masallah canım cok güzel harikasın bircancım sana bişi sorucam canım sen makedonyalımısın ben makadonyalıyım ve senin nikin nevesta gelin demek .merak ettim.
eşim göçmen makedonya göçmeni. nevesta derler hep bana ailede gelinim ya.
benimde çok hoşuma gidiyor forumda da kimse sormadı daha önce benim tüm nicklerim eşimle sözlendiğimden beri NEVESTA msnde falan evet kimse sormadı nevesta GELİN DEMEK
canım benim ya valla sana nazar değmesin....ne dezek bilmiyorum, çok tatlısın.
maşşallah bircan sana da poyrazımızada..
maşallah Bircan ın göbüşüne ve Poyraz a
selam kızlar geçmişi okuyup hemen gelicem ama size bişey anlatıcam..dün annemlerdeydim..biraz halsizlik vardı dedimki bir duşa gireyim baktım sıcak su kapalı..gittim kombiyi açmaya neyse açtım kombinin sıcak suyunu hemde sonuna kadar..hani halsizim ya rahatlayımda uyurum diye sonuna getirdim..neyse banyodan sonra biraz uzandım eşim geldi yemek yiyip eve geçtik..biz gittikten sonra babam ve annem birde yan komşumuz resmen evde fenalık geçirmişler..ayy bugün çok sıcak hiç nefes alınmıyor diye..babam kalkmış kuran falan okumuş kıyamet sıcağı bu diye..neyse gece 3 olmuş bunlarda uyku yok duşa falan girmişler soğuk suya yok açılamıyorlar ev yanıyor sıcaktan..camları açmışlar yok bekliyorlar sıcaktan deprem falan olucak diye..sonra babam mutfağın balkona çıkıyor bi bakıyorki kombinin bütün ışıkları yanıyor..hemde 90 derecede..amanın sonra düşünün bizimkilerin halini..anlamışlar tabi benim yanlışlıkla açtığımı sabah anlatıyorlar koptuk gülmekten ya..ahhh kafam ahhh..
geçmişe göz atıp geliyorum..
canım ya ben şuana kadar 1-1,5 kilo arası aldım. umarım yarısı değildir. yoksa toplamda 3 kilo almış olacam-tatlicadiarzu- sanırım ben son anda şişeceklerdenim.
ama ama ağlarım yaaaasenağlama
ayyy alem içine çıkıcak yüzüm kalmadı..
çok sevindim iyi olmana canımmcanım benım sukur toparladım. sağolsunlar bol bol tatlı yedırdıler bana ıyı geldı sevmezdım serbetli tatlı ama resmen gözüm acıldı:)
canım yaa senin hala cinsiyet belli olmadı mı ben sizin cinsiyetiniz belli oldu diye hatırlıyorum vede erkek diye biliyorumgamma ben de cumartesi gidiyorum doktora.............
inşalllllllllllllllllllllllllaahhhhhhhhhhhhhh cinsiyeti belli olacak bu sefer......
aman da aman 41 kere maşallahhhh sende çıtır annesin çok güzel ama maşallahhh
buyur gel canım her zaman beklerizinşlh emsalcim bundan sonra gelirim ben hep geceleri girip okuyorum ama kimse olmuyor o zamanda .artık gündüzleride gelicem.
eşim göçmen makedonya göçmeni. nevesta derler hep bana ailede gelinim ya.
benimde çok hoşuma gidiyor forumda da kimse sormadı daha önce benim tüm nicklerim eşimle sözlendiğimden beri NEVESTA msnde falan evet kimse sormadı nevesta GELİN DEMEK
Bircan benim göbüşte seninki kadar ama anacım senin başka yerde kilon yok işte benim fışkırdılar maşallahım var tosuncuk oldum :))) sen kilo almamışsın maşallah
Ecem alemsin valla kaydirigubbakcemile3
Canım benim bahsettiğim dönem 28.haftalık dönem yani senin daha 6 haftan var... Ve asıl kiloyu 24. haftadan sonra almaya başlıyorsun zaten ben 22. haftamı doldurduğumda yalnızca 2 kilo almıştım... Yani 56 olmuştum ama şimdi 25.haftamı yarın dolduruyorum ve 58-59 varım. Yani yemesen bile 24.haftadan itibaren kilo alımına engel olman mümkün değil. Ben 28.haftaya kadar 60 olsam diyorum bu da 6 kilo demek... yani yarısı ise tam ideal olanı zaten....
Bircancım göbüşün çok güzel gözüküyor inan benimkinin tıpkısının aynısı..
ya bu ye tatlıyı çıkar hakkıyı gerçekmi ne nefret ederdim tatlıdan şu son bir aydır çıldırıyorum yaaa resmen kendimi tutmaya çalışıyorum yok bağımlı gibi sinirim bozuluyo yemeyince alla alla
bircan cım maaşallahhhhhhhnazar değimesin çok tatlı göbüşün
hadi ya ne güzel. ama benim biraz şiş halim. ama olsun sen benden büyüksün biraz fark vardır o yüzden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bircan benim göbüşte seninki kadar ama anacım senin başka yerde kilon yok işte benim fışkırdılar maşallahım var tosuncuk oldum :))) sen kilo almamışsın maşallah
Ecem alemsin valla kaydirigubbakcemile3
Canım benim bahsettiğim dönem 28.haftalık dönem yani senin daha 6 haftan var... Ve asıl kiloyu 24. haftadan sonra almaya başlıyorsun zaten ben 22. haftamı doldurduğumda yalnızca 2 kilo almıştım... Yani 56 olmuştum ama şimdi 25.haftamı yarın dolduruyorum ve 58-59 varım. Yani yemesen bile 24.haftadan itibaren kilo alımına engel olman mümkün değil. Ben 28.haftaya kadar 60 olsam diyorum bu da 6 kilo demek... yani yarısı ise tam ideal olanı zaten....
Bircancım göbüşün çok güzel gözüküyor inan benimkinin tıpkısının aynısı..
bircan ben fotograf linklerini goremiyorum albume ekleyip kaldirsan olmas mi:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?