2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepınızden allah razı olsun dostlar
sukur etmek sadece sukretmek ıstıyorum.canım,canımın parcası ıyı olsun baska ıstedıgım bısey yok.benle bır uzulup benle bır sevındınız benı de sevındırdınız ıyıkı varsınız ne dıyım..

cıngene hadı sen de cok gusel haberlerle gel ıns
özge de gıdıcek o da oyle
allahım bugun gusel bı gun olsun

Benim göğüslerimin altı çatladı ,sanırım geçmeyecek hiç daha önce görmemiştim göğüs çatlağı çok sinir bozucu ama ne yapalım kuzucuğumuz sağlıklı olsunda bir de sanırım çok kilo almamdan kaynaklı hiç selilütim yoktu şimdi maşallah , acaba geçermi bilmiyorum ...

bugun guya cuma pazarına gıdecektım kendıme elbıse alacaktım. ıkı adım atsam tıkanıyorum nasıl bişey bu yaf:)

bugun guya cuma pazarına gıdecektım kendıme elbıse alacaktım. ıkı adım atsam tıkanıyorum nasıl bişey bu yaf:)

walla bende de elimle sıkınca azıcık görünürdü şimdi sıkmama bile gerek yok maşallah selülitler tam gaz gidiyor. ben de 10 kilo aldım ya. kilo verince geçer diye umut ediyorum.

ela cım çok sevindim canım iyi olmana. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

cıngene hadı sen de cok gusel haberlerle gel ıns
özge de gıdıcek o da oyle
allahım bugun gusel bı gun olsun

ınş. cnm güzel haberlerle hayırlı haberlerle geliriz doktorlardan. Allah hiçbirimizin yüzünü eğdirmesin, bebeklerimizle sınamasın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende gidiyorum kızlarrr ancak hazırlanır cıkarımmm bakalım doktor amcamız ne dicekk yiğitimeee.... öpüldünüzzzzzz

heyooooo selam kızlar nazara gelmiş afet anneler benimde burnum durmuyo herkese geçmiş olsun elacım hadi gözünaydın hiç bişeycik olmicak bebelerimize inşallah msms ben gece gündüz otururken bile nefes alamıyorum veledler dalağa baskı yapıyomuş bi arkadaşta yazmış zaten

bu arada doğuma 108 günüm kalmış eee dilek ela sizin yüzden düşmek üzeredir heralde ay geri sayıma başlarız iki üç güne inanamıyorum yaaa

ay glnz agzını öpem ne gusel konusmussun sen ole.az kalmıs ıkılı rakamlara gecmeye.allahım teklılerı de gostersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…