2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar,
işlerimin yoğunluğundan giremiyorum kızlar,
ne kadar güzel kıskanıyorum sizi valla, szilerden kopmamak için geçmişi okumaya çalışıyorum ama bu arada yine gerilerde kalıyorum, çok fırsatım olmuyor, sadece ara ara okuyabiliyorum beni unutmayın olurmu
Elacım çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna,

valla kizlar ne tuhaf insanlar var herkes kafayi yemis, karsimizdakini nasil uzeriz diye dusunuyorlar heralde.
yani insan o kadar kilo alsa bile hamileyken hic denir mi, ben hayatimda kimseyi kircak bir laf edemem ama boyleleri de hep bana catiyor.

huysuz cum ben o konuda çok şanslıyım eşim bana hep destek oluyo saolsunnn...darısı senin eşinin başına yaniii ööhhh

yok guzelim yanlis anladin benim esim deil arkadasimin esi. benimkisinden simdiye kadar tek moral bozucu laf duymadim allah icin cok destek oluyor.

elacim gozun aydin, hepimizin gozu aydin. zaten biliyorduk bir sey olmadigini ama senden de duyunca rahatladik sende artik gevse uzat bacaklarini bizimle sohbet et :içelim:

hımmmm avrupa yakasında sanırım canım o. kadıköyde fikirtepe pazarına da ucuz diyorlardı. kocam beni pazara göndermiyor artık birisi karnıma vurur falan diye

valla meyvalar için en azından gıtmek zorundayım. buna zaten esımle değilde ofisten arkadasla gıdecektık rahatsız olmasaydım

aaaaahhhh ahhhhhh pc kucağımda ayaklarımı uzatıp oturmaya az kaldı. Valla kıskandım emsall :)
ahhh canımmm yaa kıyamam size ben
neyse hayatım sizlerde doğum izinlerinizi bekleyin Allah ım yardımcınız olsun
uzan tatlım uzan imkanınız varken değerlendirin cnm
sağol canım çok uzun süreli oturamıyorum birde bu gün erken kalkınca çok fazla dayanamadım :))
aszık uyuduk kızımla teyzesii
maşallah bugün hepimiz dökülüyoz kızlar....:1shok: nazara mı geldik
yaaa sorma nazarlara geldik galibaaa

güzellikkk ne demek hayatım çok beğendim yazını hatta bayıldım ay ay o kadar güzel anlatılmış ki... bebeğin dilindende okuyunca benim bebeğim işte böyle dedim :))
okudukça ağladım aylar ilerledikçe daha çok ağladım senağlama
sonu mutlu Allah a şükür inşallahh ama şimdi bu duygusallıkla kimse kimseyi tutamıyor hemen başlıyor şır şırrr
eylül hafif hafif atıyordu maşallahhh teyzesi
onlar bizim nasıl ve şekilde ağladıgımızı biliyorlar anlıyorlar bence
biliyordu ki annesi mutluluktan ağlıyordu ve senin yazını okudukça Allah a binlerce kez şükrediyordu onunda mucizesi içinde diye Rabbime şükürler olsun ki hepimiz bu muhteşem duyguyu yaşıyoruz
inşallah hayırlısı ile kucaklarımıza alalım yavrularımızı :Saruboceq::Saruboceq:

valla meyvalar için en azından gıtmek zorundayım. buna zaten esımle değilde ofisten arkadasla gıdecektık rahatsız olmasaydım

geçmiş olsun canım. ya bizimki de bugünlerde başladı. iki hafta önce babanemle gittik hiçbirşey demedi. hamile olan benim, adam kapris yapıyor :) pazar günü burda bir tane kuruluyor ona götürsün marketlerde hem pahalı hem de çok taze olmuyor. bi de ben bayılıyorum pazar gezmeye yaaa..

PETıŞKOOOO hoşgeldin gözün aydın canım çok sevindim
Allah a çok şükür bişey yokmuş bak bir daha öyle ağlayıp kendini, eymen i, bizi üzmek yok ona göre :)))

kızlar herkez okuyor mu kimseden ses çıkmıyor (
bu arada bu gün dr.a giden arkadaşlar hepiniz güzel haberlerle gelin inşallahh

kızlar herkez okuyor mu kimseden ses çıkmıyor (
bu arada bu gün dr.a giden arkadaşlar hepiniz güzel haberlerle gelin inşallahh

walla canım ben de yazıyom ama azcık geri dönüş alıyom.

Ela ben de doktorun önemli olmadığını sölemesine sevindiğimi söledim ama okumadın sanırsam

walla canım ben de yazıyom ama azcık geri dönüş alıyom.

Ela ben de doktorun önemli olmadığını sölemesine sevindiğimi söledim ama okumadın sanırsam

sen yaz ben sana geri dönüş yaparım canım :)))
yaa hayır bakıyorum 19 kişi var ama kimse yazmıyor
uykum geldi bakınıp durmaktan :)))

baharcık gozumden kacmıs affet canım.yoksa gusel sozlerıne cvp yazmaz olurmuyum hıç.bu hamılenın büzüşük beynıne ver tatlım.cok tesekkur edrım sana.tekrar özür

sen yaz ben sana geri dönüş yaparım canım :)))
yaa hayır bakıyorum 19 kişi var ama kimse yazmıyor
uykum geldi bakınıp durmaktan :)))

saol hayatım walla. ben de dedim yeniyim diye kimse tınlamıyormu beni. ama bilmemek ayıp değil ya bilsem önceden katılırdım aranıza. ay ne oldu bana bugün bilmiyorum ne yemek yiyesim var ne kıpırdayasım. durup durup ağlıyom da. hiç böyle olmamıştım ya.

denızcım,o gece bırıken bu haftalarda artan akıntıdır dedı.cunku bebegın suyu nomal dedi.ama senı rahatsız eden bi cok su gelırse aklında olsun hemen gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…