasını kabul etsın...hıçbirimizin kucagını boş bırakmasın...saglıkla alalım kucagımıza:Saruboceq:
slm canım nasılsın bende bu gün sendenim :))
erkenden kalktık kızımla bu gün babamızı yolladık kahvaltımızı yaptık geldik
muhtemelen saat 12 olmadan bi kaç saat uyurum çünkü gece sağa dön sola dön bir türlü uyuyamadım :))
Oppps resim degil link atmıştım ama olmadı sorry(
http://image1.sahibinden.com/photos/396/11872507_9510_ka53396.jpg
Kızlar prensesime oda aldım fakat kendi odama da bir yatak koymak istiyorum. İkisi arasında kararsız kaldım.Beşik güzel ve az yer kaplar ama yeterli midir sizce?
bende senın gıbı yapıcam canım hem odası olacak hemde ılk zamanlar bızımle kalması ıcın odamısda bır besıgı olacak ama besıklerın enlerı cok dar oluyomus ilk bir iki ay olmasada sonraki aylarda bebek elini kolunu kıpırdatmaya başladıgında çarpıyormuş, kullananlar öle dediler, bende çok kararsızım
Günaydın kızlar. Herkes iyidir inş. Antalyadan bol bol yağmur gönderiyorum size :jeyyar:
Emsalcim saol valla nostalji oldu gerçekten. Baksana kıs ne kadar tecrübesizmişim o zaman kıyamam bana yaa sırnaşık şey
Hasta olanlar geçmiş olsun fıstıklar. Hayırdır nazarmı değdi hepinize yahu. :teselli:
Aussie güle güle yatsın bebişin. Çok beğendim beşiği
dilek canımın içi bak sana nostalji yaptım :))
ilk mesajlarını buldum sırnaşık şey
bu gece canım sıkıldı baktım ilk sayfadan itibaren sen erken gelmişsin buraya
öptük canım sizi artık öğleye doğru görüşürüz biz ancak ayılıyor kahvaltı yapıyor geçmişi okuyor geliyoruz
Bircan nerde acaba. O bu saatte olurdu buralarda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?