merhaba canım hoşgeldin neden gündüzleri gelemiyorsunarkadaslar herkese merhaba ben pek gündüzleri giremiyodum bugün fırsat buldum burası süpermiş gündüzleri.
Bide mesela ben şimdi yeğenimi düşünüyorum bi yaşından beri alt açarken zor hakim oluyosun çok hareketli bi bebek tak sağa dönüyo kendini geri geri itiyo bi numaralar :) bizimkilerde böyle numaracı olursa hayatta kullanılmaz o alt açma :)
selam kızlar geçmişi okuyup hemen gelicem ama size bişey anlatıcam..dün annemlerdeydim..biraz halsizlik vardı dedimki bir duşa gireyim baktım sıcak su kapalı..gittim kombiyi açmaya neyse açtım kombinin sıcak suyunu hemde sonuna kadar..hani halsizim ya rahatlayımda uyurum diye sonuna getirdim..neyse banyodan sonra biraz uzandım eşim geldi yemek yiyip eve geçtik..biz gittikten sonra babam ve annem birde yan komşumuz resmen evde fenalık geçirmişler..ayy bugün çok sıcak hiç nefes alınmıyor diye..babam kalkmış kuran falan okumuş kıyamet sıcağı bu diye..neyse gece 3 olmuş bunlarda uyku yok duşa falan girmişler soğuk suya yok açılamıyorlar ev yanıyor sıcaktan..camları açmışlar yok bekliyorlar sıcaktan deprem falan olucak diye..sonra babam mutfağın balkona çıkıyor bi bakıyorki kombinin bütün ışıkları yanıyor..hemde 90 derecede..amanın sonra düşünün bizimkilerin halini..anlamışlar tabi benim yanlışlıkla açtığımı sabah anlatıyorlar koptuk gülmekten ya..ahhh kafam ahhh..
geçmişe göz atıp geliyorum..
herkese cuma rehaveti coktu sanirim pek bi suskunuz. kizlaaar yarin tatil toparlanin bakalim nesemiz yerine gelsin , artik isyerinde de son saatler hihoyyyt
şimdiden gözün aydın canımmyarın bende gidiyom doktora kaydirigubbakcemile2
canım yaaa yazık bu havada ne hale gitirmişsin aileni kıyamammm onlara :))selam kızlar geçmişi okuyup hemen gelicem ama size bişey anlatıcam..dün annemlerdeydim..biraz halsizlik vardı dedimki bir duşa gireyim baktım sıcak su kapalı..gittim kombiyi açmaya neyse açtım kombinin sıcak suyunu hemde sonuna kadar..hani halsizim ya rahatlayımda uyurum diye sonuna getirdim..neyse banyodan sonra biraz uzandım eşim geldi yemek yiyip eve geçtik..biz gittikten sonra babam ve annem birde yan komşumuz resmen evde fenalık geçirmişler..ayy bugün çok sıcak hiç nefes alınmıyor diye..babam kalkmış kuran falan okumuş kıyamet sıcağı bu diye..neyse gece 3 olmuş bunlarda uyku yok duşa falan girmişler soğuk suya yok açılamıyorlar ev yanıyor sıcaktan..camları açmışlar yok bekliyorlar sıcaktan deprem falan olucak diye..sonra babam mutfağın balkona çıkıyor bi bakıyorki kombinin bütün ışıkları yanıyor..hemde 90 derecede..amanın sonra düşünün bizimkilerin halini..anlamışlar tabi benim yanlışlıkla açtığımı sabah anlatıyorlar koptuk gülmekten ya..ahhh kafam ahhh..
geçmişe göz atıp geliyorum..
geç kaldım yaaa...ancaa işe gelmek istemiyor cnm napimkaydirigubbakcemile3
yarın bende gidiyom doktora kaydirigubbakcemile2
büzüşük beyınlı meryem hala bıze foto koycak ohooo:)
herkese cuma rehaveti coktu sanirim pek bi suskunuz. kizlaaar yarin tatil toparlanin bakalim nesemiz yerine gelsin , artik isyerinde de son saatler hihoyyyt
OLEYYY hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt CANIM HADİ BAKALIM EZGİ Nazımız nasılmışEvet canım saat 19.30 da randevumuz. İnşallah bugün görmeyi başarıcaz kızımızı :hooray:
Kıyamam ben sana canım benim seni bu kadar duygusallaştıracağını bilseydim yayınlamazdım yaaa , valla üzüldüm ağlama lütfen eylülde birşey var sanacak kaydirigubbakcemile3
Kızlar şöyle bir yazı buldum belki ilginizi çekebilir. En altta kilo alımı ile ilgili bir bölüm var
Şimdi 6. ayını tamamlamış bir kişi şimdiye kadar alacağı kiloların yarısını almış demek mi sizce?
.Altıncı ay genellikle hamileliğin en iyi dönemidir. Bu dönemde kendinizi daha iyi ve zinde hissedersiniz.Şimdiye dek hızlı kilo almadıysanız bu ay içinde epey kilo alabilirsiniz.
Neler oluyor:
• Bebek hareketleri daha belirgin hale gelir.
• Beyaz vajinal akıntı devam eder.
• Kabızlık ve mide şikayetleri devam edebilir.
• Ayak,el ve yüzde su tutulmasına bağlı şişlik artabilir.
• Karında gerginliğe bağlı kaşıntı görülebilir.
• Vücudunuzun üst bölümündeki fazla kilolar hamilelikte su tutulmasına bağlıdır,kalıcı değildir.
• Sıcağa karşı daha duyarlı olabilir, buna bağlı olarak da daha çok terleyebilirsiniz. Bol su içmeli doğal olmayan içeceklerden uzak durmalısınız.
• Meme uçlarınızın çevresindeki koyu bölge daha da belirginleşir.
Ne yapmalı:
• Her fırsatta ayaklarınızı yükseğe koyarak dinlendirin.
• Kendinizi fazla yormadan düzenli hareket ve yürüyüş yapmalısınız.Gevşeme ve soluk alıp verme egzersizleri özellikle yararlıdır.
İkinci Üç Aydaki Kilo Artışı:
Toplam 5-7 kilo arasındadır. Bu tüm hamilelikte alınan kilonun %50 - %60'ıdır.
fussi hoşgeldin tekrar canım.
emsalll kesin havalardan oldu. istanbul bir iki gündür garip bi şekilde sıcak ve kapalı güneşi görene aşk olsun.
ecem çok güldüm yaaa. yazık insanları pişirmişsin
işte geldim burdayyyıımmmmm
şimdiden gözün aydın canımm
canım yaaa yazık bu havada ne hale gitirmişsin aileni kıyamammm onlara :))
sendeki kafaymış hani yanii:roflol:
haklısın canım boşver eve kaçtıkça yat dinlen bol bol oyalan :))
ooo ne güzell.iyihaberlerle inş. gel cnm
MSMS canım nasıl oldun eve de gitmedin pek iyi değildin sesinde çıkmıyor merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?