Anacım erdim sanırım sırnaşık şey Bir ara resim eklede görelim yahu. Hem göbüşünüde merak ediyorum
Canım msnden yazıyorum sana geri geliyor yazdıklarım. Bana bi yazsana ordan. Bir tek sana gitmiyor yazdıklarım çünkü.
ıns dedıgınız gıbıdır kızlar yabenım de olurdu oyle akıntım ama uyku sersemı oyle gorunce elımın ayagımın nası tıtredıgını seersemlıkle ne dualar ettıgımı tahmın edrsınız.allahım cuma mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne ıns dusundugum gıbı bısey olmasın.bana dua edın.bastıgım yerı bılmıorum vallahı
Fatoşgül , Yasemin , Ebru , Meryem hepinize çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Dün gece bende hiç uyuyamadım 3 kez lavaboya kalktım ve benim karnımda değişik bir şekilde ağrıyordu ama şidddetli birşey olmadığı için kafama takmayıp uyumaya devam ettim. Offf yaa benim bir de kulak problemim var , hep sol tarafıma dönerek uyumaya çalışıyorum ama gecenin bir yarısı sol kulağımın üstüne çok yattığım için acayip acıyor mecburen sağa dönmek zorunda kalıyorum :1no2: Ama bu kulak sorunumun hamilelikle ilgisi yok öncedende vardı... O nedenle hep uykularım delik deşik. Yasemincim o korku bende de var ya ağlarda duymazsam diye...Benim uykumda çok ağırdı önceden hani o kadar ağırdı ki ünv. yurtta kalırken 14:00'de kadınlar gelirdi odamıza elektrik süpürgesi tutmak için ben onun sesine bile uyanmazdım düşün birde saat 14:00'te sırnaşık şey
Cangema canım bizim bebeklerimiz artık bayağı büyüdü çok hareketli olması çok normal. Benim bazı günler hissettiğim hareketleri 100'ü bile geçiyordur...Yani büydükçe hareketleri hem şiddetleniyor hemde artıyor.
Yasemin sütü doğumdan sonrada içmelisin mecburen çünkü bebeğimizi emzirebilmek için yine süt içmeye ihtiyacımız var...Süt anne sütünü arttıran en önemli gıdalardan biri.
Çok hoşuma gittti emsalcim yaaa sağol canım tekrar.. Valla söylediğiniz gibi ne kadar tecrubesizmişiz.. Ne günlerdi... Acaba bebeklerimiz doğduktan sonra da bugünler için de ne günlerdi diyebilecek ve nostalji yapabilecek miyiz??? İyi ki tanıdım yaa hepinizi...iyiki varsınız canım... Allah Eylüllerimizi hiç başımızdan eksik etmesin. Çok istiyorum valla gamzeli olsun ama bakalım artık öncelikle sağlıklı olsunda... :Saruboceq:
ıns dedıgınız gıbıdır kızlar yabenım de olurdu oyle akıntım ama uyku sersemı oyle gorunce elımın ayagımın nası tıtredıgını seersemlıkle ne dualar ettıgımı tahmın edrsınız.allahım cuma mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne ıns dusundugum gıbı bısey olmasın.bana dua edın.bastıgım yerı bılmıorum vallahı
allah hepınızden razı olsun ganı gani.ıyıkı varsınız ıcımı rahatlattınız.yıne de oglende yazarım bakalım neymıs dıe.sızı cok sefıom
gunaydın kızlar,ya sabah 5 te wc ye kalktım bıraz kasıgımda agrı var agrı kesıcı ıctım gttım wc ye ama gozum kapalı işedim desem yerıdır.neyse gttım yatagıma yattım bırazdan ıslaklık hıssettım.kalktım camasırımı degsrdım beyazdı anlamadım akıntı mı su mu.sonra grı camasır ydım 2 dk sonra daha az tekrar ıslandı.ama uyku gttı tabı esım de uıyandı noldu dedı sıvı gelmıs dedım o ılkten hayatım cok sıkısık wcye kalkmıssın ondan olmustr dedı.ama aglamaktan şırkıldım sabahın korunde.hala daha bılmıorum o su mu akıntı mı cozemedım.psıkolojık olarak elım karnımda kasılıo mu dıe beklemekten sınrım bozuldu.doktora gtmek ıcın beklıorum sımdı oglende gıdıcem.bana dua edın kızlar nolur.ınanın o kadr korkuorum kı
dilekcim benim yaramazda beni solumdan baska tarafa yattirmiyor. sola yatmazsam surekli vuruyor ister istemez pozisyon degistiriyorum.
ama bu seferde solda surekli kalbimin sesini duyuyorum cok siddetli atiyormus gibi.
oyle ki sanki yatakta kalp ritmimle zipliyor esimde rahatsiz oluyormus gibi geliyor :bbo:
anlasilan bize kesintisiz duzgun uyku bundan sonra haram
sağol canım ınsallah oyleduır. bırazda uykusuzum onunda etkısı olabılır.
dilek sanada gecmıs olsun canım. benımde kulagımdakı egzamadan dolayı yon değiştirmem gerekıyor ama malesef oglum ızın bıle vermıyor. ya sola ya sırt ustu yatmam lazım
allah hepınızden razı olsun ganı gani.ıyıkı varsınız ıcımı rahatlattınız.yıne de oglende yazarım bakalım neymıs dıe.sızı cok sefıom
Elacım çok geçmiş olsun yaaa bence de akıntıdır o .. Eğer suyun gelmiş olsaydı o kadarla kalmazdı devam ederdi. Ve elbette başka belirtileri de olurdu... Bizim burdan bir müdürün eşim 25 haftalıkken doğum yaptı gece uyurken suyu gelmiş ve her sırılsıklam olmuş... Allah korusun öyle birşye değil tatlım seninki. İçini ferah tut ve sakın ağlayıp eymeni daha fazla üzme...Biliyorsun artık onlar herşeyi hissediyorlar...Senin moralin bozuk olduğunda senin kalp atışından bunu hissediyorlar ve onlara giden kan akşının bile dengesi bozuluyor...Bak göreceksin hiçbir şey çıkmayacak doktora gittiğinde...
Valla canım haklısın yok bize bundan sonra şöyle deliksiz uyku. Amannn bebeklerimiz iyi olsunlarda bize birşey olmaz bugünlerde geçecek birgün nasılsa.
Sağol Meryemcim. Benim kulağımda da öyle birşey olabilir mi acaba? Ama normal zamanda ne bir ağrı ne bir sancı hçibirşey olmuyor sadece kulaklarımın üstüne uzun süre yatamıyorum...
Senin aldığın karyolayı bende çok beğenmiştim hatta tüm odasını ordan yapacaktık.Tekrar sökülüp kaldırılması konusunda haklısın. Sende güle güle kulan canım.canım ben beşiği beğendim ama ben karyolasını ikeadan aldım, ikeanın en büyük avantajı ileride söküp kaldırabiliyor olmam. evim şuan çok küçük, resmini gönderdiğin beşik inanılmaz güzel ama ileride ben onu bir yere sığdıramam. ikeadakilerden almanı tavsiye ederim. ben beyaz olan bir tane aldım, tabi bundan büyük ama kurduğunda çok güzel oluyo....
Bizim ailede kimsede gamze yok ama ben gamze hastasıyım. Bir zamanlar yumurta ile yapılan birşey duymuştum, bebişte gamze olsun diye.Bi fikri olan var mı?:Saruboceq:benimde kocişimin tek gamzesi var .. bende çok istiyom bade de olsun
Senin aldığın karyolayı bende çok beğenmiştim hatta tüm odasını ordan yapacaktık.Tekrar sökülüp kaldırılması konusunda haklısın. Sende güle güle kulan canım.
Bizim ailede kimsede gamze yok ama ben gamze hastasıyım. Bir zamanlar yumurta ile yapılan birşey duymuştum, bebişte gamze olsun diye.Bi fikri olan var mı?
He işte bence içmelisin. Krampların hafifler cnm. 28. haftadan sonra daha artacak çünkü. Bence doktoruna sen bunu sor
canım yara falan olsa normal zamandada hıssedersın. eger yastıgın elyaf ise onlar çok terleme yapıp kulagı rahatsız edermıs. bana kulan dr um kullanma sakın demişti. oyle bişeyse yastıgını değiştirmeyi dene. değilse döne döne uyumaya devam:)
Evet canım Elyaf ama ben pamuk yastıkta falan yatamıyorum illa yumuşak olacak. Kaz tüyü yastık falan mı almam lazım acaba?
ben kaz tuyunde yatıyorum canım. bı dene istersen. othello nun yastıkları bı ara koçtasta 10 tl falandı. izmirde varmı bılmıyorum ama alıp denemenı tevsıye ederım.
İyi düşündün Emsalcim özge yerine ben bir fıkra yayınlayayım da belki elanın yüzü bir anlığına olsa da güler..
Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor
ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken,
ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor: 'Benim saatim geldi mi?'
Azrail cevap veriyor: 'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var'.
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve de göğüslerini düzelttiriyor.
Kısacası: 'Yeniden doğmuş gibi' Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için şimdi,
o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra,
hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki,
ambülans çarpıyor. Ölüyor. Cennette Azrail'e soruyor: '40 seneden daha fazla
yaşıyacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını
sağlayıp, Beni öldürttün?'
Azrail cevap veriyor:'Kız, Allah canını almasın ben seni tanıyamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?