2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kıyamam onlara ya sıcak o akdar kötü ki maşallah yani iyi dayanmışlar

ya bu ye tatlıyı çıkar hakkıyı gerçekmi ne nefret ederdim tatlıdan şu son bir aydır çıldırıyorum yaaa resmen kendimi tutmaya çalışıyorum yok bağımlı gibi sinirim bozuluyo yemeyince alla alla

gamma ben de cumartesi gidiyorum doktora.............

inşalllllllllllllllllllllllllaahhhhhhhhhhhhhh cinsiyeti belli olacak bu sefer......

canım ya ben şuana kadar 1-1,5 kilo arası aldım. umarım yarısı değildir. yoksa toplamda 3 kilo almış olacam-tatlicadiarzu- sanırım ben son anda şişeceklerdenim.

gulay bunun bir sirri varsa bizede anlat nolur :uhm:
ama sanmiyorum yarisi olduunu spnucta cogumuz daha az kilo aldik o zaman benimde toplam 6 kiloyla bitirmem gerekir ki hic sanmiyorum.

Bizim icin asil tehlikeli zamanlar simdi basliyor. heralde en cok 6-7 ve 8. aylar aliniyor.
9. ay ise dileginde dedigi gibi kilo alimi duruyor cogu kiside. benimde simdiye kadar dogum yapan tum arkadaslarim oyle soylediler son ay kilo alan yoktu iclerinde hatta bir tanesi vermisti bile.

inşlh emsalcim bundan sonra gelirim ben hep geceleri girip okuyorum ama kimse olmuyor o zamanda .artık gündüzleride gelicem.

canım ya eskiden ben çok düzensiz yiyordum sanırım düzenli yemeye başlayınca oldu. bilmiyorum ya canım değerler iyi gözüküyor, doktorum da biraz şaşırdı ama, sanırım 6 ve 7 de çcoşacam ben... sen de iyisin ama maşallah 3 kilo almışsın demek. benim için önemli olan bebeğin sağlığı, ne alırsam alıyım kiloyu sorun yapmam çok alırsam da.....

masallah canım cok güzel harikasın bircancım sana bişi sorucam canım sen makedonyalımısın ben makadonyalıyım ve senin nikin nevesta gelin demek .merak ettim.

ben hayatta serbetlı tatlı yemezdım benım hakkım ıstıyo :)

masallah canım cok güzel harikasın bircancım sana bişi sorucam canım sen makedonyalımısın ben makadonyalıyım ve senin nikin nevesta gelin demek .merak ettim.

eşim göçmen makedonya göçmeni. nevesta derler hep bana ailede gelinim ya.
benimde çok hoşuma gidiyor forumda da kimse sormadı daha önce benim tüm nicklerim eşimle sözlendiğimden beri NEVESTA msnde falan evet kimse sormadı nevesta GELİN DEMEK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…