2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh maşallaahh kayınvalidene sana şimdiden afiyet olsun yarasın yavruna

Şu tetanoz aşısını hamilelere nasıl yapıorlar yani bildiğimiz tetanoz aşısı mı bu yoksa hamilelerin ki özel falan mı?

canım farklı değil bence, dün aşımı oldum kolumdan, yanma oldu, yan etkisi şişlik ağrı olabilir dedi, koruyuculuğu için bir ay sonra ikinci doz yaptır dedi,

ya kızlar bişey danışıcam size ben şimdi bebek odasını aldım alt açma olarak şifonyerin üstünü kullanmayı düşünüyorum alt açma aparatları varmı monte edebileceğim sabit olsun istiyorumda yoksa kayar falan tehlikeli yani

canım ya diyom ya daha önce hiç olmamıştı. şuan midem bulanmıyor ama bişey yemeyi düşündükçe kötü oluyorum. yarın doktoruma sorcam bakalım canım.

canım ben alt açma masanının gerekli oldugunu düşünmüyorum ama bazı bebek odalarında gördüm büyüyen karyolaların ayak ucuna gelen kısmına pofuduk elyaftan alt açma bezi koymuşlar bi şekilde oynamıyor ve sabitti o alz açma bezi ama hiç dikkatli bakmadım

Kız anam ne gerek var yatır bi yere bebeği koltuğa moltuğa ört alt açmasını güzelce temizle. Çocuk bi yaştan sonra iyice hareketlencek alt açma oynamasada çocuk oynıcak yukarlarda tepelerde ne işi var bebeğin sende ayaktasın. Onun yerine otur azcık temizle azcık öp ehehe :)

bi bebe mağazasına gidip incelemek lazım belki kaymayan bişey koyuyolardır altına

sen de haklısın şekerim yahuuu :dance:

sana katılıyorum bende yaa ben korkarım hem dediğin gibi alt açma bezini ser koltugun üzerine öpe koklaya yap işini :))9

bi bebe mağazasına gidip incelemek lazım belki kaymayan bişey koyuyolardır altına

evet canım bi ara gidip bak ama ben gereksiz bulurum
MYLADY ile aynı fikirdeyim bende Allah korusun bir anlık dalgınlıkla bir şey falan olur

Evet canım saat 19.30 da randevumuz. İnşallah bugün görmeyi başarıcaz kızımızı :hooray:
ohhhh ne güzel çok şükür gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallahh
doya doya bak kızına annesi :))
yarın gel anlat bize prenses neler yapıyor orda

işte geldim burdayyyıımmmmm
hoşgeldinnnnnnn canım bir gittin pir gittin bu sefer haa

sen de haklısın şekerim yahuuu :dance:

Bide mesela ben şimdi yeğenimi düşünüyorum bi yaşından beri alt açarken zor hakim oluyosun çok hareketli bi bebek tak sağa dönüyo kendini geri geri itiyo bi numaralar :) bizimkilerde böyle numaracı olursa hayatta kullanılmaz o alt açma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…