baharcık gozumden kacmıs affet canım.yoksa gusel sozlerıne cvp yazmaz olurmuyum hıç.bu hamılenın büzüşük beynıne ver tatlım.cok tesekkur edrım sana.tekrar özür
Kızlar bugün sağlıkocağına gittim kayıt oldum.. Bu aydan sonra 6 ay boyunca burda hamilelere ayda 12 kilo süt veriliyormuş ücretsiz hemde sütaş :) eheh. kocaeli belediyesinin hizmetiymiş.
Sonra yakalamışken tek doz tetanoz yaptılra bana hemde iki sene önce aşı olmuş olmama rağmen.. sonra bir de kan iğne mi vuruldum ikiside hiç acımadı hemşire sende var bi tuhaflık dedi bana :)
benim de sirkette iki gundur sistemlerde sorun var cozmeye calisiyoruz yazamiyorum surekli.
ela, valla bu beyin buzusmesi olayi benim isime geldi.
evde bisey yapmayi unutursam ya da yanlis yaparsam, sacma bi laf edersem hemen kusura bakma hamilelikte beyin buzusmesi yuzunden diyorum bizim bey uzuluyor ses cikarmiyor hic :jeyyar:
saol hayatım walla. ben de dedim yeniyim diye kimse tınlamıyormu beni. ama bilmemek ayıp değil ya bilsem önceden katılırdım aranıza. ay ne oldu bana bugün bilmiyorum ne yemek yiyesim var ne kıpırdayasım. durup durup ağlıyom da. hiç böyle olmamıştım ya.
Kızlar bugün sağlıkocağına gittim kayıt oldum.. Bu aydan sonra 6 ay boyunca burda hamilelere ayda 12 kilo süt veriliyormuş ücretsiz hemde sütaş :) eheh. kocaeli belediyesinin hizmetiymiş.
Sonra yakalamışken tek doz tetanoz yaptılra bana hemde iki sene önce aşı olmuş olmama rağmen.. sonra bir de kan iğne mi vuruldum ikiside hiç acımadı hemşire sende var bi tuhaflık dedi bana :)
denızcım,o gece bırıken bu haftalarda artan akıntıdır dedı.cunku bebegın suyu nomal dedi.ama senı rahatsız eden bi cok su gelırse aklında olsun hemen gel dedi.
kıyamam sana ben burda yeni eski yok eylül anneleri var :)))
sen her zaman yaz herkez cvp verecektir elinden geldiği kadar er yada geç iyi geldin aramıza canım
bu gün herkezde bi hal var galiba yaaa ama bebişin için bişeyler yemek zorundasın
bu arada gebelik psiklolojisi en ufak bişeyde hemen başlıyoruz ağlamaya
canım gamze bu ara fazla giremiyor pembe yi bilemiyorum dün akşam bir ara burdaydı herkez çıktıntan sonra geldi fazla kalmadı gittiayfer,gamze,pembe,tulay... nerdeler
Bircan bunu ben çok beğeniyorum zaten benim tickerada bişeyler oldu hangi siteden yapıyosun acaba bende yapsam?
papatya ek ve sezens arkadaslar sız napıosunuz topıkte hep burdasınız hıc laaf atmıosunuz da buyrun sız de katılın sohbetımıze
Şu tetanoz aşısını hamilelere nasıl yapıorlar yani bildiğimiz tetanoz aşısı mı bu yoksa hamilelerin ki özel falan mı?
ya eşim zorla öğlen yemeğe götürdü. iki lokma aldım öğürmeye başladım bıraktım. şimdiye kadar hiç bulantım olmamıştı hatta o da dedi ilk kez senin öğürdüğünü gördüm diye. süt içiyorum sabahtan beri napiim. :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?