2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

peti günaydın bişey yoktur gerçekten takma kafana allah korusun kan falan gelmesi lazım kötü bişey olması için...çünkü şuan su gelmesı falan bılmıyorum olurmu ....wc girdikten sorma malum bolgeyı yıkıncada ıslanmış olabılır bıra z cünkü benım sonra çamaşırım o ıslaklıkla bazen ıslanıyo öle bişeydir senınde uyku sersemı farketmışındır rahat ol...

günaydın canımmm kıyamam ben senin gözyaşlarına moralini o kadar bozma canım benimde oluyor wc ye her gittiğimde ped değiştiriyorum bazen
kendinide oğluşunuda üzme dr.a git tabii için rahat etsin ama ben eminim bişey yoktur
dualarımız sizinle uzan dinlen canım dr.a gidip gelince haber ver mutlaka ama korkup kasma kendini tamam mı

Anacım erdim sanırım sırnaşık şey Bir ara resim eklede görelim yahu. Hem göbüşünüde merak ediyorum

Canım msnden yazıyorum sana geri geliyor yazdıklarım. Bana bi yazsana ordan. Bir tek sana gitmiyor yazdıklarım çünkü.

ıns dedıgınız gıbıdır kızlar yabenım de olurdu oyle akıntım ama uyku sersemı oyle gorunce elımın ayagımın nası tıtredıgını seersemlıkle ne dualar ettıgımı tahmın edrsınız.allahım cuma mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne ıns dusundugum gıbı bısey olmasın.bana dua edın.bastıgım yerı bılmıorum vallahı

canım ben beşiği beğendim ama ben karyolasını ikeadan aldım, ikeanın en büyük avantajı ileride söküp kaldırabiliyor olmam. evim şuan çok küçük, resmini gönderdiğin beşik inanılmaz güzel ama ileride ben onu bir yere sığdıramam. ikeadakilerden almanı tavsiye ederim. ben beyaz olan bir tane aldım, tabi bundan büyük ama kurduğunda çok güzel oluyo....

ela ben hatırlıyorum net bi şekılde. evrım suyum gelıyo çok az çok az dedı. 2 gundur var demişti. dr unla konus dedım. nette arastırdı bu suyun gelmesı ıyı değil vs vs ama dr u gereklı acıklamayı yapmıstı. baya baya su akarsa sorun. ama azar azar akması ph ın bozulması ıle alakalı. evrım dr a bıle gıtmedı tlf ıle hallettı canım

canım sıkma canını bu kadar... hamileliklerde olbiliyomuş böyle şeyler... kaslar gevşediğinden idrar kaçırma , su gibi akıntı çok olurmuş.. tecrübeli annelerin sayfalarında da rastlamıştım.. bazen benimde oluyo...üzme oğluşumuzu:1hug:

Fatoşgül , Yasemin , Ebru , Meryem hepinize çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Dün gece bende hiç uyuyamadım 3 kez lavaboya kalktım ve benim karnımda değişik bir şekilde ağrıyordu ama şidddetli birşey olmadığı için kafama takmayıp uyumaya devam ettim. Offf yaa benim bir de kulak problemim var , hep sol tarafıma dönerek uyumaya çalışıyorum ama gecenin bir yarısı sol kulağımın üstüne çok yattığım için acayip acıyor mecburen sağa dönmek zorunda kalıyorum :1no2: Ama bu kulak sorunumun hamilelikle ilgisi yok öncedende vardı... O nedenle hep uykularım delik deşik. Yasemincim o korku bende de var ya ağlarda duymazsam diye...Benim uykumda çok ağırdı önceden hani o kadar ağırdı ki ünv. yurtta kalırken 14:00'de kadınlar gelirdi odamıza elektrik süpürgesi tutmak için ben onun sesine bile uyanmazdım düşün birde saat 14:00'te sırnaşık şey
Cangema canım bizim bebeklerimiz artık bayağı büyüdü çok hareketli olması çok normal. Benim bazı günler hissettiğim hareketleri 100'ü bile geçiyordur...Yani büydükçe hareketleri hem şiddetleniyor hemde artıyor.
Yasemin sütü doğumdan sonrada içmelisin mecburen çünkü bebeğimizi emzirebilmek için yine süt içmeye ihtiyacımız var...Süt anne sütünü arttıran en önemli gıdalardan biri.
Çok hoşuma gittti emsalcim yaaa sağol canım tekrar.. Valla söylediğiniz gibi ne kadar tecrubesizmişiz.. Ne günlerdi... Acaba bebeklerimiz doğduktan sonra da bugünler için de ne günlerdi diyebilecek ve nostalji yapabilecek miyiz??? İyi ki tanıdım yaa hepinizi...iyiki varsınız canım... Allah Eylüllerimizi hiç başımızdan eksik etmesin. Çok istiyorum valla gamzeli olsun ama bakalım artık öncelikle sağlıklı olsunda... :Saruboceq:

elacım lütfen stres olup aklına kötü seyler getirme, bak doktora git gel hiç bişeyin olmadıgını göreceksin, ama stres yapıp kendıni kasarsan o zaman hem kendine hemde ogluna zarar vermiş olacaksın. akıntıdır o bu zamanlarda mıktarında artma olabılıyor dıye okumustum bı erde.. lütfen üzme kendini

elacım cnm hassasız bugünlerde tek sebebi o bence üzme kendini benim karın ağkasık ağrılarım çok korkuyom oğluma bişi olcekm diye aklım çıkıyooAllah a emanet hepsi

günaydın kızlaaarrr :) :)
meryemcim geçmiş olsun canım, inşallah sadece hafif bi üşütmedir a.s.
ela korkma tatlım ağlama o kadar, bende de oluyor ara ara ama hiç kötü bişey olabileceğini düşünmemiştim açıkçası..
hiç rahat edemezsen doktorunu ara ama bence hiçbi sorununuz yok gibi, kıpırtılarını hisset bakalım unutacaksın eminim o akıntıyı falan :1hug:
aussie o sallanan beşiği ben çok beğeniyorum, sallanmayan bi model düşünmediğim için ve ahşabı da sevdiğim için bu modeli yaptıracağım sanırım, hem istediğim ölçülerde hem de eklediğindeki gibi bi beşik inşallah :)
diğer tüm arkadaşlara da kocaman selamlar, cumamız hepimiz için hayırlara vesile olsun inşalla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dilekcim benim yaramazda beni solumdan baska tarafa yattirmiyor. sola yatmazsam surekli vuruyor ister istemez pozisyon degistiriyorum.
ama bu seferde solda surekli kalbimin sesini duyuyorum cok siddetli atiyormus gibi.
oyle ki sanki yatakta kalp ritmimle zipliyor esimde rahatsiz oluyormus gibi geliyor :bbo:
anlasilan bize kesintisiz duzgun uyku bundan sonra haram

uykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydııınnnn.... kaydirigubbakcemile3
Geceleri sağa dön, sola dön, bel ağrısından uyuyamıyorum artıkkkkkk senağlama

sağol canım ınsallah oyleduır. bırazda uykusuzum onunda etkısı olabılır.

dilek sanada gecmıs olsun canım. benımde kulagımdakı egzamadan dolayı yon değiştirmem gerekıyor ama malesef oglum ızın bıle vermıyor. ya sola ya sırt ustu yatmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…