kızlar mayıs annelerine baktım az önce doğum yapanlar diyorlarki "eskiden forumdan çıkmazdık şimdi girip yazamıyoruz bile" bizde öyle olacağız bebişlerle uğraşırken Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde zorlukları nasıl olsa atlatırız bir şekilde
kizlar yaaa sanki oglum iki gundur kipirdamiyor ya da az kipirdiyor gibi.
offff simdi bende endiselendim. tatli birseyler yedim hala tik yok senağlama
kizlar yaaa sanki oglum iki gundur kipirdamiyor ya da az kipirdiyor gibi.
offff simdi bende endiselendim. tatli birseyler yedim hala tik yok senağlama
canım akşam 10 gibi tatlı bişey ye o zaman dınle bebegını tekrar. benım dr um bana oynamaz oynar sen anlamazsın olabılır dedı. akşamları boyle yapmamı tavsıye ettı.
arkadaslar sız bebişlerinizi ne kadarlık oluncaya kadar yanınızda yatırmayı düşünüyosunuz? benimde odama beşik almam gerek ama ne kadarlık oluncaya kadar yanımzda yatar bılemedıgım ıcın karar veremıyorum, aussie nın aldıgı tarz besıkler cok hosuma gıdıyorlar ama ben kullanım suresini kestiremiyorum.Eşimin kuzeni gecen eylülde dogum yapmıstı bebek su an 11 kılo ve onun o besıkte yatma sansı yok mesela.. fikirlerinizi bekliyorum
arkadaslar sız bebişlerinizi ne kadarlık oluncaya kadar yanınızda yatırmayı düşünüyosunuz? benimde odama beşik almam gerek ama ne kadarlık oluncaya kadar yanımzda yatar bılemedıgım ıcın karar veremıyorum, aussie nın aldıgı tarz besıkler cok hosuma gıdıyorlar ama ben kullanım suresini kestiremiyorum.Eşimin kuzeni gecen eylülde dogum yapmıstı bebek su an 11 kılo ve onun o besıkte yatma sansı yok mesela.. fikirlerinizi bekliyorum
Ben 1 yaşına kadar odamda yatırmayı planlıyorum daha sonra kendi odasına geçiririm inşallah bi sorun olmazsa ve geceleri ağlamayan rahat bi bebekse.
hala bekliyorum hareket edecek mi diye yok bisey hissetmiyorum.
oglene kadar kipirti olmazsa bende doktora gidicem2-3 gun oncesine kadar asiri hareketliydi o kadar ki uyutmuyordu beni geceleri. sikayet eder gibi anlatiyordum cevreme nazar mi degdi yaaa senağlamasenağlama
ben park yatak aldım zaten ılk 3-4 ay yatak odasında durur sonra odasını ayırırım canım...
kızlar dün alışverişe çıktık oglumun yatagını araba koltugunu bakım cantasını hastane çıkısını yatagını ...vs bi sürü şey aldık resimlerini eklerım sonra içime çok sındı hepsi....allahım iyi günlerde kullanmayı nasip eder ınş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?