gunaydın kızlar,ya sabah 5 te wc ye kalktım bıraz kasıgımda agrı var agrı kesıcı ıctım gttım wc ye ama gozum kapalı işedim desem yerıdır.neyse gttım yatagıma yattım bırazdan ıslaklık hıssettım.kalktım camasırımı degsrdım beyazdı anlamadım akıntı mı su mu.sonra grı camasır ydım 2 dk sonra daha az tekrar ıslandı.ama uyku gttı tabı esım de uıyandı noldu dedı sıvı gelmıs dedım o ılkten hayatım cok sıkısık wcye kalkmıssın ondan olmustr dedı.ama aglamaktan şırkıldım sabahın korunde.hala daha bılmıorum o su mu akıntı mı cozemedım.psıkolojık olarak elım karnımda kasılıo mu dıe beklemekten sınrım bozuldu.doktora gtmek ıcın beklıorum sımdı oglende gıdıcem.bana dua edın kızlar nolur.ınanın o kadr korkuorum kı
gunaydın kızlar,ya sabah 5 te wc ye kalktım bıraz kasıgımda agrı var agrı kesıcı ıctım gttım wc ye ama gozum kapalı işedim desem yerıdır.neyse gttım yatagıma yattım bırazdan ıslaklık hıssettım.kalktım camasırımı degsrdım beyazdı anlamadım akıntı mı su mu.sonra grı camasır ydım 2 dk sonra daha az tekrar ıslandı.ama uyku gttı tabı esım de uıyandı noldu dedı sıvı gelmıs dedım o ılkten hayatım cok sıkısık wcye kalkmıssın ondan olmustr dedı.ama aglamaktan şırkıldım sabahın korunde.hala daha bılmıorum o su mu akıntı mı cozemedım.psıkolojık olarak elım karnımda kasılıo mu dıe beklemekten sınrım bozuldu.doktora gtmek ıcın beklıorum sımdı oglende gıdıcem.bana dua edın kızlar nolur.ınanın o kadr korkuorum kı
hımmm...
evet canım saçlarım siyah hemile kaldıgımdan beri kestiremiyorum ya uzadı ve dalgalı :))
kız sen eriyormusun yoksaaaa :uhm:
amaa taşmıyım değilmiyim onu ben bilemem( onu benim beyime sormak lazzzıımmm ) :roflol:
Allah ım korusun kızlarımızı daha gebeliğimizi anlatmaya zaman gelememiş tanışma safhasındayız ya
yoksa hamileyizdir de konu oraya gelmemiş canım :))
gelmemeıs özgee(
ya cok fenayım sıkıntıdan mıdem bulanıo.oglenı nası etcem bılmıom.
meryem evrımın suyu gelmıstı bı ara doktr ona ılac vermıstı ne kadar gelmıstı nasıldı sorarmısııınnn
beşik'i beğendiğiniz için sağol. Beşik gerçekten çok hoş, hem sallanıyor hem sabitleniyor. Benim tek endişem acaba çok kısa bir süre için mi kullanırım. Bu beşiğin yerine İkea'daki yataklardan mı alsam?? İkeadaki yatağı daha uzun kullanırım esasında ama gözümde beşikte kaldı .
valla bilemiyorum nazar mı değil mi... doktor olabilir dikkatli ol demişti.. seviniyodum bende hiç olmadı diye ama bayağı sağlam bir kramptı.. merdiven çıkıp inemiyom hala...
Sen magnezyum içiyomusun ?
Fatoşgül , Yasemin , Ebru , Meryem hepinize çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Dün gece bende hiç uyuyamadım 3 kez lavaboya kalktım ve benim karnımda değişik bir şekilde ağrıyordu ama şidddetli birşey olmadığı için kafama takmayıp uyumaya devam ettim. Offf yaa benim bir de kulak problemim var , hep sol tarafıma dönerek uyumaya çalışıyorum ama gecenin bir yarısı sol kulağımın üstüne çok yattığım için acayip acıyor mecburen sağa dönmek zorunda kalıyorum :1no2: Ama bu kulak sorunumun hamilelikle ilgisi yok öncedende vardı... O nedenle hep uykularım delik deşik. Yasemincim o korku bende de var ya ağlarda duymazsam diye...Benim uykumda çok ağırdı önceden hani o kadar ağırdı ki ünv. yurtta kalırken 14:00'de kadınlar gelirdi odamıza elektrik süpürgesi tutmak için ben onun sesine bile uyanmazdım düşün birde saat 14:00'te sırnaşık şey
Cangema canım bizim bebeklerimiz artık bayağı büyüdü çok hareketli olması çok normal. Benim bazı günler hissettiğim hareketleri 100'ü bile geçiyordur...Yani büydükçe hareketleri hem şiddetleniyor hemde artıyor.
Yasemin sütü doğumdan sonrada içmelisin mecburen çünkü bebeğimizi emzirebilmek için yine süt içmeye ihtiyacımız var...Süt anne sütünü arttıran en önemli gıdalardan biri.
Çok hoşuma gittti emsalcim yaaa sağol canım tekrar.. Valla söylediğiniz gibi ne kadar tecrubesizmişiz.. Ne günlerdi... Acaba bebeklerimiz doğduktan sonra da bugünler için de ne günlerdi diyebilecek ve nostalji yapabilecek miyiz??? İyi ki tanıdım yaa hepinizi...iyiki varsınız canım... Allah Eylüllerimizi hiç başımızdan eksik etmesin. Çok istiyorum valla gamzeli olsun ama bakalım artık öncelikle sağlıklı olsunda... :Saruboceq:
yok içmiyom..
günaydın kızlaaarrr :) :)
meryemcim geçmiş olsun canım, inşallah sadece hafif bi üşütmedir a.s.
ela korkma tatlım ağlama o kadar, bende de oluyor ara ara ama hiç kötü bişey olabileceğini düşünmemiştim açıkçası..
hiç rahat edemezsen doktorunu ara ama bence hiçbi sorununuz yok gibi, kıpırtılarını hisset bakalım unutacaksın eminim o akıntıyı falan :1hug:
aussie o sallanan beşiği ben çok beğeniyorum, sallanmayan bi model düşünmediğim için ve ahşabı da sevdiğim için bu modeli yaptıracağım sanırım, hem istediğim ölçülerde hem de eklediğindeki gibi bi beşik inşallah :)
diğer tüm arkadaşlara da kocaman selamlar, cumamız hepimiz için hayırlara vesile olsun inşalla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?