Benim de buna benzer bir hikayem var , eşimin en yakın arkadaşı ailece görüşüyoruz, eşi 22 ile tamamladı hamileliğini ama bir senede doğum öncesi kilosuna döndü , sürekli emzirmek , hareket ve hırs tabiki neyse benim hamileliğimin başlarınd ayemeğe gittik ben iştahsız yiyorum bana sen 25 le tamamlarsın dedi , yok sezeryan yaparsın yok açılma şu kadar oluyor ay bir sinir oldum kadınsal şeyler hakkında erkeklerin bu kadar yorum yapmasına sinir oluyorum sanane , geçen ayda hareketler başladı mı daha az hissedersin dedi , bir daha bööle bişey dediğinde çocuğu sen doğurdun sanırım dicem kendisine sırnaşık şey
huysuzcum hakikaten patavatsızın tekiymiş, benim eşim öyle bişey yapsa yolardım onu oracıkta ayıp bence!!!!!!
bana da dedikoducu ve fesat yan komşum apartman toplantımızda kaç kilo aldığımı söyleyince diyor ki "merve çok kilo almışsın, ben sonuncuda hiç almamıştım hatta vermiştim valla, dikkat et bence" falan diyor!!!!!
kadında boy 150, 85 kilo (şu anda)...
ben kalmışım 1,73 boy 53 kiloyla daha hayatımda ilk kez 70 oldum..
bana söyleyene bak..
sen o halde alma zaten mümkünse diyecektim de dedim kocaman kadın :roflol: :roflol:
huysuz cum ben o konuda çok şanslıyım eşim bana hep destek oluyo saolsunnn...darısı senin eşinin başına yaniii ööhhh
bız geldık.
elhamdülillah rabbım su mubarek gunde benı uzmedı.doktor o gelenın gece bırıken akıntı olabılecegını yoksa bebegın suyunun normal oldugunu ama yıne de tedırgın edecek cok fazla bırsey olursa haber vermemı soledı.bu haftalarda oyle bısey olursa durduramıoruz dıkkatlı olun dedı.bu arada oglum da kocaman olmus masallah,cok uzun boylu olacagını soyledıama yıne de asıl kontrolumuz ve seker yuklememız,4 boyutlu ultrasonumuz yarın baklım yarın neler dıcek kendı doktorum.cok sukur rabbıme.bınlerce sukur
hımmmm avrupa yakasında sanırım canım o. kadıköyde fikirtepe pazarına da ucuz diyorlardı. kocam beni pazara göndermiyor artık birisi karnıma vurur falan diye
ay glnz agzını öpem ne gusel konusmussun sen ole.az kalmıs ıkılı rakamlara gecmeye.allahım teklılerı de gostersın
ahhh canımmm yaa kıyamam size benaaaaahhhh ahhhhhh pc kucağımda ayaklarımı uzatıp oturmaya az kaldı. Valla kıskandım emsall :)
sağol canım çok uzun süreli oturamıyorum birde bu gün erken kalkınca çok fazla dayanamadım :))uzan tatlım uzan imkanınız varken değerlendirin cnm
yaaa sorma nazarlara geldik galibaaamaşallah bugün hepimiz dökülüyoz kızlar....:1shok: nazara mı geldik
Kıyamam ben sana canım benim seni bu kadar duygusallaştıracağını bilseydim yayınlamazdım yaaa , valla üzüldüm ağlama lütfen eylülde birşey var sanacak kaydirigubbakcemile3
Kızlar şöyle bir yazı buldum belki ilginizi çekebilir. En altta kilo alımı ile ilgili bir bölüm var
Şimdi 6. ayını tamamlamış bir kişi şimdiye kadar alacağı kiloların yarısını almış demek mi sizce?
.Altıncı ay genellikle hamileliğin en iyi dönemidir. Bu dönemde kendinizi daha iyi ve zinde hissedersiniz.Şimdiye dek hızlı kilo almadıysanız bu ay içinde epey kilo alabilirsiniz.
Neler oluyor:
• Bebek hareketleri daha belirgin hale gelir.
• Beyaz vajinal akıntı devam eder.
• Kabızlık ve mide şikayetleri devam edebilir.
• Ayak,el ve yüzde su tutulmasına bağlı şişlik artabilir.
• Karında gerginliğe bağlı kaşıntı görülebilir.
• Vücudunuzun üst bölümündeki fazla kilolar hamilelikte su tutulmasına bağlıdır,kalıcı değildir.
• Sıcağa karşı daha duyarlı olabilir, buna bağlı olarak da daha çok terleyebilirsiniz. Bol su içmeli doğal olmayan içeceklerden uzak durmalısınız.
• Meme uçlarınızın çevresindeki koyu bölge daha da belirginleşir.
Ne yapmalı:
• Her fırsatta ayaklarınızı yükseğe koyarak dinlendirin.
• Kendinizi fazla yormadan düzenli hareket ve yürüyüş yapmalısınız.Gevşeme ve soluk alıp verme egzersizleri özellikle yararlıdır.
İkinci Üç Aydaki Kilo Artışı:
Toplam 5-7 kilo arasındadır. Bu tüm hamilelikte alınan kilonun %50 - %60'ıdır.
valla meyvalar için en azından gıtmek zorundayım. buna zaten esımle değilde ofisten arkadasla gıdecektık rahatsız olmasaydım
saol emsalcım.ıns bıdaha endıselnmemızı gerektrrcek seyler hıc olmasın canım benım
kızlar herkez okuyor mu kimseden ses çıkmıyor(
bu arada bu gün dr.a giden arkadaşlar hepiniz güzel haberlerle gelin inşallahh
walla canım ben de yazıyom ama azcık geri dönüş alıyom.
Ela ben de doktorun önemli olmadığını sölemesine sevindiğimi söledim ama okumadın sanırsam
saol emsalcım.ıns bıdaha endıselnmemızı gerektrrcek seyler hıc olmasın canım benım
sen yaz ben sana geri dönüş yaparım canım :)))
yaa hayır bakıyorum 19 kişi var ama kimse yazmıyor
uykum geldi bakınıp durmaktan :)))
oh be kızlar tickerıma kavuştum sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?