bende bilmiyorum ki tam olarak, henuz olmadim cunku ama farkli bir asi oldugunu sanmiyorum normal tetanoz asisidir heralde.
benim doktorum bana hic olmalisin felan demedi :sm_confused:
ay ne guzel yaaa aksama yemek yapmicaaam kayinvalidemde yicez bu aksam. kendisi pek marifetlidir, sofrasindan normal herhangi bir aksamda bile en az 5 cesit yemek eksik olmaz.
tabi onda yedigimiz her sefer bana ekstra kilo olarak donuyor o ayri :jeyyar:
Şu tetanoz aşısını hamilelere nasıl yapıorlar yani bildiğimiz tetanoz aşısı mı bu yoksa hamilelerin ki özel falan mı?
benım bıraz mutfakta işim var kızlar sımdılık sıze ıyı sohbetler
canım ara ara oluyormuş böyle bana olmadı çok şükür ama ilk 3 ay neler çektim o bulantılardan anlatamam ne yiyebiliyordum ne içebiliyordum sürekli çıkartıyordum
ilk 3 ay çok goyun yaşadım ya sanırım onadan şimdi yok
sadece zaman zaman demir hapı midemi bulandırıyor içerken
Allah yardımcın olsun canım çok kötü bir durum
neyseki süt içiyormuşsun ama çok fazlaysa bulantın dr.unla görüş istersen
ben çok kötü olduğum zamanlar bulantı için ilaç alıyordum
ya kızlar bişey danışıcam size ben şimdi bebek odasını aldım alt açma olarak şifonyerin üstünü kullanmayı düşünüyorum alt açma aparatları varmı monte edebileceğim sabit olsun istiyorumda yoksa kayar falan tehlikeli yani
canım ya diyom ya daha önce hiç olmamıştı. şuan midem bulanmıyor ama bişey yemeyi düşündükçe kötü oluyorum. yarın doktoruma sorcam bakalım canım.
ya kızlar bişey danışıcam size ben şimdi bebek odasını aldım alt açma olarak şifonyerin üstünü kullanmayı düşünüyorum alt açma aparatları varmı monte edebileceğim sabit olsun istiyorumda yoksa kayar falan tehlikeli yani
canım ben alt açma masanının gerekli oldugunu düşünmüyorum ama bazı bebek odalarında gördüm büyüyen karyolaların ayak ucuna gelen kısmına pofuduk elyaftan alt açma bezi koymuşlar bi şekilde oynamıyor ve sabitti o alz açma bezi ama hiç dikkatli bakmadım
MOZİ canım sen bu gün dr.a gideceksin ne oldu saat kaçta gideceksin
Kız anam ne gerek var yatır bi yere bebeği koltuğa moltuğa ört alt açmasını güzelce temizle. Çocuk bi yaştan sonra iyice hareketlencek alt açma oynamasada çocuk oynıcak yukarlarda tepelerde ne işi var bebeğin sende ayaktasın. Onun yerine otur azcık temizle azcık öp ehehe :)
sana katılıyorum bende yaa ben korkarım hem dediğin gibi alt açma bezini ser koltugun üzerine öpe koklaya yap işini :))9Kız anam ne gerek var yatır bi yere bebeği koltuğa moltuğa ört alt açmasını güzelce temizle. Çocuk bi yaştan sonra iyice hareketlencek alt açma oynamasada çocuk oynıcak yukarlarda tepelerde ne işi var bebeğin sende ayaktasın. Onun yerine otur azcık temizle azcık öp ehehe :)
bi bebe mağazasına gidip incelemek lazım belki kaymayan bişey koyuyolardır altına
ohhhh ne güzel çok şükür gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallahhEvet canım saat 19.30 da randevumuz. İnşallah bugün görmeyi başarıcaz kızımızı :hooray:
hoşgeldinnnnnnn canım bir gittin pir gittin bu sefer haaişte geldim burdayyyıımmmmm
sen de haklısın şekerim yahuuu :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?