2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

baharcık gozumden kacmıs affet canım.yoksa gusel sozlerıne cvp yazmaz olurmuyum hıç.bu hamılenın büzüşük beynıne ver tatlım.cok tesekkur edrım sana.tekrar özür

yok hayatım est. ben bugün bi garip günümdeyim yoksa 3 kere yazar gene kendimi gösterirdim ben :) bebeğin ve sen sağlıklısınız ya allaha şükürler olsun. ben de yarın gitcem benim için de dua edin olur mu. bu ruh hali ile gitmesem bari doktora ilk görüşmem olacak bu doktorla ya.

Kızlar bugün sağlıkocağına gittim kayıt oldum.. Bu aydan sonra 6 ay boyunca burda hamilelere ayda 12 kilo süt veriliyormuş ücretsiz hemde sütaş :) eheh. kocaeli belediyesinin hizmetiymiş.

Sonra yakalamışken tek doz tetanoz yaptılra bana hemde iki sene önce aşı olmuş olmama rağmen.. sonra bir de kan iğne mi vuruldum ikiside hiç acımadı hemşire sende var bi tuhaflık dedi bana :)

benim de sirkette iki gundur sistemlerde sorun var cozmeye calisiyoruz yazamiyorum surekli.

ela, valla bu beyin buzusmesi olayi benim isime geldi.
evde bisey yapmayi unutursam ya da yanlis yaparsam, sacma bi laf edersem hemen kusura bakma hamilelikte beyin buzusmesi yuzunden diyorum bizim bey uzuluyor ses cikarmiyor hic :jeyyar:

ohh ne güzelmiş bizim izmirde bişiy yok

bi dakka ben annamadım şimdi hamilelikte beyin mi büzüşüyormuş. kaçırmışım da... nasıl oluyormuş o? delikafadulden

kıyamam sana ben burda yeni eski yok eylül anneleri var :)))
sen her zaman yaz herkez cvp verecektir elinden geldiği kadar er yada geç iyi geldin aramıza canım
bu gün herkezde bi hal var galiba yaaa ama bebişin için bişeyler yemek zorundasın
bu arada gebelik psiklolojisi en ufak bişeyde hemen başlıyoruz ağlamaya

benim eltim de gebzede oturuyor o da demişti öyle bir uygulama olduğunu. ben burda hiç sağlık ocağına gitmedim hamişken. pazartesi bi uğrıyım bakalım. gerçi istanbulda hangi birimize yetişcek adamlar ya

OOOOO helal olsun Kocaeli Belediyesine :teytey: Ayrıca geçmiş olsun canım

çok güzel ya, ne kadar güzel bir uygulama, sadece kocaelinde var ama,
bende dün yaptırdım tetanozu, kolum bugün ağrıyor dün iğneyi yaparkende acıdı, benim canım biraz yufka galiba, bir ay sonra ikinci dozu yapacaklar

ya eşim zorla öğlen yemeğe götürdü. iki lokma aldım öğürmeye başladım bıraktım. şimdiye kadar hiç bulantım olmamıştı hatta o da dedi ilk kez senin öğürdüğünü gördüm diye. süt içiyorum sabahtan beri napiim. :çok üzgünüm:

valla süper olay daha yaygın yapsalar süt olayını keşke toplum gelişir valla boy pos zeka olaraktan
benim de kontrolüm yarın bakalım kaç gr olmuş erkekim

papatya ek ve sezens arkadaslar sız napıosunuz topıkte hep burdasınız hıc laaf atmıosunuz da buyrun sız de katılın sohbetımıze

ohhh ne güzelmiş bizim buralarda hiç bişey vermiyorlar :))
azcıkta hamilelere çalışsın belediye çokmu yanii

ayfer,gamze,pembe,tulay... nerdeler
canım gamze bu ara fazla giremiyor pembe yi bilemiyorum dün akşam bir ara burdaydı herkez çıktıntan sonra geldi fazla kalmadı gitti
ayfer vize işleriyle falan uğraşıyor canım git gel yapıyor günlerdir kıyamamm
tülay en son eve kadar gidip gelecekti
benim bildiğim (

Şu tetanoz aşısını hamilelere nasıl yapıorlar yani bildiğimiz tetanoz aşısı mı bu yoksa hamilelerin ki özel falan mı?

Şu tetanoz aşısını hamilelere nasıl yapıorlar yani bildiğimiz tetanoz aşısı mı bu yoksa hamilelerin ki özel falan mı?

bende bilmiyorum ki tam olarak, henuz olmadim cunku ama farkli bir asi oldugunu sanmiyorum normal tetanoz asisidir heralde.

benim doktorum bana hic olmalisin felan demedi :sm_confused:

ay ne guzel yaaa aksama yemek yapmicaaam kayinvalidemde yicez bu aksam. kendisi pek marifetlidir, sofrasindan normal herhangi bir aksamda bile en az 5 cesit yemek eksik olmaz.
tabi onda yedigimiz her sefer bana ekstra kilo olarak donuyor o ayri :jeyyar:

canım ara ara oluyormuş böyle bana olmadı çok şükür ama ilk 3 ay neler çektim o bulantılardan anlatamam ne yiyebiliyordum ne içebiliyordum sürekli çıkartıyordum
ilk 3 ay çok goyun yaşadım ya sanırım onadan şimdi yok
sadece zaman zaman demir hapı midemi bulandırıyor içerken
Allah yardımcın olsun canım çok kötü bir durum
neyseki süt içiyormuşsun ama çok fazlaysa bulantın dr.unla görüş istersen
ben çok kötü olduğum zamanlar bulantı için ilaç alıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…