2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

süpermiş canım yaaa

Ecem alemsin valla kaydirigubbakcemile3

canım ya ben şuana kadar 1-1,5 kilo arası aldım. umarım yarısı değildir. yoksa toplamda 3 kilo almış olacam-tatlicadiarzu- sanırım ben son anda şişeceklerdenim.

Canım benim bahsettiğim dönem 28.haftalık dönem yani senin daha 6 haftan var... Ve asıl kiloyu 24. haftadan sonra almaya başlıyorsun zaten ben 22. haftamı doldurduğumda yalnızca 2 kilo almıştım... Yani 56 olmuştum ama şimdi 25.haftamı yarın dolduruyorum ve 58-59 varım. Yani yemesen bile 24.haftadan itibaren kilo alımına engel olman mümkün değil. Ben 28.haftaya kadar 60 olsam diyorum bu da 6 kilo demek... yani yarısı ise tam ideal olanı zaten....

Bircancım göbüşün çok güzel gözüküyor inan benimkinin tıpkısının aynısı..

Bircan benim göbüşte seninki kadar ama anacım senin başka yerde kilon yok işte benim fışkırdılar maşallahım var tosuncuk oldum :))) sen kilo almamışsın maşallah

Emsalcim, Tülaycım, Didemcim, Bircancım inş. kızlar iyi haberlerle geliriz. yazarım zaten hemen gelirgelmez

Didem koptum kızım yaaa sırnaşık şey vay annenlerin haline.

Bircanımm, fıstık gibisin yavrum ya. Maşallah göbüşünede Poyrazımada

Denizcim ve Gülaycım sizde hayırlı haberlerle dönün inş. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benım sukur toparladım. sağolsunlar bol bol tatlı yedırdıler bana ıyı geldı sevmezdım serbetli tatlı ama resmen gözüm acıldı:)
çok sevindim iyi olmana canımm
gamma ben de cumartesi gidiyorum doktora.............

inşalllllllllllllllllllllllllaahhhhhhhhhhhhhh cinsiyeti belli olacak bu sefer......
canım yaa senin hala cinsiyet belli olmadı mı ben sizin cinsiyetiniz belli oldu diye hatırlıyorum vede erkek diye biliyorum ((
kızlar dün o akdar bişiyler yedikten sonra 2 bardakta su içtim ve işte göbişim

aman da aman 41 kere maşallahhhh sende çıtır annesin çok güzel ama maşallahhh
inşlh emsalcim bundan sonra gelirim ben hep geceleri girip okuyorum ama kimse olmuyor o zamanda .artık gündüzleride gelicem.
buyur gel canım her zaman bekleriz

bak bende hep merak ettim ama unuttum sormayı bu güne kadar :))
teuto nun sayesinde öğrenmiş olduk

hadi ya ne güzel. ama benim biraz şiş halim. ama olsun sen benden büyüksün biraz fark vardır o yüzden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben zaten severdim ama bu kadar düşkün değildim , ama şimdi duramıyorum 3 gündür yemiyorum nasıl canım istiyor anlatamam , inat gibi eşim dün 2 kocaman bitter çiko almış , kendimi çok kötü hissettiğimde yicem .....kaydirigubbakcemile3

Bircancım maşallah göbüşüne ve içinde kine çok güzel olmuş göbekin ...:CüvCüv:

Gülaycım sen baştan iradeli gitmişsin , sanmıyorum bundan sonra aşırı kilo alacağını ....alkisalkisalkis

Bircan benim göbüşte seninki kadar ama anacım senin başka yerde kilon yok işte benim fışkırdılar maşallahım var tosuncuk oldum :))) sen kilo almamışsın maşallah

tatlım alamz olurmuyum ama ben bacakalrıma aldım bide kalçama biraz boydan resim çekileyimde koyarım size. baldırlarım aldı bacakalrım zaten inceydi iyi oldu ama. ama benim hiç göbeğim yoktu midem yapışmış gibiydi belim aklınlaştı göüslerim aldı kollarım biraz doldu aldım yani kilo

ahhhh dileğimmmmmmm hoşgeldin özledim seni yaww :))
bakınıp bakınıp duruyorum sana göremedim dedim acaba işimi çıktı
saatte 5 oldu gitmeden görüşemeyeceğiz sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…