2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

allah hepınızden razı olsun ganı gani.ıyıkı varsınız ıcımı rahatlattınız.yıne de oglende yazarım bakalım neymıs dıe.sızı cok sefıom

şimdi ne diye hitab edeceğiz sanaa :))
inşallaahh canım ben beceremedim o işi ama bakalım

canım içini ferah tut biliyorum neler yaşadıgını ama souk kanlı olmaktan başka çaremiz yok dün akşamda benim çok ağrım vardı duşa girdim bu gün cuma diye abdest alayım dedim ağrıdan zor girip çıktım yattım olmadı dua ede ede uyudum Rabbim yardımcımız olsun ve meleklerimizi korusun 9 ay boyunca yavrularımızı kucaklarımıza alana hep diken üstünde olacagız biliyorum ama endişelerimizi en aza indirmek zorundayız yoksa son kalan bi kaç geçmek bilmez canım

canım benim yaa kıyamam sana sendemi uyuyamadın bende uyuyamadım hele birde sağ kasıgımın ğstğnde bir ağrı vardı baya korkuttu beni birde duşa girince hepten çoğalmıştı yattım yine aynıydı sağ tarafıma yatamadım bir ara hafifledi yattım pıt pıt diye vurdu bizim kız önemsemedim sonra öyle bir destekli bir tekme geldiki yemin ederim bağırmışım yatakta acıdan Allah ım sen yavrumu koru diye ondan sonra hiç uyuyyamadım ve her wc ye kalktıgımda ağrıdı
Allah ım inşallahh tamamına erdirsin ve hayırlısı ile alalım yavrularımızı kucaklarımıza şu mübarek günde hepimiz dua edeceğiz
canım inşallahh bebeklerimizi kucağımıza alacagız ve bu günleri konuşacagız evet ,
bizler artık kardeşten öte olduk burda iyiki tanışmışız hepimiz dediğin gibi .
canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh sen eşine aşıksın zaten ona benzeyecek merak etme :))

Herkese günaydın kızlar,

Petibörcüm bende akıntı yok ama inanılmaz bir kasık ağrısı çekiyorum özellikle sağ tarafımda ve çocuk sol tarafta duruyor benim anlamadım bi türlü neden diye. Doktora gittim sordum çocuk hareket ettikçe rahim kasları acıyor çok normal dedi tamam dedim. Bide benim çişim gelince hemen kasıklarımda inanılmaz bir ağrı azcıkda tuttuysam yapınca bile bi onbeş dakika kendime gelemiyorum. Ve son olarak benden beyaz bi akıntı geliyodu doktora sormuştum oda bana rahim sıvısı çok artar hamilelikte zaten bebeğin sıvısı beyaz renk olmaz su gibi bişey olur renksiz ve kokusu olur kenndine has demişti. Bu aylarda internette de akıntımızın akacağı yazıyor tatlım hem belki de rüya görmüşündür olamassssmı şekerim. Sıkma canını. Dur daha neler gelecek başımıza :) Allah beterinden saklasın. Dualarım seninle canım cuma cuma :)

Elacım çok geçmiş olsun yaaa bence de akıntıdır o .. Eğer suyun gelmiş olsaydı o kadarla kalmazdı devam ederdi. Ve elbette başka belirtileri de olurdu... Bizim burdan bir müdürün eşim 25 haftalıkken doğum yaptı gece uyurken suyu gelmiş ve her sırılsıklam olmuş... Allah korusun öyle birşye değil tatlım seninki. İçini ferah tut ve sakın ağlayıp eymeni daha fazla üzme...Biliyorsun artık onlar herşeyi hissediyorlar...Senin moralin bozuk olduğunda senin kalp atışından bunu hissediyorlar ve onlara giden kan akşının bile dengesi bozuluyor...Bak göreceksin hiçbir şey çıkmayacak doktora gittiğinde...

Valla canım haklısın yok bize bundan sonra şöyle deliksiz uyku. Amannn bebeklerimiz iyi olsunlarda bize birşey olmaz bugünlerde geçecek birgün nasılsa.

Sağol Meryemcim. Benim kulağımda da öyle birşey olabilir mi acaba? Ama normal zamanda ne bir ağrı ne bir sancı hçibirşey olmuyor sadece kulaklarımın üstüne uzun süre yatamıyorum...

canım yara falan olsa normal zamandada hıssedersın. eger yastıgın elyaf ise onlar çok terleme yapıp kulagı rahatsız edermıs. bana kulan dr um kullanma sakın demişti. oyle bişeyse yastıgını değiştirmeyi dene. değilse döne döne uyumaya devam:)

allah hepınızden razı olsun ganı gani.ıyıkı varsınız ıcımı rahatlattınız.yıne de oglende yazarım bakalım neymıs dıe.sızı cok sefıom

canımcım hadi ascık rahatlamaya çalış bir kere sakın sakın ağlama inşallah bişey yok herşey yolunda eymen çok iyi ama annesininde iyi olması gerek
bence sen bir kez daha elini yüzünü yıka geö yeniden pc nin başına bir an aklında çıkart herşeyi bir gülümse bizlere üç beş satır yaz
( yoksa sana zaman geçmeyecek öğlen olmayacak )
bende fıkra falan bilemem ki yazayım sana da güldüreyim
moziiiiii sen bilirsin hadii anlat lüttenn

Senin aldığın karyolayı bende çok beğenmiştim hatta tüm odasını ordan yapacaktık.Tekrar sökülüp kaldırılması konusunda haklısın. Sende güle güle kulan canım.

:Saruboceq:benimde kocişimin tek gamzesi var .. bende çok istiyom bade de olsun
Bizim ailede kimsede gamze yok ama ben gamze hastasıyım. Bir zamanlar yumurta ile yapılan birşey duymuştum, bebişte gamze olsun diye.Bi fikri olan var mı?

bebek dogdugu ıılk zamanlar bas ve orta parmagınla ıkı yanagını sıkarsan gamzelı olur derler. ben kuzenın çocuklarına yaptım hepsınde var ama onların teyzesındede var ırsıde olabılır bılmıyorum

Evet canım Elyaf ama ben pamuk yastıkta falan yatamıyorum illa yumuşak olacak. Kaz tüyü yastık falan mı almam lazım acaba?

saolun canlarım .kımsenın nesı var yok okuyamadan kendı derdıme daldım.ben gecmısı okuyum accık

Evet canım Elyaf ama ben pamuk yastıkta falan yatamıyorum illa yumuşak olacak. Kaz tüyü yastık falan mı almam lazım acaba?

ben kaz tuyunde yatıyorum canım. bı dene istersen. othello nun yastıkları bı ara koçtasta 10 tl falandı. izmirde varmı bılmıyorum ama alıp denemenı tevsıye ederım.

ıyi düşündün Emsalcim özge yerine ben bir fıkra yayınlayayım da belki elanın yüzü bir anlığına olsa da güler..

Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor
ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken,
ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor: 'Benim saatim geldi mi?'
Azrail cevap veriyor: 'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var'.
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve de göğüslerini düzelttiriyor.
Kısacası: 'Yeniden doğmuş gibi' Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için şimdi,
o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra,
hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki,
ambülans çarpıyor. Ölüyor. Cennette Azrail'e soruyor: '40 seneden daha fazla
yaşıyacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını
sağlayıp, Beni öldürttün?'
Azrail cevap veriyor:'Kız, Allah canını almasın ben seni tanıyamadım...

ben kaz tuyunde yatıyorum canım. bı dene istersen. othello nun yastıkları bı ara koçtasta 10 tl falandı. izmirde varmı bılmıyorum ama alıp denemenı tevsıye ederım.

Tamam canım koçtaş izmirde de ,kuşadasında da var bir ara gittiğimde alayım bende çok sağol.

YAŞINA GÖRE ERKEK

*20 yaşında erkek FıAT gibidir. Küçük ama hızlı.

*20-30 yaş arasında PORSHE gibidir. Hızlı ve konforlu.

*30-40 arası erkek VOLVO gibidir. Biraz sıkıcı ama teknik olarak mükemmel.

*40-50 arası erkek OPEL gibidir. Yapabileceğinden fazlasını vaat eder.

*50-60 arasında ise eski bir FORD gibidir. Harekete geçirmek için karbüratöre biraz alkol koymak gerekir.

YAŞINA GÖRE KADIN

*15-25 arasında kadın AFRıKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.

*25-35 arasında AMERıKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.

*35-45 yaşları arasında HıNDıSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.

*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.

*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.

*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.

*70’inden sonra kadın TÜRKıYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama gelecek yok.

sırnaşık şey süperdi.

Geçmiş olsun buarada tatlım. Daha yeni okudum

Mojiko & dilek supersiniz kaydirigubbakcemile3 .
Biz biraz kaçar, yapcak çok iş var ama canım istemiyor. Siteden çıkmazsan akşama kadar hayatta iş yapamicam onun için ben kaçar. Bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…