2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mayıs annelerine baktım az önce doğum yapanlar diyorlarki "eskiden forumdan çıkmazdık şimdi girip yazamıyoruz bile" bizde öyle olacağız bebişlerle uğraşırken Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde zorlukları nasıl olsa atlatırız bir şekilde

Evet ya bu kadar sık beraber olamayız ilk zamanlar ama burayıda kimse bırakmaz sanırım cnm.

gammacım evet yeni doğum yapanlar bi süre yazamıyor ama baksana 2008 eylül annelerine, bazen bizden bile çok konuşuyorlar :roflol:

arkadaslar sız bebişlerinizi ne kadarlık oluncaya kadar yanınızda yatırmayı düşünüyosunuz? benimde odama beşik almam gerek ama ne kadarlık oluncaya kadar yanımzda yatar bılemedıgım ıcın karar veremıyorum, aussie nın aldıgı tarz besıkler cok hosuma gıdıyorlar ama ben kullanım suresini kestiremiyorum.Eşimin kuzeni gecen eylülde dogum yapmıstı bebek su an 11 kılo ve onun o besıkte yatma sansı yok mesela.. fikirlerinizi bekliyorum

kızlar günaydın. hasta annişlere geçmiş olsun.
Ela cım bende de bu ara oluyor o anlattığından. hele tutmuşsam daha da bir oluyor. ctesi bende sorcam doktora ama büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum içini ferah tut canım
KIZLAR NE GÜZEL NOSTALJı YAPMIŞSINIZ YAAAA. BEN DE HAMıŞLıĞıMıN ıLK ZAMANI KK YA ÜYE OLMUŞTUM AMA EYLÜL ANNELERı KISMINI BıLMıYORDUM. BıR ıKı GÜN ÖNCE BıRCAN SÖYLEDı GENEL FORUMDA. NEYSE BEN DE BıRKAÇ AY SONRA YAPARIM NOSTALJıMı DıMı YA :)

kizlar yaaa sanki oglum iki gundur kipirdamiyor ya da az kipirdiyor gibi.
offff simdi bende endiselendim. tatli birseyler yedim hala tik yok senağlama

canım akşam 10 gibi tatlı bişey ye o zaman dınle bebegını tekrar. benım dr um bana oynamaz oynar sen anlamazsın olabılır dedı. akşamları boyle yapmamı tavsıye ettı.

kizlar yaaa sanki oglum iki gundur kipirdamiyor ya da az kipirdiyor gibi.
offff simdi bende endiselendim. tatli birseyler yedim hala tik yok senağlama

ya bırak ali paşamız içerde biraz keyıf yapsın...bişey yoktur annesi kıpırtıyordurda sen hıssetmıyosundur...bugun hıssedersın mutlaka canım

canım akşam 10 gibi tatlı bişey ye o zaman dınle bebegını tekrar. benım dr um bana oynamaz oynar sen anlamazsın olabılır dedı. akşamları boyle yapmamı tavsıye ettı.

hala bekliyorum hareket edecek mi diye yok bisey hissetmiyorum.
oglene kadar kipirti olmazsa bende doktora gidicem2-3 gun oncesine kadar asiri hareketliydi o kadar ki uyutmuyordu beni geceleri. sikayet eder gibi anlatiyordum cevreme nazar mi degdi yaaa senağlamasenağlama

ELA geçmiş olsun , canım ben de gece sıkışıp tuvalete girince senin dediğin gibi oluyor ama sen biraz ayaklarını uzat dinlen aklına kötü şeylerde getirme canım ...

Dilek ,Özge koptum valla yazdıklarınıza , gül gül öldüm burada :)))

Deniz bırak internete girmeyi duşa bile , kaşla göz arasında giricez , arkadaş kuaföre gitmek için eşine yalvarıyodu resmen yarım saat baksın diye ....

Ben 1 yaşına kadar odamda yatırmayı planlıyorum daha sonra kendi odasına geçiririm inşallah bi sorun olmazsa ve geceleri ağlamayan rahat bi bebekse.

ben park yatak aldım zaten ılk 3-4 ay yatak odasında durur sonra odasını ayırırım canım...

kızlar dün alışverişe çıktık oglumun yatagını araba koltugunu bakım cantasını hastane çıkısını yatagını ...vs bi sürü şey aldık resimlerini eklerım sonra içime çok sındı hepsi....allahım iyi günlerde kullanmayı nasip eder ınş...

Ben 1 yaşına kadar odamda yatırmayı planlıyorum daha sonra kendi odasına geçiririm inşallah bi sorun olmazsa ve geceleri ağlamayan rahat bi bebekse.

bende öle düşünüyorum cnm nasip bakalım o günleri görelim nasıl rahat edeceğiz bebişlerle ona göre fikir de değişbeilir

dün akşam bende endişelendim eve gittikten sonra yatana kadar hareket etmedi hatta eşime dedim merak etme dedi tam dalıyordum hareket etmeye başladı normal bir bebek gibi uyuma ve uyanık zamanları oluyor endişe etme

ooo maşallah paşamızın herşeyi tamamlanmış.. güle güle kullanın... anlat bakalım nasıl birşeylr aldınn

hyrlı cumalar dostlar,
huysuz,meryem,emsal,dılek,cıngene,myladybirdhepınıze gecmıs olsun canlarım ya.bundan sonra farklı farklı sıkıntılarımız da olsa bıze rahat yok herhalde.buna da sukur ne dıyelım
aussie bence besık cok tatlı canım ve nerdeyse yasına kadar yeter.sonra da oda yaparsın.
gulcan kabloyu guzel sakla bacım bısey olmasın bı da burda bı kısının yoklugu bıle cok farkedılıo.
hysuzcum endıselenme canım senın haftalarında bebegın beyın gelısımı hızlanıomus o yuzzden hareketlerı azalıomus ondandır yanı.
sehercım uykular kalmadı artık.evlatlar bıraz rahatına duskun mu olucak ne.annem sımden uyuyamaman garıp dıo ama ben de uyuyamıom.
bana destek veren tuuum dostlar saolsunlar.varlıgınızı ve destegınızı bılmek cok guzel.

Son düzenleme:
ela canım sakın üzme kendini bişey yoktur allahın izniyle

hasta olanlara geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…