Bircan nerde acaba. O bu saatte olurdu buralarda??
canım bican dr.a gitti u gün merak etmeyin geç gelirim demiştiBircan nerde acaba. O bu saatte olurdu buralarda??
canımcım aç kalma fazla süt çok fazla tutmaz mideni kahvaltını yapafiyet olsun canım yarasın yavruna....ben daha kalhvaltımı yapmadım süt içtim tamam birazdan yaparım....sorma ben gece 2 de yattım 7 bucukta kalktım kafam sepet gibi.....bu benı akşama kadar götürmez....sızarım bende bırazdan
aaaaaa merak ettim şimdi Allah hayırlara çıkartsınEmsal seni rüyamda gördüm bu gece. Eğer tipin rüyamdakine benziyorsa ben erdim demektir sırnaşık şey
günaydın canımm hoşgeldinn Allah açok şükür bir yaramazlık yok
sadece sen değil canım o zamanlar herkez hepimiz tecrübesizmişiz anlaşılan :))
bu ilk mesajınmış onu alıntı yaptım yaklaşık 10 sayfa ilerdim baktım başka msj yok sonra başlamışsınız döktürmeye :)))
dilek le birlikte her geleni siz karşılamışsınız ne güzel :))
günaydın özgeee ben geçmiş bira zokudum...bircan sabahtan saglık ocagına gitcekmiş canım
bircan doktora gidip seker yüklemesi yaptıracaktı öglene dogru fılan gelır herahalde
Gunaydin Ozgecim,
Bircan sabah saglik ocagina gidicem beni merak etmeyin demisti dun yanlis hatirlamiyorsam.
gelir birazdan.
bitanemmm benimmmmmm hoşuna gitmesine sevindimCanım arkadaşım benim yaaa nasıl şaşırdım var yaaa daha size günaydın bile demeden geçmişi okumaya başlayayım demiştim. Sonra bir baktım aaa benim msjlarım anaa bir de altalta (senin profil resmine hala alışamadım) taa alta kadar indim profil ismine bile bakmadan kaydirigubbakcemile3 bir yandanda kim bu yaa diyorum benim msjları altalta yayınlayan kaydirigubbakcemile3
Çok teşekkür ederim sabah sabah bana yaşattığın bu sürpriz için. Çok tatlısın gerçekten a.s. a.s. a.s.
günaydın hatunlar.. bugün güne ilk krampımla başladım..senağlama çok ağrıdı ve hala ağrıyo... sizler nasılsınız bakalım..
özgecim bircan sağlık ocagına gıdecektı
canım bican dr.a gitti u gün merak etmeyin geç gelirim demişti
aaaaaa merak ettim şimdi Allah hayırlara çıkartsın
nasıl gördün sen tarif et bakem
ben sana söylerim sana erdin mi ermedin mi yerimseniben
Ben sütü eskiden de içerdim , ama hamile kalmadan bir sene önce her gün içmeye başladım , bulantım da olmadığı için hep içtim ama artık bay geldi , aynı rutin sabah kalk eşşek gibi bir bardak süt iç sanırım doğumdan sonra bir müddet içmicem hiç ...
evet benim
benim sanirim cok benzetilebilir bir tipim var
bir ara da herkes duygu dikmenoglu ya da nefise karataya benzetirdi
ama tabi tum bunlar cok zayiiiiif oldugum fi tarihinde kaldi.
dedigi gibi heralde usuttum. havalar bir isiniyor bir soguyor istanbulda
ince giyiniyoruz bizde. biraz daha dikkat etmek lazim bu havalara.
Gunaydın kızlar. Cok mıdem bulanıyor ve usuyorum
http://image1.sahibinden.com/photos/396/11872507_9510_ka53396.jpg
Kızlar prensesime oda aldım fakat kendi odama da bir yatak koymak istiyorum. İkisi arasında kararsız kaldım.Beşik güzel ve az yer kaplar ama yeterli midir sizce?
gunaydın kızlar,ya sabah 5 te wc ye kalktım bıraz kasıgımda agrı var agrı kesıcı ıctım gttım wc ye ama gozum kapalı işedim desem yerıdır.neyse gttım yatagıma yattım bırazdan ıslaklık hıssettım.kalktım camasırımı degsrdım beyazdı anlamadım akıntı mı su mu.sonra grı camasır ydım 2 dk sonra daha az tekrar ıslandı.ama uyku gttı tabı esım de uıyandı noldu dedı sıvı gelmıs dedım o ılkten hayatım cok sıkısık wcye kalkmıssın ondan olmustr dedı.ama aglamaktan şırkıldım sabahın korunde.hala daha bılmıorum o su mu akıntı mı cozemedım.psıkolojık olarak elım karnımda kasılıo mu dıe beklemekten sınrım bozuldu.doktora gtmek ıcın beklıorum sımdı oglende gıdıcem.bana dua edın kızlar nolur.ınanın o kadr korkuorum kı
gunaydın kızlar,ya sabah 5 te wc ye kalktım bıraz kasıgımda agrı var agrı kesıcı ıctım gttım wc ye ama gozum kapalı işedim desem yerıdır.neyse gttım yatagıma yattım bırazdan ıslaklık hıssettım.kalktım camasırımı degsrdım beyazdı anlamadım akıntı mı su mu.sonra grı camasır ydım 2 dk sonra daha az tekrar ıslandı.ama uyku gttı tabı esım de uıyandı noldu dedı sıvı gelmıs dedım o ılkten hayatım cok sıkısık wcye kalkmıssın ondan olmustr dedı.ama aglamaktan şırkıldım sabahın korunde.hala daha bılmıorum o su mu akıntı mı cozemedım.psıkolojık olarak elım karnımda kasılıo mu dıe beklemekten sınrım bozuldu.doktora gtmek ıcın beklıorum sımdı oglende gıdıcem.bana dua edın kızlar nolur.ınanın o kadr korkuorum kı
Geçmiş olsun cnm. Sendemi nazara geldin????
Saol fıstığım
Saçların böyle upuzun siyah dalgalı. Ama varya tam taştın yani sırnaşık şey Konuşuyoruz bana kendini anlatıyosun falan. ama hamile değilmişiz.
Geçmiş olsun cnm. Sendemi nazara geldin????
. [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?