2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya dun çok sıcaktı çok ateslendım. elim ayagım yandı ama 10 dk klıma calıstı ondan olacagını sanmıyorum sağolun kızlar

günaydın hatunlar.. bugün güne ilk krampımla başladım..senağlama çok ağrıdı ve hala ağrıyo... sizler nasılsınız bakalım..

Bircan nerde acaba. O bu saatte olurdu buralarda??
canım bican dr.a gitti u gün merak etmeyin geç gelirim demişti

canımcım aç kalma fazla süt çok fazla tutmaz mideni kahvaltını yap
biz birde alışkın değiliz yaa uykusuzluğa kalamayacağımız kesin akşama :)))

Emsal seni rüyamda gördüm bu gece. Eğer tipin rüyamdakine benziyorsa ben erdim demektir sırnaşık şey
aaaaaa merak ettim şimdi Allah hayırlara çıkartsın
nasıl gördün sen tarif et bakem
ben sana söylerim sana erdin mi ermedin mi yerimseniben

Hadi ya karşılama komitesi olmuşuz biz demekki. İyiki gelmişiz buraya ya valla. Çok alıştım ben buralara.

günaydın özgeee ben geçmiş bira zokudum...bircan sabahtan saglık ocagına gitcekmiş canım

bircan doktora gidip seker yüklemesi yaptıracaktı öglene dogru fılan gelır herahalde

Gunaydin Ozgecim,
Bircan sabah saglik ocagina gidicem beni merak etmeyin demisti dun yanlis hatirlamiyorsam.
gelir birazdan.

Heeee evet kızlar doğru. Aklıma gelmedi birden meraklandım. Saolun a.s.

bitanemmm benimmmmmm hoşuna gitmesine sevindim
ne kadar heyecanlı günlermiş o günler değil mi
eylül yola çıkmış anneyi mutlu etmiş :)))
gamzeli gamzeli olsun kızın inşallahhhhh :))
zaten baba gamzeliymiş yaa ayvalar boşunaymış

günaydın hatunlar.. bugün güne ilk krampımla başladım..senağlama çok ağrıdı ve hala ağrıyo... sizler nasılsınız bakalım..

Geçmiş olsun cnm. Sendemi nazara geldin????

özgecim bircan sağlık ocagına gıdecektı

Saol fıstığım

canım bican dr.a gitti u gün merak etmeyin geç gelirim demişti
aaaaaa merak ettim şimdi Allah hayırlara çıkartsın
nasıl gördün sen tarif et bakem
ben sana söylerim sana erdin mi ermedin mi yerimseniben

Saçların böyle upuzun siyah dalgalı. Ama varya tam taştın yani sırnaşık şey Konuşuyoruz bana kendini anlatıyosun falan. ama hamile değilmişiz.

gunaydın kızlar,ya sabah 5 te wc ye kalktım bıraz kasıgımda agrı var agrı kesıcı ıctım gttım wc ye ama gozum kapalı işedim desem yerıdır.neyse gttım yatagıma yattım bırazdan ıslaklık hıssettım.kalktım camasırımı degsrdım beyazdı anlamadım akıntı mı su mu.sonra grı camasır ydım 2 dk sonra daha az tekrar ıslandı.ama uyku gttı tabı esım de uıyandı noldu dedı sıvı gelmıs dedım o ılkten hayatım cok sıkısık wcye kalkmıssın ondan olmustr dedı.ama aglamaktan şırkıldım sabahın korunde.hala daha bılmıorum o su mu akıntı mı cozemedım.psıkolojık olarak elım karnımda kasılıo mu dıe beklemekten sınrım bozuldu.doktora gtmek ıcın beklıorum sımdı oglende gıdıcem.bana dua edın kızlar nolur.ınanın o kadr korkuorum kı

günaydın kızlar....

yarasın yasemincim.... keşke ben de içebilsem her sabah süt....

çok geçmiş olsun, bende de bir kırgınlık var....

Gunaydın kızlar. Cok mıdem bulanıyor ve usuyorum

canım geçmiş olsun. sıcak bişeyler içsen.

canım bayıldım, bir de sanırım resmini koyduğun beşik huş ağacı kaplama, çok sağlıklı olur. ben bayıldım... ben alamıyorum malesef, çünkü evim çok küçük, eğer yer sorunun olmayacaksa süper bence, çünkü ilkeride katlanamadıkları için yer sorunu yaratabilir diye ben alamıyorum.

beşik'i beğendiğiniz için sağol. Beşik gerçekten çok hoş, hem sallanıyor hem sabitleniyor. Benim tek endişem acaba çok kısa bir süre için mi kullanırım. Bu beşiğin yerine İkea'daki yataklardan mı alsam?? İkeadaki yatağı daha uzun kullanırım esasında ama gözümde beşikte kaldı .

Aaaaaaa kıyamam kuzuma. Sen stres olma bakiim. Akıntıdır büyük ihtimalle cnm bnm. Bendede oluyor çünkü sabahları. Böyle su gibi sıcacık bişi afedersin.

Canım geçmiş olsun, içini ferah tut bence akıntıdır.Moraliniz düzelt ki Eymende üzülmesin.

hımmm...
evet canım saçlarım siyah hemile kaldıgımdan beri kestiremiyorum ya uzadı ve dalgalı :))
kız sen eriyormusun yoksaaaa :uhm:
amaa taşmıyım değilmiyim onu ben bilemem ( onu benim beyime sormak lazzzıımmm ) :roflol:
Allah ım korusun kızlarımızı daha gebeliğimizi anlatmaya zaman gelememiş tanışma safhasındayız ya
yoksa hamileyizdir de konu oraya gelmemiş canım :))

canım çok mu oldu peki. çünkü ben her wc den çıktıktan sonra 10 saniye falan geçer biraz akar, hem beyazımsı hem su gibi bişey. tabi çok değil ama özellikle sıkmışsam idarımı daha fazla akar...

içini ferah tut, bence normal bişeydir, şuan herşeyi kuruntu yapıyoruz o yüzden de biraz.... doktor herşeyin normal olduğunu söyleyecek eminim bak.

bence de akintidir Elacim sen icini ferah tut. kendini bosuna uzme
Zaten oyle ciddi birsey olsa baska belirtileri de olurdu di mi.
Bende gunde kac tane gunluk ped degistiriyorum bilsen.

gelmemeıs özgee(
ya cok fenayım sıkıntıdan mıdem bulanıo.oglenı nası etcem bılmıom.
meryem evrımın suyu gelmıstı bı ara doktr ona ılac vermıstı ne kadar gelmıstı nasıldı sorarmısııınnn

canım korkacak bişey yok. hatırlıyormusun ervrımın de olmuıstu. sadece vajınanın ph dengesını bozmus olabılırsın. bunun içinde bır fıtıl verılıyor sadece endıse edıp eymenıde kasma boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…